Politika

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Tjacks
Kedvenc játékosaid: Raúl, Robi Carlos, Modric
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Politika

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 28., kedd 8:36

hehetheoriginal írta: Attol hogy valaki ellenzi a mondokadat meg nem lesz vernarancs :lol:
Pont ez a baj, hogy indulatbol fröcsögsz, te is meg a tarsadalom nagy resze is.
Ahelyett , hogy a rendes feheremberek osszedugnak vegre a fejuket es megoldanak a dolgokat, mint a tortenelem soran mindig. :kalapos:
Ha mar valaki a keményen megdolgozott penzeert megvette az autot, amit nem o akart nyilvan ugy, hogy tonnanyi co2t kopkodjon, hanem ez tetszett neki, ez volt elerheto, akkor ne rajta verjek mar le a sarat megint bazmeg, hat mi ez? :lol:
A gyartok, a politika oldja meg, akik a tarsadalomert, az emberekert vannak, oket szolgaljak, elvileg az o erdekuket nezik, hogy aki régi autót akar hajtani, az megkapja a szintetikus benyat pl, aki ujat, az meg vehessen hidrogent, elektromost, vagy v12-t, ha ugy tartja kedve, pénztárcája.
Forditva ultok a lovon bazmeg. Mint amikor esedezni meg imadkozni kell a kibaszott orbannak, hogy ugyan kegyesen válaszoljon mar kozerdeku kerdesekre, ha mar az ember adojabol olyan jol el es o van az emberekert, es nem forditva.
"A templomból jövök, ember....."
1: Nem is neked ment elsősorban a válasz, de legalább egy újabb hehe válasz ahol elolvashatjuk 15x hogy bazdmeg.

2: Pont tegnap írtam le te agyoniskolázott ( ha már megengeded magadnak a stílust akkor én is csatlakozom ) hogy két autós fogyasztói ember vagyok ( mindkettő benzines btw), ergo amikor ezeket írom , magam ellen is beszélek, magamat is sarcolnám. Akkor hol is vagyok én ebben a sztoriban a véglet egyik oldala? Kapisgálod? :smile:

Lehet hogy mi fordítva ülünk a lovon, de Nálad már egy ideje kiégett a pincében az izzó, ideje körtét cserélni.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 28., kedd 7:54

Attol hogy valaki ellenzi a mondokadat meg nem lesz vernarancs :lol:
Pont ez a baj, hogy indulatbol fröcsögsz, te is meg a tarsadalom nagy resze is.
Ahelyett , hogy a rendes feheremberek osszedugnak vegre a fejuket es megoldanak a dolgokat, mint a tortenelem soran mindig. :kalapos:
Ha mar valaki a keményen megdolgozott penzeert megvette az autot, amit nem o akart nyilvan ugy, hogy tonnanyi co2t kopkodjon, hanem ez tetszett neki, ez volt elerheto, akkor ne rajta verjek mar le a sarat megint bazmeg, hat mi ez? :lol:
A gyartok, a politika oldja meg, akik a tarsadalomert, az emberekert vannak, oket szolgaljak, elvileg az o erdekuket nezik, hogy aki régi autót akar hajtani, az megkapja a szintetikus benyat pl, aki ujat, az meg vehessen hidrogent, elektromost, vagy v12-t, ha ugy tartja kedve, pénztárcája.
Forditva ultok a lovon bazmeg. Mint amikor esedezni meg imadkozni kell a kibaszott orbannak, hogy ugyan kegyesen válaszoljon mar kozerdeku kerdesekre, ha mar az ember adojabol olyan jol el es o van az emberekert, es nem forditva.
"A templomból jövök, ember....."
thereisonly1ronaldo

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2023. március 28., kedd 6:36

Mint mindig most is az egyetlen helyen lehetne megfogni az embereket : a tárcájuknál.
szerintem ez se feltetlen mukodik, lasd pl cigi arak, ha 4k lesz egy doboz akkor is megveszi aki akarja, ha 1500 lesz egy lityo benzin akkor is megtankol akinek kell es kocsiba ul meg a sarki abc-ig is.
max jo magyarkent nem eszunk vagy lekapcsoljuk a futest, de arra mindig jut, amire kell. :lol:

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 28., kedd 6:08

hehetheoriginal írta: Amugy nekem se monnya meg senki :lol:
A szélsőségek mindig rosszak, egy egeszseges egyveleget kellene megtalalni
De bazdki, ez nyilván nem úgy működne hogy akkor mostantól csak tömegközlekedés van köcsögök.

Mint mindig most is az egyetlen helyen lehetne megfogni az embereket : a tárcájuknál. De igazából örülök hogy írtatok, kiváló példa arra miért lenne bukó a mai fogyasztói embertől elvi szinten is megvonni dolgokat amihez hozzászokott.

De mindegy is, mert az ilyen kommunista gondolatokat még csírájában elfojtom hogy a normális vérnarancs arcok ne háborogjanak.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 28., kedd 5:54

Amugy nekem se monnya meg senki :lol:
A szélsőségek mindig rosszak, egy egeszseges egyveleget kellene megtalalni
thereisonly1ronaldo

Tjacks

HozzászólásSzerző: Tjacks » 2023. március 28., kedd 5:41

illgner írta:
Marky írta: A problemat egy ujabb problemaforrassal akarjuk lefedni.
Ha nem lenne ilyen merhetetlen alszent es kapzsi a vilag, akkor nem arra terelne az embereket, hogy 2-3 tonnas fulkekben uljunk egyesevel, aminek ujkori bekerulesi koltsege majdnem egy garzon ara, de az elavulas miatt 10-15 evente legkesobb le is kell cserelni.
A tomegkozlekedest, foleg a vasutat es a rahordo buszvonalakat kellene nyomni, a maganautozast pedig kokemenyen sarcolni. A kamionoknak sem kellene Romaniatol Calais-ig tengelyen mennie, ha lenne egy ossz-europai integralt vasuthalozat. Felraknak a kamiont Bukarestben, aztan a Csalagutnal pedig atszallhatna az angol vasutra, ami a celtol max 100km-re letenne.

Persze ezzel nem lehet eleg penzt csinalni, nem lehet evente eladni egy okadek kinezetu femgolyot es jol megelni a latszatfejlesztesekbol.
Te csak ne akarjál engem megsarcolni azért, mert szeretnék saját autóval közlekedni. Ettől a zöldbolsevista terrortól a gyomrom kifordul, amikor ők meg akarják mondani nekem, hogy egy nyaralásra mivel meg hogyan utazzak. Azért álljon már meg a menet, remélem soha többé nem jön vissza a kommunizmus semmilyen árnyalata, és senki nem fog beleugatni az én meg a családom életébe, hogy hogyan és miként éljünk. Nagyon veszélyes, amit ez a magát zöldnek nevező társaság művel, kezdve onnan, hogy meggyaláznak múzeumi festményeket, meg folyamatosan szűkíteni akarják a jogainkat. Remélem, hogy sikerül megállítani a zöld kommunisták előrenyomulását a normális embereknek.
Remélem sikerül megállítani Őket, én szurkolok Nektek....... :ike:

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2023. március 28., kedd 1:17

Marky írta: A problemat egy ujabb problemaforrassal akarjuk lefedni.
Ha nem lenne ilyen merhetetlen alszent es kapzsi a vilag, akkor nem arra terelne az embereket, hogy 2-3 tonnas fulkekben uljunk egyesevel, aminek ujkori bekerulesi koltsege majdnem egy garzon ara, de az elavulas miatt 10-15 evente legkesobb le is kell cserelni.
A tomegkozlekedest, foleg a vasutat es a rahordo buszvonalakat kellene nyomni, a maganautozast pedig kokemenyen sarcolni. A kamionoknak sem kellene Romaniatol Calais-ig tengelyen mennie, ha lenne egy ossz-europai integralt vasuthalozat. Felraknak a kamiont Bukarestben, aztan a Csalagutnal pedig atszallhatna az angol vasutra, ami a celtol max 100km-re letenne.

Persze ezzel nem lehet eleg penzt csinalni, nem lehet evente eladni egy okadek kinezetu femgolyot es jol megelni a latszatfejlesztesekbol.
Te csak ne akarjál engem megsarcolni azért, mert szeretnék saját autóval közlekedni. Ettől a zöldbolsevista terrortól a gyomrom kifordul, amikor ők meg akarják mondani nekem, hogy egy nyaralásra mivel meg hogyan utazzak. Azért álljon már meg a menet, remélem soha többé nem jön vissza a kommunizmus semmilyen árnyalata, és senki nem fog beleugatni az én meg a családom életébe, hogy hogyan és miként éljünk. Nagyon veszélyes, amit ez a magát zöldnek nevező társaság művel, kezdve onnan, hogy meggyaláznak múzeumi festményeket, meg folyamatosan szűkíteni akarják a jogainkat. Remélem, hogy sikerül megállítani a zöld kommunisták előrenyomulását a normális embereknek.

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 27., hétfő 22:08

Es meg igaza sincs a buborekbol, full elfogultan :lol:
thereisonly1ronaldo

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2023. március 27., hétfő 22:00

Ha van teslad, és szereted, orulj neki ,elvezd, hasznald. De mivel teljesen nyilvánvalóan nagyon elfogult vagy, miért erolteted hogy a te fanatizmusod az egyetlen igazság? A BMW/Audi Subaru/Lancer Evo stb. Ellentétekben nem remegtek úgy az emberek mint amit 1-1 Tesla rajongó le tud nyomni. Komolyan rossz olvasni.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 21:57

hehetheoriginal írta:
kiserik írta:

Drága barátom, meggyőztél, az összeszerelés és a gyártás egy fabatkát sem ér, nekem szerencsém lehetett egy hibamentes példánnyal. De azt, hogy mint autó egy kalap szar, azt részleteznéd ha kérlek? Ez miben nyilvánul meg és hogyan sikerült erre a következtetésre jutnod? Tényleg érdekel, mert nekem más a tapasztalatom.
Ne menjunk bele, de vezetesi elmeny, pl.
Ami egy lerugott 20 eves bmwben vagy mazdaban jobb, hogy feljebb mar ne is lepjunk.
En autozasrol beszelek, te meg a kenyelemben (mondjuk ha megy a legkondi vagy a futes, akkor jobban ki kell szamolni azt az utat :mrgreen: ) valo kijelzonyomkodast, ujabban ezzel adnak el mindent, en meg arrol a retegrol beszelek, aki szeret autozni, nem csak a-bol b-be elhipszterkedni
Értem. Remélem ezek saját tapasztalatok. Ha nem, akkor ajánlok egy videót (ez már sajna másfél éves, azóta rengeteget javítottak az autón) https://www.youtube.com/watch?v=XV0S2Gvj5P8 (12:30-tól kezdődik az autózásos rész, ha unalmas a többi). A végére csak annyit, hogy soha nem beszéltem kényelemben való kijelzőnyomkodásról, hipszter faszságokról és fingópárnáról sem. Közlekedési eszközről, technológiáról és biztonságról szoktam beszélni a témában, de most már tényleg befejeztem.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 27., hétfő 21:28

kiserik írta:
hehetheoriginal írta: ..
mint auto egy kalap szar
...
Drága barátom, meggyőztél, az összeszerelés és a gyártás egy fabatkát sem ér, nekem szerencsém lehetett egy hibamentes példánnyal. De azt, hogy mint autó egy kalap szar, azt részleteznéd ha kérlek? Ez miben nyilvánul meg és hogyan sikerült erre a következtetésre jutnod? Tényleg érdekel, mert nekem más a tapasztalatom.
Ne menjunk bele, de vezetesi elmeny, pl.
Ami egy lerugott 20 eves bmwben vagy mazdaban jobb, hogy feljebb mar ne is lepjunk.
En autozasrol beszelek, te meg a kenyelemben (mondjuk ha megy a legkondi vagy a futes, akkor jobban ki kell szamolni azt az utat :mrgreen: ) valo kijelzonyomkodast, ujabban ezzel adnak el mindent, en meg arrol a retegrol beszelek, aki szeret autozni, nem csak a-bol b-be elhipszterkedni
thereisonly1ronaldo

raul 4 ever
Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz

HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2023. március 27., hétfő 21:26

Olyan vagy, mint vmi koszos libsi a túlzásba vitt melegpropagandájával :mrgreen:
Nézd inkább a fiainkat a tv-ben!
2021 04 20 - Ceferintakaroggy

2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 21:02

hehetheoriginal írta: ..
mint auto egy kalap szar
...

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 27., hétfő 20:11

kiserik írta:
hehetheoriginal írta:
Megint a semmi reszedrol, minden ellenallitas, cafolat, teny, bizonyitek nelkul :lol:
Ott a kep, a video feketen feheren, hogy kalap szar az auto gyartasi es osszeszerelesi minosege, fogadd el :lol:
Megfogadtam hogy kiszálok a témából, de tessék bizonyíték, még friss: https://i.imgur.com/Rkgn6N8.png https://i.imgur.com/3Tz8NCj.png Sehol hézag, semmi ide oda. Persze, ha egy nyikhaj hülyegyerek csinál egy videót, ahol kijelenti, hogy a fék megfogja az autót, de ő látja az adatokból, hogy mégsem, akkor azt is benyeled neki. Meg hogy azért szar vezetni az autót, mert tablet van benne meg fingópárna. Az egész videóban annyi volt a valós, hogy túl balfék ő ahhoz, hogy ne chill módba vezesse (pedig úgy van megcsinálva, hogy sport módban is bárki el tudja vezetni), meg hogy a kalaptartó egy kula. Mondtam már, szivesen megmutatom neked és ha találsz benne összeszerelési hibát, akkor elhiszem.

Egyébként gyakorlatilag annyi értelme van ennek az egésznek, mint mikor a cowboyok annó szidták a vasparipákat meg a híres eye testjeidnek. Videók alapján szar az EV, más videók alapján meg tökéletes. Az igazság meg rohadtul középen van, de Te ezt soha a büdös életben nem fogod meglátni.
Az aztan derek parhuzam :lol:
De latom betalalt a bökő borda közé, mert marad a szemelyeskedes, mint ellenerv.
Pluszba beraksz kepet, ahol epp normalisan ossze van rakva :lol:
Megsugom a dolgok nem igy mukodnek. Manapsag az a minoseg, az az alap, hogy egy gyartastechnologia az egesz auto eseteben mikrometerre oda van teve.
Nem az a lenyeg, hogy hol van jol illesztve pl , mert az az alap, a kiindulasi pont. Hanem ahol szarul van illesztve, az szamit. Az nem elegseges.
Johetsz hogy tesla igy meg ugy, de mint auto egy kalap szar a tobbi premiummarkahoz kepest.
Aztan bizonyos ezrelek a gyartas soran hibas, ez mindenutt elofordul, de azt nem nyomjak tovabb es teszik utcara, hogy emberek eletevel jatszadozzanak...vagy epp direkt ugy tervezik, hogy ne legyen hosszu elettartamu, de ez mar mas tema.
Kibaszott nagy szegyen, hogy ennyi penzt kernek egy ilyen gagyi takolmanyert, ami pluszban meg szarul is nez ki.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 27., hétfő 19:10

Aranyos a jelentés kiserik, lezartam :lol:
És de, a témához kapcsolódik.

Ja, és te sem vagy közepén, hiába hirdeted ezt.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 19:02

hehetheoriginal írta:
kiserik írta:
Megnéztem ezt a remek "" tesztet"". Most már egyértelmű, hogy miként alakult ki a véleményed sok dologról. Témából kiszálltam.
Megint a semmi reszedrol, minden ellenallitas, cafolat, teny, bizonyitek nelkul :lol:
Ott a kep, a video feketen feheren, hogy kalap szar az auto gyartasi es osszeszerelesi minosege, fogadd el :lol:
Megfogadtam hogy kiszálok a témából, de tessék bizonyíték, még friss: https://i.imgur.com/Rkgn6N8.png https://i.imgur.com/3Tz8NCj.png Sehol hézag, semmi ide oda. Persze, ha egy nyikhaj hülyegyerek csinál egy videót, ahol kijelenti, hogy a fék megfogja az autót, de ő látja az adatokból, hogy mégsem, akkor azt is benyeled neki. Meg hogy azért szar vezetni az autót, mert tablet van benne meg fingópárna. Az egész videóban annyi volt a valós, hogy túl balfék ő ahhoz, hogy ne chill módba vezesse (pedig úgy van megcsinálva, hogy sport módban is bárki el tudja vezetni), meg hogy a kalaptartó egy kula. Mondtam már, szivesen megmutatom neked és ha találsz benne összeszerelési hibát, akkor elhiszem.

Egyébként gyakorlatilag annyi értelme van ennek az egésznek, mint mikor a cowboyok annó szidták a vasparipákat meg a híres eye testjeidnek. Videók alapján szar az EV, más videók alapján meg tökéletes. Az igazság meg rohadtul középen van, de Te ezt soha a büdös életben nem fogod meglátni.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2023. március 27., hétfő 18:41

hehetheoriginal írta:
kiserik írta:
Megnéztem ezt a remek "" tesztet"". Most már egyértelmű, hogy miként alakult ki a véleményed sok dologról. Témából kiszálltam.
De aranyos vagy, hogy meg kuzdesz ebben a temaban ellene :mrgreen: Biztos nem olvastad a korabbiakat, hogy igy meglepodsz :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2023. március 27., hétfő 18:34

kiserik írta:
hehetheoriginal írta: miert is?

Speedzone model y tesztbol szedtem ki, ami par napja van fenn, gondolom ha mar engem igen, oket nem vadolod csalassal :lol:
Gondolom nem usabol behozott darab, mi ertelme lenne, mikor euban is megveszed :coffee:

Egyszerubb lenne amugy csak siman elfogadni, hatradolve engedni, ahogy atjarja az erzes a tested, fogadd el.
Ez egy szar. Ennyi pénzért nem ezt varja az ember.
Ha mar ugye arrol beszelsz, hogy 1 kapcsolo lehagyasaval milliokat takaritanak meg.
thereisonly1ronaldo

zsuninnyo

HozzászólásSzerző: zsuninnyo » 2023. március 27., hétfő 17:50

hehetheoriginal írta:
Mikor lesz ez olcsóbb?
mikor az aramert ugyanannyit fizetsz, mint a benyaert.
a folyamat mar elindult :lol:

akkor majd ezeket a lerugott meteres illesztesi lyukakkal összetakolt teslakat utanaddobjak majd fillerekert, mint a 20%os akksis szetkarcolt iphonet.
Kihagytad, hogy leesik a kormany :D

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2023. március 27., hétfő 17:31

hehetheoriginal írta:
Enyhén komolytalan
miert is?

Speedzone model y tesztbol szedtem ki, ami par napja van fenn, gondolom ha mar engem igen, oket nem vadolod csalassal :lol:
Gondolom nem usabol behozott darab, mi ertelme lenne, mikor euban is megveszed :coffee:

Egyszerubb lenne amugy csak siman elfogadni, hatradolve engedni, ahogy atjarja az erzes a tested, fogadd el.
Ez egy szar. Ennyi pénzért nem ezt varja az ember.
Ha mar ugye arrol beszelsz, hogy 1 kapcsolo lehagyasaval milliokat takaritanak meg.

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

Vissza: