1: Nem is neked ment elsősorban a válasz, de legalább egy újabb hehe válasz ahol elolvashatjuk 15x hogy bazdmeg.hehetheoriginal írta: Attol hogy valaki ellenzi a mondokadat meg nem lesz vernarancs
Pont ez a baj, hogy indulatbol fröcsögsz, te is meg a tarsadalom nagy resze is.
Ahelyett , hogy a rendes feheremberek osszedugnak vegre a fejuket es megoldanak a dolgokat, mint a tortenelem soran mindig.
Ha mar valaki a keményen megdolgozott penzeert megvette az autot, amit nem o akart nyilvan ugy, hogy tonnanyi co2t kopkodjon, hanem ez tetszett neki, ez volt elerheto, akkor ne rajta verjek mar le a sarat megint bazmeg, hat mi ez?
A gyartok, a politika oldja meg, akik a tarsadalomert, az emberekert vannak, oket szolgaljak, elvileg az o erdekuket nezik, hogy aki régi autót akar hajtani, az megkapja a szintetikus benyat pl, aki ujat, az meg vehessen hidrogent, elektromost, vagy v12-t, ha ugy tartja kedve, pénztárcája.
Forditva ultok a lovon bazmeg. Mint amikor esedezni meg imadkozni kell a kibaszott orbannak, hogy ugyan kegyesen válaszoljon mar kozerdeku kerdesekre, ha mar az ember adojabol olyan jol el es o van az emberekert, es nem forditva.
"A templomból jövök, ember....."
2: Pont tegnap írtam le te agyoniskolázott ( ha már megengeded magadnak a stílust akkor én is csatlakozom ) hogy két autós fogyasztói ember vagyok ( mindkettő benzines btw), ergo amikor ezeket írom , magam ellen is beszélek, magamat is sarcolnám. Akkor hol is vagyok én ebben a sztoriban a véglet egyik oldala? Kapisgálod?
Lehet hogy mi fordítva ülünk a lovon, de Nálad már egy ideje kiégett a pincében az izzó, ideje körtét cserélni.