Edző és vezetőség
Re: Edző és vezetőség
Mondjuk ezt a gólt Bale totál egyedül hozta össze, őt rúgták fel, az ő szabadjából lett tizi és azt is ő rúgta be
nem egy félpályás szólógól, de gól az gól és elég jól is jött.
Így is lesz elég dolga Carlonak, még ha pontokat is vesztettünk volna...
nem egy félpályás szólógól, de gól az gól és elég jól is jött.
Így is lesz elég dolga Carlonak, még ha pontokat is vesztettünk volna...
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Tiszta sor,jár is érte a pacsi ,no de ha ezt kihagyta volna,ott aztán végképp leírta volna magát.(Amúgy ja,én is kiegyenesítettem volna az ívelt tv-m )Realista24 írta:Azért itt nagy volt a tét, a nyomás. Ezt fejben is le kellett játszani, és nem remegett meg. Mondjuk az új tv-m bánta volna.Beverte a 11-est,rendben van.Asszem ez egy ilyen futballistától a minimum.
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Azért itt nagy volt a tét, a nyomás. Ezt fejben is le kellett játszani, és nem remegett meg. Mondjuk az új tv-m bánta volna.Beverte a 11-est,rendben van.Asszem ez egy ilyen futballistától a minimum.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- morientes
Beverte a 11-est,rendben van.Asszem ez egy ilyen futballistától a minimum.De én azokra az elpuskázott ziccerekre gondolok,amiket elkövetett pl a valencia ellen.Realista24 írta:Most majd játszhat a posztján, aztán elválik a szar a májától. Remélem ez a gól és meccset eldöntő gól jelent neki valamit, ami pozitív irányba löki el minden téren.
De az mindenképp bizakodással tölt el,hogy az utsó 3 bajnokiján betalált.Remélem folytatja majd a jó sorozatot.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára morientes 2015. január 24., szombat 21:13-kor.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Szerintem meg egyaltalan nincs poszton kivul. Jobb oldali tamado, ezt (is) jatszott a Tottenhamben is, es nem szarul. Meg tavaly itt nalunk is. Nem a poszttal van baj, egyszeruen nem jatszik jol...
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most majd játszhat a posztján, aztán elválik a szar a májától. Remélem ez a gól és meccset eldöntő gól jelent neki valamit, ami pozitív irányba löki el minden téren.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Bale itt nagyon rossznak van beállítva, részben jogosan, de vegyük figyelembe, hogy nem a posztján játszik. Jobb szélsőt kellene neki játszani, amit sehogy sem tud. Minden erőssége ki van ott herélve, és még védekeznie is kell. CR-hez fölösleges addig hasonlítani, amíg az egész csapat CR alá dolgozik, és nem Bale alá. De ha már megtesszük, akkor legyen egyenlő a mérce, amíg rúgja a gólokat, addig ne csesztessük. Ha majd alá dolgozik a csapat, és nem lesz CR, akkor képes lehet CR számait megközelítő statokat produkálni.Ennélfogva mégis Benzemának kellene ezt a faktort hoznia az eljövendőben,mert Baletől én már nem várok ilyesmit,(de cáfoljon csak rám nyugodtan(,Ronaldo meg ugye egy pár meccsen nem lesz.
Meccseket meg döntött el tavaly is, idén is, ebből több kell majd tőle, játékban is több kell tőle, de meg van benne az a potenciál, hogy vezéregyéniség, és húzóember legyen itt. A nem szerencsés dolog az az, hogy abszolút poszton kívül játszik, és még el is van szállva, illetve a csapatnak sem megy.
- morientes
+1Az utolsó két meccsen azért javarészt neki köszönhetjük, hogy nyertünk. Pont, hogy két meccs eldöntő/meccs képét megváltoztató mozzanata volt.
Másfelől meg nem is tőle kell leginkább elvárni,hogy sorozatban meccseket döntsön el,(bármilyen furcsa ezt mondani egy centerről),mert vannak arra,vagy jobban mondva lennének arra emberek,más kérdés hogy finoman szólva sem az igaziak mostanában.
Ennélfogva mégis Benzemának kellene ezt a faktort hoznia az eljövendőben,mert Baletől én már nem várok ilyesmit,(de cáfoljon csak rám nyugodtan(,Ronaldo meg ugye egy pár meccsen nem lesz.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az utolsó két meccsen azért javarészt neki köszönhetjük, hogy nyertünk. Pont, hogy két meccs eldöntő/meccs képét megváltoztató mozzanata volt.Benzemaban nincs meg a meccs eldöntő faktor és még ráadásul a gólokat is szellősen lövi.
A többit adom.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
A tizedik után bő fél évvel nem kell még komolyabban az edző helyzetéről beszélni - főleg egy Klub VB, bajnoki tabella első helye mellett - de az elmúlt hetek történései azért már kritikai hangokat követelnek. A csapatot nem sújtja soha nem látott sérüléshullám, nem jöttek Barca szintű pletykák sem az öltözői hangulatról mégis rettenetesen vacak a játék képe és ami szomorúbb, hogy egyes játékosokon sem látszik a hatalmas tenni akarás, ami edzői felelősség is!
Az egy szem Modric hiányával ezt nem lehet magyarázni bármennyire is próbálják egyesek! Carlo rendelkezésére áll egy keret, ebből a kpn van egy agyonhasznált Kroos meg egy teljesen mellőzött Illaramendi. Nem akarom elhinni, hogy utóbbi gyengébb bajnokikon nem kaphatott volna több szerepet, talán az eladását is meggyorsítaná. Khedira szintén elmegy a szürkébb meccsekre. A támadókkal van a másik gond a CR-Bale kettős nemhogy 180 milliót nem mutat jelenleg, de 18at sem. Benzemaban nincs meg a meccs eldöntő faktor és még ráadásul a gólokat is szellősen lövi.
Szóval mester van feladat dögivel, el kéne kezdeni kijavítani a problémákat!
Az egy szem Modric hiányával ezt nem lehet magyarázni bármennyire is próbálják egyesek! Carlo rendelkezésére áll egy keret, ebből a kpn van egy agyonhasznált Kroos meg egy teljesen mellőzött Illaramendi. Nem akarom elhinni, hogy utóbbi gyengébb bajnokikon nem kaphatott volna több szerepet, talán az eladását is meggyorsítaná. Khedira szintén elmegy a szürkébb meccsekre. A támadókkal van a másik gond a CR-Bale kettős nemhogy 180 milliót nem mutat jelenleg, de 18at sem. Benzemaban nincs meg a meccs eldöntő faktor és még ráadásul a gólokat is szellősen lövi.
Szóval mester van feladat dögivel, el kéne kezdeni kijavítani a problémákat!
- morientes
Nem írnám azért még le.A tehetség benne van,de az tény,hogy a sérülése óta nem találja magát.Persze igaz,hogy mennyi lehetőséget kaphat,mert Bale meg Hamesz mellett nem sokat...Mike írta:Jesének szerintem ez a szezon már ennyi volt. Nekem nem úgy tűnik mint ha 10-20 percekkel újra fel tudná majd építeni magát. Bűnrossz sajnos. Sokkal több játékperc kéne neki, de azt nemhiszem hogy megkapja majd a legfontosabb időszakban.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Mike
- Kedvenc játékosaid: Guti, Özil, Ronaldo, Zidane, Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Colts
Jesének szerintem ez a szezon már ennyi volt. Nekem nem úgy tűnik mint ha 10-20 percekkel újra fel tudná majd építeni magát. Bűnrossz sajnos. Sokkal több játékperc kéne neki, de azt nemhiszem hogy megkapja majd a legfontosabb időszakban.
"Mesut Ozil is my successor. I have never seen such quality in a player. " -Zidane
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Én értelek, szerintem pont annyi a megfejtés, hogy ma születésnapos, egyébként Jesé jött volna.
félre ne értsetek, nem nacho személye ellen irányult a hsz, én egyébként is bírom a tagot, hanem a szituációra gondoltam.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
Nachonak születésnapja van ma, megérdemelte azt a 10 percet. Isco és Kroos cseréi pedig adottak voltak, a helyükre mást nem nagyon lehetett behozni
carlo igazán elmesélhetné, h mi abba a ráció, h nachot hozza be az utolsó 10 percre és nem jesét mondjuk 15-20 percre 3-0ás előnynél.. minek is neki a játékpercek.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Pont ezert jo szerintem hogy a Barca elverte oket, a klasszikust en is konnyebben nyerhetonek erzem. Ha lehet ilyet mondani egy klasszikusrol.Matt009 írta:Egyébiránt, meg tényleg jó lenne az x, a Barca könnyebben verhetőnek tűnik, mint ők, meg amúgy is pont előnyben vagyunk. Utána meg már csak a Barca lesz komoly ellenfél.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
egyet értek...sokkal hasznosabb a 442, kérdés h Carlo is látja-ehunmadridista írta:Én továbbra is abban látom a hibát, hogy a masszív 4-4-2-ről, visszaálltunk 4-3-3-ra Bale visszatérésével...azóta kezdett visszaesni a csapat teljesítménye is... + erre még rájött Modric kiesése is...szerintem ez a taktika nem lesz hosszútávon működőképes, szóval Carlo-nak ideje lenne változtatni, mert most fog jönni a szezon érdemi része...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Én továbbra is abban látom a hibát, hogy a masszív 4-4-2-ről, visszaálltunk 4-3-3-ra Bale visszatérésével...azóta kezdett visszaesni a csapat teljesítménye is... + erre még rájött Modric kiesése is...szerintem ez a taktika nem lesz hosszútávon működőképes, szóval Carlo-nak ideje lenne változtatni, mert most fog jönni a szezon érdemi része...
25-30 ról simán volt lövőhelyzet, de mindig kerestük a jobb lehetőséget. Pont az ilyen váratlanul előtt labdákat kellett volna megpróbálni, de nem tettük, hanem tologatás volt meg oldal passz, mert középen nem volt hely.
Bazmeg. 25-30ról nem laposan kell lőni... a magas labdát meg az élő fal sem blokkolja.
Bazmeg. 25-30ról nem laposan kell lőni... a magas labdát meg az élő fal sem blokkolja.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K