Edző és vezetőség

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Matt009
Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Edző és vezetőség

HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. január 16., péntek 11:58

Ironikus, de a "taktikánk" még működött is. Két fejes gólt szereztünk ellenük, szóval ha erre volt kihegyezve a játék, akkor működött. Hátul adtunk nekik 2 ajándék gólt. A bajnokin úgy kell kimenni, hogy jó az x, és nem hagyni, hogy lekontrázzanak minket. Egyébiránt, meg tényleg jó lenne az x, a Barca könnyebben verhetőnek tűnik, mint ők, meg amúgy is pont előnyben vagyunk. Utána meg már csak a Barca lesz komoly ellenfél.
távoli lövések lehetőségét akkor sem láttam
Én sem láttam. Se hely, sem idő nem volt egy távoli lövésre. 30-ról meg lehet vagdalkozni, de semmi sem garantálja, hogy egy ilyen masszív élő fal ellen egy is beakad.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. január 16., péntek 11:57

Kerlon írta:PL. CR elé is volt egy kipattant labda, amit el akart tenni laposan és, ha alányúl már nem tudnak blokkolni.
Igen, egy helyzet...ott megvolt a lehetőség, de a távoli lövések lehetőségét akkor sem láttam. Sajnos a csapat nincs formában, az elöl levő 3 úriember meg aztán végképp. Carlonak most kellene valami újat kitalálni, mert ez így Luka nélkül nem megy. Nagyon kíváncsi leszek ki kerül padra majd, én letenném James-t és Bale-t is, játszon elöl Isco és Jesé

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 16., péntek 11:53

A Cristiano Ronaldos lövést én már bennt láttam amúgy.Fel is ugrottam. :lol:
Utánna meg nézem hogy mi a f.. van hol van a labda. :mrgreen:
Én azt hittem hogy azt bebassza erőből.
Annyira szar érzés volt... :lol:
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 16., péntek 11:50

PL. CR elé is volt egy kipattant labda, amit el akart tenni laposan és, ha alányúl már nem tudnak blokkolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 16., péntek 11:47

Mondjuk nem lapos lövéssel kellett volna csak operálni :D
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

csabi87

HozzászólásSzerző: csabi87 » 2015. január 16., péntek 11:42

wZoLee7 írta:esküszöm nem értem azokat akik tegnap óta állandóan a távoli lövések hiányár írják, hol lőttek volna? mindenhol védők voltak, képtelenség volt ellőni közöttük...lehet más meccset néztem

Én is ezen gondolkoztam.Nem lehetett lőni,mert minden kipattant.6-8-an álltak a 16-on belül általában.
Még a kapuig sem mennt el a labda.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2015. január 16., péntek 11:38

esküszöm nem értem azokat akik tegnap óta állandóan a távoli lövések hiányár írják, hol lőttek volna? mindenhol védők voltak, képtelenség volt ellőni közöttük...lehet más meccset néztem

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. január 16., péntek 11:33

Állítólag Pérez elég morcos volt a tegnapi meccs után...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 23:11

R.M.C.F írta:
Kerlon írta:Kicsit amúgy mérges vagyok a mesterre. Nem lőttünk, CR és Bale is kihúzódott a szélre, ahol majdhogynem kivonták magukat a játékból -,de sok hasznuk nem volt ott- és lövésekkel sem próbálkoztunk. De igazából az egyéni hibák ellen Carlo sem tehet, már pedig 2 meccsen a 4 kapott gólból 3 darab egyéni hiba okozta a gólt.
Mert az első perctől kezdve megpróbáltunk valahogy mögéjük kerülni,középen lefaultolnak,a bírók inkább nekik fújnak,nekem ez logikusnak tűnt.
Így belegondolva logikus, de gyakorlatban nem működött és az első félidőben még Carvajalnak több lehetősége is volt beadni, mint CR-rel a nyakán. Inkább James-t kellett volna még beküldeni középre, ékbe, lehet jobban lekötöttük volna a figyelmüket beadásoknál, bemozgásoknál. Lett volna még valaki lecsorgón stb.. Minden esetre Carlonak megint visszadobjuk a háziját, mert ez sem teljesen hibátlan, de legalább javultunk. Szerintem.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 15., csütörtök 23:07

Kerlon írta: Szerintem Ronaldo és Bale szélre vonására. Amúgy valószínűleg Ronaldo és Bale/Benzema kell csatárba, James meg vissza jobbra, Illarra/Modric meg középre, de 4222-ben. Carvajal meg Marcelo feltakarodik szépen, következő meccsig megtanulnak beadni szépen Isco meg James meg kicsit beljebb a széltől, befele húzzanak, közelebb legyenek a támadókhoz.
Az már az előző pár meccsen is megfigyelhető volt, de részben jogos. Mondjuk elég halott ötlet. 442 egyik variánsa fog kelleni, CR szabadon, Bale már neccesebb, de most talán fellendülőben van, lehet próbálgatni, Isco és Kroos mellé kell Illarra, James meg jobb híján marad az 1 helyre.
Nem illik.

R.M.C.F
Kedvenc játékosaid: Sergio
Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.

HozzászólásSzerző: R.M.C.F » 2015. január 15., csütörtök 23:04

Kerlon írta:Kicsit amúgy mérges vagyok a mesterre. Nem lőttünk, CR és Bale is kihúzódott a szélre, ahol majdhogynem kivonták magukat a játékból -,de sok hasznuk nem volt ott- és lövésekkel sem próbálkoztunk. De igazából az egyéni hibák ellen Carlo sem tehet, már pedig 2 meccsen a 4 kapott gólból 3 darab egyéni hiba okozta a gólt.
Mert az első perctől kezdve megpróbáltunk valahogy mögéjük kerülni,középen lefaultolnak,a bírók inkább nekik fújnak,nekem ez logikusnak tűnt.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 23:03

ziro4vr írta:
CS0ki írta: próbálkozunk más dolgokkal
Ezt mire érted?
Szerintem Ronaldo és Bale szélre vonására. Amúgy valószínűleg Ronaldo és Bale/Benzema kell csatárba, James meg vissza jobbra, Illarra/Modric meg középre, de 4222-ben. Carvajal meg Marcelo feltakarodik szépen, következő meccsig megtanulnak beadni szépen Isco meg James meg kicsit beljebb a széltől, befele húzzanak, közelebb legyenek a támadókhoz.
K

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 15., csütörtök 23:00

CS0ki írta: próbálkozunk más dolgokkal
Ezt mire érted?
Nem illik.

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 15., csütörtök 22:58

Kicsit amúgy mérges vagyok a mesterre. Nem lőttünk, CR és Bale is kihúzódott a szélre, ahol majdhogynem kivonták magukat a játékból -,de sok hasznuk nem volt ott- és lövésekkel sem próbálkoztunk.
De megpróbáltuk. Láthatóan nincs meg, hogy mit is kéne csinálni, ezért próbálkozunk más dolgokkal. Nagyon úgy tűnik, hogy megszórni nem fogjuk őket, szóval hátul kell jobban koncentrálni és dolgozni. A semmiből is gyakran lőnek gólt, nem kéne még látványos hibákkal is esélyt adni nekik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 22:50

Azt mondtam már, hogy nem lőttünk eleget? :mrgreen:
K

PEEtör

HozzászólásSzerző: PEEtör » 2015. január 15., csütörtök 22:48

Nincsen ha, de azért elgondolkoztam, mi lenne most itt a topikban, ha az Atma behúzza a BL döntőt. Mert nem sokon múlott, sőt, ahhoz, hogy azt megnyertük, nem sok köze volt Carlonak.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.

ziro4vr

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2015. január 15., csütörtök 22:40

Szerintem ideje lenne változtatni, ez így nem működik. Abban lehet bízni, hogy egyéni formajavulások történnek hátul és elöl, de közben középről végelgyengülésben elhullik Isco meg Kroos.
Nem illik.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 22:36

Kicsit amúgy mérges vagyok a mesterre. Nem lőttünk, CR és Bale is kihúzódott a szélre, ahol majdhogynem kivonták magukat a játékból -,de sok hasznuk nem volt ott- és lövésekkel sem próbálkoztunk. De igazából az egyéni hibák ellen Carlo sem tehet, már pedig 2 meccsen a 4 kapott gólból 3 darab egyéni hiba okozta a gólt.
K

CS0ki

HozzászólásSzerző: CS0ki » 2015. január 15., csütörtök 21:03

Amúgy nem öt évre szól egy mandátum?
Négy. És nálunk talán az sincs, hogy csak kétszer lehet egymás után.

Kerlon

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. január 15., csütörtök 17:00

dzsi91 írta:
Kerlon írta: jelenlegi helyzetben sírig szólója lehet
Ezt kifejtenéd :D ? Egyébként asszem maximum 8 évig lehet elnök,akkor 2017...de ebben nem vagyok biztos :D
nem tudom, hogy meddig lehet, de gondolom mindenki támogatja a jelenlegi munkásságát, volt pár rossz vagy felesleges döntése, mint James, de amúgy szerintem senkinek se lehet rá komoly panasza, legalábbis én így gondolom a mostani "látható" dolgokból
K

Vissza: