FIFA
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Re: FIFA
Kint a Demo. Hááát.
Finesse shotra megint lehet feküdni,mint 14 demoban,minden kapura megy.
Tizi,szöglet tök új (szabit még nem kaptam 2 meccsen ).
Driblizni jól lehet.
Elsőre ennyi.
Finesse shotra megint lehet feküdni,mint 14 demoban,minden kapura megy.
Tizi,szöglet tök új (szabit még nem kaptam 2 meccsen ).
Driblizni jól lehet.
Elsőre ennyi.
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- Marci77
- Kedvenc játékosaid: Raúl.....Kocsárdi,Huszti.
- Kedvenc csapatod: ZTE FC, Real Madrid, Juventus, Arsenal, Boston Celtics, NE Patriots
Hivatalos nincs. Nem is lesz. FUTban megvannak az új igazolások,de alapban nem lesznek,különben miért is vennéd meg (részben) az újat Mezek se lesznek frissítve,soha nem is szokták.csababarca írta:16hoz (eredeti) nincs valami update ami berakja az uj igazolasokat, esetleg mezeket is?
Rakhatsz rá valami nem hivatalos update-t,de én hivatalos játékr anem ajánlom. De te tudod,abban most nem tudok segíteni
Mindörökké KÉK-FEHÉR szív!
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
16hoz (eredeti) nincs valami update ami berakja az uj igazolasokat, esetleg mezeket is?
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
FIFA 17 Official Gameplay Trailer
Amikor elkezdődött a zene, akkor mondom, ez...ez az? Annak hallatszik, de nem vagyok benne biztos...és...AZ! WOHOO!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Régi szép FIFA98 RTWC-os emlékek, te jó ég, mennyit nyomtam vele. :')
Kirázott a hideg az egésztől. Meg kell néznem párszor ezt a trailert, mert nem tudtam a zenétől odafigyelni...
szerk.: oké, újranéztem, fel se tűnt, hogy ki van írva a bal alsó sarokban a zene :DD
Amikor elkezdődött a zene, akkor mondom, ez...ez az? Annak hallatszik, de nem vagyok benne biztos...és...AZ! WOHOO!
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Régi szép FIFA98 RTWC-os emlékek, te jó ég, mennyit nyomtam vele. :')
Kirázott a hideg az egésztől. Meg kell néznem párszor ezt a trailert, mert nem tudtam a zenétől odafigyelni...
szerk.: oké, újranéztem, fel se tűnt, hogy ki van írva a bal alsó sarokban a zene :DD
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Galacticos írta:a 17be ez lesz az egyetlen újítás hogy lehetsz a manchesteres gyerekkel?
kár h nem vesz fel a fifa tanácsadónak lennének ötleteim.
külön bajnokságot csinálnék, 8-10 csapattal, ahol nem igazolhatsz, és a csapatok 90es évek végi, és 2000es évek eleji csapatai lennének.
a davidsos, nedvedes, fiatal delpieros juvéval, vagy a seedorf, gattuso, pirlo, sheva féle milannal..
manchesternél cole-yorke, smeichel féle csapat..
vagy csak h ne olyan nagy csapatokat mondjak, a 2002es ballack féle leverkusen hátul luzioval..
nálunk a galaktikusokkal..
legalábbis én baromi szívesen játszanék zidaneékkal, sokkal inkább vonzana egy ilyen mint ez h éld a manchesteri kölyök életét..
Ha kluboknál nem is, válogatottaknál van fasza unofisöl patch a 14-hez, 1930-tól 2012-ig minden EB-t, VB-t lehet tolni. Mindig jó érzés Puskásékkal elkenni a németek száját az 54-es döntőben
- Galacticos
a 17be ez lesz az egyetlen újítás hogy lehetsz a manchesteres gyerekkel?
külön bajnokságot csinálnék, 8-10 csapattal, ahol nem igazolhatsz, és a csapatok 90es évek végi, és 2000es évek eleji csapatai lennének.
a davidsos, nedvedes, fiatal delpieros juvéval, vagy a seedorf, gattuso, pirlo, sheva féle milannal..
vagy csak h ne olyan nagy csapatokat mondjak, a 2002es ballack féle leverkusen hátul luzioval..
legalábbis én baromi szívesen játszanék zidaneékkal, sokkal inkább vonzana egy ilyen mint ez h éld a manchesteri kölyök életét..
- MesQueUnClub
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Zizou, Kaká, Messi, Eto'o, CR, Deco
- Kedvenc csapatod: Barca
Sierra írta:Köszi mindenkinek!
Szerintem elfut, egyedül a vga lehet a gyenge pont, gtx 660 2 gb, többi bőven elég, i5 4570, 8 giga ram.
16 viszont nincs fent magon.
Innen le is tudod szedniBarçaNorbi írta: https://www.reddit.com/r/CrackStatus/co ... y_turk_dm/
♠Ronaldo♣Ronaldinho♥Zidane♦
Köszi mindenkinek!
Szerintem elfut, egyedül a vga lehet a gyenge pont, gtx 660 2 gb, többi bőven elég, i5 4570, 8 giga ram.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldinho, Ronaldo, Henry, Iniesta, Thiago, Neymar
- Kedvenc csapatod: Barça
Itt a topikban a 16-hoz linkeltem leírást, ha már 15 elfut, akkor feltételezem, hogy a 16 is, persze a te döntésedrealistahuni írta:még azt sem kell. magon olvass leírást meg hsz-eket.csak simán krekkelni kell, és már csapathatom is?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
még azt sem kell. magon olvass leírást meg hsz-eket.csak simán krekkelni kell, és már csapathatom is?
- MesQueUnClub
Am 16ból is van olyan verzió, hogy leszeded originen a demot, és felülírsz pár file-t, aztán simán megy. Norbi lejjebb linkelte.Sierra írta:
Igen? csak simán krekkelni kell, és már csapathatom is?
Igen? csak simán krekkelni kell, és már csapathatom is?realistahuni írta:De igen, magos verzió simán megy nálam, leszterrel már bealáztam a fél világot karrierben.Egyébként ha leszedem a 15 Ultimate Team edition, akkor offline nem is tudok vele játszani?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
De igen, magos verzió simán megy nálam, leszterrel már bealáztam a fél világot karrierben.Egyébként ha leszedem a 15 Ultimate Team edition, akkor offline nem is tudok vele játszani?
- MesQueUnClub
Furcsa dolog ez az Origin, mert van mikor levág a szerver offlineba, de pl karriermódot ugyan úgy tudsz játszani meg ilyenek. Sajnos nem tudom, hogy a tört verzió, hogy működik én eredetivel tolom.
Igen! Erre az originra gondoltam, mert emlékszem azt hiszem tavaly szedtem volna le a 15-öt, és akkor megakadt rögtön az elején. Köszi, akkor megnézem azt.MesQueUnClub írta:2013 még asszem ment Origin nélkül de a 2012 tuti.
Egyébként ha leszedem a 15 Ultimate Team edition, akkor offline nem is tudok vele játszani?
- MesQueUnClub
2013 még asszem ment Origin nélkül de a 2012 tuti.Sierra írta: Úgy értem, hogy amikor még simán leszedtem, és toltam benne bajnokságot vagy sima meccseket offline, és nem volt ilyen ultimate team meg mindenféle online baszakodás.
Arra emlékszem, hogy a 11 még ilyen volt.
Úgy értem, hogy amikor még simán leszedtem, és toltam benne bajnokságot vagy sima meccseket offline, és nem volt ilyen ultimate team meg mindenféle online baszakodás.MesQueUnClub írta:Fifa 07-től alakult át a játék szerkezete.Sierra írta:Melyik volt az utolsó olyan FIFA, amelyik nem online alapra lett csinálva?
Arra emlékszem, hogy a 11 még ilyen volt.
- MesQueUnClub
Fifa 07-től alakult át a játék szerkezete.Sierra írta:Melyik volt az utolsó olyan FIFA, amelyik nem online alapra lett csinálva?
Melyik volt az utolsó olyan FIFA, amelyik nem online alapra lett csinálva?