Javaslataitok
Moderátor: Multimédiások
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Javaslataitok
Tegnap egész nap szarakodott és lassú volt, mára jobbnak tűnik. Remélhetőleg egynapos zavar volt a szervereseknél.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Reggel 6-7 között minimum nem volt elérhető az oldal, nem tudom mikor jött helyre, elaludtam.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Nagyon régen írtam az oldalra ugrás funkcióról, nekem még azóta sem működik, de még mindig nagyon örülnék neki, ha egyszer megtudnátok csinálni.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Jelenleg nincsen ilyen funkció, de jó ötlet, ha lesz rá érkezésem, megcsinálom majdpalesz77 írta:Nem tudom mi a jó topic rá, de ide szerintem befér. A sérülésekről nincsenek valahol archívumba elmentve adatok? Meg akarnám nézni, hogy idén eddig ki mennyit volt sérült nálatok, de a főoldalon levőbe ugye "csak" a frissek vannak, a régieket meg nem találom sehol. Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
u.i.: Transfermarktot nem használnám, James, Kovacic és Modric meg sincsenek ott említve az idei sérültek közt.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Nem tudom mi a jó topic rá, de ide szerintem befér. A sérülésekről nincsenek valahol archívumba elmentve adatok? Meg akarnám nézni, hogy idén eddig ki mennyit volt sérült nálatok, de a főoldalon levőbe ugye "csak" a frissek vannak, a régieket meg nem találom sehol. Előre is köszi, ha valaki tud segíteni.
u.i.: Transfermarktot nem használnám, James, Kovacic és Modric meg sincsenek ott említve az idei sérültek közt.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
Na jó, de attól még R24 monnnnyon le!
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Valverde, Odegaard
Ez egy eszrevetel volt a javaslatok topicban, nem gondolom hogy lekell venni erte a fejem..
Latom hogy azota sikerult, ennek orulok, azonban Isco-nak a bajnoksagban mar 2 golpassza van.. :P
Latom hogy azota sikerult, ennek orulok, azonban Isco-nak a bajnoksagban mar 2 golpassza van.. :P
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo
R24 monnnyon le!
Japánban kirúgnak mindenkit, ha pár percet késik a vonat, ti meg itt ilyen luxust megengedtek magatoknak? Minimum realtime. Wc-re sem szabadna menni, azonnal frissíteni mindent.Amindenitneki.
Japánban kirúgnak mindenkit, ha pár percet késik a vonat, ti meg itt ilyen luxust megengedtek magatoknak? Minimum realtime. Wc-re sem szabadna menni, azonnal frissíteni mindent.Amindenitneki.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Elnézést hogy a lefújását követően nem ez az elso dolga valakinek. De ha tudod hogy nem pontos es nem azonnal történik az update akkor tudod a pontos állást is, igy nincs szükséged ra.
Mellesleg pontosnak pontos, maximum nem realtime frissül.
Mellesleg pontosnak pontos, maximum nem realtime frissül.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Realista24 írta:Kedves Benoo. Vezetjük.Benoo írta:Kedves Szerkesztok, az idei evben valamiert nem vezetitek a hazi gollovolistat, aminek nem tudom mi az oka, de szerintem sokan orulnenk neki, ha ezt is pontosan tudnank kovetni.
Azt tudom hogy vezetitek, csak nem pontosan es nem idoben,
Koszonom ha van erre lehetoseg!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Updatelve is lesz termeszetesen.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Benoo írta:Kedves Szerkesztok, az idei evben valamiert nem vezetitek a hazi gollovolistat, aminek nem tudom mi az oka, de szerintem sokan orulnenk neki, ha ezt is pontosan tudnank kovetni.
Erre gondolsz?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kedves Benoo. Vezetjük.Benoo írta:Kedves Szerkesztok, az idei evben valamiert nem vezetitek a hazi gollovolistat, aminek nem tudom mi az oka, de szerintem sokan orulnenk neki, ha ezt is pontosan tudnank kovetni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
Kedves Szerkesztok, az idei evben valamiert nem vezetitek a hazi gollovolistat, aminek nem tudom mi az oka, de szerintem sokan orulnenk neki, ha ezt is pontosan tudnank kovetni.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem pihenjen Zsombor, és nem lesz itt gond.
Én trollface szmájlit kérnék, ha már ilyen kívánságkosaras tematika van.
Én trollface szmájlit kérnék, ha már ilyen kívánságkosaras tematika van.
Nem illik.
Ja, most már megvan a buzi szmájli.nmate írta:
Erre gondoltam kedves kolléga.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Erre gondoltam kedves kolléga.
Be lehetne vezetni valami irónia emotikont? Interneten keresztül sokan nem értik ha ironizál az ember, most is belefutott valaki például.
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Madridom Twitterre keresünk hírhozó pajtást.
Elvárások:
-Tudj angol és/vagy spanyolul (további nyelvek ismerete előny, de nem feltétel)
-Legyen gyakorlati ismereted és felhasználói fiókod a Twitteren
-Legyen erre fordítható szabadidőd és legyél rugalmas, elérhető (minimum napi 1-2 óra)
-Legyen jó a helyesírásod
A feladat röviden: A Madridom.hu Twitter fiókjának kezelése, a friss hírmorzsák megfogalmazása és publikálása maximum 140 karakterben.
Ezen kívül a hagyományos hírszerkesztői feladatokra is várjuk a lelkes jelentkezőket
Elvárások:
-Elsősorban angol és/vagy spanyol nyelv ismerete (további nyelvek ismerete előny, de nem feltétel)
-Jó helyesírás és fogalmazó készség
-Rugalmasság, elérhetőség, naponta minimum 1-2 óra szabadidő
-A szerkesztőség munkájában való lelkes, aktív, folyamatos és kiszámítható részvétel
-Szövegszerkesztők funkcióinak alapismerete (WordPress gyakorlat előny, de nem feltétel)
A feladat röviden: a nagyobb terjedelmű hírek magyarra fordítása, igényes formázása és publikálása a weboldalon. Ezen kívül természetesen lehetőség van egyedi tartalmak közzétételére is (pl. szubjektív cikkek, elemzések, vagy bármi más, amellyel színesítheted a weboldal repertoárját és ami szerinted értéket képvisel az olvasók számára).
Részletek privát üzenetben nálam vagy Realista24-nél.
Kiegészítő információ: az oldalnak nincsen semmiféle bevétele, így ebből adódóan anyagi juttatásokban egyik szerkesztő sem részesül a munkájáért.
Elvárások:
-Tudj angol és/vagy spanyolul (további nyelvek ismerete előny, de nem feltétel)
-Legyen gyakorlati ismereted és felhasználói fiókod a Twitteren
-Legyen erre fordítható szabadidőd és legyél rugalmas, elérhető (minimum napi 1-2 óra)
-Legyen jó a helyesírásod
A feladat röviden: A Madridom.hu Twitter fiókjának kezelése, a friss hírmorzsák megfogalmazása és publikálása maximum 140 karakterben.
Ezen kívül a hagyományos hírszerkesztői feladatokra is várjuk a lelkes jelentkezőket
Elvárások:
-Elsősorban angol és/vagy spanyol nyelv ismerete (további nyelvek ismerete előny, de nem feltétel)
-Jó helyesírás és fogalmazó készség
-Rugalmasság, elérhetőség, naponta minimum 1-2 óra szabadidő
-A szerkesztőség munkájában való lelkes, aktív, folyamatos és kiszámítható részvétel
-Szövegszerkesztők funkcióinak alapismerete (WordPress gyakorlat előny, de nem feltétel)
A feladat röviden: a nagyobb terjedelmű hírek magyarra fordítása, igényes formázása és publikálása a weboldalon. Ezen kívül természetesen lehetőség van egyedi tartalmak közzétételére is (pl. szubjektív cikkek, elemzések, vagy bármi más, amellyel színesítheted a weboldal repertoárját és ami szerinted értéket képvisel az olvasók számára).
Részletek privát üzenetben nálam vagy Realista24-nél.
Kiegészítő információ: az oldalnak nincsen semmiféle bevétele, így ebből adódóan anyagi juttatásokban egyik szerkesztő sem részesül a munkájáért.