Senki nem írna róluk semmit, ha nem jönne valaki minden meccsük után, hogy itt a világvége soha többet nem veszítenek pontot.Anthony írta:Nem adta oda senki.Realista24 írta: Nektek mindegy, mert mar augusztus vegen odaadjatok a bajnoki cimet nekik minden evben.
Inkább az a kérdés hogy miért kell lekicsinyelni az eddigi teljesítményüket amikor egy csomó hiányzóval 4-5 gólokat lőnek?
Nyilván gyengébb keret, tele fiatalokkal és noname arcokkal, hosszú távon jó eséllyel kijön a különbség.
Real Madrid vs. Barcelona
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Real Madrid vs. Barcelona
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Az is dob rajtuk, hogy új az edző és nem az a szerencsétlen xavi ül a padon. Kérdés, hogy ez a boost meddig tart ki. Lewa is igazi terminator a bajnokságban, hogy aztán a bl-ben meg teljesen eltűnjön.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
En ishehetheoriginal írta: rikacsolo rikonak szantam
de amugy mintha nalunk nem lennenek serultek
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
rikacsolo rikonak szantam
amugy teny, hogy jelenleg - mint kb minden evben evek ota - a szezon elejen a barca jobban jatszik, mint mi.
tavasszal meglatjuk mi lesz.
amugy teny, hogy jelenleg - mint kb minden evben evek ota - a szezon elejen a barca jobban jatszik, mint mi.
tavasszal meglatjuk mi lesz.
thereisonly1ronaldo
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A nevetseges az, amit most csinalsz.rikko írta:Tisztában vagyok vele, hogy ilyen kerettel nem lehet hosszú távon semmit sem csinálni. De az már nevetséges, hogy kb a kezdőink nagyrésze sérült és a harmadik ligás srácokkal kell pörgetni egy pöppet magasabb szinten és még így is sikerül kifogásokat találni miért nem ti vezetitek a listát. 1 ismétlem 1 új ember érkezett a kezdő 11etekbe , nálunk lassan az is csoda lesz, ha valaki több mint 2 meccset le tud játszani egymás után... De igen ezt is meg lehet magyarázni...Anthony írta:
Ennyi. Múlt hónapban augusztus volt, most szeptember, jövő hónapban meg lehet mondani hogy még csak október
Egy ember jott (ami amugy rogton ketto Endrickkel), de elment a csapat esze, Kroos. Kozepso vedot eppen az jatszik nalunk, aki egeszseges, elment az egyetlen klasszikus csatarunk, aki tokeletes volt a betomorult vedelmek ellen, mindezek melle kiesett Camavinga hosszabb idore, Jude rovidebbre, es meg Brahim is.
Bajnoki meccsek. Ugye gondolom nem kell irnom, hogy a kezdot 11 jatekos adja, ebbol 8 fix kezdotok van:
TS 6 meccs.
Cubarsi 5+1
Balde 4+1
Kounde 6
Pedri 5+1
Raphina 6
Lewa 6
Yamal 6
Vagy ha ugy gondolod,hogy ok a harmadik ligas sracok, akkor nekem az is jo.
De gyere, sirjal egy kicsit egy Realos forumon, amiert a tobbseg nem a Barca teljesitmenyet magasztalja.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Nem adta oda senki.Realista24 írta: Nektek mindegy, mert mar augusztus vegen odaadjatok a bajnoki cimet nekik minden evben.
Inkább az a kérdés hogy miért kell lekicsinyelni az eddigi teljesítményüket amikor egy csomó hiányzóval 4-5 gólokat lőnek?
Nyilván gyengébb keret, tele fiatalokkal és noname arcokkal, hosszú távon jó eséllyel kijön a különbség.
-
Nem tudom, nekem szántad-e, mert annyit írtam, hogy feltűnő az a futómennyiség, amit a Barca játéklosai leraknak az asztalra minden meccsen. Ha ezt bírni tudják egész szezonban, minden fronton, akkor biztosra veszem a kupákat és le a kalappal. De ugyanúgy benne van a pakliban, amit már sokszor láttunk más csapatoknál, Madridban is, hogy tavaszra egyszerűen elfogy az üzemanyag.rikko írta:Tisztában vagyok vele, hogy ilyen kerettel nem lehet hosszú távon semmit sem csinálni. De az már nevetséges, hogy kb a kezdőink nagyrésze sérült és a harmadik ligás srácokkal kell pörgetni egy pöppet magasabb szinten és még így is sikerül kifogásokat találni miért nem ti vezetitek a listát. 1 ismétlem 1 új ember érkezett a kezdő 11etekbe , nálunk lassan az is csoda lesz, ha valaki több mint 2 meccset le tud játszani egymás után... De igen ezt is meg lehet magyarázni...Anthony írta:
Ennyi. Múlt hónapban augusztus volt, most szeptember, jövő hónapban meg lehet mondani hogy még csak október
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
alapveto kulonbseg van a 2 csapat kozt, barca jatekat tudjuk, mi meg mindig a jatekosok stilusahoz, kepessegeihez igazitjuk, ez utobbi tobb ido, mert bar kollega szerint csak egy ember jott a kezdobe, viszont kiment/kioregedett a 2 fazonszabasz. de az ugye nem jelent semmit, biztos a sracoknak nyaron konyvbol kellett volna megtanulni, hogy hogy is kell ezt jatszani
barca kb ezt tudja, ez a max, mi meg hosszutavra, nagyobb dolgokra tervezunk.
persze a barca is, csak ok nem kepesek ledobni az elavult dolgokat.
barca kb ezt tudja, ez a max, mi meg hosszutavra, nagyobb dolgokra tervezunk.
persze a barca is, csak ok nem kepesek ledobni az elavult dolgokat.
thereisonly1ronaldo
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Tisztában vagyok vele, hogy ilyen kerettel nem lehet hosszú távon semmit sem csinálni. De az már nevetséges, hogy kb a kezdőink nagyrésze sérült és a harmadik ligás srácokkal kell pörgetni egy pöppet magasabb szinten és még így is sikerül kifogásokat találni miért nem ti vezetitek a listát. 1 ismétlem 1 új ember érkezett a kezdő 11etekbe , nálunk lassan az is csoda lesz, ha valaki több mint 2 meccset le tud játszani egymás után... De igen ezt is meg lehet magyarázni...Anthony írta:Ennyi. Múlt hónapban augusztus volt, most szeptember, jövő hónapban meg lehet mondani hogy még csak októberrikko írta: Tehát mindenkinél szezon eleji forma van csak nálunk nincs
-
- Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
- Kedvenc csapatod: FCB
nézzük meg az elmúlt 16 év tendenciáit Pep csapatától nézve. Pepnél ősszel jól ment, januárban és februárban volt egy kis leolvadás, márciustól újra topforma. Tito-t és Tata-t nem kommentálom. Aztán egyedül Enrique alatt lett tavaszra időzítve a forma, ott ősszel voltak pontvesztések, aztán tavaszra összeállt minden, jött a tripla, a második szezonjától kezdve -2015 ősz-a sorminta mindig ugyanaz: ősszel 80-0, agyonverünk mindenkit, nálatok akadozik a gépezet. Tavasszal mi bukjuk Európát, a bajnokság szoros lesz, ti viszitek a BL-t, az összes klasszisotok topformába kerül, nálunk mindenki egyszerre esik össze. Szinte mindegyik szezonban ez a forgatókönyv történt.Anthony írta:Ennyi. Múlt hónapban augusztus volt, most szeptember, jövő hónapban meg lehet mondani hogy még csak októberrikko írta: Tehát mindenkinél szezon eleji forma van csak nálunk nincs
Flicknek szinte lehetetlen egy ilyen kerettel így végigvinni a bajnokságot, de ameddig nem fogja másra a kudarcokat addig engem nem érdekel. Jó végre egy ilyen edző a padon.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nektek mindegy, mert mar augusztus vegen odaadjatok a bajnoki cimet nekik minden evben.Anthony írta:Ennyi. Múlt hónapban augusztus volt, most szeptember, jövő hónapban meg lehet mondani hogy még csak októberrikko írta: Tehát mindenkinél szezon eleji forma van csak nálunk nincs
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Ennyi. Múlt hónapban augusztus volt, most szeptember, jövő hónapban meg lehet mondani hogy még csak októberrikko írta: Tehát mindenkinél szezon eleji forma van csak nálunk nincs
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
- Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow
Tehát mindenkinél szezon eleji forma van csak nálunk nincsWhiteheart írta: Ennyi futással amit ezek csinálnak nem lehet végigvinni egy ilyen sűrű szezont, aztán ráadásul szezon eleji forma van a legtöbb csapatnál még ilyenkor, hisz szeptember sem telt le, én nem pánikolnék januárig...
- Whiteheart
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude
Ennyi futással amit ezek csinálnak nem lehet végigvinni egy ilyen sűrű szezont, aztán ráadásul szezon eleji forma van a legtöbb csapatnál még ilyenkor, hisz szeptember sem telt le, én nem pánikolnék januárig...
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
allitolag a serules hossza miatt johet egy free agent.
de gea mostanra elkelt, szczesny gyors visszavonult, navas nem hiszem, hogy jonne, marad pena egesz idenyre.
de gea mostanra elkelt, szczesny gyors visszavonult, navas nem hiszem, hogy jonne, marad pena egesz idenyre.
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Petiapesszimistapetiamadridista írta: Szarul néz ki ez nekünk.
Ezek mindenkinek 4et rúgnak.
Nyugodtság, még sok van hátta.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
TS szezonjának nagyjabol vége az első hírek szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
Nincs min meglepodni, a stilusukbol fakadoan mindig stabilan hoztak a spanyol bajnokik nagy reszet.
Ma pont kovettem fel szemmel a meccset, eredmeny alapjan sima gala, kozben megpattano golok es Villarreal szerencsetlenkedes is erosen kozrejatszott.
Nemzetkozi szinteren latszik az elmult evekben, hogy mennyit er a Barca, pechunkre a bajnoksagra pont jo a stilusuk, hatekonyabbak a kis- es kozepcsapatok ellen mint mi.
Nagy kulonbseg ennek ellenere sem lesz a vegen szerintem, verni kell oket es bajnokok leszunk, az meg szerintem boven benne van ebben a keretben. Ellenunk sem hiszem, hogy mas szellemben allnak fel, addigra formaban lesz a kapu elott is Mbappe es a tobbi tamado, ugy meg hozhato.
Ma pont kovettem fel szemmel a meccset, eredmeny alapjan sima gala, kozben megpattano golok es Villarreal szerencsetlenkedes is erosen kozrejatszott.
Nemzetkozi szinteren latszik az elmult evekben, hogy mennyit er a Barca, pechunkre a bajnoksagra pont jo a stilusuk, hatekonyabbak a kis- es kozepcsapatok ellen mint mi.
Nagy kulonbseg ennek ellenere sem lesz a vegen szerintem, verni kell oket es bajnokok leszunk, az meg szerintem boven benne van ebben a keretben. Ellenunk sem hiszem, hogy mas szellemben allnak fel, addigra formaban lesz a kapu elott is Mbappe es a tobbi tamado, ugy meg hozhato.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Meg azért mert olyan emberek teljesítenek erőn felül mint a tucat raphinha aki ha eltöri a labdát is valahogy beakad vagy a 80 éves lewa. Ez egy ilyen széria most nekik de meglepne ha végig tudnák ezek az arcok ezt hozni. A védelem és a kp ugyanolyan átjáróház most is. Ez a rengeteg letámadás amit tolnak jó amíg nem szaladnak rá egy jól kontrázó csapatra, ami bízok benne, hogy tavaszra már mi leszünk.nuevo_ericco írta: Ránézésre azért nyerik szerintem a meccseket, mert nem büdös nekik futni, letámadni, és ezt viszonylag szervezetten is teszik. Majd meglátjuk, ennek nem lesz-e meg a böjtje később a szezonban.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
Ránézésre azért nyerik szerintem a meccseket, mert nem büdös nekik futni, letámadni, és ezt viszonylag szervezetten is teszik. Majd meglátjuk, ennek nem lesz-e meg a böjtje később a szezonban.