Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 23., hétfő 9:20

Anthony írta:
Realista24 írta: Nektek mindegy, mert mar augusztus vegen odaadjatok a bajnoki cimet nekik minden evben.
Nem adta oda senki.
Inkább az a kérdés hogy miért kell lekicsinyelni az eddigi teljesítményüket amikor egy csomó hiányzóval 4-5 gólokat lőnek?
Nyilván gyengébb keret, tele fiatalokkal és noname arcokkal, hosszú távon jó eséllyel kijön a különbség.
Senki nem írna róluk semmit, ha nem jönne valaki minden meccsük után, hogy itt a világvége soha többet nem veszítenek pontot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

wZoLee7
Kedvenc csapatod: REAL MADRID

HozzászólásSzerző: wZoLee7 » 2024. szeptember 23., hétfő 8:48

Az is dob rajtuk, hogy új az edző és nem az a szerencsétlen xavi ül a padon. Kérdés, hogy ez a boost meddig tart ki. Lewa is igazi terminator a bajnokságban, hogy aztán a bl-ben meg teljesen eltűnjön.

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 23., hétfő 8:42

hehetheoriginal írta: rikacsolo rikonak szantam :kalapos:

de amugy mintha nalunk nem lennenek serultek :lol:
En is :mrgreen:
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 23., hétfő 8:41

rikacsolo rikonak szantam :kalapos:

de amugy mintha nalunk nem lennenek serultek :lol:

amugy teny, hogy jelenleg - mint kb minden evben evek ota - a szezon elejen a barca jobban jatszik, mint mi.
tavasszal meglatjuk mi lesz.
thereisonly1ronaldo

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 23., hétfő 8:32

rikko írta:
Anthony írta:
Ennyi. Múlt hónapban augusztus volt, most szeptember, jövő hónapban meg lehet mondani hogy még csak október :roll:
Tisztában vagyok vele, hogy ilyen kerettel nem lehet hosszú távon semmit sem csinálni. De az már nevetséges, hogy kb a kezdőink nagyrésze sérült és a harmadik ligás srácokkal kell pörgetni egy pöppet magasabb szinten és még így is sikerül kifogásokat találni miért nem ti vezetitek a listát. 1 ismétlem 1 új ember érkezett a kezdő 11etekbe , nálunk lassan az is csoda lesz, ha valaki több mint 2 meccset le tud játszani egymás után... De igen ezt is meg lehet magyarázni...
A nevetseges az, amit most csinalsz.
Egy ember jott (ami amugy rogton ketto Endrickkel), de elment a csapat esze, Kroos. Kozepso vedot eppen az jatszik nalunk, aki egeszseges, elment az egyetlen klasszikus csatarunk, aki tokeletes volt a betomorult vedelmek ellen, mindezek melle kiesett Camavinga hosszabb idore, Jude rovidebbre, es meg Brahim is.

Bajnoki meccsek. Ugye gondolom nem kell irnom, hogy a kezdot 11 jatekos adja, ebbol 8 fix kezdotok van:
TS 6 meccs.
Cubarsi 5+1
Balde 4+1
Kounde 6
Pedri 5+1
Raphina 6
Lewa 6
Yamal 6

Vagy ha ugy gondolod,hogy ok a harmadik ligas sracok, akkor nekem az is jo.

De gyere, sirjal egy kicsit egy Realos forumon, amiert a tobbseg nem a Barca teljesitmenyet magasztalja.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. szeptember 23., hétfő 8:30

Realista24 írta: Nektek mindegy, mert mar augusztus vegen odaadjatok a bajnoki cimet nekik minden evben.
Nem adta oda senki.
Inkább az a kérdés hogy miért kell lekicsinyelni az eddigi teljesítményüket amikor egy csomó hiányzóval 4-5 gólokat lőnek?
Nyilván gyengébb keret, tele fiatalokkal és noname arcokkal, hosszú távon jó eséllyel kijön a különbség.

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 23., hétfő 8:29

rikko írta:
Anthony írta:
Ennyi. Múlt hónapban augusztus volt, most szeptember, jövő hónapban meg lehet mondani hogy még csak október :roll:
Tisztában vagyok vele, hogy ilyen kerettel nem lehet hosszú távon semmit sem csinálni. De az már nevetséges, hogy kb a kezdőink nagyrésze sérült és a harmadik ligás srácokkal kell pörgetni egy pöppet magasabb szinten és még így is sikerül kifogásokat találni miért nem ti vezetitek a listát. 1 ismétlem 1 új ember érkezett a kezdő 11etekbe , nálunk lassan az is csoda lesz, ha valaki több mint 2 meccset le tud játszani egymás után... De igen ezt is meg lehet magyarázni...
Nem tudom, nekem szántad-e, mert annyit írtam, hogy feltűnő az a futómennyiség, amit a Barca játéklosai leraknak az asztalra minden meccsen. Ha ezt bírni tudják egész szezonban, minden fronton, akkor biztosra veszem a kupákat és le a kalappal. De ugyanúgy benne van a pakliban, amit már sokszor láttunk más csapatoknál, Madridban is, hogy tavaszra egyszerűen elfogy az üzemanyag.

hehetheoriginal
Kedvenc játékosaid: elfenomeno

HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2024. szeptember 23., hétfő 8:28

alapveto kulonbseg van a 2 csapat kozt, barca jatekat tudjuk, mi meg mindig a jatekosok stilusahoz, kepessegeihez igazitjuk, ez utobbi tobb ido, mert bar kollega szerint csak egy ember jott a kezdobe, viszont kiment/kioregedett a 2 fazonszabasz. de az ugye nem jelent semmit, biztos a sracoknak nyaron konyvbol kellett volna megtanulni, hogy hogy is kell ezt jatszani :lol:

barca kb ezt tudja, ez a max, mi meg hosszutavra, nagyobb dolgokra tervezunk.
persze a barca is, csak ok nem kepesek ledobni az elavult dolgokat.
thereisonly1ronaldo

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 23., hétfő 8:22

Anthony írta:
rikko írta: Tehát mindenkinél szezon eleji forma van csak nálunk nincs :kalapos:

magnus666
Kedvenc játékosaid: Iniesta, Eto’o
Kedvenc csapatod: FCB

HozzászólásSzerző: magnus666 » 2024. szeptember 23., hétfő 8:18

Anthony írta:
rikko írta: Tehát mindenkinél szezon eleji forma van csak nálunk nincs :kalapos:
nézzük meg az elmúlt 16 év tendenciáit Pep csapatától nézve. Pepnél ősszel jól ment, januárban és februárban volt egy kis leolvadás, márciustól újra topforma. Tito-t és Tata-t nem kommentálom. Aztán egyedül Enrique alatt lett tavaszra időzítve a forma, ott ősszel voltak pontvesztések, aztán tavaszra összeállt minden, jött a tripla, a második szezonjától kezdve -2015 ősz-a sorminta mindig ugyanaz: ősszel 80-0, agyonverünk mindenkit, nálatok akadozik a gépezet. Tavasszal mi bukjuk Európát, a bajnokság szoros lesz, ti viszitek a BL-t, az összes klasszisotok topformába kerül, nálunk mindenki egyszerre esik össze. Szinte mindegyik szezonban ez a forgatókönyv történt.
Flicknek szinte lehetetlen egy ilyen kerettel így végigvinni a bajnokságot, de ameddig nem fogja másra a kudarcokat addig engem nem érdekel. Jó végre egy ilyen edző a padon.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 23., hétfő 7:58

Anthony írta:
Nektek mindegy, mert mar augusztus vegen odaadjatok a bajnoki cimet nekik minden evben.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. szeptember 23., hétfő 7:54

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. szeptember 23., hétfő 7:33

Whiteheart írta: Ennyi futással amit ezek csinálnak nem lehet végigvinni egy ilyen sűrű szezont, aztán ráadásul szezon eleji forma van a legtöbb csapatnál még ilyenkor, hisz szeptember sem telt le, én nem pánikolnék januárig...
Tehát mindenkinél szezon eleji forma van csak nálunk nincs :kalapos:

Whiteheart
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema, Endrick, Camavinga, Jude

HozzászólásSzerző: Whiteheart » 2024. szeptember 23., hétfő 7:28

Ennyi futással amit ezek csinálnak nem lehet végigvinni egy ilyen sűrű szezont, aztán ráadásul szezon eleji forma van a legtöbb csapatnál még ilyenkor, hisz szeptember sem telt le, én nem pánikolnék januárig...

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2024. szeptember 23., hétfő 6:00

allitolag a serules hossza miatt johet egy free agent.
de gea mostanra elkelt, szczesny gyors visszavonult, navas nem hiszem, hogy jonne, marad pena egesz idenyre.

Steve
Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham

HozzászólásSzerző: Steve » 2024. szeptember 22., vasárnap 22:02

petiamadridista írta: Szarul néz ki ez nekünk.
Ezek mindenkinek 4et rúgnak.
Petiapesszimista

Nyugodtság, még sok van hátta. :agree:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2024. szeptember 22., vasárnap 21:52

TS szezonjának nagyjabol vége az első hírek szerint.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

RealMadridFanatic

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2024. szeptember 22., vasárnap 21:37

Nincs min meglepodni, a stilusukbol fakadoan mindig stabilan hoztak a spanyol bajnokik nagy reszet.

Ma pont kovettem fel szemmel a meccset, eredmeny alapjan sima gala, kozben megpattano golok es Villarreal szerencsetlenkedes is erosen kozrejatszott.

Nemzetkozi szinteren latszik az elmult evekben, hogy mennyit er a Barca, pechunkre a bajnoksagra pont jo a stilusuk, hatekonyabbak a kis- es kozepcsapatok ellen mint mi.

Nagy kulonbseg ennek ellenere sem lesz a vegen szerintem, verni kell oket es bajnokok leszunk, az meg szerintem boven benne van ebben a keretben. Ellenunk sem hiszem, hogy mas szellemben allnak fel, addigra formaban lesz a kapu elott is Mbappe es a tobbi tamado, ugy meg hozhato.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. szeptember 22., vasárnap 21:31

nuevo_ericco írta: Ránézésre azért nyerik szerintem a meccseket, mert nem büdös nekik futni, letámadni, és ezt viszonylag szervezetten is teszik. Majd meglátjuk, ennek nem lesz-e meg a böjtje később a szezonban.
Meg azért mert olyan emberek teljesítenek erőn felül mint a tucat raphinha aki ha eltöri a labdát is valahogy beakad vagy a 80 éves lewa. Ez egy ilyen széria most nekik de meglepne ha végig tudnák ezek az arcok ezt hozni. A védelem és a kp ugyanolyan átjáróház most is. Ez a rengeteg letámadás amit tolnak jó amíg nem szaladnak rá egy jól kontrázó csapatra, ami bízok benne, hogy tavaszra már mi leszünk.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

nuevo_ericco

HozzászólásSzerző: nuevo_ericco » 2024. szeptember 22., vasárnap 21:17

Ránézésre azért nyerik szerintem a meccseket, mert nem büdös nekik futni, letámadni, és ezt viszonylag szervezetten is teszik. Majd meglátjuk, ennek nem lesz-e meg a böjtje később a szezonban.

Vissza: