Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Taktikai háború (Legyél Ancelotti)
Én azt nem értem hogy minden héten mást mond a csapat kondijáról,értem hogy ez egy változó dolog, sokmindentől függ de nála tényleg nagyon változó a csapat erőnléte,akár meccsről meccsre.Josénál azért ez stabilabb volt,igaz ott meg másfajta problémák voltak.
Benzema és Kroos miatt aggódok,hogy hogy bírják majd a hajrát,ők ketten gyakorlatilag cégigtolták a szezont.
Benzema és Kroos miatt aggódok,hogy hogy bírják majd a hajrát,ők ketten gyakorlatilag cégigtolták a szezont.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- miro
- Kedvenc játékosaid: Maradona, Guti, Modric, Bale
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Azért Carlonak feltűnően nem megy ez az erőnléti dolog.
Marcelo,Modric,Kroos,James és most Bale küzd izomproblémákkal.
Nem értem hogy ezt ennyire nem érzi,vagy nem veszi figyelembe.
Marcelo,Modric,Kroos,James és most Bale küzd izomproblémákkal.
Nem értem hogy ezt ennyire nem érzi,vagy nem veszi figyelembe.
Perez & CR
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
Zidane
Coutinho-Karim-Bale
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Én így állnék föl:
Navas - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Modric, Lucas Silva, Isco - Bale, Benzema, Jese
60-ikban meg jöhet a kicsi norvég.
Marcelo és Carvajal fog kelleni, mert nem biztos, hogy jó lenne ennyi hiányzóval kiállni.
Navas - Carvajal, Varane, Pepe, Marcelo - Modric, Lucas Silva, Isco - Bale, Benzema, Jese
60-ikban meg jöhet a kicsi norvég.
Marcelo és Carvajal fog kelleni, mert nem biztos, hogy jó lenne ennyi hiányzóval kiállni.
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Marci pihentetésére van egy Coentrao aki még mindig klasszisokkal jobb mint a spártai xD
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Nacho játszon a jobboson, balra Arbloa...Marcelonek sem ártana néha pihenni. A kp Modric-Illarra-Isco, ezen nincs is mit gondolkodni. Támadóba meg Jesé-nem tudom-BaleBecksy23 írta:Keylor - Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo - Khedira, Modric, Isco - Jesé, Bale, Benzema
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
áh Carlonál nem lesz Jesé kezdő
mondjuk én Illarát raknám be Khedira helyett
mondjuk én Illarát raknám be Khedira helyett
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Hogy állunk fel a következő meccsen? Hiába a sok eltiltott, én meghagynám Ronaldo sárgáját, pihenjen csak rá az Atletico-ra, na meg inkább itt, mint pl a Sevilla V-nél üldögéljen a lelátón.
Keylor - Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo - Khedira, Modric, Isco - Jesé, Bale, Benzema
Bár én nem így pakolnám fel a csapatot, de erre számítok.
Keylor - Arbeloa, Pepe, Varane, Marcelo - Khedira, Modric, Isco - Jesé, Bale, Benzema
Bár én nem így pakolnám fel a csapatot, de erre számítok.
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Vettük azt, nem is Te kommentedre reagáltunk igazából, hanem erre:Mos gyerekek de komolyan...hol az irónia antenna?
Én is pont azért írtam amit,mert egy oltári hülyeségnek tartom hogy ez a bajnokság már lefutott
realistahuni írta:Bajnokságot innen behúzza már a barca
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
[quot ]Hiba lenne feladni,nagy hiba,a fociban bármi megtörténhet,lásd 2003 vagy 2004 amikor elsők voltunk,majd az utolsó 4 meccset elveszítettük,és elbuktuk a ligát. A barca is belefuthat egy rossz szériába. e[/quote]
Mos gyerekek de komolyan...hol az irónia antenna?
Én is pont azért írtam amit,mert egy oltári hülyeségnek tartom hogy ez a bajnokság már lefutott
Mos gyerekek de komolyan...hol az irónia antenna?
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Én mindig azt mondom,amikor szidnak vagy leszólnak minket egy vereség vagy elbukott liga,bl után...hogy a real madrid soha sem lesz mindig a legjobb,csak a legtöbbször a legjobb.mi meg a Real Madrid vagyunk, vagy mi a szösz.
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
Nem feltétlen a rendszerrel van a baj. A 6 meccsből 3 a szezon legelején volt, még a vébével a lábakban. A másik 3 meg Modric sérülése után, pocsék formában ért minket. Az őszi, Bale nélküli gálakezdőnk, mely többek között a Barcát is oktatta, lenyomta volna az Atléticót is szerintem. Az a csapat bárkit elvert volna.realistahuni írta:Ok, hogy nem a megfelelő alkalom, de ha olyan a rendszerünk ami zsinorban 6 meccsen keresztül mondott csődöt az atma ellen akkor lehet nem ártana elgondolkodni rajta.2. Szezon utolsó harmadában átállni egy új rendszerre hülyeség.
Így van. Nem lefutott még, sok meccs van hátra. Feladni amúgy is csak a lúzerek szokták, mi meg a Real Madrid vagyunk, vagy mi a szösz.Hiba lenne feladni,nagy hiba,a fociban bármi megtörténhet,lásd 2003 vagy 2004 amikor elsők voltunk,majd az utolsó 4 meccset elveszítettük,és elbuktuk a ligát. A barca is belefuthat egy rossz szériába.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nem szabad feladni, mert bármi lehet. Tavaly ha nem bukjuk az utolsó meccseinket akkor bajnokok vagyunk.
-
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
morientes írta:Be,szerintem is,nem is kellene tovább erőltetni,hirdessenek bajnokot már holnap,aztán meg lehet spórolni egy csomó felesleges hercehurcátBajnokságot innen behúzza már a barca, viszont BL-re átállhatnánk egy ilyenre:
Hiba lenne feladni,nagy hiba,a fociban bármi megtörténhet,lásd 2003 vagy 2004 amikor elsők voltunk,majd az utolsó 4 meccset elveszítettük,és elbuktuk a ligát. A barca is belefuthat egy rossz szériába.
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ok, hogy nem a megfelelő alkalom, de ha olyan a rendszerünk ami zsinorban 6 meccsen keresztül mondott csődöt az atma ellen akkor lehet nem ártana elgondolkodni rajta.2. Szezon utolsó harmadában átállni egy új rendszerre hülyeség.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Be,szerintem is,nem is kellene tovább erőltetni,hirdessenek bajnokot már holnap,aztán meg lehet spórolni egy csomó felesleges hercehurcátBajnokságot innen behúzza már a barca, viszont BL-re átállhatnánk egy ilyenre:
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Olvasd el az egyes és hármas pontot, aztán vitatkozz.hogy a bajnokságot szerintem mi nyerjük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
ez a beszéd. Igazad van, annyi amivel vitatkoznék, hogy a bajnokságot szerintem mi nyerjük.1. Bajnokságot mi nyerjük.
2. Szezon utolsó harmadában átállni egy új rendszerre hülyeség.
3. A bajnokságot mi nyerjük.
-
- Kedvenc játékosaid: James Rodríguez, Luka Modric, Sergio Ramos, Isco, Toni Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
Ez mind szép és jó, viszont top csapatoknál ez nem jó rendszer. A kicsik még megtudják lepni vele a nagyokat (kp-s fölény), de ennek a rendszernek nagyon sok a gyengepontja. Kicsit hasonló a gyémánthoz. Jó, de mégse elég. A BM is hogy "lebambult"realistahuni írta:Bajnokságot innen behúzza már a barca, viszont BL-re átállhatnánk egy ilyenre:
Casillas - Ramos, Varane, Pepe - Carvajal, Modric, Kroos, Isco, Marcelo - CR, Benzema.
Marcelo, Isco többet támadna, cserének ott lenne Bale, James, Coentrao. Fejesek ellen is papiron jobban be lennénk biztosítva. De úgyse lesz ilyen.
vele.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
1. Bajnokságot mi nyerjük.realistahuni írta:Bajnokságot innen behúzza már a barca, viszont BL-re átállhatnánk egy ilyenre:
Casillas - Ramos, Varane, Pepe - Carvajal, Modric, Kroos, Isco, Marcelo - CR, Benzema.
Marcelo, Isco többet támadna, cserének ott lenne Bale, James, Coentrao. Fejesek ellen is papiron jobban be lennénk biztosítva. De úgyse lesz ilyen.
2. Szezon utolsó harmadában átállni egy új rendszerre hülyeség.
3. A bajnokságot mi nyerjük.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Bajnokságot innen behúzza már a barca, viszont BL-re átállhatnánk egy ilyenre: