De ő nem center? Benzemával tudnak együtt játszani?Marky írta:Ott van Mariano, ugyanezt tudja.alexoxladjackoxi írta: Hát nézd, nekem annyira nem kell ecsetelni, nem vagyok Richarlison-fan egyáltalán, de egy jó közepes támadó, akinek nem büdös a meló sem, és hozza a gólokat nagyjából. Én értem ziro logikáját, azért Benzemán kívül nem nagyon van nektek most olyan támadó, akitől fixen lehetne számítani a találatokra, Vinicius életében nem lőtt még annyi gólt, amennyit Richi egy szezon alatt. Semminél többre mennétek vele, attól még legkésőbb jövőre behúzhatnátok Mbappét. Bernardo Silva más tészta, tőle sok gólt nem kell várni, más típusú játékos.
Premier League
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Re: Premier League
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Ott van Mariano, ugyanezt tudja.alexoxladjackoxi írta: Hát nézd, nekem annyira nem kell ecsetelni, nem vagyok Richarlison-fan egyáltalán, de egy jó közepes támadó, akinek nem büdös a meló sem, és hozza a gólokat nagyjából. Én értem ziro logikáját, azért Benzemán kívül nem nagyon van nektek most olyan támadó, akitől fixen lehetne számítani a találatokra, Vinicius életében nem lőtt még annyi gólt, amennyit Richi egy szezon alatt. Semminél többre mennétek vele, attól még legkésőbb jövőre behúzhatnátok Mbappét. Bernardo Silva más tészta, tőle sok gólt nem kell várni, más típusú játékos.
Egy Everton an se rúgott 10 gólt. Nem kifejezetten ügyes, cserébe darál. Abszolút hülyeség lenne leigazolni és tuti nem adnák 50 millió alatt.alexoxladjackoxi írta:A támadószekcióban bárhova be tudnátok rakni, és garantáltan hozna minimum 10-12 bajnoki gólt a bajnokságban.M1Ö írta:
Azt se tudod, hogy milyen poszton játszik (legalább is a múltkor azt írtad, hogy jobb szélső) de azt mondod, hogy ő megoldás lenne a gól problémákra. Jól mondja Kerlon, Callejon szint. Arra meg minek komoly 10 milliókat költeni?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- alexoxladjackoxi
Hát nézd, nekem annyira nem kell ecsetelni, nem vagyok Richarlison-fan egyáltalán, de egy jó közepes támadó, akinek nem büdös a meló sem, és hozza a gólokat nagyjából. Én értem ziro logikáját, azért Benzemán kívül nem nagyon van nektek most olyan támadó, akitől fixen lehetne számítani a találatokra, Vinicius életében nem lőtt még annyi gólt, amennyit Richi egy szezon alatt. Semminél többre mennétek vele, attól még legkésőbb jövőre behúzhatnátok Mbappét. Bernardo Silva más tészta, tőle sok gólt nem kell várni, más típusú játékos.
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Bárkit berakhatsz bárhova. Ő bal szélső. Tipikus tükör szélső, az a játéka, hogy húz befele a szélről. Balra meg bőven megvagyunk. Létszámra legalábbis...alexoxladjackoxi írta: A támadószekcióban bárhova be tudnátok rakni, és garantáltan hozna minimum 10-12 bajnoki gólt a bajnokságban.
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
emellé csapongó teljesítmény, rossz döntések, önző, és elmeroggyant. minden meccsen benne van hogy elkattan a borsónyi agya és piros. totál nem kell pláne annyiért amennyit kérnének érte.alexoxladjackoxi írta:A támadószekcióban bárhova be tudnátok rakni, és garantáltan hozna minimum 10-12 bajnoki gólt a bajnokságban.M1Ö írta:
Azt se tudod, hogy milyen poszton játszik (legalább is a múltkor azt írtad, hogy jobb szélső) de azt mondod, hogy ő megoldás lenne a gól problémákra. Jól mondja Kerlon, Callejon szint. Arra meg minek komoly 10 milliókat költeni?
- alexoxladjackoxi
A támadószekcióban bárhova be tudnátok rakni, és garantáltan hozna minimum 10-12 bajnoki gólt a bajnokságban.M1Ö írta:Azt se tudod, hogy milyen poszton játszik (legalább is a múltkor azt írtad, hogy jobb szélső) de azt mondod, hogy ő megoldás lenne a gól problémákra. Jól mondja Kerlon, Callejon szint. Arra meg minek komoly 10 milliókat költeni?ziro4vr írta:Szerintem igen
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
Azt se tudod, hogy milyen poszton játszik (legalább is a múltkor azt írtad, hogy jobb szélső) de azt mondod, hogy ő megoldás lenne a gól problémákra. Jól mondja Kerlon, Callejon szint. Arra meg minek komoly 10 milliókat költeni?ziro4vr írta:Szerintem igen
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Bailey-> Aston Villa.
Volt idő, amikor páran itt szerették volna tudni, ezen kívül nem ismerem a gyereket, de ettől még meglepett.
Volt idő, amikor páran itt szerették volna tudni, ezen kívül nem ismerem a gyereket, de ettől még meglepett.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- chronic
- Kedvenc játékosaid: R9, Modric
- Kedvenc csapatod: fehér balett
Caraway írta: IF the Grealish bid is accepted by Villa...
Guardiola will have spent £918m on transfers since he joined Man City in 2016.
Úgy tűnik bl győzelemhez(ha lesz valaha) 1 milliárd font felett kellesz költenie.
Hogy veszne meg az ilyen, csókolgassad csak az ezüstöt te színházi majom.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor se fog BL-t nyerni ha még a kétszeresét elkölti. Csinálja csak.Caraway írta: IF the Grealish bid is accepted by Villa...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- Caraway
- Kedvenc csapatod: Manchester United
IF the Grealish bid is accepted by Villa...
Dehogy lesz. Kb egy Callejón szintű futballista jobb alkattal. Jó lenne rá is elkölteni egy 50-70 milliót tök feleslegesen.Realista24 írta:És Ricsi erre megfelelő?ziro4vr írta: Továbbra is hoznám vagy a portugált vagy Richarlisont, persze előtte kéne lomtalanítás onnan elölről.
Védelem rendben lesz de kell a gól.
Asensiot és Viniciust kéne elboltolni, hátha piacképesek.
Mbappe bizniszbe utóbbit bele kéne tolni.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Szerintem igen, plusz szerintem normális lehet az ár érték aránya.
Csak előbb 2 brazilt kukázzunk ki, sok lesz a jóból.
Csak előbb 2 brazilt kukázzunk ki, sok lesz a jóból.
Nem illik.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
És Ricsi erre megfelelő?ziro4vr írta: Továbbra is hoznám vagy a portugált vagy Richarlisont, persze előtte kéne lomtalanítás onnan elölről.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Továbbra is hoznám vagy a portugált vagy Richarlisont, persze előtte kéne lomtalanítás onnan elölről.
Nem illik.
Pfii... Atleticoba keményen beleillene a jobb oldalra, a Barcában nincs helye szerintem.Csabi írta:ziro4vr írta: Bernardo Silvat valami tescos áron el lehetne hozni onnan lassan.Bernardo Silva wants to play in the Spanish league
Barcelona and Atlético de Madrid are closely following the Manchester City player, who wants to leave this summer and would see coming to La Liga as a good option.
És természetesen hozzánk is jöhetne a jobbosra... Még egy Kroos-Casemiro-Valverde-Bernardo kp is működhetne elől meg Benzema és valaki, természetesen Mbappe amúgy
K
K
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
ziro4vr írta: Bernardo Silvat valami tescos áron el lehetne hozni onnan lassan.
Bernardo Silva wants to play in the Spanish league
Barcelona and Atlético de Madrid are closely following the Manchester City player, who wants to leave this summer and would see coming to La Liga as a good option.
-
- Kedvenc csapatod: Los Blancos
De a paradicsom meg a paprika (meg amit jelképez) az ugyanúgy nem azt akadályozza meg, hogy elkapd, hanem ( elvileg) segít legyőzni a szervezetnek, mint az oltások. Meg nem haltak.Realista24 írta:Nem ettek elég paradicsomot és paprikát.Caraway írta: Fasza lesz az idei felkeszulesi szezon is, 9 db Unitedes jatekos+stabtag covidos lett a Brentford elleni meccs utan..