Kommentáld a híreket
Re: Kommentáld a híreket
Haalandnak a BL a legfontosabb. Szerintem, ha behúzza a Cityvel, akkor marad, ha nem, akkor jön 24-ben.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
-
- Kedvenc játékosaid: Guti, Raúl, Zidane, Modric
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Miért ne írná alá?Mester77 írta: Csak saját vélemény, de majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy alá fogja írni
2 kezdőre való ember, fejlett akadémia, végtelen pénz. A PL legjobbjában tolhatja, millió gólt lőhet, a BLre esélyes. Ki ne akarna így fix kezdő lenni?
- Mester77
Csak saját vélemény, de majdnem teljesen biztos vagyok benne, hogy alá fogja írni
"Sokkal jobban akarom a győzelmet annál, mint amennyire utálok veszíteni. És nagyon utálok veszíteni."
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
"Egy nap mind meghalunk. De az összes többin viszont nem. "
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Hát remélem nem írja alá...Az esetében nem tudom mi lenne jobb, ha a city nem nyerne bl-t vagy ha igen. Ha nyerne lehet azonnal menne tovább más kihívásért, bár olyant tettünk fel a bl térképre ami mindenkinek kihívás lesz amíg az uefa össze nem dől. Mind1, ha aláírja őt is végleg kilehet húzni a listárólRealista24 írta: Haalandnak a történelem egyik legnagyobb szerződésével készül a City.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Haalandnak a történelem egyik legnagyobb szerződésével készül a City.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
azért jó ez a forum, mert mindig jut valami a népnek
ha épp nem frissen regisztrált és gyorstalpalón végzett jogi paragrafusokkal operáló barcások bizonyíték nélküli védőbeszédjeit olvashatjuk akkor ilyen gyöngyszemek jutnak
ha épp nem frissen regisztrált és gyorstalpalón végzett jogi paragrafusokkal operáló barcások bizonyíték nélküli védőbeszédjeit olvashatjuk akkor ilyen gyöngyszemek jutnak
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
- h3x0r
Az milyen piaci erzek, hogy elhoznad a 30 eves Pogbat, aki nyaron megserult, most visszatert 2 meccsen osszesen fel orara, de megint kidolt legalabb 1 honapra? Mindezt 10 millios fizetessel.madrid4life írta: Akiket kiemeltem, simán hozhatók, csak egy kis machinációra van szükség és piacérzékre. Szét kell nézni, túl kell látni Mbappén meg Haalandon, őket mindenki bele tudja rakni az "álom"kezdőjébe...és nélkülük kell egy zsenicsapatot összerakni, nem lehetetlen. Igazatok van, nehéz, de közel sem lehetetlen. Ide új impulzusok, új arcuk, igazi nagyzsugások kellenek, ez a Real Madrid.
Dembelet ki is huzhatod, a Barca nem fog nekunk senkit eladni.
Lukaku epp egy remek 5 golos szezonnal tart (oke, osszel serult is volt), de tavaly a Chelseaben is megbukott. Ha mar zsebbenyulos csatar kell a kovetkezo 5 evre, elobb mondanam Kane-t. (par hete a Bayern kapcsan olvastam a nevet)
Hazard meg az uj impulzusos reszt felfogom poennak.
Grealish es Sancho: maris a 100 millios arkategorianal jarunk. Elobbi jol erzi magat Manchesterben, utobbinak nem valo a madridi nyomas, ha mar a MU-ban is mentalis problemai vannak.
Hogy jot is irjak, Firmino lehet egy akar jo opcio nehany evre, Pulisic-ot nem lattam mostanaban jatszani, de legalabb jobb oldali tamado.
VIllas Boas es Scolari neve gondolom csak elgepeles.
Hallod ez ilyen erőltetett nem olyan vicces, neki könyökből jönoroszisti írta:Szerintem jo az irany, de ettol jobb zsugasok kellenenek.madrid4life írta:
Azokat írtam. Kritizálni mindenki tud, de alternatívákat nyújtani? Könnyű azt írni, mi a nem jó, de tessék összerakni egy hasonlóan ütőképes gárdát ugyanilyen logika mentén, a jelen lehetőségei között
En Courtoist lecserelnem max pad, es helyette elhoznam Kariust. Harmadik szamu kapus, siman hozni lehetne. A vedelmet megerositenem Van Dijkkel, a valaha volt legjobb vedo, ugyis rossz szezonja van, szerintem olcson ide adnak.
Kozeppalyara en de Pault hoznam az Atleticobol. A valogatottban megvedte mindig Messit, jo lenne ha valaki Viniciust is bevedene. Elore viszont Lukaku tokeletes. Cr, Messi szinten van, Benzema sehol nincs hozza kepest.
Edzonek meg az oreg Gravesent hoznam. Nem tudom mit csinal de biztos eljonne edzonek, o atadna a sracoknak a
Megfelelo mentalitast!
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Szerintem jo az irany, de ettol jobb zsugasok kellenenek.madrid4life írta:Azokat írtam. Kritizálni mindenki tud, de alternatívákat nyújtani? Könnyű azt írni, mi a nem jó, de tessék összerakni egy hasonlóan ütőképes gárdát ugyanilyen logika mentén, a jelen lehetőségei közöttRealista24 írta:
De akkor miért nem írsz igazi nagy zsugasokat?
En Courtoist lecserelnem max pad, es helyette elhoznam Kariust. Harmadik szamu kapus, siman hozni lehetne. A vedelmet megerositenem Van Dijkkel, a valaha volt legjobb vedo, ugyis rossz szezonja van, szerintem olcson ide adnak.
Kozeppalyara en de Pault hoznam az Atleticobol. A valogatottban megvedte mindig Messit, jo lenne ha valaki Viniciust is bevedene. Elore viszont Lukaku tokeletes. Cr, Messi szinten van, Benzema sehol nincs hozza kepest.
Edzonek meg az oreg Gravesent hoznam. Nem tudom mit csinal de biztos eljonne edzonek, o atadna a sracoknak a
Megfelelo mentalitast!
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois
Az mindegy. Csináld utána, ha tudodMilyen utokepes brigadrol beszelsz, amikor tobb bajnoksagban is megbukott, csillagaszati fizetesu, lusta, nagypofaju jatekost irsz ossze, akik kozul egyketto meg a legjobb eveiben sem fert volna be ide?
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland
https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko
Milyen utokepes brigadrol beszelsz, amikor tobb bajnoksagban is megbukott, csillagaszati fizetesu, lusta, nagypofaju jatekost irsz ossze, akik kozul egyketto meg a legjobb eveiben sem fert volna be ide?
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
jelen lehetosegei azok, amiket a spanyolok irnak: semmi nem lesz, 1-2 valtozas max, de nagy erkezore nem kell szamitani.
nyomtam is egy altf4-et az fm-re most
nyomtam is egy altf4-et az fm-re most
thereisonly1ronaldo
Nincs az az isten hogy ezt komolyan gondolja valaki Főleg az edzők, mekkora bukott lista ez már.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
De akkor miért nem írsz igazi nagy zsugasokat?madrid4life írta: Akiket kiemeltem, simán hozhatók, csak egy kis machinációra van szükség és piacérzékre. Szét kell nézni, túl kell látni Mbappén meg Haalandon, őket mindenki bele tudja rakni az "álom"kezdőjébe...és nélkülük kell egy zsenicsapatot összerakni, nem lehetetlen. Igazatok van, nehéz, de közel sem lehetetlen. Ide új impulzusok, új arcuk, igazi nagyzsugások kellenek, ez a Real Madrid.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Látszik a legjobb reszig nem jutott már el senki:
Edző meg lehet VIllas Boas, Scolari, Pochettino, tele a piac jobbnál jobb nevekkel
érthetetlen ez a sok downvote, rég kacagtam ilyen jótmadrid4life írta: ...
Érzékelhető, hogy komolyan gondoltad, úgy viszont teljesen komolytalan.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
ZsenialisFaust írta: Van baj, Benzema mehet amerre lat, de a gofris geci majd kap egy uj impulzust.
A Pogba-Hazard-Grealish-Lukaku fogat azert büntetne rendesen...minket
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Én Szoboszlaiig. Elismerem Őt meg minden, de nem Real szintű játékos. Aztán láttam az úriember aláírásában a keretet és felsimertem, hogy Ő az aki heti 2x megpróbál itt mindenkit meggyőzni, hogy ez jó lennetomi_b írta: Pogbáig olvastam.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno