Formula-1
- Santi
- Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros
Re: Formula-1
Szerintem Monaco lehet a Mercedes versenye. Nagyon jók egy körön, meglehet az 1-2 nekik megint és előzni meg nem egyszerű, szóval akár meg is tarthatják, persze ha nem kell kettővel többször kell kiállniuk gumiért, mint a többieknek.
- morientes
- Kedvenc játékosaid: Raul,Diego Maradona
- Kedvenc csapatod: Há' a rejálmadrid b+ :)
Szerencsére nem jött be amit jósoltam,hogy a Red Bull- al nehéz lesz felvenni a versenyt.A bikák halványak voltak most,ismét bebizonyosodott hogy Vettel mennyire jármű függő,ha nem jó a kocsi,sokat nem tud hozzátenni.
De Alonsonak maximális respect,már ahogy eljött a rajtnál,az fantasztikus volt.Szerencsére a technika is jó volt,valamint a csapat se bal kodta el,ma minden öszejött.Így a két 0 ellenére is,bőven megvan az esély a VB címre.
Kiválóan ment Massa is,pontokat rabolt Vetteltől,ami a végelszámolásba igen fontos lehet,meg önbizalom szempontjából is.Egy jó Massa kell Alonso mellé,ez nagyban segíthet a VB cím elérésében.
Raikkönen meg félelmetes,amilyen kiegyensúlyozott az a pali,ki merem jelenteni,hogy Alonsonak nem Vettel,hanem a Jégember a legnagyobb ellenfél.
Éles a harc,következik Monaco,az meg egy olyan verseny hogy borulhat minden.Mindenesetre eddig nekem tetszik ez a szezon,remélem a többi verseny se okoz csalódást.
Hamilton:"Ettől már nem tudok lassabban menni..."
"Most előzött meg egy Wiliams..."
Ennyit a mercedesekről....
De Alonsonak maximális respect,már ahogy eljött a rajtnál,az fantasztikus volt.Szerencsére a technika is jó volt,valamint a csapat se bal kodta el,ma minden öszejött.Így a két 0 ellenére is,bőven megvan az esély a VB címre.
Kiválóan ment Massa is,pontokat rabolt Vetteltől,ami a végelszámolásba igen fontos lehet,meg önbizalom szempontjából is.Egy jó Massa kell Alonso mellé,ez nagyban segíthet a VB cím elérésében.
Raikkönen meg félelmetes,amilyen kiegyensúlyozott az a pali,ki merem jelenteni,hogy Alonsonak nem Vettel,hanem a Jégember a legnagyobb ellenfél.
Éles a harc,következik Monaco,az meg egy olyan verseny hogy borulhat minden.Mindenesetre eddig nekem tetszik ez a szezon,remélem a többi verseny se okoz csalódást.
Hamilton:"Ettől már nem tudok lassabban menni..."
"Most előzött meg egy Wiliams..."
Ennyit a mercedesekről....
LEGIO PATRIA NOSTRA
http://m.youtube.com/watch?v=Hiyc2JB9v6U
Ha nem látod magadban a győztest,nem is lehetsz az...
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Értem én,ez a bajom.Ecclestonnal együtt.Ami azt jelenti, hogy a Pirelli direkt így készíti a gumikat, hogy azok már a futam 1/4-ben ne legyenek versenyképesek...
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
zolus írta:Kár hogy a Pirelli nem igazán nő fel az f1-hez. Szinte az egész futam arról szól ki hogy spórol a gumikkal.
A közvetítés során Szujóék azt mondták, hogy az F1 ura akarja azt, hogy már 14 kör után használhatatlan legyenek a gumik futófelületei.
Ami azt jelenti, hogy a Pirelli direkt így készíti a gumikat, hogy azok már a futam 1/4-ben ne legyenek versenyképesek...
-
- Kedvenc játékosaid: RC, Zizou, Marco Van Basten
Kár hogy a Pirelli nem igazán nő fel az f1-hez. Szinte az egész futam arról szól ki hogy spórol a gumikkal.
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Nagyon szép, hibátlan versenyzés Fernando.
Végre a csapat sem hibázott.
Remélem kitart ez a jó forma, Monte Carlo nagyon kéne, bár ott az edzésen sok minden eldől majd.
Végre a csapat sem hibázott.
Remélem kitart ez a jó forma, Monte Carlo nagyon kéne, bár ott az edzésen sok minden eldől majd.
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
Hierro azt mondta: "Raúl egy Ferrari, amely idővel mindenkit le fog hagyni."- Igaza volt !
VARANE
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
tudtam
sima volt, jól mentek a Ferrarik
Alo
sima volt, jól mentek a Ferrarik
Alo
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Alonso rajt utáni előzése fantasztikus volt. Félig ott nyerte meg a versenyt.
Merci Zizou!
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
No kérem, ez már döfi. Így kell ezt csinálni. Alonso & Massa - Massa és Alonso.
Végig a futamon nagyon jó tempóban mentek a pirosak, nagy gratula, ezt vártam és így is kellett. VÉGRE Masso ott van a dobogón és még komolyan megható és baromira örülök neki. Remélem elkapja a fonalat és továbbra is hasonlóan jó lesz.
Nagy gratula a csapatnak!
Mellékesen megjegyezném a Mercedest, agybaj ami annál a csapatnál van. Egy körön k rva gyorsak, versenyben pedig, mintha valami középcsapat lenne. Habár...
No a lényeg, hogy sikeres hétvége, bakik, szerencsétlenség és minden ballépés nélkül.
FORZA!
Végig a futamon nagyon jó tempóban mentek a pirosak, nagy gratula, ezt vártam és így is kellett. VÉGRE Masso ott van a dobogón és még komolyan megható és baromira örülök neki. Remélem elkapja a fonalat és továbbra is hasonlóan jó lesz.
Nagy gratula a csapatnak!
Mellékesen megjegyezném a Mercedest, agybaj ami annál a csapatnál van. Egy körön k rva gyorsak, versenyben pedig, mintha valami középcsapat lenne. Habár...
No a lényeg, hogy sikeres hétvége, bakik, szerencsétlenség és minden ballépés nélkül.
FORZA!
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Ez a merci elképesztő. Hogy lehet egy csapat versenytempója, és edzéstempója között ekkora szakadék? Versenyben egy középcsapat, míg edzésen élcsapat képét mutatják. Hihetetlen.
Mondtam, hogy csak a győzelem az elfogadható, és Alonso meg is szerezte Látszik, ha a csapat nem húz elő valami ökörséget a tarsolyból, akkor a mezőny előtt vannak. A Ferrari a legjobb csapat jelenleg, és ismét megmutatkozott.
Amúgy szimpatikus a dobogó, mert a kis szupersztár német nincs fent
Mondtam, hogy csak a győzelem az elfogadható, és Alonso meg is szerezte Látszik, ha a csapat nem húz elő valami ökörséget a tarsolyból, akkor a mezőny előtt vannak. A Ferrari a legjobb csapat jelenleg, és ismét megmutatkozott.
Amúgy szimpatikus a dobogó, mert a kis szupersztár német nincs fent
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Vettel nem jól kapta el, de utána milyet gyorsult a redbull Alonso kamerájából lehetett frankón látni.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
ejj, de jól kapta el a rajtot, csak annyira tököltek előtte, hogy majdnem rosszul jött ki belőle. De végül a 2. kanyarban már megoldotta.
Be kell húzni!!!!
3 kör után vigyázz a gumikra F-1 én így szeretlek
Be kell húzni!!!!
3 kör után vigyázz a gumikra F-1 én így szeretlek
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Tádám
- El Siete
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Pipita, Morientes, Zidane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Újpest
- Kapcsolat:
Na Vamos Fernando, egyszerűen most már ki kell, hogy jöjjön a lépés!!!!
Rengeteg klubnak van komoly történelme, de csak egyetlen klub írja a történelmet... Hala Madrid!
VARANE
VARANE
- morientes
Ha gyorsan átlép Raikkönenen(nem egyszerű )akkor meglehet.Akkor tapadni kell Vettelre mert a Red Bull sem tud vigyázni annyira a gumira,mint a ferrari.Remélem lerajtolja Icemant,aztán Vamos!!!ericco írta:Természetesen a Mercedesek versenytempóban sehol sem lesznek a gumikopás miatt. A Ferrariknak meg nagyon jó a tempójuk a kemény keveréken. Ezt láttuk a Q1-ben is. A verseny nagy részét pedig ezen a keveréken fogják megtenni.
Az isten szóljon belőled Gegekipriotis írta:érzem, hogy Alonso ezt ma meglepően simán befogja húzni.
csapasd neki Alo
LEGIO PATRIA NOSTRA
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Természetesen a Mercedesek versenytempóban sehol sem lesznek a gumikopás miatt. A Ferrariknak meg nagyon jó a tempójuk a kemény keveréken. Ezt láttuk a Q1-ben is. A verseny nagy részét pedig ezen a keveréken fogják megtenni.
Merci Zizou!
-
- Kedvenc csapatod: Real Madrid CF
érzem, hogy Alonso ezt ma meglepően simán befogja húzni.
csapasd neki Alo
csapasd neki Alo
- morientes
Muszáj lesz.Ha nem,bármennyire is a szezon elején vagyunk még,sanszos hogy megint ugrott a VB cím...Mindenképpen Vettel előtt kell végeznie.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- Remy
- Kapcsolat:
A dobogó kevés. A 2 nullázása sokba kerülhet, így csak a győzelem az elfogadható.fringsquad írta:kár azért az 5. helyért, de ha nem csinálják a hülyeséget és alonso is oda teszi magát, és pedig oda fogja, akkor simán lehet dobogó is.
A mercik valószínűleg nem végeznek az első 2 helyen, így csak Vettelre és Kimire kell figyelni. Versenyben talán a Ferrari egy kicsit jobb, mint a többi, ráadásul Alonso remekül rajtol, így nagyon fontos lenne, ha legalább Kimit le tudná rajtolni.
Mindenképpen Vettel előtt kell végeznie.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- morientes
A két mercit sztm ki kell venni az esélyesek közül,azok a kocsik zabálják a gumit,s mivel Alonso csak 5. lett,Vettelnek megint ott az esély.Annál is inkább mert a barcelonai futamon nagyon nehéz előzni,állítható szárnyal is.
Sajnos nagyon olyan nekem,mintha a németnek érne a köv. VB cím.Kár azért az Alonso nullázásért,amiről nálam a csapat tehet egyérteleműen.
Mindegy,kell egy szokásos jó rajt,tapadni kell Vettelre és Raikkönenre,aztán majd elválik.Abban bízom hogy a Red Bull is nullázik valamikor,mert olyan nincs hogy valaki lehozzon egy szezont kiesés nélkül.Vagy legalább is nagyon ritkán.
Sajnos nagyon olyan nekem,mintha a németnek érne a köv. VB cím.Kár azért az Alonso nullázásért,amiről nálam a csapat tehet egyérteleműen.
Mindegy,kell egy szokásos jó rajt,tapadni kell Vettelre és Raikkönenre,aztán majd elválik.Abban bízom hogy a Red Bull is nullázik valamikor,mert olyan nincs hogy valaki lehozzon egy szezont kiesés nélkül.Vagy legalább is nagyon ritkán.
LEGIO PATRIA NOSTRA
- fringsquad
- Kedvenc játékosaid: cé, marci, jesé, modric
- Kedvenc csapatod: rm
kár azért az 5. helyért, de ha nem csinálják a hülyeséget és alonso is oda teszi magát, és pedig oda fogja, akkor simán lehet dobogó is.
carvajal.bale.vidal.jesé