Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 15., vasárnap 19:09

HoC 3x4
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ezzel a résszel sem mozdultunk semerre, bár annak örülök, hogy Doug végre aktiválja magát, és nem csak a csajt hajkurássza. Kíváncsi vagyok mit alkot. A végén amúgy a templomi jelenetet azt eléggé odarakták.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 15., vasárnap 10:00

Nem, abszolút igazad van, le is írtam, hogy bocsánat. Sírni meg szerintem nem sírt senki.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 15., vasárnap 9:57

Azzal nekem sincs bajom ha valaki odaírja hogy tetszett, nem tetszett neki, stb, amíg az nem ad valamiféle már majdnem konkrét iránymutatást: pl: "de semmi előrehaladás". Szóval h3x0r, egyetértünk, de már korábban is sok árulkodó megjegyzésbe futottam a heti konkrét résszel kapcsolatban, ezért bátorkodtam írni...

Nyilván ha 20 emberből csak engem zavar ez akkor már egyéni probléma. Viszont legalább van aki vette a fáradtságot és kifejtette az ő nézőpontját a dologról, valakinek meg marad a szokásos sírdogálás. OFF vége.

palesz77
Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
Kedvenc csapatod: Barcelona

HozzászólásSzerző: palesz77 » 2015. március 15., vasárnap 9:50

h3x0r írta:Itt van peldaul jelenleg a Vikings, 6 reszes az evad, jelenleg 4 resz jott ki, ebbol csak az elsot lattam.
Mondjuk az évad 10 részes lesz, de amúgy egyetértek a mondandóddal. :D
Boky írta:banshee

nagyon epikus volt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!és akkor szegény job meg is adta az alaphangot a 4. évadra.
hood lemondott, kiváncsi vagyok, h most mit kezdenek ezzel, a banshee mégsem banshee ha elmennek a városból. nyilván az első pár részben pár rövid bunker és proctor jelenetet leszámítva házon kívül lesznek, de jelenleg nem látom, h fog hood és boldog csapata visszaköltözni.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Arra én is kíváncsi leszek, hogy most mi lesz Hooddal. A végén ahogy Kai ránézett, elég sokatmondó volt, még a végén összeállnak aztán szétcsapnak mindenkit. B-)
Bunker szála meg egyre jobban érdekel, remélem a következő évadban sokkal nagyobb reflektorfényt kap a karaktere, van ott potenciál bőven.

Mindenesetre epekedve várom a következő évadot már most! :D
:lol:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kedvenc csapatod: Real Madrid
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2015. március 15., vasárnap 9:37

Múltkor mindent spoilerbe rakott megis ugy reagáltak ra, hogy aztan az nem volt abban.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 15., vasárnap 8:32

Legközelebb spoilerbe rakok mindent. Bocs ha belemasztam ezzel bárkinek is a lelki világába.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. március 15., vasárnap 2:13

tucsoki írta:Oké, hogy konkrétan nem árul el semmit és szubjektív, de azért elég egyértelmű útmutatást tud adni, még akkor is ha nem ismerem az illető reakcióit, gondolkodásmódját, stb.
Szerintem pont ez benne a lenyeg, nem arul el konkretumot (mondjuk hogy kivel mi tortent), de azert leirja hogy milyen volt maga a resz.

Itt van peldaul jelenleg a Vikings, 6 reszes az evad, jelenleg 4 resz jott ki, ebbol csak az elsot lattam. Eleinte nem volt idom, kedvem, hangulatom a sorozathoz, ezert lemaradtam par resszel.

Ha evad kozben azt latom, hogy azok az emberek, akik folyamatosan dicsertek:
- pozitivan irnak rola: akkor orulok neki es hamarabb folytatom
- negativan irnak rola: inkabb kaszalom es orulok hogy 4 orat hasznosabban is eltolthetek
- leirjak, hogy volt par gyengebb resz, de a vegere ismet jo volt: akkor a par gyengebb resz utan nem kaszalom el
- leirjak, hogy az eleje jo volt, de a vegere egyre gyengebb lett: inkabb felre teszem es megvarom milyen lesz az uj evad
- mindent spoilerbe raknak, nem mondanak semmi konkretumot: siman lehet hogy elkaszalok egy nagyon jo sorozatot vagy tobb estemet is elpocsekolom egy gyenge sorozatra

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 15., vasárnap 0:28

Sikerült megfogni a lényeget. Egyébként egyetértek, ha egy adott részről ír valaki akkor tegyen úgy.

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2015. március 15., vasárnap 0:25

Ennyi erővel a címen kívül minden menjen spoilerbe.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. március 15., vasárnap 0:20

Maximálisan mindenféle rosszindulat nélkül, "epikus volt", "érdekes volt, de semmi előrehaladás", ezek miért nem mehetnek spoilerbe?

Oké, hogy konkrétan nem árul el semmit és szubjektív, de azért elég egyértelmű útmutatást tud adni, még akkor is ha nem ismerem az illető reakcióit, gondolkodásmódját, stb.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. március 14., szombat 23:59

HoC 3x3
Érdekes volt, de semmi előrehaladás. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!...és egy kis nyilvánvaló Putyin fikázás :lol:

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 14., szombat 12:04

banshee

nagyon epikus volt.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!wooooo, this is a good fucking sword :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

volt pár kisebb furcsaság, de egy pillanatig sem érdemes ezeken fennakadni.

és akkor szegény job meg is adta az alaphangot a 4. évadra.
hood lemondott, kiváncsi vagyok, h most mit kezdenek ezzel, a banshee mégsem banshee ha elmennek a városból. nyilván az első pár részben pár rövid bunker és proctor jelenetet leszámítva házon kívül lesznek, de jelenleg nem látom, h fog hood és boldog csapata visszaköltözni.

az évadzáró 9/10, az évad 9,5/10.

és egy kis bónusz: captain stowe jobb keze már korábban is híres volt :lol:

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 14., szombat 11:42

Boky írta: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak húzzanak már párizsba, kell valami, hogy felrázzák ezt a hígfost.
érzésem szerint nem tudják megfelelően kezelni, hogy ragnart egyre inkább leépítsék, majd kiírják, össze vannak zavarodva.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én sem értem egyébként, hogy mit tökölnek ennyit, már rég ott kéne lenniük, hogy aztán az évad végén fájdalmas búcsút vegyünk Ragnartól. Bár nekem a fiát alakító csávó baromira kevés ahhoz, hogy majd egy következő évadot rá építsenek. Valószínűleg tudják a készítők is, hogy Ragnar nélkül halott a sorozat. Inkább lenne ez egy odabaszós záró évad, minthogy most elkezdjék húzni, halasztani a dolgokat. :hmmm:

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 14., szombat 10:42

hamesz írta:
Na nee... alacsonyabb pontszámot kap mint az Arrow? :mrgreen:

am tényleg ennyire rossz? Mindjárt végzek a 2. évaddal és nekem nagyon bejön, de a 3. évadot itt még nem igazán dicsérte senki szóval lehet nem kapkodom akkor el. :D
azért nem, az arrowt már rég abba hagytam mert kicsapta az 1/10-es biztosítékot.

amúgy szerintem a 2. évad zseniális volt, csak most siklanak ki erőteljesen, de azért reménykedem, hogy helyre állnak. 3. évados Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!csak húzzanak már párizsba, kell valami, hogy felrázzák ezt a hígfost.
érzésem szerint nem tudják megfelelően kezelni, hogy ragnart egyre inkább leépítsék, majd kiírják, össze vannak zavarodva.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. március 14., szombat 10:31

Boky írta:vikings

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!é, des, fa, szom. ez valami borzalom.
nem tudom eldönteni, hogy ez a sorozat eddig is szar volt és csak most kezdem realizálni, vagy csak ez az évad nyomja full retardba.

félrekúrás, pletyka, intrika, HALLGATÓZÁS... rosszabb, mint a gossip girl. óvoda.

a jeges-beszakadós jelenet mindent vitt, ott egyáltalán nem volt 1 logikus pillanat sem. de legalább siggy elpatkolt, nem volt jó karakter.

ragnar meg még mindig kevés, annak ellenére, hogy idén eléggé out of characterben tolja. olyan az érzésem, mintha travis fimmel a felvétel alatt is teljesen be lenne szívva. bár az "I don't like you" meg a kis kérdezz-felelek a királlyal fasza volt :lol:

floki is teljesen karakteridegen idén.

ha a következő résztől nem lesz orgazmusom (márpedig erősen kétlem jelen pillanatban), akkor parkolópályára teszem az egészet.

2/10
Na nee... alacsonyabb pontszámot kap mint az Arrow? :mrgreen:

am tényleg ennyire rossz? Mindjárt végzek a 2. évaddal és nekem nagyon bejön, de a 3. évadot itt még nem igazán dicsérte senki szóval lehet nem kapkodom akkor el. :D

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2015. március 14., szombat 0:21

Boky írta:vikings

2/10
Adom nagyon amit írtál.
Én egyébként a második évadtól sem voltam már hasra esve, de azért adtam neki még egy esélyt.
Viszont ez így már nagyon kevés...

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én azon a gyógyítós jeleneten voltam kiakadva, az aztán nagyon kellett bele. :mrgreen:
+még Björn nője idegesített, nem volt egy szépség, ráadásul beszélni sem tudott normálisan, de ezt sikerült most fokozni és raktak rá még egy lapáttal. :lol:

Boky

HozzászólásSzerző: Boky » 2015. március 13., péntek 23:41

vikings

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!é, des, fa, szom. ez valami borzalom.
nem tudom eldönteni, hogy ez a sorozat eddig is szar volt és csak most kezdem realizálni, vagy csak ez az évad nyomja full retardba.

félrekúrás, pletyka, intrika, HALLGATÓZÁS... rosszabb, mint a gossip girl. óvoda.

a jeges-beszakadós jelenet mindent vitt, ott egyáltalán nem volt 1 logikus pillanat sem. de legalább siggy elpatkolt, nem volt jó karakter.

ragnar meg még mindig kevés, annak ellenére, hogy idén eléggé out of characterben tolja. olyan az érzésem, mintha travis fimmel a felvétel alatt is teljesen be lenne szívva. bár az "I don't like you" meg a kis kérdezz-felelek a királlyal fasza volt :lol:

floki is teljesen karakteridegen idén.

ha a következő résztől nem lesz orgazmusom (márpedig erősen kétlem jelen pillanatban), akkor parkolópályára teszem az egészet.

2/10

sonic
Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric

HozzászólásSzerző: sonic » 2015. március 13., péntek 21:04

Sierra írta:Ja hogy te felirat nélkül toltad?
Nem, angol felirat ment alatta. Az azert sokat segit. :)

Sierra írta:Hatalmas volt. Bunk az egyik legnagyobb karakter volt, ahogy beszélt meg amilyen fejeket vágott, imádtam.
Ez a resz nagyon nagy volt. Hazugsagvizsgalat fenymasoloval... :fpalm: :lol: Amugy tele a sorozat top alakitasokkal, szinte minden jelentosebb karakter hoz egy nagyon magas szintet, es mindenkire mintha testre szabtak volna a szerepet, de nalam Omar Little a csucs. :)

Most hogy kicsit nezegettem a listat, rajottem hogy honnan volt nekem ismeros a GoT-bol Littlefinger... :D
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."

soadroli
Kedvenc csapatod: a másik

HozzászólásSzerző: soadroli » 2015. március 13., péntek 19:45

Better Call Saul tényleg fasza volt. Mike nagy király, végre kapott egy epizódot. Mellesleg nem is rossz színész az öreg.
Kép

Sierra

HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. március 13., péntek 18:58

sonic írta:A Wire-t nagyon nehez lehetett amugy szinkronizalni ugy hogy jo is legyen. Gondolom nem is sikerult, bar nem lattam szinkronos reszt szerencsere, ugyhogy nem tudok nyilatkozni. Meg ez tipikusan az a sorozat amit nem erdemes szinkronnal nezni. Rengeteg benne a szleng ami csak eredetiben ut, es az akcentusok is sokat adnak az elmenyhez.
Egyértelmű. Ez csak és kizárólag eredetiben, mondjuk manapság már a legtöbb filmmel, sorozattal ez a helyzet. De itt különösen igaz ez, az utcai nigger szleng miatt, óriási az összes szereplő ilyen téren.
sonic írta:Viszont a masik oldala az ermenek hogy itt aztan eleg otthonosan kell mozogni az angol nyelvben hogy ertsed is mit vakerolnak, ha nekiulsz eredetibe nezni. Nekem eltartott par reszig az elejen mig felvettem a ritmust addig csak neztem mint hal a szatyorban egy ket jelenetnel.
Ja hogy te felirat nélkül toltad? :D Eléggé hardcore arc lehetsz. :mrgreen: :mrgreen: Mondjuk néha felirattal is elvesztettem a fonalat. :lol:
sonic írta:Sheeeeeeeeee-it! :mrgreen:
Clay Davis. :lol: Istenem az az ember is mit leművelt azzal a sunyi fejével. :D Sheeeeeeeeeeeeit partner! B-)
torjack írta:Van jobb is :mrgreen:
Hatalmas volt. :'( Bunk az egyik legnagyobb karakter volt, ahogy beszélt meg amilyen fejeket vágott, imádtam.

Vissza: