Cristiano Ronaldo
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Re: Cristiano Ronaldo - 7
Jobbnak láttam volna ha ezt kihagyja, de akkor minimum egy triplát várok.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Eltörölték a kamu sárgáját, holnap játszik az emberünk!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
- eReMA
- Kedvenc játékosaid: 4
Ez OK. Igazából szerencsére nem befolyásolta a 3 pont sorsát. Na de azért ha belegondolunk, hogy lényegében Kroos is azért kapta meg az 5 sárgát és az eltiltást, mert emiatt (még szép, hogy) reklamált, plusz a kiskötsög, aki elkövette CR ellen a szabálytalanságot, az ezzel az esettel együtt szépen behúzhatta volna a 2 sárgát a meccs során, és így a pályáról is idő előtt letakarodhatott volna... Szóval így bosszantó(bb).mert itt most tényleg nem azért harcolunk, h 11-es volt-e vagy sem (sztem igen), tényleg szarni bele,
Mondjuk Kroosnak nem jött volna rosszul ez a sárga, de úgy, hogy vele együtt egyszerre több kulcsjátékos lett eltiltott... az azért annyira már nem pálya, szerintem.
“Játssz nyugodtan!” - Puskás
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
The time on the clock is etched on our memories, 92:48.
El Real Madrid es el equipo más importante del mundo y lo será hasta que yo lo diga
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
hamesz írta:Mikor dől el, hogy most akkor törlik-e a sárgát vagy sem?
Ilyenekről ne is álmodj...
Inkább abban reménykedj, hogy a gólöröm miatt nem kap +1 meccset.
ZIDANE
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Mikor dől el, hogy most akkor törlik-e a sárgát vagy sem?
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Marcelo
Hát ha már ezért is eltiltás járna, akkor nagyjából annyit lehetne csinálni focipályán, hogy szépen játszol fapofával, ha meg gólt lősz akkor mosolyoghatsz 6,28 másodpercig és integethetsz hármat... jah, és még az "ünneplés" végén mindig oda kell menni a partjelzőhöz, majd a bíróhoz is, és meg kell köszönni, hogy ezt nem fújták vissza, és engedték a szabályos gólszerzést.
még annyit, h most nézem, h egyre több oldalra felkerül a gólja utáni kiabálása, amit elvileg a játékvezetők/partjelző felé címzett, vmi "ezt lopjátok el bazdmeg" szöveggel.
fasza lesz, ha ezért meg eltiltják.
fasza lesz, ha ezért meg eltiltják.
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
azért most független a helyzettől, mármint attól, h jó-e, h most pihen, meg eibar, meg nélküle is, stb.. valljuk be, ha ezt a sárga lapot nem törlik el, akkor óriási vakondok ülnek ott, ahol ezt elemzik és eldöntik. mert itt most tényleg nem azért harcolunk, h 11-es volt-e vagy sem (sztem igen), tényleg szarni bele, de az, h még sárgát is kapott cristiano színészkedés címén.. az felfoghatatlan. szóval minden elfogultság nélkül, ezt első visszajátszásra nézve is ellehet sztem dönteni, h egyáltalán nem ért sárgalapot, ergo nem színészkedett. azok akik döntenek meg gondolom nem egyszer fogják végignézni,de mondom, ha ezt nem törlik el, akkor ott fent érdekből megy a buli.
részemről annak örülnék, ha eltörölnék a lapot, formában van, futtatni kell, ütni kell vele a vasat, és ne legyen egyszerre 3 ember eltiltott a csapatból, játszunk akárki ellen is.. (+ a másik két eltiltott sem chicharito + illarra mondjuk.. szóval..)
egyébként kemény, h idén már 3 bajnokit hagyott ki teljes egészében, míg messi mind a 30(!) bajnokin pályára lépett, és így is veri 4 góllal. továbbra is azt mondom, ha ezt a teljesen egyértelműen tévesen adott sárga lapot nem törlik el, akkor érdek..
részemről annak örülnék, ha eltörölnék a lapot, formában van, futtatni kell, ütni kell vele a vasat, és ne legyen egyszerre 3 ember eltiltott a csapatból, játszunk akárki ellen is.. (+ a másik két eltiltott sem chicharito + illarra mondjuk.. szóval..)
egyébként kemény, h idén már 3 bajnokit hagyott ki teljes egészében, míg messi mind a 30(!) bajnokin pályára lépett, és így is veri 4 góllal. továbbra is azt mondom, ha ezt a teljesen egyértelműen tévesen adott sárga lapot nem törlik el, akkor érdek..
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
hagyd, azok rosszabbak, mint a kisbarcások
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Ez az, hogy nem ! Menjuhos és szereti is állítólag Cöröt. Szerinte ez belemenés volt Ronaldo részéről, mint a kézilabdában és ez nem 11-es.
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Barca drukker? Véletlenül még Argentínát is szereti? Messi a kedvenc?LiamGallagher írta:Egyik ismerősömmel most vitatkozok azon, hogy szerinte CR csak dobta magát és teljesen jogos a sárga.
Ha ez nem volt 11-es, akkor én most felállok és kimegyek...
- LiamGallagher
- Kedvenc játékosaid: Raúl,Zidane,R9,RC,Toni Kroos,CR,Ramos, Karim
- Kedvenc csapatod: Békéscsaba,HSV,Real Madrid
Egyik ismerősömmel most vitatkozok azon, hogy szerinte CR csak dobta magát és teljesen jogos a sárga.
- ikarus93
Nem kell ezen meglepődni CR van a média középpontjában, csúnyán mondva ha fingik egyet a pályán, azt is 80 újság megírja.
"Régen szegények fociztak és a gazdagok nézték
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
Most a gazdagok fociznak és a szegények nézik"
Puskás Ferenc
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Lehet,hogy én vagyok velejéig romlott, de kurvára semmi rosszat nem látok ebben minden meccsen kifütyülik ő meg minden meccsen leszivatja az őt fütyülőket,így megy ez már 6 éve.Nem tudom erre miért csak most szálltak rá.R. Carlos írta:elnézést, ha volt már valahol: Link . Szerintem ez már szánalmas... Minden mozdulatát figyelik...
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
elnézést, ha volt már valahol: Link . Szerintem ez már szánalmas... Minden mozdulatát figyelik...
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
ha okosan csinálja a következő két meccsen nincs oka sárgát kapni semmiért. max megint ha lesz majd 16-on belüli szitu és a spori megint elcsalja, de az ellenfél nem fog nehézséget okozni amiért belemenjen a keményebb játékba.utána asszem van egy celta vigo idegenben. na ott simán összeszedhet sárgát.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
nagyon nagy ez a vidi, meglepő de kurvára illik ez a zene hozzáToti írta:a karmester gyerekek, a karmester.
vagy ahogy az megköveteli.
Elképesztően jó videó. Igazi csemege a mostani trendi, idióta csilli-villi moslék zenés sz_rok közt. Ebben van munka dögivel.Toti írta:a karmester gyerekek, a karmester.
vagy ahogy az megköveteli.
(Aki vágott videót valaha, annak nem kell magyarázni )
- dzsi91
Tán a másik lábujját is eltörték ?gólvonal írta:állítólag Bale-nek fájdalmai voltak az edzésen, ezért volt a fellebezés.
De akkor ha már fellebbeznek és esetleg eltörlik a sárgát, akkor szórja meg rendesen az Eibart.
+1, bár a Malaga ellen is jó lenne, ha lenne, de talán akkor Jamessel és Kroossal bőven tudjuk ellensúlyozni az hiányát, mint most a 3-ukét.Realista24 írta:Szerintem meg ne hiányozzon egyszerre harom kulcsjatekos.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K