VB - 2014
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Re: VB - 2014
Amióta a Barcába igazolt Neymar itt megduplázódott az őt utálók száma Annyira gyerekes... csomó tehetség ennyit sem mutat, 1 év után ha nem fejlődik, nyomhatjátok a faszságaitokat, addig felesleges, mert igen nagyot koppanhattok.
Kár, hogy ez Silva meg Pedro teljesítményén nem látszik, de biztos úgy van, ahogy mondodnumberone1 írta:Matat hova rakod be, Ini es Silva meg mindig jobb nala, de meg Pedro is.
Iniestát meg a szélen erőltetni akkora fail, mint Ramost jobbhátvédben.
Silva botrányos volt egész évben... Pedro meg az életben nem jobb nála... Csak egy felturbózott Callejón...numberone1 írta:cart írta:
A Spanyolok már nem lesznek tényezők az agyon erőltetett, kiégett Alonso-Xavi középpályával. Jól elbaszta az öreg, már régen el kellett volna kezdeni beépíteni a fiatal játékosokat a helyükre (Martinez, Thiago, Fabregas). Szélre Matának már régen alapembernek kéne lennie, nem 5 perceket játszani. Használható csatár továbbra sincs a Spanyoloknál. Jövőre nagy égésre számítok tőlük is (a brazilokkal együtt).
Matat hova rakod be, Ini es Silva meg mindig jobb nala, de meg Pedro is.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Hibátlan lábmunka, kicsi arc...szimpatikus fiú..mehet!Remy írta:Ter Stegen azt a viheti a barca
Nem illik.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudtommal nem lesz alonso mondjuk a konföderációson...amiről egyébként beszéltem, mert te azt írod, hogy jövőre, de én még a most júniusi tornáról beszélek.cart írta:A Spanyolok már nem lesznek tényezők az agyon erőltetett, kiégett Alonso-Xavi középpályával. Jól elbaszta az öreg, már régen el kellett volna kezdeni beépíteni a fiatal játékosokat a helyükre (Martinez, Thiago, Fabregas). Szélre Matának már régen alapembernek kéne lennie, nem 5 perceket játszani. Használható csatár továbbra sincs a Spanyoloknál. Jövőre nagy égésre számítok tőlük is (a brazilokkal együtt).'shutterisland írta:azt pedig tartom, hogy a konföderációson tahiti mögött még simán spanyolország a második legnagyobb esélyes.
a vébé más tészta, de meglesz még a minőség bőven.
az edző ronthatja el csak. :-)
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- numberone1
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencvaros
cart írta:
A Spanyolok már nem lesznek tényezők az agyon erőltetett, kiégett Alonso-Xavi középpályával. Jól elbaszta az öreg, már régen el kellett volna kezdeni beépíteni a fiatal játékosokat a helyükre (Martinez, Thiago, Fabregas). Szélre Matának már régen alapembernek kéne lennie, nem 5 perceket játszani. Használható csatár továbbra sincs a Spanyoloknál. Jövőre nagy égésre számítok tőlük is (a brazilokkal együtt).
Matat hova rakod be, Ini es Silva meg mindig jobb nala, de meg Pedro is.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Azért az elődöntő simán meglesz még így is. Igazából max a németek, olaszok akik veszélyt jelenhetnek rájuk. Elnézve a brazilokat ők az elődöntőt is már a kanapéról fogják végig izgulni, hacsak nem kerülnek valami gyatra ágra.cart írta:A Spanyolok már nem lesznek tényezők az agyon erőltetett
Szerintem Ramires se jelentene komoly megoldást.
Olyan, mint a többi, jó fizikai adottságai vannak, de közel se elég jó a játékintelligenciája, elhagyja a helyét, eltolódik, hülyeségeket csinál.
Nem véletlen, hogy tavaly Di Matteo, idén pedig a szezon végén Benítez is kitette szélre. Ott több hasznát veszik, nem tűnik fel, hogy mennyire nincs érzéke a pozíciós játékhoz.
Olyan, mint a többi, jó fizikai adottságai vannak, de közel se elég jó a játékintelligenciája, elhagyja a helyét, eltolódik, hülyeségeket csinál.
Nem véletlen, hogy tavaly Di Matteo, idén pedig a szezon végén Benítez is kitette szélre. Ott több hasznát veszik, nem tűnik fel, hogy mennyire nincs érzéke a pozíciós játékhoz.
A Spanyolok már nem lesznek tényezők az agyon erőltetett, kiégett Alonso-Xavi középpályával. Jól elbaszta az öreg, már régen el kellett volna kezdeni beépíteni a fiatal játékosokat a helyükre (Martinez, Thiago, Fabregas). Szélre Matának már régen alapembernek kéne lennie, nem 5 perceket játszani. Használható csatár továbbra sincs a Spanyoloknál. Jövőre nagy égésre számítok tőlük is (a brazilokkal együtt).'shutterisland írta:azt pedig tartom, hogy a konföderációson tahiti mögött még simán spanyolország a második legnagyobb esélyes.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
mert ezek többé kevésbé szervezetten fociznak, és a védők nem 5 méterről nézik, hogy mit csinál. ezek nem goias, portuguesa meg coritiba féle ellenfelek, akik ellen lejátszotta az egész eddigi pályafutását.Kétszer az angolok, a németek, franciák, meg a Copán, egyik meccsen sem villogott.
welcome to jurop, kid.
- oroszisti
- Kedvenc játékosaid: Raúl,
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, EgriFC
Nem tudom ,de szerintem az első félidőben jó volt Neymar, csak elfogyott egyszerűen , lógott a nyelve , ezért kell átjönnie Európába , hogy szokja az iramot .
A másik hogy a 4-2-3-1 szerintem tökéletes mivel így sincs normális emberük középpályára , max annyit lehetne hogy Hernanes lenne a 3. ember a középpályán Ramires meg Guztavo mellett.De nekem Oscar is tetszik neki is nulla a fizikuma , de remélhetőleg fejlődik még a Chelseaben , bár ki tudja mi lesz vele Mounál
Összességében jók voltak a brazilok , van még 1 év itt vannak már Európában , sokat fog számítani ez az év Neymarnak,Lucasnak,Oscarnak ... Egyedül a csatár poszt elég érdekes , lehetne vmi jobb megoldás is , bár lehet hogy bepattan majd Fredről minden :-) Azért én még kíváncsi lennék Willianre,Fernandinhora meg Hernanesnek több szerepet adnék.
A másik hogy a 4-2-3-1 szerintem tökéletes mivel így sincs normális emberük középpályára , max annyit lehetne hogy Hernanes lenne a 3. ember a középpályán Ramires meg Guztavo mellett.De nekem Oscar is tetszik neki is nulla a fizikuma , de remélhetőleg fejlődik még a Chelseaben , bár ki tudja mi lesz vele Mounál
Összességében jók voltak a brazilok , van még 1 év itt vannak már Európában , sokat fog számítani ez az év Neymarnak,Lucasnak,Oscarnak ... Egyedül a csatár poszt elég érdekes , lehetne vmi jobb megoldás is , bár lehet hogy bepattan majd Fredről minden :-) Azért én még kíváncsi lennék Willianre,Fernandinhora meg Hernanesnek több szerepet adnék.
Danilo--Woodgate---Heinze—-Drenthe
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-----Gravesen-Gago-Khedira---
Hazard---------------------------Faubert
----------------Jovic------------------
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Casillas, Falcaó
Hát nem tudom, az idei szezon összes brazil válogatott meccset láttam, és valahogy egyszer sem kellett csettintenem, hogy na ez a csapat esélyes lehet a VB-re, vagy hogy ezen a Neymar fiún látszik, hogy a jövő aranylabdása...sőt, bár mindig jött a válasz, hogy nem egy meccsből kell leszűrni a konzekvenciát. Bár lassan ez az egy elérte az 5-6 meccset, de még továbbra is harmatgyenge a selecao, Neymar meg egy vicc a hypejához képest, de majd a Konfederációs kupán megmutatja.
Nem tudom, mi lesz ezzel a Neymar gyerekkel, engem még válogatott meccsen nem győzött meg, pedig kb. 8 meccsen láttam. Kétszer az angolok, a németek, franciák, meg a Copán, egyik meccsen sem villogott.
Már két éve Európában kéne játszania, elszórta a legfontosabb éveit. Most meg még mire megszokja a légkört...
Ráadásul a Barcaba megy, ahol ott lesz egy Messi, aki mellett elég sok csatár elvérzett már, ilyen-olyan okokból.
Már két éve Európában kéne játszania, elszórta a legfontosabb éveit. Most meg még mire megszokja a légkört...
Ráadásul a Barcaba megy, ahol ott lesz egy Messi, aki mellett elég sok csatár elvérzett már, ilyen-olyan okokból.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
neymar az első félidőben tetszett, veszélyesen játszott, a másodikban beleszürkült, bár mondjuk mivel a túloldalon játszott és ez a méhes végigpofázta a meccset ahelyett, hogy mondta volna a neveket, sokszor nem tudtam, hogy kinél van a labda 1-1 passznál, cselnél.
a braziloknál én kivenném fredet, és az alább vázolt támadótrió menne, szabad felfogásban.
cesar - marcelo,dante,silva,alves - ramires,gustavo,oscar - neymar,lucas,hulk
azt pedig tartom, hogy a konföderációson tahiti mögött még simán spanyolország a második legnagyobb esélyes.
a braziloknál én kivenném fredet, és az alább vázolt támadótrió menne, szabad felfogásban.
cesar - marcelo,dante,silva,alves - ramires,gustavo,oscar - neymar,lucas,hulk
azt pedig tartom, hogy a konföderációson tahiti mögött még simán spanyolország a második legnagyobb esélyes.
- numberone1
csak tudod, az angoloknal is van par focista akik azert kitudjak hasznalni ezeket a "keves" lehetosegeket es ez nekik eleg is volt. + meg Wilsheret beteszik kozepre Gerardal. jobbak is lesznek ok is.nmate írta:Gustavo-Ramires középen és nem lesz gond. Angolok piszok mákosak voltak, 3X jöttek át érdemben a félpályán, 2 gól...
az a lenyeg, h ez uj barca altal figyelt kapus szep potyat kapott. majd meglatjuk, h a nemet gala kezdo meddig jut.Mondjuk a Németek nagyon tartalékosan játszottak. Ha egy normális kezdővel állnak fel, akkor az USA nem lett volna akadály.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára numberone1 2013. június 2., vasárnap 23:10-kor.
Casillas--Cafu,Hierro,Ramos,Robi Carlos--Kroos,Redondo,Modrics--Ronaldo,Benzema,Zidane
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Mondjuk a Németek nagyon tartalékosan játszottak. Ha egy normális kezdővel állnak fel, akkor az USA nem lett volna akadály.numberone1 írta:Brazil es nemet blama jol van alakul ez.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
realistahuni írta:Túl meleg volt.Kerlon írta:ettől a Neymartól kéne befosnia Európának? Vagy most se sikerült akklimatizálódni?
Ja, meg a talaj se volt az igazi.
Messinél ha flop volt,akkor azt írták,hogy beteg.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- numberone1
Brazil es nemet blama jol van alakul ez.
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
34. Liga, 13. BL
Merci Zizou KAK
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Meg mertem volna esküdni, hogy x lesz, a fogadásoknál is be kellene váljon az ilyen...
"And my heart will leave you never."