Politika
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Re: Politika
latom, hogy 3 es fel oras anyag van fenn a partizanon.
neki esek en is, kivancsi vagyok.
gondolom kevesbe trash, mint az alekosz a frizbiben.
neki esek en is, kivancsi vagyok.
gondolom kevesbe trash, mint az alekosz a frizbiben.
Puzsér jól felkerdezte magát, hosszabb válaszokat adott a saját kérdéseire mint a másik ember
Puzsér vagy Gulyás Marci, nem sok különbséget látok köztük. Egy szubkultúra mind a kettő, nem érdemi tényezők.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Szerintem ebbe a maiba nem kell többet belelátni, mint a Partizán kampányát az 1%-ra. Egyébként nekem se tetszett Puzsér, de nem is GM az akire ráférne ebben az országban a nagy felkérdezés.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Sokszor fel sem tett kerdes, csak vmit elpuffantott. A testbeszede kritikan aluli volt. Amikor a kerdesre kert tisztazas Gulyas Marci, nem tudott semmit mondani, csak habogott. O nem tud peldat, de amugy ugy van, ahogy mondja. Folyamatosan hipotezisekrol beszelt, amiket o igaznak vel annak ellenere, hogy eros feltetelezesre alapultak, es eroltette oket.hehetheoriginal írta: Mirol beszelsz?
Az eleje mikor a partizan nevvalasztasarol beszelt az kicsit eroltetett volt, de az utana jovo mind relevans kerdes volt.
De konnyu amoba szintu iq-zni meg frazisokat puffogtatni, de akkor mondjal konkret peldat, mi a problema
TV elnokseg, Ellenzeki (mzp) kampany tolasa peldaul konkretan.
Cserélnék azzal a bizonyos delfinnel.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Mirol beszelsz?
Az eleje mikor a partizan nevvalasztasarol beszelt az kicsit eroltetett volt, de az utana jovo mind relevans kerdes volt.
De konnyu amoba szintu iq-zni meg frazisokat puffogtatni, de akkor mondjal konkret peldat, mi a problema
thereisonly1ronaldo
Akkor jo, mert teljesen vakon van az ember, nem tudok pozitivat mondani a performanszrol, foleg mivel a nagy bejelenteset is lattam. A nagy felkerdezes. Es ott ul egy delfin iq-javal az ember. Amik ha olyan okosak, akkor miert laknak igluban?hehetheoriginal írta:semmi ilyesmi, egy pár órás beszélgetés, mindenki megy az útjára utánazsuninnyo írta: Puzser akkor most visszavonul, vagy itt mi a lenyeg? A sirjat assa, vagy a bitofajat epiti?
- hehetheoriginal
semmi ilyesmi, egy pár órás beszélgetés, mindenki megy az útjára utánazsuninnyo írta: Puzser akkor most visszavonul, vagy itt mi a lenyeg? A sirjat assa, vagy a bitofajat epiti?
thereisonly1ronaldo
Puzser akkor most visszavonul, vagy itt mi a lenyeg? A sirjat assa, vagy a bitofajat epiti?
- 'shutterisland
biztos most ugy tunik, hogy en vagyok stallone a demolition manbol, mert ritkan jarok haza es ezert mindig beut itthon a valosag, de beszaras, hogy milyen varolistak vannak.
jon az asszony is velem haza majd par napra osszel.
egyuttal akarunk tetovalast, neki szemhej tetkot, magandokinal anyajegy eltavoltiast meg ilyen dolgokat elintezgetni a delelottokon, legalabb az utazasi koltseg kvazi visszatermelodik az arkulonbsegen.
de szinte sokkolo, hogy protekcio meg hajtovadaszat kell idopontokert az oszre.
aztan nyilvan ha valakinek ezt igy kerek szemekkel meselem, akkor kirohog, hogy ez meg semmi, pl egyes asztalosok vagy egyeb szakmunkasok mar a telefont sem veszik fel idenre.
nyilvan tudom, hogy nem a tarsadalom also retege veszi ezeket igenybe, de megis fura, hogy a csapbol is az folyik, hogy de rohadt nehez otthon aztan igazabol felig kivulallokent ugy tunik, hogy robbanas szeruen megnott a kereslet ennek ellenere.
lehet nem is olyan rossz ez a 2/3-os fidesz uralom ?
jon az asszony is velem haza majd par napra osszel.
egyuttal akarunk tetovalast, neki szemhej tetkot, magandokinal anyajegy eltavoltiast meg ilyen dolgokat elintezgetni a delelottokon, legalabb az utazasi koltseg kvazi visszatermelodik az arkulonbsegen.
de szinte sokkolo, hogy protekcio meg hajtovadaszat kell idopontokert az oszre.
aztan nyilvan ha valakinek ezt igy kerek szemekkel meselem, akkor kirohog, hogy ez meg semmi, pl egyes asztalosok vagy egyeb szakmunkasok mar a telefont sem veszik fel idenre.
nyilvan tudom, hogy nem a tarsadalom also retege veszi ezeket igenybe, de megis fura, hogy a csapbol is az folyik, hogy de rohadt nehez otthon aztan igazabol felig kivulallokent ugy tunik, hogy robbanas szeruen megnott a kereslet ennek ellenere.
lehet nem is olyan rossz ez a 2/3-os fidesz uralom ?
https://www.youtube.com/watch?v=li8mXkq ... nel=444.hu
na vajon ki fog nyerni? ner vagy a helyiek? természetesen költői kérdés...
a felcsúti kisgömböc és a sleppje felzabál mindent és mindenkit.
így tovább 3 millió okos
na vajon ki fog nyerni? ner vagy a helyiek? természetesen költői kérdés...
a felcsúti kisgömböc és a sleppje felzabál mindent és mindenkit.
így tovább 3 millió okos
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
valamelyik univerzumban:
Nekem az eddigi tapasztalataim alapjan, az eszszeru (igy kell most mar irni?) kis valtoztatasokat at lehet vinni. De arrol hallottam mar, hogy mondjuk allami cegeknel egy tollat nem lehet az asztalon atrakni 2 evnel hamarabb. Azzal nincs tapasztalatom, remelem nem is lesz.ANDS írta:
Munkában baromi nehéz egy változást keresztülvinni, mert “így szoktuk meg, ha eddig jó volt így, miért csináljuk ezután másképpen?”,
és mindegy, egy kis változtatást ugyanolyan nehéz keresztülvinni, mint egy nagyot.
Szerintem egyertelmuen az emberiseg tortenelmeben ez a legjobb vilag, amiben elhetunk, de meg messze nem tokeletes. Egyszeruen nem tudunk olyan gyorsan fejlodni, mint ahogyan mi fejlesztunk minden mast. Peldaul tarsadalmilag (a lejjebb taglaltakat nezve), vagy akart technologiailag. De nezhetjuk a politikat is, mert a demokracia meg mindig rossz, de az eddigiek kozul a legjobb, amit eddig kitalaltunk.'shutterisland írta: tetszik a zsuninnyo irasa es egyet is ertek vele.
en is gondolkoztam hasonlokon, de nem ilyen melyen.
az is erdekes kerdes, hogy jobb ez a vilag, mint regen ?
bar ez picit off tema inkabb de a politika atszovi nyilvan.
nem kell terkeppel bohockodni, ott a google, nem kell levelet kuldeni a tavol elo szeretteidnek, mert ott a facetime, nem kell porszivozni, mert a robot megoldja, ha ehes vagy, 15 stilusu etterem szallit ki neked kajat egy oran belul, ha reszelnel egyet, csak felutod a huspiacot vagy drasztikusabb esetben a rosszlanyokat, ha ausztral kiesesi rangadot akarsz nezni, akkor 3p alatt talalsz streamet..
a masik oldalt viszont elbutulo tarsadalom, romlik a kevesbe megbizhato, link emberek aranya (nekem ez szur szemet leginkabb), egyre inkabb az az erzese az embernek, hogy tul sokan vagyunk a bolygon (es nem az ertelmisegi feher aranya javul) illetve a zsuninnyo altal leirt elvi dolgok.
persze ha valaki megkerdezne, hogy inkabb most elnek e, mint tobbszaz eve, mikor a foldesur lement hozzad a sleppjevel, partiba vagtak az asszonyt teged meg jol osszevertek, ha ez nem tetszik, vagy ha elloptal egy kortet a piacrol mar le is vagtak a kezedet, akkor nyilvan inkabb most, de ettol fuggetlenul nekem sem tetszik ugy en bloc, amerre a vilag tart.
annyira persze nem aggodok, mert en mar a kazetta B oldalat majd leporgetem ugy, hogy probalom elvezni, de ha lenne gyerekem, jobban bantana, hogy mi lesz itt 30-40 ev mulva.
persze lehet, nekik mar az lesz a normalis.
Par emberolto alatt elertunk oda, hogy mar nem vernek agyon meg rabolnak ki akik akarnak, nem kell feltened jo esetben az eleted 0-24, nem halunk bele egy megfazasba, sot, (amit nem tudom regen hogyan tudtak feldolgozni), nem is kell 10 gyerekkel tervezni, hatha 2 tuleli a szuletest meg az elso 6 evet.. Kozben pedig nincs az eletunk es a sorsunk beskatulyazva, mert szabadon mozoghatunk es almodozhatunk. Persze az egy jo kerdes allandoan almokat kergetni valoban jo-e. Viszont az emberiseg atlag intelligenciaja novekszik, szoval az elbutulas az nem teljesen igaz.
Valoszinuleg itt is az az "elv" ervenyesul (marmint az emberiseg fejlodesenek viszonylataban), hogy a csorda olyan gyors, amilyen gyors a leglassabb tagja. Tehat hiaba vannak csoportok, akik jo oteleteket, talalmanyokat hoznak felszinre, alkotnak meg, ha erre az emberek egy resze keptelen reagalni, mert nem tudja befogadni, akkor sokkal lassabb a fejlodes.
Meg amig nem figyelunk egymasra, addig nem egy iranyba fogunk evezni. Ezt most arra ertem, hogyha mindenki egyszeruen csak ugy viselkedne, az lenne az elve, hogy ne legyen egy seggfej, akkor sokkal elorebb tartanank. Ha az ember nem azert nem lopna mert nem szabad (khm vallasok, tiltasok), hanem mert az egy seggfej dolog, es az lenne az alap, hogy ilyet nem csinal, mert nem vagyunk seggfejek es nem bantunk masokat. Ezzel nem azt mondom, hogy nem kell torveny se tiltas, hanem az emebr alap lenyenek kene igy viselkedni "egy idealis vilagban".
De ez messze van, vagy sosem jon el. Amit tehetunk, hogy nem seggfejeket nevelunk a gyerekeinkbol. Vagy csak kevesebbet.
Szerintem tud jo dolgokat mondani, foglalkozik fontos es masok altal telibeszart dolgokkal, de a populista konteos mivoltaval nem tudok mit kezdeni. Plusz politikus, ami miatt nem tudom komolyan venni. Alapvetoen azt csinalja amit egy mai feltorekvo politikusnak kell, rengeteg tartalmat gyart, sokat kommunikal az emberekkel, es nem menekul a vitaktol mint a teljes narancs bagazs, meg az ilyen komolyan vehetetlen arcok ellen sem, mint Ungar. Egyebkent nagyon tavol all tolem, amit (elvileg) kepvisel.
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Toroczkai vs Ungár
Ha már Puzsèrt vèlemènyeztètek, kinek mi a vèlemènye Toroczkairòl?
Ez a látványos oroszpártiság, ez nem teszi számomra szimpatikussá, ugyanakkor mègsem tartom egy hülyegyereknek..
Ha már Puzsèrt vèlemènyeztètek, kinek mi a vèlemènye Toroczkairòl?
Ez a látványos oroszpártiság, ez nem teszi számomra szimpatikussá, ugyanakkor mègsem tartom egy hülyegyereknek..
- 'shutterisland
tetszik a zsuninnyo irasa es egyet is ertek vele.
nem kell terkeppel bohockodni, ott a google, nem kell levelet kuldeni a tavol elo szeretteidnek, mert ott a facetime, nem kell porszivozni, mert a robot megoldja, ha ehes vagy, 15 stilusu etterem szallit ki neked kajat egy oran belul, ha reszelnel egyet, csak felutod a huspiacot vagy drasztikusabb esetben a rosszlanyokat, ha ausztral kiesesi rangadot akarsz nezni, akkor 3p alatt talalsz streamet..
a masik oldalt viszont elbutulo tarsadalom, romlik a kevesbe megbizhato, link emberek aranya (nekem ez szur szemet leginkabb), egyre inkabb az az erzese az embernek, hogy tul sokan vagyunk a bolygon (es nem az ertelmisegi feher aranya javul) illetve a zsuninnyo altal leirt elvi dolgok.
persze ha valaki megkerdezne, hogy inkabb most elnek e, mint tobbszaz eve, mikor a foldesur lement hozzad a sleppjevel, partiba vagtak az asszonyt teged meg jol osszevertek, ha ez nem tetszik, vagy ha elloptal egy kortet a piacrol mar le is vagtak a kezedet, akkor nyilvan inkabb most, de ettol fuggetlenul nekem sem tetszik ugy en bloc, amerre a vilag tart.
annyira persze nem aggodok, mert en mar a kazetta B oldalat majd leporgetem ugy, hogy probalom elvezni, de ha lenne gyerekem, jobban bantana, hogy mi lesz itt 30-40 ev mulva.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mint 06-ban. Parancsot teljesít, csak akkor egy kettyósnak, most egy dagadtnak. De lehet van amelyik élvezi, végre állampolgárt verhet és nem kell úgy tennie, mintha a népet szolgálná.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- hehetheoriginal
Az a par balfasz rendőr amelyiket odavezenyeltek a varba vedeni , az mit erez vajon?
thereisonly1ronaldo