Nekem annyi is elég, ha jó játékkal 1-0ra behuzzuk a meccset. Közben meg Messi rúghat ötöt is ha gondolja Ronaldo addig meg rohangáljon otthon, mint a tengerimalac, nehogy visszaessen.dzsi91 írta: Nem is ezt mondtam De tényleg az egyik legkönnyebb meccs jön,oldják meg.Messi 4 gólra,Sevilla nehéz pálya,lazuljon csak egyet a hétvégén,kedden kezdődik a szezon
Cristiano Ronaldo
Re: Cristiano Ronaldo - 7
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Nem is ezt mondtam De tényleg az egyik legkönnyebb meccs jön,oldják meg.Messi 4 gólra,Sevilla nehéz pálya,lazuljon csak egyet a hétvégén,kedden kezdődik a szezonBerti írta:Mondjuk hármuk közül, pont nem ez a kettő kezd újra formába lendülnidzsi91 írta:Jó ez így, Ganxtáékra tartogassa a góljait,majd karim és a vádló lehozzák a szombatot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- Luigi-K1
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Viszont esély lenne a hétvégén lőnie párat,amivel elhúzhatna a góllövő listán...
Hogy ez számít-e,majd kiderül...
De mindenképp hatalmas hiba volt a sporitól,úgyhogy ha fellebbeznek,akkor alighanem el is törlik a sárga lapot...
Hogy ez számít-e,majd kiderül...
De mindenképp hatalmas hiba volt a sporitól,úgyhogy ha fellebbeznek,akkor alighanem el is törlik a sárga lapot...
Courtois---- Carvajal-Militao-Alaba-Mendy-----Valverde,Casemiro,Modric-----Vinícius--Benzema-MBappé
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Több ezer telefonszámot tudok fejből. Csak azt nem tudom, melyik kié...
„Csak a kisember tart rendet. A zseni átlátja a káoszt"
Mondjuk hármuk közül, pont nem ez a kettő kezd újra formába lendülnidzsi91 írta:Jó ez így, Ganxtáékra tartogassa a góljait,majd karim és a vádló lehozzák a szombatot.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Jó ez így, Ganxtáékra tartogassa a góljait,majd karim és a vádló lehozzák a szombatot.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nevetsz, de ki tudja..Toti írta:várjál, majd a szövetség kitalálja, h szándékosan provokálta ki a sárgát, h eltiltott legyen így +1 meccs eltiltás még.ziro4vr írta:Jöhetnek a barcás elméletek, hogy elintéztük a sárgát...
Nem illik.
várjál, majd a szövetség kitalálja, h szándékosan provokálta ki a sárgát, h eltiltott legyen így +1 meccs eltiltás még.ziro4vr írta:Jöhetnek a barcás elméletek, hogy elintéztük a sárgát...
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
nekem a meccs végi reakcióból az jött le, h igen.Realista24 írta:Áh, ötödik sárga, úgyis kapta volna valamikor.Marci írta:Kíváncsi vagyok fellebeznek-e...
carlo + cé egyszerre magyaráztak a bírónak 2 centire a fejétől hót idegesen. ez nem volt tervezve mostanra.
pláne, h majd kroos és james se fog játszani.
ráadásul cé most vadult be. formában van. futtatni kell
"A gólöreme nem volt szép nekem mégis óriási örömöt okozott mert abban a pillanatban tudtam mennyi Real\Cr gyülölő rohad el belülről életük legszörnyűbb élménye az agyukba is beleégett úgy odarakta a köcsögöknek..." - dzsi91
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
300 gól
legalább pihen ő is majd egy pöppet
legalább pihen ő is majd egy pöppet
Nem biztos...Mármint szerintem eltörölnék, viszont a következő lesz kb a legkönnyebb meccsünk papíron a hátralévők közül, lehet hogy jó ez így.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Áh, ötödik sárga, úgyis kapta volna valamikor.Marci írta:Kíváncsi vagyok fellebeznek-e...
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Marci
- Kedvenc játékosaid: Sergio Ramos, Varane
- Kapcsolat:
Kíváncsi vagyok fellebeznek-e...
- dzsi91
Cé általában amikor elgurul a gyógyszere akkor 4-5 meccsen zsinórban hozza a minimum 1 gólt de sokszor akár 2-3at is eltesz meccsenként,szóval szerintem ma is betalál.
De most nem ez a fontos,hanem,hogy a sokak álltal várt gálakezdő,hogy muzsikál majd.Ha ezen a meccsen is azt látom mint az előzőn nyugodtan várom majd az Atlético elleni meccset.Persze a félsz bennem lesz.A hétvégi meccsunkre egy sima lötyögést várok, a mai viszont rendkívül fontos lesz,idegenben -7pontról lélektanilag nagyon nehéz meccsre számítok az első lőtt gólig.
De most nem ez a fontos,hanem,hogy a sokak álltal várt gálakezdő,hogy muzsikál majd.Ha ezen a meccsen is azt látom mint az előzőn nyugodtan várom majd az Atlético elleni meccset.Persze a félsz bennem lesz.A hétvégi meccsunkre egy sima lötyögést várok, a mai viszont rendkívül fontos lesz,idegenben -7pontról lélektanilag nagyon nehéz meccsre számítok az első lőtt gólig.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A hétvégi termelést folytathatná, aztán a BL döntőben 2 góllal megelőzné Raúlt Barcások még jobban élveznék, mint a tavalyi gólját a döntőben
- dzsi91
Hát mitcsináljanak szerencsélenek a magyar szakma krémje a sport tv-nél van
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Arról a csatornáról beszélünk amelynek kommunikációs igazgatója Világi Petike, Léderer a kommentátora, Horti, Rekop, Kokó meg Havas "tanárúr" bohóckodhat...vicc az egész, komolyan vehetetlen.Enrique írta:Egyáltalán kinek jut eszébe, hogy egy Czollner Gyulát megszólaltasson foci témában, ráadásul az adásban is lemenjen?
Annyira gagyi az egész, szokásos komédia a sportklubtól.
Nem illik.
- dzsi91
Puzsérnak meg még külön műsora is vanEnrique írta:Egyáltalán kinek jut eszébe, hogy egy Czollner Gyulát megszólaltasson foci témában, ráadásul az adásban is lemenjen?
Egyáltalán kinek jut eszébe, hogy egy Czollner Gyulát megszólaltasson foci témában, ráadásul az adásban is lemenjen?
'Aki látni szeretné a szivárványt, annak meg kell tanulnia szeretni az esőt.'
-
- Kedvenc játékosaid: Raul Isco Marcelo Casillas
Az a srác nem a Music Fm-en van a délutáni roadshow című műsorban? Nekem úgy rémlik. ez alapján a videó alapján ő inkább Madrid párti és végre van valaki aki megvédte Cét