Értékeld a legutóbbi meccset
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
ZZ-nek egyébként most jön el az igazi erőfelmérő. Egy teljesen új csapatot kell építenie, új emberekkel, taktikával, sémákkal. Eddig rá lehetett mondani, hogy csak átvette Carlo örökségét és jól tudta motiválni CRéket. Remélem felfogja ezt Perez is, mert csak úgy lehet megvalósítani, ha nem ugatnak bele és engedik dolgozni.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
ezt most olvasom óriásiwxyz írta: Edzőt kell hozni a nyáron Zidane helyére vagy mellé, nem játékost, ez a legfontosabb.
El se hiszem hogy vége ennek a szenvedésnek. A 2000-es évek közepi sötét időkig süllyedtünk vissza. Az tök egyértelmű volt h Cé távozásával visszaesünk, de hogy ilyen szintre, azt sem senki sem. Kellett ehhez a többi alapember botrányos játéka egész évben, Karim kései feltámadása, és mindezen tényezők összessége okozta ezt a szégyenteljes szezont. Kár érte (megint), mert ez a Barca idén sem volt egy nagy szám, simán verhetők lettek volna mindkét fronton.
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Vége van.
Ez jó.
Solarival volt egy nagyjából 5-6 hetes.periódus amikor jól ment. Sőt sztem Solari nem volt olyan rossz.
A szezon legjobb meccse: Atletico verés a Wandában.
Ezen kívül minden ótvar volt. ZZ azért vmit csak tud, erős lenne hosszúra nyúlt beugrónak nevezni.
A játékosok szarok. Le kell cserélni a fél keretet. Kellenek az új igazolások. ZZ személye egy lehetőség arra h nagyszerű neveket igazoljon a klub.
Várom a nyarat, h új impulzosokkal teli kezdjük az új szezont.
Ez jó.
Solarival volt egy nagyjából 5-6 hetes.periódus amikor jól ment. Sőt sztem Solari nem volt olyan rossz.
A szezon legjobb meccse: Atletico verés a Wandában.
Ezen kívül minden ótvar volt. ZZ azért vmit csak tud, erős lenne hosszúra nyúlt beugrónak nevezni.
A játékosok szarok. Le kell cserélni a fél keretet. Kellenek az új igazolások. ZZ személye egy lehetőség arra h nagyszerű neveket igazoljon a klub.
Várom a nyarat, h új impulzosokkal teli kezdjük az új szezont.
Nem az eredmény a probléma. Sokak visszaesetek, átalakításra vár a keret, benne volt egy rosszabb szezon.
De amit idén Perez leművelt az edzőkkel az az előző elmöksége legbutább döntéseit idézi.
Lopetegui fociján pár meccs után látható volt, hogy öngyilkosság. Inogott is a pad alatta amint jöttek a jobb csapatok.
Solariról Castilla edzőként is csak rosszat lehetett hallani. Igazolta is, én még rosszabbnak láttam vele a csapatot, mint előtte. Az Ajax lehetséges fordítását például jeleztem is. Mire fel lett kinevezve?
És itt jött a szezon számomra legnagyobb hibája, Zidane visszahozatala. Tudom, nagy játékos volt és 3 BL. De már ezek alatt látszott, hogy ő nem több egy hosszabbra nyúlt beugrónál.
A régi problémái sorra jöttek elő ezen a kb 10 meccsen. A csapatrészek között nincsenek kapcsolatok, ez a Rayo meccsen volt szerintem a leginkább látható, nekem az ottani 442 volt a legkilátástalanabb a szezonban. Csapatmozgások ha vannak egyáltalán azok sem működnek. Legjobb példa a Villareal elleni nem működő letámadás.
Bernardo Silvákat akarnak itt sokan az itteni alibinek tartott emberek helyett. Bernardo Silvának és a társainak le vannak oktatva sémák, hogy hozzanak ki labdát, hogyan alakítsanak ki helyzeteket. Úgy más szélsőt játszani, hogy az edződ közben labdajáratással és keresztmozgásokkal széthúzza az ellenfél védelmét és megnyissa neked a szélt. Itt ilyen nem lesz, itt egyedül vagy több emberrel a nyakadon, labdát se sokat kapsz, így kell kialakítani valamit.
Edzőt kell hozni a nyáron Zidane helyére vagy mellé, nem játékost, ez a legfontosabb.
De amit idén Perez leművelt az edzőkkel az az előző elmöksége legbutább döntéseit idézi.
Lopetegui fociján pár meccs után látható volt, hogy öngyilkosság. Inogott is a pad alatta amint jöttek a jobb csapatok.
Solariról Castilla edzőként is csak rosszat lehetett hallani. Igazolta is, én még rosszabbnak láttam vele a csapatot, mint előtte. Az Ajax lehetséges fordítását például jeleztem is. Mire fel lett kinevezve?
És itt jött a szezon számomra legnagyobb hibája, Zidane visszahozatala. Tudom, nagy játékos volt és 3 BL. De már ezek alatt látszott, hogy ő nem több egy hosszabbra nyúlt beugrónál.
A régi problémái sorra jöttek elő ezen a kb 10 meccsen. A csapatrészek között nincsenek kapcsolatok, ez a Rayo meccsen volt szerintem a leginkább látható, nekem az ottani 442 volt a legkilátástalanabb a szezonban. Csapatmozgások ha vannak egyáltalán azok sem működnek. Legjobb példa a Villareal elleni nem működő letámadás.
Bernardo Silvákat akarnak itt sokan az itteni alibinek tartott emberek helyett. Bernardo Silvának és a társainak le vannak oktatva sémák, hogy hozzanak ki labdát, hogyan alakítsanak ki helyzeteket. Úgy más szélsőt játszani, hogy az edződ közben labdajáratással és keresztmozgásokkal széthúzza az ellenfél védelmét és megnyissa neked a szélt. Itt ilyen nem lesz, itt egyedül vagy több emberrel a nyakadon, labdát se sokat kapsz, így kell kialakítani valamit.
Edzőt kell hozni a nyáron Zidane helyére vagy mellé, nem játékost, ez a legfontosabb.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Lehoztunk egy szezont 7-0nélkül így sajnos semmiképpen sem tudom pozitívra beszélni a dolgokat. Igazából jó,hogy vége de ennyit megérdemeltünk egy kis böjt a következő aranykorszak előtt csak még édesebbé teszi majd a sikereket.
Szezon legjobbja: Bigbenz
Szezon meglepetése: Bigbenz
Szezon kóklere: Lopi
Szezon áldozata: Solari, R24(akinek jelentkeznie kéne a bernabeu portáján a számláival,legalább egy olyan ajándék csomagot kapjon mint amit a bírók szoktak)
Szezon nyertese: Zidane aki olyan szintá teljhatalmat harcolt ki magának amit itt még soha senki nem látott.
Szezon poénja: Béla búcsúmeccset nem kap de undoritó majjenko a bernabeuban főjhatja az utolsó meccsét.
Akiktől megválnék vagy nem számolnék már velük komolyabban: Modric,Marcelo,Bale,Isco,Asensio. Viniciust semmiképp sem tartanám itt a következő szezonban, padra kár lenne kezdőben meg trófeákat fogunk rajta bukni.
Szezon legnagyobb pillanata: https://www.youtube.com/watch?v=ZR0ZocjsjU0
Szezon legjobbja: Bigbenz
Szezon meglepetése: Bigbenz
Szezon kóklere: Lopi
Szezon áldozata: Solari, R24(akinek jelentkeznie kéne a bernabeu portáján a számláival,legalább egy olyan ajándék csomagot kapjon mint amit a bírók szoktak)
Szezon nyertese: Zidane aki olyan szintá teljhatalmat harcolt ki magának amit itt még soha senki nem látott.
Szezon poénja: Béla búcsúmeccset nem kap de undoritó majjenko a bernabeuban főjhatja az utolsó meccsét.
Akiktől megválnék vagy nem számolnék már velük komolyabban: Modric,Marcelo,Bale,Isco,Asensio. Viniciust semmiképp sem tartanám itt a következő szezonban, padra kár lenne kezdőben meg trófeákat fogunk rajta bukni.
Szezon legnagyobb pillanata: https://www.youtube.com/watch?v=ZR0ZocjsjU0
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
- ateeemadrid
Nem tudhatjuk mik mennek a háttérben, de azért Bale-t szerintem is nyugdodtan belehetett volna cserélni egy 15 percre, pláne, hogy milyen gecirosszak voltunk, és kik jöttek be helyette.
Másik, Navas > TBO, sajnálom hogy megy, mégha a koruk miatt érthető is.
Benz nem hozta a formáját, pedig örültem volna ha megdönti a saját rekordját, vagy legalább fix 2. helyet szerez a góllövőlistán. Vinit meg tanítsa meg valaki lőni, mert ennek így nem lesz sok értelme.
VÉGRE VÉGE VAN AMÚGY BAZMEG. Remélem komoly frissítés lesz, kell legalább 6-7 új ember.
Másik, Navas > TBO, sajnálom hogy megy, mégha a koruk miatt érthető is.
Benz nem hozta a formáját, pedig örültem volna ha megdönti a saját rekordját, vagy legalább fix 2. helyet szerez a góllövőlistán. Vinit meg tanítsa meg valaki lőni, mert ennek így nem lesz sok értelme.
VÉGRE VÉGE VAN AMÚGY BAZMEG. Remélem komoly frissítés lesz, kell legalább 6-7 új ember.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
En egyszer voltam, meg is vertuk a Sevillat a Bernabeuban.Faust írta:Hat ki az a nemnormalis aki iden kiment Real meccsre?Realista24 írta: Értékelem a szezont. Idén négy meccsen voltam. Négy vereség. Nulla rúgott góllal.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Navas elkoszont.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
legközelebb szólj előre legalább mixen nyerjünkRealista24 írta: Értékelem a szezont. Idén négy meccsen voltam. Négy vereség. Nulla rúgott góllal.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
sebydani írta:Akkor innentől téged bántunk nem RemytRealista24 írta: Értékelem a szezont. Idén négy meccsen voltam. Négy vereség. Nulla rúgott góllal.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Remy 2019. május 19., vasárnap 13:53-kor.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Akkor innentől téged bántunk nem RemytRealista24 írta: Értékelem a szezont. Idén négy meccsen voltam. Négy vereség. Nulla rúgott góllal.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- RealVazquez
- Kedvenc játékosaid: CR
Sajnos lemaradtam mindenrol, mas programom volt. Most kapcsolodtam be. A lenyeg: Bale szep volt ZZ, esku nem hittem, hogy ezt meg meri lepni. Megerdemli, valljuk be. A hozzaallasa lofasz, melto bucsu.
Hat ki az a nemnormalis aki iden kiment Real meccsre?Realista24 írta: Értékelem a szezont. Idén négy meccsen voltam. Négy vereség. Nulla rúgott góllal.
- R. Carlos
- Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos
A csapat korábbi gerincének leáldozott. Legalább ZZ is be fogja látni ezt.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Neeeee. Az a komoly.Realista24 írta: Értékelem a szezont. Idén négy meccsen voltam. Négy vereség. Nulla rúgott góllal.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
New England Patriots
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Értékelem a szezont. Idén négy meccsen voltam. Négy vereség. Nulla rúgott góllal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Lőtt gólról írtam, nem a pontszámrólrealistahuni írta:2007-ben 76 pont volt, nem 66.
- Jim
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho
ez így nagyon gyenge
Hazardnak jönnie kell, de ő és Benzema mellé a mostani felhozatalból fogunk választani
továbbra sem értem (én sem ), hogy Isco miért marad,
Ceballos és Llorente miért nem kell Zizunak
Hazardnak jönnie kell, de ő és Benzema mellé a mostani felhozatalból fogunk választani
továbbra sem értem (én sem ), hogy Isco miért marad,
Ceballos és Llorente miért nem kell Zizunak
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Felesleges bármit is levonni a jövőt illetően a mai meccsből.
Amire kíváncsi voltam, arra a választ megkaptam, meccsek óta.
Brahimban van potenciál, valahol, valami nagyobb csapatban csúcsra kellene járatni kölcsönben.
Asensio és Isco nálam kuka. Iscoban lehetett volna karrier, epizódista lett. Asensio 3 gól után a padról beállva aut hitte ő egy top focista, hát nem az.
Szerintem mehetnek nyugodtan. Sem csereként, se kezdőként nem érnek semmit. LV szerényebb képességű, mint Isco szerintem, mégis LV a jobb játékos. Őt tartanám meg a padra, amúgy meg igazolnék a kezdőbe.
Amire kíváncsi voltam, arra a választ megkaptam, meccsek óta.
Brahimban van potenciál, valahol, valami nagyobb csapatban csúcsra kellene járatni kölcsönben.
Asensio és Isco nálam kuka. Iscoban lehetett volna karrier, epizódista lett. Asensio 3 gól után a padról beállva aut hitte ő egy top focista, hát nem az.
Szerintem mehetnek nyugodtan. Sem csereként, se kezdőként nem érnek semmit. LV szerényebb képességű, mint Isco szerintem, mégis LV a jobb játékos. Őt tartanám meg a padra, amúgy meg igazolnék a kezdőbe.