Értékeld a legutóbbi meccset
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Értékeld a legutóbbi meccset
Kíváncsi vagyok nagyon a nyárra mert ez így nem állapot
Ha ez így van, akkor megvan ZZ első nagy hibája.Csabi írta: de mégis. miért hajtana akárki is. a játékosok 90%-a mostanra már tudja, hogy ki marad, és kit akark eladni zz. akit elad, minek hajtson, aki meg marad, az szintén.
Kicsit formálja a taktikát, inkább hajaz a felállás egy 4231-re, kevesebb a beadás, jobban hátul maradnak a szélső hátvédek (akik viszont védekezésnél sokszor befelé mozognak, ez nem tetszik). Pár apróság. Illetve vissza pakolta a fékeket szép lassan a csapatba (az ok majd kiderül szeptemberre). Még mindig azt mondom, hogy Solarihoz képest annyival vagyunk előrébb, hogy ZZ beleszólhat a keret összeállításába (reméljük akar is beleszólni, illetve változtatni).flori írta: Tudom, és valószínűleg jövőre sok minden változni fog, de láttatok bármi változást mióta visszajött ZZ? Azt gondoltam kicsit össze lesz kapva a brigád. Senki nem hajt, nincs taktika, nulla motiváció.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
2007-ben 76 pont volt, nem 66.
Elképesztő milyen mélyre süllyedtünk. 63 lőtt gólnál járunk 37 meccs után. És ez a produktum elég a 3. helyhez. Ilyen gyengén legutóbb a 2006-2007-es szezonban végeztünk, akkor 66 volt a vége, az meglehet még. És akkor az elég volt egy bajnoki címhez, durva.realistahuni írta: Ennél rosszabb szezon amióta követem a csapatot tényleg csak a 05-06-os volt, ott a bajnokságban elértünk 70 pontot, most van 68.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
most néztem meg az összefoglalót. brahim gólja elég messisre sikeredett. mindenkit megszopatott aztán beverte. de a többi.
curtoistól mik voltak ezek a gólok. szerintem mindháromban benne volt. marcelót meg hagyjuk. ha kezdő lesz jövőre, zidanet karácsony előtt menesztik. remélem mendy összejön ÉS beválik mihamarabb.
curtoistól mik voltak ezek a gólok. szerintem mindháromban benne volt. marcelót meg hagyjuk. ha kezdő lesz jövőre, zidanet karácsony előtt menesztik. remélem mendy összejön ÉS beválik mihamarabb.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
egy ilyen meccs után Ramos miért nem talpalja mellbe mindegyiket?
- KAG
- Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
mondjuk becks utána kb az egyetlen tényleg jó szezonját lehozta.
Szóval Bale felkészül...
Szóval Bale felkészül...
ZIDANE
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Ennél rosszabb szezon amióta követem a csapatot tényleg csak a 05-06-os volt, ott a bajnokságban elértünk 70 pontot, most van 68.
Kupában a 6-1-es zakó a Zaragozatól viszont arra billenti a mérleget. Amúgy meg rengeteg a hasonlóság a mostani kerethez, pl. a kiégett sztárok: R9, RC - Marcelo, Modric; kutyaütő britek: Beckham-Bale. Max annyi a különbség, hogy a simán szar Gravesen vonal helyett most örök spanyol ígéreteink vannak.
Kupában a 6-1-es zakó a Zaragozatól viszont arra billenti a mérleget. Amúgy meg rengeteg a hasonlóság a mostani kerethez, pl. a kiégett sztárok: R9, RC - Marcelo, Modric; kutyaütő britek: Beckham-Bale. Max annyi a különbség, hogy a simán szar Gravesen vonal helyett most örök spanyol ígéreteink vannak.
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
de mégis. miért hajtana akárki is. a játékosok 90%-a mostanra már tudja, hogy ki marad, és kit akark eladni zz. akit elad, minek hajtson, aki meg marad, az szintén.
- flori
Tudom, és valószínűleg jövőre sok minden változni fog, de láttatok bármi változást mióta visszajött ZZ? Azt gondoltam kicsit össze lesz kapva a brigád. Senki nem hajt, nincs taktika, nulla motiváció.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
megnéztem ma a 17es spanyol szuperkupa visszavágóját. egyszerűen a földbe voltak döngölve. és semmi extra nem volt benne. a sztárok pörögtek, futottak, beletették a munkát. folyamatos mozgások labda nélkül, megállás nélkül gyorsan folyt a labda, egyszerű elfutások, beindulások, labdavesztés után azonnali visszatámadás 3 mp alatt visszavettük a labdát, ki se jöttek a kapujuk elől. a slusszpoén a támadó 3asunk. Asensio-Benz-LV és sanszuk nem volt. középen nem volt lassú suta Casemiro, Kroos futott és nem 20négyzetméteren hátrafele alibiziett. abszolút megvan a recept és képesség a Barca ellen csak attól függ hogy a sztárok méltatnak e megizzadni vagy csak az arcoskodás megy. nyilván játékosállományban is de főleg mentalitásban és hozzáállásban várok nagyon nagy javulást. elég volt a Barcából. minimum elvárás a bajnokság.
- KAG
Ahogy pheco mondta, nalam is maradna mind2 es a ket spanyol menne inkabb, ha valaki megy.Babinho írta: Egyébként mennyire látszott a valós futball tudás különbség és valódi tehetség megléte, Brahim és közte, miután váltotta a kis spanyolt...
Nekem továbbra sem meggyőző a brazil, és nem vennék rá mérget, hogy nem ő lesz inkább kölcsönben jövőre...
ZIDANE
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Szerintem meg mindketto elfer, foleg, hogy jobbszelre nem tudom lesz e normalis jatekosunk. Asensiot es LV-t hagyjuk. Ha nem jon oda a kezdobe ember, akkor Vini es Brahim kozott elosztanam a jatekidot.Babinho írta: Egyébként mennyire látszott a valós futball tudás különbség és valódi tehetség megléte, Brahim és közte, miután váltotta a kis spanyolt...
Nekem továbbra sem meggyőző a brazil, és nem vennék rá mérget, hogy nem ő lesz inkább kölcsönben jövőre...
Egyébként mennyire látszott a valós futball tudás különbség és valódi tehetség megléte, Brahim és közte, miután váltotta a kis spanyolt...
+1, néha meglepődik azon, hogy elmegy a védő mellett. Rettentően esetlen mozgása van.Süti írta: Vininél néha még a labdavezetés se tűnik tudatosnak.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
hát még a kapuralovesei...
- ateeemadrid
Csoda, hogy a védők nem tudják lereagálni, amikor sokszor még ő sem tudja, mit fog csinálni?Süti írta: Vininél néha még a labdavezetés se tűnik tudatosnak.
tbo. fede ase rüdi fran. cama ceba güli jude. vini mbappe
- Süti
Vininél néha még a labdavezetés se tűnik tudatosnak.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
- KAG
Nézzétek vissza CR-ét.
Na az egy tudatos valami volt! (vagy akár dinho stb)
Na az egy tudatos valami volt! (vagy akár dinho stb)
ZIDANE