https://www.goal.com/en/news/klopps-bi ... a8f8mjokbj
Klopp's biggest achievement? Liverpool's Champions League fightback almost complete
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 20., csütörtök 11:02
Klopp's biggest achievement? Liverpool's Champions League fightback almost complete
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 20., csütörtök 10:59
Pfúj , öncumi...Anthony írta:Ó, már egy jó hete nyilatkozta, hogy ha meglesz a BL helyezés az akkora óriási teljesítmény, mintha megnyerték volna a bajnokságot (nem szó szerint ezt mondta, de megvolt a szokásos túlzása)raul 4 ever írta: Remélem majd nem kezdik el, hogy tessék, mi zseni, mert így is behozta a 4. helyre a hajót..
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 20., csütörtök 10:52
Ó, már egy jó hete nyilatkozta, hogy ha meglesz a BL helyezés az akkora óriási teljesítmény, mintha megnyerték volna a bajnokságot (nem szó szerint ezt mondta, de megvolt a szokásos túlzása)raul 4 ever írta: Remélem majd nem kezdik el, hogy tessék, mi zseni, mert így is behozta a 4. helyre a hajót..
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 20., csütörtök 10:05
Anthony írta: A Pool azzal az Alison fejessel ért oda a BL helyekre, ha az nem megy be a 95. percben, akkor hello.
Szurkoltam, hogy ne legyen meg nekik, Kloppo kicsit húzza meg magát, de sajnos összejön. A tegnap is egész első félidőben partiban volt velük a Burnley, aztán mégis kaptak 3 gólt.
A Leicester, Everton, West Ham kicsit leeresztett így a végére, pedig jó pozicióban voltak nagyon. (Ok, a Leicester behúza a kupát.)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2021. május 20., csütörtök 9:30
A Pool azzal az Alison fejessel ért oda a BL helyekre, ha az nem megy be a 95. percben, akkor hello.raul 4 ever írta: Ahhoz képest, hogy ha az elhalasztott meccsek tegnap máshogy alakulnak, milyen iszonyú szoros lehetett volna a vége a BL helyekért, azért eléggé kitisztultak a dolgok mára..
Itt követem meg magam, amiért múlt kedden beleálltam a MU-ba, mert a b csapatot küldték fel a rókák ellen, kellett nekik az a 3 pont
Viszont lehet ez kis kevés volt , mert a Pool-Chelsea sorsa a saját kezükben, valszeg meglesz nekik a BL, az a meltdown amit bemutatott tegnap a palace, meg nem ad sok reményre okot a Leicesternek, pontegyenlőségnél egymás elleniben 1 góllal jobb a 'Pool... Viszont lehet jobban járnak az eurépa ligával, a BL még lehet sok volna ennek a keretnek..
Érdekes a pszichológia, mert a Leicester is tele van ugye pénzzel, de nem olajossal/gázossal, meg szemre sokkal szerényebben-okosabban csinálják, valahogy mégiscsak tud nekik kicsit szorítani az ember..
Viszont azért a hetedik helyért iszonyú nagy a kampf, ponton belül az Arsenal... Hihetetlen, hogy odaérhetnek még ők is valami európai helyre...
HozzászólásSzerző: ferni » 2021. május 20., csütörtök 9:21
HozzászólásSzerző: raul 4 ever » 2021. május 20., csütörtök 9:17
HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. május 19., szerda 21:58
HozzászólásSzerző: Remy » 2021. május 19., szerda 21:54
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 19., szerda 20:14
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 19., szerda 20:09
Őszintén kérdezem, hány meccsét láttad a mi meccseinken kívül?Realista24 írta:kiserik írta:
Szerintem elég sok hasonlóság van a játékukban:
- kiemelkedő passz képesség, passzpontosság, látásmód
- kiemelkedő labdatartás
- szervező, irányítói készség
- az a biztos pont a pályán, akinek szorult helyzetben odaadod a labdát és megoldja.
Természetesen az egyik egy világklasszis, szerintem a legjobb a posztján (igen, szerintem jobb, mint Lukita), a jelenkor legjobb középpályása, míg a másik egy 22 éves kölyök. Mindig az motoszkál a fejelmben, hogy mit tudna Kroos posztján. Nem 10-esben elől, hanem pont ott, mint Kroos. Egy Ode-Case-Fede hármast megnéznék egyszer.
Atyaég.
A hasonlóság nem egyenlő a hasonló szinttel.BlancoMark írta:Nem értek egyet azzal hogy bármelyik általad felsorolt képességben akár csak megközelítőleg is hasonló szintet képviselnének. Kroos bőven kompenzálja a sebességét azzal, hogy ballal-jobbal távolságtól függetlenül mindig a lehető legoptimálisabb megoldást választja.kiserik írta:
Szerintem elég sok hasonlóság van a játékukban:
- kiemelkedő labdatartás
- az a biztos pont a pályán, akinek szorult helyzetben odaadod a labdát és megoldja.
Az utolsó gondolatjel meg szerintem kifejezetten mókás Ödegaard kapcsán, nekem erről kicsit más játékosok jutnak eszembe.
Csoki jól leírta mi a baj ezekkel a srácokkal.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 19., szerda 19:38
HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. május 19., szerda 19:37
kiserik írta:Szerintem elég sok hasonlóság van a játékukban:BlancoMark írta:
Nem tudom mi biztosít alapot erre az összehasonlításra. Meg egyébként is Kroosnál azért van "pár" tényező ami kompenzálja a sebességét. Ezt hívom én sokoldalúságnak, ami a norvégnál nincsen meg.
- kiemelkedő labdatartás
Természetesen az egyik egy világklasszis, szerintem a legjobb a posztján (igen, szerintem jobb, mint Lukita), a jelenkor legjobb középpályása, míg a másik egy 22 éves kölyök. Mindig az motoszkál a fejelmben, hogy mit tudna Kroos posztján. Nem 10-esben elől, hanem pont ott, mint Kroos. Egy Ode-Case-Fede hármast megnéznék egyszer.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 19., szerda 19:35
Nem értek egyet azzal hogy bármelyik általad felsorolt képességben akár csak megközelítőleg is hasonló szintet képviselnének. Kroos bőven kompenzálja a sebességét azzal, hogy ballal-jobbal távolságtól függetlenül mindig a lehető legoptimálisabb megoldást választja.kiserik írta:Szerintem elég sok hasonlóság van a játékukban:BlancoMark írta:
Nem tudom mi biztosít alapot erre az összehasonlításra. Meg egyébként is Kroosnál azért van "pár" tényező ami kompenzálja a sebességét. Ezt hívom én sokoldalúságnak, ami a norvégnál nincsen meg.
- kiemelkedő labdatartás
HozzászólásSzerző: El Sie7e » 2021. május 19., szerda 19:22
az eredmények szerint öngólt lőtt'shutterisland írta: regu kisebb golt akasztott
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2021. május 19., szerda 19:20
HozzászólásSzerző: CS0ki » 2021. május 19., szerda 18:42
HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. május 19., szerda 18:21
Szerintem elég sok hasonlóság van a játékukban:BlancoMark írta:Nem tudom mi biztosít alapot erre az összehasonlításra. Meg egyébként is Kroosnál azért van "pár" tényező ami kompenzálja a sebességét. Ezt hívom én sokoldalúságnak, ami a norvégnál nincsen meg.Akkor most meg azt képzeljük el, hogy Kroos elkezd forgolódni. Na ugye.
HozzászólásSzerző: BlancoMark » 2021. május 19., szerda 17:37
Nem tudom mi biztosít alapot erre az összehasonlításra. Meg egyébként is Kroosnál azért van "pár" tényező ami kompenzálja a sebességét. Ezt hívom én sokoldalúságnak, ami a norvégnál nincsen meg.Akkor most meg azt képzeljük el, hogy Kroos elkezd forgolódni. Na ugye.
HozzászólásSzerző: Mickey » 2021. május 19., szerda 17:36
Jelenlévő fórumozók: 0 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem