kösz, megvan.Boky írta:http://www.tunefind.com/Toti írta:banshee s03 e05
vki nem tudja mi annak a zenének a címe, ami a rész végén megy? 49:50-től?
csak egyelőre az a fajta verzió nincs, amit ott ment.
ja, de. mostmár az is.
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 26., csütörtök 13:15
kösz, megvan.Boky írta:http://www.tunefind.com/Toti írta:banshee s03 e05
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 26., csütörtök 13:12
http://www.tunefind.com/Toti írta:banshee s03 e05
HozzászólásSzerző: doncsontos » 2015. február 26., csütörtök 13:11
Toti írta:banshee s03 e05
HozzászólásSzerző: Toti » 2015. február 26., csütörtök 13:08
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 26., csütörtök 12:04
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 26., csütörtök 11:37
Így történt meg ?nmate írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Felicity kb 3 év után leporolta a muffot
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 26., csütörtök 11:31
HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 26., csütörtök 11:21
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Én még csak most értem a végére mert meló van közbe de akkor nem csak szerintem volt hülye húzás ez. Nekem ez valamiért nagyon nem jön be. Pedig már kezdett javulni, de ezzel meg is pecsételték a sorsát az évadnak. Eddig még lehetett várni az Oliver vs Ras csatát, de most már semmi. Jönnek majd megint a heti ellenségek. Nem lesz ez így jó, de remélem kitalálnak még valami fordulatot az írók, hogy izgalmasabb legyen. Személy szerint nekem ez nem jött be. De kajak remélem nem azt kell nézni az évad végéig, hogy Ras edzi Olivert és a végére jobb harcos lesz miközben elkap néhány rossz fiút. A múltban játszódó események szerintem sokkal izgalmasabbak. Sladet hozzák vissza állandóra legalább valaki kavarná a szart benne. :Đ Akik esetleg képregényesek megtudnák mondani, hogy mi várható? Ők mire tippelnek?nmate írta:Arrow
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Izomszag maxon, Felicity kb 3 év után leporolta a muffot, végén meg ez a váratlan, bár szerintem nem teljesen ide illő fordulat.... totál szórakoztató
HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 26., csütörtök 11:04
HozzászólásSzerző: Sierra » 2015. február 26., csütörtök 1:39
HozzászólásSzerző: Matt009 » 2015. február 26., csütörtök 1:33
Nem ismerem azokat, amiket felsoroltál, de néhányra rákerestem, és már pusztán a neten fellelhető képek alapján a többségének neki se állnék. Ahogy nézem itt sok zene/sport témájú anime van, ezek nekem a téma alapján sem jönnek be (1-1 filmben ok, de hosszabb sorozatban, nem pálya). Jobban szeretem a szupererő/krimi/thriller/fantasy/horror vonulatot.poronty írta:Shigatsu, Gintama, Nodame, Sakamichi no Apollon, Gintama, Hunter x Hunter, One Piece, No game no life, One Outs, Major, Mushishi...ezeket nézzétek ne Mirai Nikki-t meg SAO-t meg Shingeki no Kyojin-t.
Akkor egy húron pendülünk, mert a "gagyi faktort" én is kerülni szoktam. Mondhatni ez alapján (+ téma) válogatok, úgyhogy csak olyat nézek, amikben ez nem játszik, vagy minimális. Azt szeretem, ha egy anime okosan van felépítve, jól át van gondolva, és kerek egész történetet ad. Ha gondolod írhatok PÜ-ben pár címet megspórolva vele a keresgélést, mert azt tapasztaltam, hogy minél többet látott az ember, annál nehezebb a hasonlóan jó animéket megtalálni.Nem is feltetlenul a logikai csavarok a lenyeg, inkabb az, hogy lehetoleg minel kevesebb legyen a "gagyi faktor".
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 26., csütörtök 0:44
HozzászólásSzerző: Boky » 2015. február 26., csütörtök 0:33
kérhetnék egy ip-bant a kollégának?messideco írta:Lost S6E6-ig
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez sajnos nagyon gyenge eddig....Rakjunk bele egy új idősíkot, és egy 23. más csoportot...
Majd a végén írok részletesen.
HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 26., csütörtök 0:19
HozzászólásSzerző: tubatibi » 2015. február 25., szerda 22:17
Epic volt, amikor Toguro 120 %-on tolta.ferni írta:Yu Yu Hakushot azt nagyon szerettem, jó lenne újra végignézniP. Krisz írta:A kifejezetten "szellemes" témában pl. Yu Yu Hakuso , Soul Eater , Bleach . Az utóbbiban is halálistenek szerepelnek . De az sokat romlott a kezdetek óta , viszont ott van Aizen Sousuke .
HozzászólásSzerző: ferni » 2015. február 25., szerda 21:00
Yu Yu Hakushot azt nagyon szerettem, jó lenne újra végignézniP. Krisz írta:A kifejezetten "szellemes" témában pl. Yu Yu Hakuso , Soul Eater , Bleach . Az utóbbiban is halálistenek szerepelnek . De az sokat romlott a kezdetek óta , viszont ott van Aizen Sousuke .
HozzászólásSzerző: shoota » 2015. február 25., szerda 20:29
Ez csak az én véleményem volt, nem nagyon adok arra, hogy mi hypeolt és mi nem, azt nézem meg aminek a története tetszik. A mirai nikki is ezért fogott meg, az snk meg az epic hangulata és soundtrackje miatt, illetve azzal, hogy ott is az emberi túlélés a tét. Nekem tetszettek ezek az animék, én ezeket ajánlom, mint alap animék, kezdő animéseknek, még egyszer mondom, ez az én véleményem. A tokyo ghoul meg szerintem is elég silány pedig bejön az alapfelállás abban is, csak hát az a fránya cenzúraporonty írta:Alap, hogy túlhájpolt mindkettő. Kevés a véres anime ezért mindenki imádja a SnK-t, de pl Parasyte sokkal jobb. Ott van a Tokyo Ghoul, azt is mindenki imádja pedig rém gyenge az egész, viszont tele van gyilkolással amit cenzúráznak. Mirai Nikki-rők meg nem is érdemes beszélni.
HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 25., szerda 20:22
HozzászólásSzerző: poronty » 2015. február 25., szerda 20:19
Jelenlévő fórumozók: 10 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem