Simán megoldják, hogy mindkét csapat induljon, ahogyan megtették ezt a Red Bullnál is.'shutterisland írta: szerintem szamotokra a legjobb, hogy megjobban leszakitott minket es a ticot is az elcsent 3 ponttal a girona, ti meg majd lerendezitek oket a bernabeuban, aztan a biztonsag kedveert mi meg a matrac szepen leikszelunk veluk vagy megverjuk oket, mikor mar annyira leszakadtunk, hogy tokmindegy.
az lenne egyebkent a durva, ha megcsinalnak a bl helyet, de a city elorebb vegezne a pl-be es igy nem indulhatnanak szerencsetlenek.
bar eleg kivancsi lennek a forditott forgatokomyvre is, pl girona 2. es city 3.
Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szerintem szamotokra a legjobb, hogy megjobban leszakitott minket es a ticot is az elcsent 3 ponttal a girona, ti meg majd lerendezitek oket a bernabeuban, aztan a biztonsag kedveert mi meg a matrac szepen leikszelunk veluk vagy megverjuk oket, mikor mar annyira leszakadtunk, hogy tokmindegy.
az lenne egyebkent a durva, ha megcsinalnak a bl helyet, de a city elorebb vegezne a pl-be es igy nem indulhatnanak szerencsetlenek.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Aki amúgy látta pár meccsüket, van ott vmi kiemelkedő arc amúgy? City-s kölöben lévő brazil jhv gyerekről mondták h ügyes.
Nem illik.
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Majd ha májusban is a nyakunkon lesznek akkor foglalkozhatunk velük. Amúgymeg verni kell őket a bernabeuban és nincs több kérdés.sebydani írta:Visszük haza. Lesz közte 8-10 pont a végén.ELSiete írta:
Kezd egyre érdekesebb lenni
Ti mit gondoltok?
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
Komoly, főleg, hogy 4et rúgtak a Barcanak is es az uszoguminak is.
Jatszhatnak nyomas nelkul, felszabadultan ahogy eddig, dupla terheles nelkul...
Jatszhatnak nyomas nelkul, felszabadultan ahogy eddig, dupla terheles nelkul...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Minden tiszteletem a Gironae.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
a tegnapi atletico védelem & girona gólok jó oktató anyag. Someone tuti agyfszt kapott
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Torquemada
- Kedvenc játékosaid: Casemiro, Modric, Carvajal, Brahim D., Camavinga, Nacho, Kroos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Honvéd FC
Múlt szezont 10. helyen zárták. Inkább akkor vitézkedtek volna. A barca meg 88 ponttal besétált (igaz, a végére kiengedtek, mert nem volt ellenfél). Most meg féltávnál 48-48 nekik, nekünk. Ilyen tempóban ez 96 a végére. Az mondjuk nem csúnya.
Véletlenül láttam egy-két Girona meccset tavaly is, jó focit toltak.
Szerintem kitartanak a végéig. BL nincs nekik, tavasszal sokat számít, ha tudnak pihentetni. Még annyira nem is veszik őket komolyan a többiek, mindenkinek a (helyezéstől függetlenül) két nagy skalpja kell.
Ráadásul vérszemet kaptak, érzik, hogy most, vagy soha. Mint a 20/21es matrac az élete szezonját futó Llorentével meg egy jó Suárezzel. Utána meg nagy semmi.
Véletlenül láttam egy-két Girona meccset tavaly is, jó focit toltak.
Szerintem kitartanak a végéig. BL nincs nekik, tavasszal sokat számít, ha tudnak pihentetni. Még annyira nem is veszik őket komolyan a többiek, mindenkinek a (helyezéstől függetlenül) két nagy skalpja kell.
Ráadásul vérszemet kaptak, érzik, hogy most, vagy soha. Mint a 20/21es matrac az élete szezonját futó Llorentével meg egy jó Suárezzel. Utána meg nagy semmi.
""Pff, was heißt nicht selbstverständlich? Wir haben gewonnen, fertig!" (T.Kroos)
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Visszük haza. Lesz közte 8-10 pont a végén.ELSiete írta:Kezd egyre érdekesebb lenniillgner írta: Csak nem szakadnak le a katalánok. Vajon meddig bírják ezt a tempót?
Ti mit gondoltok?
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
- ateeemadrid
Nagyon vesztes mentalitás ez megint, csakúgy mint nyáron csatárt nem igazolni. Hálás lehet a vezetőség Carlonak.p.csabi1 írta: Nemsokára jönnek a Bernabeuba.
Na ott kellesz majd őket kegyetlenül megverni.
Amúgy Perezék nem tudom hogy hogy képzelik el ezt a belső védős dolgot elég csak ránézni a februárra.
Getafe idegen
Atletico otthol
Girona otthol
Lipcse idegen
Rayo idegen
Sevilla otthol
Összejön majd egy lucas nacho tchouameni fran védősor valahogy az egyik BL meccsre, aztán nézhetünk.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Én szurkolok nekik, és örülök, hogy velük megy a csata. Remélem még jobban leszakad rólunk a matrac és a Barca is, és 3-4 fordulóval a vége előtt bajnokok leszünk.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
Én voltam az aki az őszi meccs előtt berakta a statisztikát.Elég csak megnézni.ferni írta:Az a baj, hogy múltkor is kihagytak 5 méterről két 100%os ziccert az első percekben és arra verettünk rájuk egy duplát pár perc alatt.p.csabi1 írta: Nemsokára jönnek a Bernabeuba.
Érdemes visszanézni az összefoglalót.
Fix kemény meccs lesz.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
Az a baj, hogy múltkor is kihagytak 5 méterről két 100%os ziccert az első percekben és arra verettünk rájuk egy duplát pár perc alatt.p.csabi1 írta: Nemsokára jönnek a Bernabeuba.
Érdemes visszanézni az összefoglalót.
Fix kemény meccs lesz.
Nemsokára jönnek a Bernabeuba.
Amúgy Perezék nem tudom hogy hogy képzelik el ezt a belső védős dolgot elég csak ránézni a februárra.
Getafe idegen
Atletico otthol
Girona otthol
Lipcse idegen
Rayo idegen
Sevilla otthol
Getafe idegen
Atletico otthol
Girona otthol
Lipcse idegen
Rayo idegen
Sevilla otthol
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára p.csabi1 2024. január 3., szerda 23:45-kor.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Kezd egyre érdekesebb lenniillgner írta: Csak nem szakadnak le a katalánok. Vajon meddig bírják ezt a tempót?
Ti mit gondoltok?
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Csak nem szakadnak le a katalánok. Vajon meddig bírják ezt a tempót?
Miko rúgsz 4 gólt, amiből 3at meg is adnak és így is kikapsz, tipik Morata
- ateeemadrid
Legalább az Atleti kiszállt végleg. De a Girona kemény dió lesz.
- tomi_b
- Kedvenc játékosaid: Thibaut, Dani, Jude, Vini, Fede, Luka, Eduardo
- Kedvenc csapatod: 15!
Az komoly.. beszarás ez a csapat.
Mindenesetre továbbra is bennük érzem azt jobban, hogy bárhol és bármikor jöhet a botlás.
Mindenesetre továbbra is bennük érzem azt jobban, hogy bárhol és bármikor jöhet a botlás.
A hozzászólást 2 alkalommal szerkesztették, utoljára tomi_b 2024. január 3., szerda 23:26-kor.