Sorozatok, TV műsorok
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
Re: Sorozatok, TV műsorok
Vikings 03/01
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet túl sok jó sorozatot nézek mostanában, Suits, Banshee is bekeményített, de nekem így élményben ez lapos volt most na. Hatalmas lehetett volna a vége, vártam is a csattanót, de sikeresen elcseszték és számomra inkább lett nevetséges ez a csata.
Ha én csinálom a sorozatot, akkor itt picit trónok harcásra vettem volna a figurát. Nálam egy szép kis kelepcébe sétáltak volna, a folyóparton csalinak bemutatni a kisebb sereget, természetesen ott lett volna a sokkal nagyobb csapat, várva a megfelelő alkalomra, majd aztán lehetett volna aprítani a vikingeket szépen. + Nálam még a földműves vikingek is kelepcébe sétáltak volna és még őket is legyalultam volna a végére. :Đ Na egy ilyen epic zárás(évadkezdés) után cseszettül várós lett volna a folytatás, így meg most nem igazán hoz lázba.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Lehet túl sok jó sorozatot nézek mostanában, Suits, Banshee is bekeményített, de nekem így élményben ez lapos volt most na. Hatalmas lehetett volna a vége, vártam is a csattanót, de sikeresen elcseszték és számomra inkább lett nevetséges ez a csata.
Ha én csinálom a sorozatot, akkor itt picit trónok harcásra vettem volna a figurát. Nálam egy szép kis kelepcébe sétáltak volna, a folyóparton csalinak bemutatni a kisebb sereget, természetesen ott lett volna a sokkal nagyobb csapat, várva a megfelelő alkalomra, majd aztán lehetett volna aprítani a vikingeket szépen. + Nálam még a földműves vikingek is kelepcébe sétáltak volna és még őket is legyalultam volna a végére. :Đ Na egy ilyen epic zárás(évadkezdés) után cseszettül várós lett volna a folytatás, így meg most nem igazán hoz lázba.
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
En egy kicsit csalodtam az elso reszben, mert csak egy kozepes szintet hozott, kiveve az utolso par percben bekoszontek a Breaking Bad fanoknak. Ez a masodik resz pedig vegig azt a szintet hozta, amit elozetesen szerettem volna.tucsoki írta:Better Call Saul 1x02
Egyre jobb, nem tudom elképzelni hogy ne nézzem.
Big Bang Theory uj resz pipa
Suits uj resz pipa
Better Call Saul masodik resz pipa
johet a Vikings meg a Banshee.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem ismertem a storyt, és nem is akartam megismerni, így nem olvastam utána, de beleszaladtam jaRealista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jah, esélyes. Meg még a múlt évad végén belefutottam egy akkora spoilerbe, hogy majdnem kettéütöttem a monitort, az is ezt támasztja alá sajnos. De azért bízok az ellenkezőjébe :Đ
mi volt az a spoiler? h a történelmi ragnar h halt meg?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
Realista24 írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Jah, esélyes. Meg még a múlt évad végén belefutottam egy akkora spoilerbe, hogy majdnem kettéütöttem a monitort, az is ezt támasztja alá sajnos. De azért bízok az ellenkezőjébe :Đ
mi volt az a spoiler? h a történelmi ragnar h halt meg?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Jah, esélyes. Meg még a múlt évad végén belefutottam egy akkora spoilerbe, hogy majdnem kettéütöttem a monitort, az is ezt támasztja alá sajnos. De azért bízok az ellenkezőjébe :Đ
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!nekem is az abszolút favoritom. viszont ha kicsit szarul is érzékeltetik, lépegetnek az időben (ragnar haja, évad végére kopasz lesz), úgyhogy elfog jönni, ami mindenkiért eljön.Realista24 írta:Tudtam én hogy Bokyban nem kell csalódni
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ragnar-t nagyon remélem, hogy nem csinálják ki, egyik legjobban a szívemhez nőtt sorozatos karakter.
plusz björnt is egyre jobban tolják az előtérbe, ő lesz feltehetőleg az új lead.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Tudtam én hogy Bokyban nem kell csalódni
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ragnar-t nagyon remélem, hogy nem csinálják ki, egyik legjobban a szívemhez nőtt sorozatos karakter.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Boky
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!k* jó volt.Realista24 írta:Ragnarral nem randizott senki?
nagyon jónak tűnik a dinamika a wessex-iekkel.
viszont úgy érzem ragnartól búcsúzunk az évad végén.
-
Én megnéztem, majd meglátjuk milyen irányba fog terelődni a cselekmény. Voltak benne érdekes momentumok a Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a csata különösen tetszett, bár nem tudtam minek vélni a kettéosztott sereget. Ennyire nem gondolkodni, nekem ez érthetetlen volt. Kezdetnek jó volt szerintem.Realista24 írta:Ragnarral nem randizott senki?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Ragnarral nem randizott senki?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- h3x0r
Multkori animacios sorozat ajanlasokbol meglestem parat.
Drawn Together
Valosagshow, ahol a foszereploket kulonbozo rajzfilmekbol valogattak. Az elso evadot megneztem (7 resz), kicsit kozepes sorozat, meg lehet nezni, de szerintem ennel azert talalok jobbakat is.
The Boondocks
Meg regebben el akartam kezdeni, de megfeledkeztem rola. 3 resz utan mindenkepp a listan marad, raadasul lattam az legutobbi evad elozeteset, ami nagyon tetszett. Megha animacios sorozatrol is van szo, nem fogom az uj evaddal kezdeni
American Dad
Tavaly lakotarsam daralta, neha en is megneztem vele par reszt, de annyira azert nem tetszett, hogy elkezdjem az elejetol. Most viszont felraktam tabletre az elso evadot, vonaton vagy buszon jo lesz.
The Cleveland Show
A Family Guy az egyik kedvencem, szoval nev alapjan ez is ismeros volt. Mintha egy kozepes FG remake lenne, legalabbis 6 resz utan nekem ez jott le. Viszont lefekveshez meg igyis tokeletes sorozat, az introt is nagyon szeretem.
Death Note
Na es vegre eljutottam a lenyeghez, amirol valoban szerettem volna irni.
Roviden: OMG OMG OMG Hat mi volt ez?
Sokszor van olyan, hogy mar az elso resznel megtetszik egy sorozat, de barmilyen jo, 2-3 resznel ritkan nezek meg belole tobbet, megha lenne is ra idom. Ezt viszont 3 nap alatt ledaraltam. Az alapsztori egyszeru, de egyaltalan nem kiszamithato, neha olyan csavarok voltak benne, hogy csak neztem. Az elso evad tokeletes, elmeny volt nezni a "sakkjatszmat". A masodik evadban volt par kozepes resz, de az is tetszett.
Ha tudtok meg hasonlokat, johetnek.
Drawn Together
Valosagshow, ahol a foszereploket kulonbozo rajzfilmekbol valogattak. Az elso evadot megneztem (7 resz), kicsit kozepes sorozat, meg lehet nezni, de szerintem ennel azert talalok jobbakat is.
The Boondocks
Meg regebben el akartam kezdeni, de megfeledkeztem rola. 3 resz utan mindenkepp a listan marad, raadasul lattam az legutobbi evad elozeteset, ami nagyon tetszett. Megha animacios sorozatrol is van szo, nem fogom az uj evaddal kezdeni
American Dad
Tavaly lakotarsam daralta, neha en is megneztem vele par reszt, de annyira azert nem tetszett, hogy elkezdjem az elejetol. Most viszont felraktam tabletre az elso evadot, vonaton vagy buszon jo lesz.
The Cleveland Show
A Family Guy az egyik kedvencem, szoval nev alapjan ez is ismeros volt. Mintha egy kozepes FG remake lenne, legalabbis 6 resz utan nekem ez jott le. Viszont lefekveshez meg igyis tokeletes sorozat, az introt is nagyon szeretem.
Death Note
Na es vegre eljutottam a lenyeghez, amirol valoban szerettem volna irni.
Roviden: OMG OMG OMG Hat mi volt ez?
Sokszor van olyan, hogy mar az elso resznel megtetszik egy sorozat, de barmilyen jo, 2-3 resznel ritkan nezek meg belole tobbet, megha lenne is ra idom. Ezt viszont 3 nap alatt ledaraltam. Az alapsztori egyszeru, de egyaltalan nem kiszamithato, neha olyan csavarok voltak benne, hogy csak neztem. Az elso evad tokeletes, elmeny volt nezni a "sakkjatszmat". A masodik evadban volt par kozepes resz, de az is tetszett.
Ha tudtok meg hasonlokat, johetnek.
- pheco
- Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Two and a Half Men
Na jó, mi volt ez a befejezés? Nekem hiányozni fog ez a sorozat, heti 20 percre teljesen kikapcsolt.
Na jó, mi volt ez a befejezés? Nekem hiányozni fog ez a sorozat, heti 20 percre teljesen kikapcsolt.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
A Flasht tényleg csak élvezni kell. Nincs vele gond, ha az ember nem veszi figyelembe a hibákat. Viszont annyi, hogy a készítőknek se kellett volna túl komolyan venni az elején. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl mikor Barry a ruhája nélkül futott vagy vitt valakit akkor elkezdett égni a ruhája. Most meg már a "szuper" ruhája nélkül sincs semmi baja, ha szalad. Ettől függetlenül kikapcsolódásnak tökéletes.
Jó hát, persze. De én ezeknél a filmeknél nem akadok ki ilyenen. Tényleg arra jók, hogy fáradtan hazaér az ember és nincs más kedve, mint ledőlni aztán megnézni valamit...Sunsky írta:Szerintem meg attól függetlenül lehet negatív kritikát megfogalmazni, de még így is azt állítottam, hogy ezek ellenére tetszik. Én csak érdekességképpen vetettem fel ezt a nyaktörős dolgot, mert nem zavar, viszont a másik az akkor is nagy butasága volt a sorozatnak, ugyanis két egyszerű ember ellen harcolt, sokkal gyorsabb náluk, nem kellett volna ennyit szenvednie.. És ráadásul ott ül a laborban 3 ész és egyiknek se jut eszébe, hogy te Barry, hát ezerszer gyorsabb vagy, csak vedd ki a fegyvert egyszerűen a kezükből... Reggel utánaolvastam, a hazai és külföldi fórumokon is ez váltotta ki a legnagyobb indulatot, az mellett, hogy a rendőrök miért nem tettek semmit, mikor ők is simán leszedhették volna a két jómadárt..Kerlon írta:Persze, hogy sok a bohócság, de szerinted egy hangsebességgel haladó ember nem bohócság? Még mindig egy szuperhős képregény adaptációjáról van szó, szóval nem értem az ilyen felvetéseket. Tipikus olyan, hogy nem kell sokat belegondolni, ha érdekel nézd és kapcsolódj ki, ha meg nem érdekel, akkor meg felesleges, mert csak az idődet cseszed el vele...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Boky
banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a heist mindenki szemszögéből: http://www.welcometobanshee.com/origins-heist.htm
kurvára epik
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a heist mindenki szemszögéből: http://www.welcometobanshee.com/origins-heist.htm
kurvára epik
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ugyebár kezdtem a harmadik évad első két részével kíváncsiságból. Most pedig az első évad negyedik részénél járok.
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
de ugye az első évadból nézted meg azt a pár részt? :ĐGéci írta:Banshee
Én még alig láttam pár részt
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Banshee
Én még alig láttam pár részt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de az biztos, hogy az én kedvencem a szemüveges csávó aki Proktor embere és most nagyon nem ugrik be a neve. Olyanokat szakadok rajta, hogy annak a csávónak minden szituban ugyan az a semmit mondo feje van, hogy félelmetes. Közben meg egy állat a tag
Én még alig láttam pár részt Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!de az biztos, hogy az én kedvencem a szemüveges csávó aki Proktor embere és most nagyon nem ugrik be a neve. Olyanokat szakadok rajta, hogy annak a csávónak minden szituban ugyan az a semmit mondo feje van, hogy félelmetes. Közben meg egy állat a tag
- Boky
banshee
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fantasztikus rész volt. a heist kamerázása... lenyűgöző volt, kicsit olyan érzésem volt, mintha egy live-action call of duty néznék
viszont azért volt 2 elég nagy butaság, múlt héten hood hangtompítós pityuval ropta, most viszont, amikor sokkal indokoltabb lett volna, mindenki á lá naturálban nyomta. a másik meg, hogy az ezredes kap hármat közelről egy shotgunnal, még ha mindhárom is full mellénybe megy, olyan szinten összeomlana a tüdeje, hogy lélegezni nem tudna, nem, hogy utána még harcol, túlél egy detonációt, aztán még close-quarter combatot tol 1v3ban... seems legit.
de amúgy hihetetlen, hogy mennyire magas szinten űzik ezt, úsznak a készítők a kreativitásban, és nem félnek bevállalni az ötleteiket. a kövi rész sem ígérkezik unalmasnak, az évadzáró meg szerintem a skizo ezredes ellen lesz.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!fantasztikus rész volt. a heist kamerázása... lenyűgöző volt, kicsit olyan érzésem volt, mintha egy live-action call of duty néznék
viszont azért volt 2 elég nagy butaság, múlt héten hood hangtompítós pityuval ropta, most viszont, amikor sokkal indokoltabb lett volna, mindenki á lá naturálban nyomta. a másik meg, hogy az ezredes kap hármat közelről egy shotgunnal, még ha mindhárom is full mellénybe megy, olyan szinten összeomlana a tüdeje, hogy lélegezni nem tudna, nem, hogy utána még harcol, túlél egy detonációt, aztán még close-quarter combatot tol 1v3ban... seems legit.
de amúgy hihetetlen, hogy mennyire magas szinten űzik ezt, úsznak a készítők a kreativitásban, és nem félnek bevállalni az ötleteiket. a kövi rész sem ígérkezik unalmasnak, az évadzáró meg szerintem a skizo ezredes ellen lesz.
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Szerintem meg attól függetlenül lehet negatív kritikát megfogalmazni, de még így is azt állítottam, hogy ezek ellenére tetszik. Én csak érdekességképpen vetettem fel ezt a nyaktörős dolgot, mert nem zavar, viszont a másik az akkor is nagy butasága volt a sorozatnak, ugyanis két egyszerű ember ellen harcolt, sokkal gyorsabb náluk, nem kellett volna ennyit szenvednie.. És ráadásul ott ül a laborban 3 ész és egyiknek se jut eszébe, hogy te Barry, hát ezerszer gyorsabb vagy, csak vedd ki a fegyvert egyszerűen a kezükből... Reggel utánaolvastam, a hazai és külföldi fórumokon is ez váltotta ki a legnagyobb indulatot, az mellett, hogy a rendőrök miért nem tettek semmit, mikor ők is simán leszedhették volna a két jómadárt..Kerlon írta:Persze, hogy sok a bohócság, de szerinted egy hangsebességgel haladó ember nem bohócság? Még mindig egy szuperhős képregény adaptációjáról van szó, szóval nem értem az ilyen felvetéseket. Tipikus olyan, hogy nem kell sokat belegondolni, ha érdekel nézd és kapcsolódj ki, ha meg nem érdekel, akkor meg felesleges, mert csak az idődet cseszed el vele...
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy én azt is eltudnám képzelni, hogy a Wells igazából Barry, de a következő rész promójából úgy néz ki, hogy legközelebb okosabbak leszünk