Az első rész nekem is nagyon bejött, örülök neki, hogy lesz itt komoly jellemfejlődés meg dráma, és nem viszik el komédiába az egészet. Őszintén szólva én azért féltem kicsit a sorozatot, nem tudom, hogy Saul karaktere mennyire tudja elvinni a hátán a showt, mert abban a mennyiségben, amekkorában a BB-ben kaptuk, úgy nem vált unalmassá, de főszereplőként nem biztos, hogy elég. De az első rész remek volt, és ha sikerül egy jó sztorit a karakter mögé rakni, akkor ez is egy top sorozat lehet.better call saul
Sorozatok, TV műsorok
- Matt009
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Higuain, Varane, Modric, Özil NEM
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Sorozatok, TV műsorok
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
better call saul
tipikus must have, annak akit elragadott anno a breaking bad is. a hangulat nagyon hajaz rá, nem egy bugyuta szíeszáj szerű 1hét - 1eset a történetvezetés, a breaking badhez hasonlóan komoly karakterfejlődés várható és MIKE
gotham
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kezd beindulni a történet és Cameron Monaghan valami elképesztőt játszott. már majdnem kaszáltam volna a sorozatot, de ez a rész most elég löketet adott a folytatásra. remélem behoznak most már valami komolyabb arcot is, például jokert amúgy pingvin-szál is érdekes, ott is komoly karakterfejlődés megy végbe.
tipikus must have, annak akit elragadott anno a breaking bad is. a hangulat nagyon hajaz rá, nem egy bugyuta szíeszáj szerű 1hét - 1eset a történetvezetés, a breaking badhez hasonlóan komoly karakterfejlődés várható és MIKE
gotham
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!kezd beindulni a történet és Cameron Monaghan valami elképesztőt játszott. már majdnem kaszáltam volna a sorozatot, de ez a rész most elég löketet adott a folytatásra. remélem behoznak most már valami komolyabb arcot is, például jokert amúgy pingvin-szál is érdekes, ott is komoly karakterfejlődés megy végbe.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Van benne igazság viszont maga a story nem jön be + 1-2 szereplő...tucsoki írta:@Géci
Tekintve, hogy egy 5 évados honnan-hova sztoriról van szó, nem logikátlan.
Better Call Saul 1x02
Egyre jobb, nem tudom elképzelni hogy ne nézzem.
Egyre jobb, nem tudom elképzelni hogy ne nézzem.
@Géci
-
Minimálisan igen, de az is milyen már, hogy erre a 3. évadig kell várni!?Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Engem legjobban ez a Jessi gyerek csesz fel agyilag. Walter helyében már rég hagytam volna a picsába a tagot... Ennyi erővel a beteg gyerekével is dolgozhatna együtt...
- h3x0r
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pedig tenyleg bekemenyitGéci írta:A lényeg, hogy a szavaitokkal élve kaszálom a Breaking Bad-et, mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látom, hogy ugyan úgy szerencsétlenkedik az a nyomorék Jessi akitől a falnak tudnék menni, és ugyan úgy a drog körül forog az egész. Pedig biztam benne, hogy ez a Walter majd bekeményít, de eléggé töketlen brigád ez.
-
Engem a Suitsal mérgeztél meg. Azóta még nem ugrottam fejest a sorozatok tengerébe. Most próbálok ésszel belekezdeni 1-2 jó sorozatba, mert ugyebár az a heti 1 Suits rész nem valami sok, és meg mondom őszintén bejönnek ezek az új sorozatok. Ez a Breaking Bad ez nem adja, mert rosszul vagyok a kemény drogos sorozatoktól/filmekről. A cigi még nálam oké kategória, de azon felül, már nézni sem bírom. Ezt láttam a Drot ajánlásodban is a trailerében (bár javits ki ha tévedek). A 24-et sok fele dícsérik, és a HoC is jónak tűnik. Ezen felül a Trónok harcával szemezek, mert az is bejövős. Most az tuti, hogy a Bansheet fogom nézni, meg majd még csapok mellé valamit bár szerintem előbb ezt nézem végig rendesen, mert ez nagyon, de nagyon bejövős. A lényeg, hogy a szavaitokkal élve kaszálom a Breaking Bad-et, mert Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Látom, hogy ugyan úgy szerencsétlenkedik az a nyomorék Jessi akitől a falnak tudnék menni, és ugyan úgy a drog körül forog az egész. Pedig biztam benne, hogy ez a Walter majd bekeményít, de eléggé töketlen brigád ez.Realista24 írta:Géci, még a HoC, azt nem tudom nézed-e.
Elvesztettem a spoiler szüzességem!!! :Đ
Persze, hogy sok a bohócság, de szerinted egy hangsebességgel haladó ember nem bohócság? Még mindig egy szuperhős képregény adaptációjáról van szó, szóval nem értem az ilyen felvetéseket. Tipikus olyan, hogy nem kell sokat belegondolni, ha érdekel nézd és kapcsolódj ki, ha meg nem érdekel, akkor meg felesleges, mert csak az idődet cseszed el vele...Sunsky írta:Azért ez a Flash minden logikátlanság és butaság miatt elég nézhető darab. Miért nem törik el a nyaka pl. bárkinek mikor Barry elindul vagy megáll velük? Vagy azt sem értem, hogy Captain Cold-dal mit szórakozott pár héttel ezelőtt, miért nem vette ki a fegyvert egyszerűen a kezéből. El nem hiszem, hogy a stábból ez nem tűnt fel senkinek, hogy mekkora bohóckodás..
Na, de mégegyszer, mindezek ellenére nagyjából rendben van, talán a képernyőt sem kell gyakran törölgetni, nagyon nem kéne a romantikázás ide.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy csak én érzem úgy, hogy Wells nem Reverse Flash vagy Professor Zoom?
Szerintem az túl egyértelmű lenne, hogy a jövőbeli énje is itt van és ő az, nem hiszem, hogy ennyire hamar nyilvánvalóvá tették volna számunkra, valamiért azt érzem, hogy minden jel ellenére jófiú és csak azokkal végez, akik Barrynek ártani akarnak. Bár azt hozzá teszem, hogy nem vagyok jártas a képregényben.
Amúgy:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Majd kiderül, hogy Wellsnek mi a szerepe, nem hiába van a jövőbe utalás, amikor bemegy a rejtett szobájába... Én se ismerem a képregényeket, de sanszos, hogy ő az, de megtud valamit a jövőben, amihez kell neki Barry is... Majd kiderül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Sunsky
- Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar
Azért ez a Flash minden logikátlanság és butaság miatt elég nézhető darab. Miért nem törik el a nyaka pl. bárkinek mikor Barry elindul vagy megáll velük? Vagy azt sem értem, hogy Captain Cold-dal mit szórakozott pár héttel ezelőtt, miért nem vette ki a fegyvert egyszerűen a kezéből. El nem hiszem, hogy a stábból ez nem tűnt fel senkinek, hogy mekkora bohóckodás..
Na, de mégegyszer, mindezek ellenére nagyjából rendben van, talán a képernyőt sem kell gyakran törölgetni, nagyon nem kéne a romantikázás ide.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Amúgy csak én érzem úgy, hogy Wells nem Reverse Flash vagy Professor Zoom?
Szerintem az túl egyértelmű lenne, hogy a jövőbeli énje is itt van és ő az, nem hiszem, hogy ennyire hamar nyilvánvalóvá tették volna számunkra, valamiért azt érzem, hogy minden jel ellenére jófiú és csak azokkal végez, akik Barrynek ártani akarnak. Bár azt hozzá teszem, hogy nem vagyok jártas a képregényben.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Ez mi ez a vége? Jézusom Biztos Chuck Norris építette ezt a házat
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Oké..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Beszereztem néhány sorozatot már hónapokkal ezelőtt úgymond "a fórum ajánlásával", ez is közte volt, elsőként ezt próbáltam ki a több évadosok közül. Időhiány miatt csak a heti egy Banshee rész fért bele a következő napokban, pedig úgy nézett ki, hogy utolérhetem a közösséget, ha megtetszik, de majd a közeljövőben, ha kedvet kapok hozzá. Sosem voltam nagy sorozatos, erőltetésnek nem nevezném, inkább kíváncsiságnak, sorozatok miatt nem nagyon olvasgatok kritikákat, blogokat, ezekre itt van ez a topik, filmek miatt sok időt töltök már ezekkel.Realista24 írta:Ezt hívják úgy, hogy erőltetés, nem?A Suits első két részével is kész vagyok három hete, ezt is végignézem majd mindenképp
Amikkel teljesen végeztem eddig és szünetel, vagy véget ért, az a Bates Motel, az American Horror Story, a Black Mirror, és a Harper-sziget, szóval van még hová fejlődni...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Na a 2. évadot még jobban imádni fogod.Belátom tévedtem, ez tényleg jó.. Ma délután úgy voltam vele, hogy meglesek még egy részt, adok neki egy utolsó esélyt. Hát mit mondjak, nemrég fejeztem be az évadzárót.
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
No Charlie, no partytorjack írta:A Two and a Half Men sorozatjárója meg kötelező darab, annak is megéri megnézni, aki már kaszálta.
A TWD lassan, de biztosan unalomba fullad.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ezt hívják úgy, hogy erőltetés, nem?A Suits első két részével is kész vagyok három hete, ezt is végignézem majd mindenképp
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
A 3. évad 3. részénél álltam le, biztosan jobb lesz az eddigieknél, valahogy nincs meg benne az a "darálásfaktor", ami például egyből elkapott a Bansheenél tavaly februárban. 2 hónapja tart ez az újabb leállás, lassan összejön az egy év, amióta elkezdtem.Realista24 írta:doncsontos írta:szerintem ha már "átverekedted" magad az első két évadon akkor pont ne a 3. előtt állj meg mert az már.. na az már azMondtam már, hogy komázlak? :Đnmate írta:Attól függ mi miatt áll meg az ember. Túlértékelt és idegesítő karakterek miatt számomra nézhetetlen az egész.
A Suits első két részével is kész vagyok három hete, ezt is végignézem majd mindenképp, de előtte lehet elkezdem a Trónok Harcát végre valahára.
Arrow, Hannibal 2. évad, Gotham, Flash továbbra is áll...
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Belátom tévedtem, ez tényleg jó.. Ma délután úgy voltam vele, hogy meglesek még egy részt, adok neki egy utolsó esélyt. Hát mit mondjak, nemrég fejeztem be az évadzárót. Tényleg faszás kis sorozat ez. Persze pár elmaradhatatlan klisétől nem mentes ez sem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!az idegesítő főgonosz mindent túlél - alias Murphy -, a főszereplőkkel bárki ismeretlen megy járőrözni az meghal, de sok olyan történik benne azért, amire nem számítottam. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az 5. részben például amikor megölik a 300 embert a hideg rázott kb annyira jó jelenetek voltak. Pedig biztos voltam benne, hogy pont meglátják a rakétákat, és pont megmenekül az a sok ember, hát nem..palesz77 írta:The 100Ez komolyan jó? Én az első 3-4 részt néztem meg talán, és olyan szinten nem jött be, hogy inkább kaszáltam..Sunsky írta:Én nézem, továbbra is brutál jó, nemhiába egyre felkapottabb a kevés reklám ellenére és jött is a 3. évad berendelése. Valószínűleg a fiatalok miatt bebélyegezték tinisorozatnak, ám koránt sem az. Két havernak ajánlottam, mindkettő végigdarálta két nap alatt, most meg várhatunk hetente..
Amit még külön kiemelnék, az a zene. Eszméletlen mennyire eltalálják mindig, ezért külön is jár a pacsi a készítőknek! A hétvégén meg bedarálom a maradékot azt hiszem. Nem egy világmegváltó sorozat, de aki szereti a témát annak tényleg tetszeni fog szerintem, csak ne kaszálja 3 rész után, mint ahogy én tettem anno..
Itt meg gyanús volt, hogy ez sorozatzáró rész, de nem voltam benne biztos. Tényleg jó kis záróepizód lett.torjack írta:A Two and a Half Men sorozatjárója meg kötelező darab, annak is megéri megnézni, aki már kaszálta.
-
- Kedvenc játékosaid: Henry
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Arsenal
ziro4vr írta:Drake: szerintem nem vágtad le a rejtett utalásom...lehet nem is baj.
R24:tényleg, ebben nincs tapasztalatom...szóval ránk zúdítják a részeket....és őőő mi a taktika? hogy osszam be, segííííts
Najó....Már értem.
Elsőre is erre gondoltam,de nem gondoltam volna,hogy ilyen piszkos a fantáziád.
Ha már TV műsorok.Nem lesz Brickleberry 4.évad.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Drake: szerintem nem vágtad le a rejtett utalásom...lehet nem is baj.
R24:tényleg, ebben nincs tapasztalatom...szóval ránk zúdítják a részeket....és őőő mi a taktika? hogy osszam be, segííííts
Nem illik.