A problémákat látjuk. Ha másra nem, erre mindenképp jó volt ez a Szuperliga téma, hogy ráirányítsa a figyelmet az UEFA szarságaira. A megoldást viszont én nem a Szuperligában látom, hanem egy szűkített BL-ben (amit engem nem érdekel ki szervez), ahova ugyanúgy bajnoki helyezés alapján kell bekerülni.raul 4 ever írta: Hallak, meg értelek, de nem értek egyet továbbra sem, meg másról beszélünk már, de tegyük fel akkor a kérdést másképp kicsit: mi jobb a focinak?: veretes Brugge - Dinamo Bukarest rangadó szeptemberben, vagy 3-4 csúcsmeccs MU, Chelsea, Real, PSG között..
1 pillanatra nem ringatom magam abban a hitben am., hogy Perezék nem a több lóvéért találták ki az egészet, nyilván..
De amikor kb. a legutolsó német bajnok kiscsapat (Werder) a kiesés/csőd szélén (az okok száma millió, nem ez a lényeg), majd hirtelen az uefa előránt milliárdokat a dunnából "felfrissíteni" a CL-t, hol is van megmentve a foci?
Az egész csaló bandától van hányingerem, attól meg egyenesen leesek röhögésembe a székről, amikor G.Neville/Carragher a gonosz tulajokat rugdossa élőben, mikor azoknál sokkal nagyobb f*rgek tevékenykednek a foci körül... Na az a lényeg! (nekem)
Az UEFA korruptsága és régimódi gondolkodása egy másik téma. Erre a folyamatos nyomásgyakorlás a megoldás minden klub részéről. Ki kell harcolni a fizetési sapkát, a jobb pénzügyi elosztást, a folyamatos fejlődést (pl. a bírók mikrofonozása). Nyomást gyakorolni viszont nem egy Szuperliga indításával kell. A klubok kezében van a közösségi média, mint fegyver. Nem használták soha ilyenre.
Most mondjuk egy óriási gólt lehetne lőni az UEFA-nak, ha a klubok elkezdenék pusholni a bírok bemikrofonozását. Gyorsan maguk mellé állíttatnák a szurkolókat és lehetne mondani az UEFA-nak a médián keresztül, hogyha valóban a szurkolók nyertek azzal, hogy a Szuperliga nem valósul meg, akkor most is álljanak a szurkolók mellé.