Nekem életre szóló élmény volt. Még Nápoly szurkolók közt isRealista24 írta:Jaj gyerekek. Azert ez a BL a sokadik alkalomra is nagyon megérint. Oriasi a különbség bajnoki es bl meccs között. Pedig imádom a bajnokikat is, de amikor meghallod a BL himnuszt...varázslatos.
Utazás Madridba
- ericco
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Philadelphia Flyers
- Kapcsolat:
Re: Utazás Madridba
Merci Zizou!
Nagyon drágák a wizz jegyek tavaszra, alig akarnak lefelé mozdulni
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Jaj gyerekek. Azert ez a BL a sokadik alkalomra is nagyon megérint. Oriasi a különbség bajnoki es bl meccs között. Pedig imádom a bajnokikat is, de amikor meghallod a BL himnuszt...varázslatos.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nincs.Babinho írta:Paypal fiz. lehetőség nincs?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Paypal fiz. lehetőség nincs?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Másnál is ugyanez volt. Kb a negyedik bankkártya oldotta meg. De amúgy fel is lehet hívni őket.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Ha már csütörtökön kinn leszel akkor végképp ne aggódj. Egészen biztos hogy akkor lesz még több ezer jegy. Ha nem lenne BL még akkor se lenne hétvégén telt ház, de így hogy egy héten két meccs lesz, egészen biztos, hogy csomó üres hely lesz hétvégén, szal no parade nyugodtabb lennék ha most meglenne. Már csütörtökön ott leszek. Valaki tudja h esetleg mikor és meddig lehet nyitva a jegypénztár a helyszínen?
Illetve szívesen várom még ha valaki tud valami megoldást. Mert az a fura hogy amikor a fizetéshez érek nem engedi h fizessek. Illetve Folyamatosan tűnnek el a helyek és egy kis idő után újra elérhetőek arra gyanakszom h a a rendszer szar. Valakinek volt már ilyen?
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Mármint a Viagogo? Sok jót nem hallottam róluk, én megvárnám mindenképp, amíg helyreáll a hivatalos jegyértékesítési rendszer.rolando88 írta:vivagoról érdemes jegyet venni? Mennyire megbízható?
vivagoról érdemes jegyet venni? Mennyire megbízható?
kovacs.tibike1970 írta:Szia!Át van állítva 200.000 ftra. OTP-s Master Cardal próbálkoztam, a lejárata 2019. dombtornyomot, rendszeresen használom online vásárlásra és most nem jó több bank kártyájával próbáltan nem jó...
ERROR
There was an error in the payment.
It is probably some carelessness in numbers, expiration date or other information.
Contact your bank or financial institution or send us an email: [email protected].
ezt írja ki
Szerintem nem kell aggódnod, mert a La Liga nem a Bundesliga. Meccsnapján is lazán kapsz majd jegyet.
de nyugodtabb lennék ha most meglenne. Már csütörtökön ott leszek. Valaki tudja h esetleg mikor és meddig lehet nyitva a jegypénztár a helyszínen?
Illetve szívesen várom még ha valaki tud valami megoldást. Mert az a fura hogy amikor a fizetéshez érek nem engedi h fizessek. Illetve Folyamatosan tűnnek el a helyek és egy kis idő után újra elérhetőek arra gyanakszom h a a rendszer szar. Valakinek volt már ilyen?
-
- Kedvenc játékosaid: Puskás
Szia!Át van állítva 200.000 ftra. OTP-s Master Cardal próbálkoztam, a lejárata 2019. dombtornyomot, rendszeresen használom online vásárlásra és most nem jó több bank kártyájával próbáltan nem jó...
ERROR
It is probably some carelessness in numbers, expiration date or other information.
Contact your bank or financial institution or send us an email: [email protected].
ezt írja ki
Szerintem nem kell aggódnod, mert a La Liga nem a Bundesliga. Meccsnapján is lazán kapsz majd jegyet.
d.gergo írta:Nekem eddig nem volt problémám hazai bankkártyákkal. Nem lehet, hogy a napi vásárlási limit a kártyával alacsonyabbra van állítva, mint a jegyekért fizetendő végösszeg? Netbankban át tudod állítani egy perc alatt, ha ez a gond.rolando88 írta:Üdv! Sürgős segítségre lenne szükségem! A hétvégén megyek az Espanyol ellenni mérkőzésre Madridba, már minden le van foglalva. A mai naptól lehet jegyet venni a madrid oldalán, de sajnos nem tudok venni rengeteg kártyát próbáltam már de nem fogadja el őket. Valaki járt már így? Mi a teendő ilyenkor? Olvastam a külföldi kártyáról. Valaki tud segíteni? köszönöm.
Át van állítva 200.000 ftra. OTP-s Master Cardal próbálkoztam, a lejárata 2019. dombtornyomot, rendszeresen használom online vásárlásra és most nem jó több bank kártyájával próbáltan nem jó...
ERROR
ezt írja ki
- e.gergo
- Kedvenc játékosaid: David Beckham
- Kapcsolat:
Nekem eddig nem volt problémám hazai bankkártyákkal. Nem lehet, hogy a napi vásárlási limit a kártyával alacsonyabbra van állítva, mint a jegyekért fizetendő végösszeg? Netbankban át tudod állítani egy perc alatt, ha ez a gond.rolando88 írta:Üdv! Sürgős segítségre lenne szükségem! A hétvégén megyek az Espanyol ellenni mérkőzésre Madridba, már minden le van foglalva. A mai naptól lehet jegyet venni a madrid oldalán, de sajnos nem tudok venni rengeteg kártyát próbáltam már de nem fogadja el őket. Valaki járt már így? Mi a teendő ilyenkor? Olvastam a külföldi kártyáról. Valaki tud segíteni? köszönöm.
Üdv! Sürgős segítségre lenne szükségem! A hétvégén megyek az Espanyol ellenni mérkőzésre Madridba, már minden le van foglalva. A mai naptól lehet jegyet venni a madrid oldalán, de sajnos nem tudok venni rengeteg kártyát próbáltam már de nem fogadja el őket. Valaki járt már így? Mi a teendő ilyenkor? Olvastam a külföldi kártyáról. Valaki tud segíteni? köszönöm.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Most van a Napoli ellen 75, 95, 105 és 110 eurós jegy is a rm.com-on. Ezért mondom, nem szabad hagyni, hogy lehúzzon az iroda. Csak tudni kell a határokat kicsit bővíteni.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Persze, két főnél ez okés, de négynél már neccesebb, persze függ a szektorban lévő emberek hozzáállásától. Általában mondjuk mindenki normális.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ___Samy___
Nekünk pl tavaly úgy volt, hogy a Celta meccsen egy kicsit késtünk, és haver jegye meg az enyim nem egymás mellé szólt. Úgy akartuk, hogy majd dumálunk a már ott lévőkkel, hogy cseréljünk helyet, de a biztonsági fickó megkérdezte, hogy nem akarunk-e leülni egy pár sorral lejjebb a sor végére, persze egymás mellé. Nem volt kedve felállítani egy fél sort, hogy mi be tudjunk menni középre, így meg mi is jól jártunk
Szóval sztem nem para ez, meg lehet oldani.
Szóval sztem nem para ez, meg lehet oldani.
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, James, Modric, Marcelo
Visszapörgettem nem tudom hányszor, nem semmi mennyi ugyan olyan kérdés van benne, Padre-ben van annyi türelem mint egy öreg kínaiban rízs tisztogatás közben!!!
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Lesz majd gyik, de addig is vegye a fáradtságot az ember, hogy visszapörget, ha már akar valamit.Süti írta:Ha a fórummotor megengedi, lehet nem lenne rossz rögzíteni egy posztot a topic tetejére az áltlános tudnivalókkal. Hátha azt egyszerűbben elolvasnák az emberek, ahelyett hogy megkérdezzék 100x ugyanazt, hiába könnyebb visszaolvasni.
(Csak egy ötlet volt, de több helyen működik. )
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Süti
Ha a fórummotor megengedi, lehet nem lenne rossz rögzíteni egy posztot a topic tetejére az áltlános tudnivalókkal. Hátha azt egyszerűbben elolvasnák az emberek, ahelyett hogy megkérdezzék 100x ugyanazt, hiába könnyebb visszaolvasni.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.