OFF
Re: OFF
Kibaszott karacsony.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
fidesz se írhatta volna meg szebben a forgatókönyvet'shutterisland írta: szepen szetesni latszik az egesz.
ebbol a fidesz merithet megint.
azért remélem valahogy lenyomják Dobrevet, hátha.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
szepen szetesni latszik az egesz.
Logikailag semmi értelme nem lenne MZP visszalépésének. Ha komolyan gondolják, akkor az a normális ""csomag"", hogy Karigeri-Budapest, MZP-ország.
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
- 'shutterisland
az emberek szeretik a fordulatokat, dramat, zero to hero dolgokat ugyhogy ha ezt a varatlan visszalepest most meghuzna karigeri, szerintem vegigvinne mzp es berantana aprilisban is.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
A napokban a Závecz és a Medián is azt hozta ki, hogy MZP-nek van több esélye, szerintem most visszalép, bár MZP azt mondta ő sem tudja hogy mit fog mondani, mert nincs onkrét egyezség köztük. kíváncsi vagyok, szerintem visszalép.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Félre ne értsetek, én alltheway vagyok a kollektív maszkviselés mellett, csak apró mellékhatásként jegyeztem meg.nmate írta:Nem engem kérdeztél, de irgalmatlan sok szeméttel jár.filatáska írta:
Maszknak mi a hátránya?
Mondjuk nem több, mint a dohányzás,vagy a kólás dobozok, vagy gyorsétteremben kajálni...stb.
MZP fog visszalépni sajnos, szerintem nem is kérdés.
- 'shutterisland
gondolom a mr.green azt jelenti a mondat mogott, hogy mzp adja le.
meg a vegen dobrevet se nyomjak le.
meg a vegen dobrevet se nyomjak le.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Nem engem kérdeztél, de irgalmatlan sok szeméttel jár.filatáska írta:Maszknak mi a hátránya?ANDS írta: Mindennek van előnye meg hátránya, a maszknak is, meg a korlátozásoknak is( kevesebben kapják el, de többen lesznek depressziósak).
Mondjuk nem több, mint a dohányzás,vagy a kólás dobozok, vagy gyorsétteremben kajálni...stb.
Maszknak mi a hátránya?ANDS írta: Mindennek van előnye meg hátránya, a maszknak is, meg a korlátozásoknak is( kevesebben kapják el, de többen lesznek depressziósak).
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Egy átlag ember megveszi a tojást, max 1 órán belül dobozzal együtt bevágja a hűtőbe (vagy kipakolja a tojás tartóba), majd használat előtt vagy megmosa, vagy nem. Ne hasonlítsuk már össze egy szarul működő menzával, ahol napokig ott állhat a sarokban a 40 fokban; Nyilván nem ez az általános, de azért minden évben kijön néhány nébih videó hasonló szintű helyekről.ANDS írta:A Club Tihanyt pár éve (1500 vendég, telt ház, főszezonban) bezárták két hétre szalmonellafertőzés miatt.Faust írta: 1-2 devians esettol eltekintve volt barkinek valaha baja egy minosegileg rendben levo tojastol…?
1988- ban a határőrségnél egy egész szakasz került egyszerre a gyengélkedőre.
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
88 azért nem ma volt. Nagyszüleim is kicsit lazábban kezeik a dolgokat mint mi egyébként, régen erre még kevésbé figyeltek. Pár éve egy ismerősünk is elkapta (ö ápolónö a férje menzán szakács).ANDS írta:A Club Tihanyt pár éve (1500 vendég, telt ház, főszezonban) bezárták két hétre szalmonellafertőzés miatt.Faust írta: 1-2 devians esettol eltekintve volt barkinek valaha baja egy minosegileg rendben levo tojastol…?
1988- ban a határőrségnél egy egész szakasz került egyszerre a gyengélkedőre.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- 'shutterisland
na en is keresztbehuzok egy kis politikat a tojasok es epiteszet koze.
a mai legfrisebb adatok es atv reggeli musora szerint mzp boven beelozte karacsonyt es ma estig elviekben meg kell legyen a teljes egyezseg.
eddig karigeri azt mondta, kizart, hogy visszalepjen, de a median adatait elnezve viszont mar oriasi ongolnak tunik, ha nem gondolja meg magat.
van egy erzesem, hogy ma este/holnap reggel eldol, hogy lesz e kormanyvaltas ?
a mai legfrisebb adatok es atv reggeli musora szerint mzp boven beelozte karacsonyt es ma estig elviekben meg kell legyen a teljes egyezseg.
eddig karigeri azt mondta, kizart, hogy visszalepjen, de a median adatait elnezve viszont mar oriasi ongolnak tunik, ha nem gondolja meg magat.
van egy erzesem, hogy ma este/holnap reggel eldol, hogy lesz e kormanyvaltas ?
- babaking
egy kis adalék az USA EU hasonlathoz:Halfkey írta:Én is így tudom, de mondjuk 9gagról informálódtam eddig tojásügyileg. Mostmár upgradeltem madridomrababaking írta: Én is úgy tudom, hogy tárolás előtt nem mossuk a tojást viszont felhasználás előtt érdemes lemosni róla a trutyit, ha nem akarod, hogy belekerüljön a kajába. Viszont ha már mosod akkor utána hűtőbe kell tenni, mert lemosol róla valami védőréteget.
Ezért van az hogy az USA-ban mindenki hűtőben tartja, mert központilag mossák a tojglikat viszont EU-ban nem mert itt a tyúkokat kezelik oltással/ gyógyszerrel a szalmonella ellen. Az utóbbi állítást ne vegyétek készpénznek, én sem vagyok benne biztos, hogy igaz, utánanézni meg nem volt időm.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Én is így tudom, de mondjuk 9gagról informálódtam eddig tojásügyileg. Mostmár upgradeltem madridomrababaking írta: Én is úgy tudom, hogy tárolás előtt nem mossuk a tojást viszont felhasználás előtt érdemes lemosni róla a trutyit, ha nem akarod, hogy belekerüljön a kajába. Viszont ha már mosod akkor utána hűtőbe kell tenni, mert lemosol róla valami védőréteget.
Ezért van az hogy az USA-ban mindenki hűtőben tartja, mert központilag mossák a tojglikat viszont EU-ban nem mert itt a tyúkokat kezelik oltással/ gyógyszerrel a szalmonella ellen. Az utóbbi állítást ne vegyétek készpénznek, én sem vagyok benne biztos, hogy igaz, utánanézni meg nem volt időm.
- babaking
Imádom a tojásos diskurzust, de bedobnék egy másik vitaindítót is.
Szóval a téma az építészet lenne - azon belül is Makovecz. Láttam, hogy a Dubaji világkiállításra egy Makovecz tanítvány Makovecz szellemben tervezte az épületet. Először azt hittem, hogy a klasszik makoveczi stílust hozza majd, de aztán láttam, hogy inkább csak az organikus építészet szellemiségét vette át és - legnagyobb meglepetésemre - fasza lett, és tetszik.
Viszont az fogalmazódott meg bennem, hogy miért szerelmes még az Ország Makoveczbe? Természetesen elismerem, hogy szenzációs építész volt - ezt a szakmai társaságok objektívan meg tudják ítélni, és örökre beírta magát a magyar építészet történetébe. Tudom, hogy csak pár éve halt meg, Isten ments, hogy azt akarjam, hogy feledésbe merüljön, de miért van az, hogy ahányszor szóba kerül az építészet, vagy a magyar építészet az ö neve az első ami felmerült? Van sok más magyar tehetséges építész akik részben az ö szellemiségét részben más vonalat képviselnek. Miért nem rájuk fektetjük a hangsúlyt? Miért szokás szerint a múltban akarunk élni?
Pl a világkiállítás pavilonját miért úgy kell beharangozni, hogy
A Dubaji Világkiállításon felépülő Magyar Pavilont az Ybl Miklós-díjas magyar építész Csernyus Lőrinc tervezte, aki merített egykori mestere Makovecz Imre szellemiségéből.
Vagy akár külön bekezdést szentelni neki?
Mert így úgy jön le, hogy a pavilonnál Makovecz a fontos, és Csernyus azért tervezte, mert kötődik Makoveczhez. Ha így van az rossz és kidomborítja a fenti problémámat, ha meg nem és csak véletlen egybeesés, akkor meg miért kell ilyen szinten belekeverni a mestert?
Ha van olyan aki az építészetben jártas, vagy ismeri a közeget, vagy Csernyus madrid szurkoló akkor szívesen olvasnék a témában.
És még egyszer: még véletlenül sem bántani szeretném Makoveczet, vagy kétségbe vonni a tehetségét, vagy a munkásságát.
Szóval a téma az építészet lenne - azon belül is Makovecz. Láttam, hogy a Dubaji világkiállításra egy Makovecz tanítvány Makovecz szellemben tervezte az épületet. Először azt hittem, hogy a klasszik makoveczi stílust hozza majd, de aztán láttam, hogy inkább csak az organikus építészet szellemiségét vette át és - legnagyobb meglepetésemre - fasza lett, és tetszik.
Viszont az fogalmazódott meg bennem, hogy miért szerelmes még az Ország Makoveczbe? Természetesen elismerem, hogy szenzációs építész volt - ezt a szakmai társaságok objektívan meg tudják ítélni, és örökre beírta magát a magyar építészet történetébe. Tudom, hogy csak pár éve halt meg, Isten ments, hogy azt akarjam, hogy feledésbe merüljön, de miért van az, hogy ahányszor szóba kerül az építészet, vagy a magyar építészet az ö neve az első ami felmerült? Van sok más magyar tehetséges építész akik részben az ö szellemiségét részben más vonalat képviselnek. Miért nem rájuk fektetjük a hangsúlyt? Miért szokás szerint a múltban akarunk élni?
Pl a világkiállítás pavilonját miért úgy kell beharangozni, hogy
Miért nem lehet úgy hogy:A Dubaji Világkiállításon felépülő Magyar Pavilon gondolati ívét a makoveczi szellemiség alkotja, egy olyan kettős rétegű faszerkezetű épület, amely egy belső kupolából és az azt körülvevő külső burokból áll. Az épületet Makovecz Imre egykori tanítványa és munkatársa, az Ybl Miklós-díjas magyar építész Csernyus Lőrinc tervezte.
A Dubaji Világkiállításon felépülő Magyar Pavilont az Ybl Miklós-díjas magyar építész Csernyus Lőrinc tervezte, aki merített egykori mestere Makovecz Imre szellemiségéből.
Vagy akár külön bekezdést szentelni neki?
Mert így úgy jön le, hogy a pavilonnál Makovecz a fontos, és Csernyus azért tervezte, mert kötődik Makoveczhez. Ha így van az rossz és kidomborítja a fenti problémámat, ha meg nem és csak véletlen egybeesés, akkor meg miért kell ilyen szinten belekeverni a mestert?
Ha van olyan aki az építészetben jártas, vagy ismeri a közeget, vagy Csernyus madrid szurkoló akkor szívesen olvasnék a témában.
És még egyszer: még véletlenül sem bántani szeretném Makoveczet, vagy kétségbe vonni a tehetségét, vagy a munkásságát.
1-2 devians esettol eltekintve volt barkinek valaha baja egy minosegileg rendben levo tojastol…?