Amikor az egész kripto piaci lufi fog kipukkadni senkit nem érdekel majd h melyik mögött van használható technológia vagy valódi értékMarky írta: Van lufi es akad olyan is, ami mogott tenyleg hasznalhato technologia van.
OFF
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
Ezt én se értettem.CS0ki írta:Vagy sétáljon be egy kaszinóba, aztán mehet az egész a hetesre...10 millat minimum kriptoba. Van stabil coin ami evi 12 szazalekot hoz, es mindig 1 dollart er, ennek szinte semmi kockazata
Gusztustalan sokat lehetett és még lehet most is keresni cryptoval.
Hát röhögve hozták vissza videókártyák is az árukat rövid időn belül, már-már hihetetlen mértékben.
Crypto nagyon jó dolog, de sokat kell vele foglalkozni, látatlanul nem érdemes beleugrani, de igazából ha nem is bányászni akar az ember, valószínűleg megint be fog majd robbani a crypto, 2-3 éven belül nagyon csúnyán jön megint a bika.
Persze, aki tőzsdézni akart rajta agyatlanul, aztán pánikban meg eladta mikor lejjebb ment igazi butába, na azok ruletteztek és rakták a hetesre
Crypto jelenleg nagyon jó befektetés sztem, de ez az én tapasztalatom.
Ez elsősorban időtáv kérdése. Ha várhatóan legalább 5 évig nem kell hozzányúlni, én egy piackövető ETFet javaslok. Nekem személy szerint VWRLem volt amíg el nem adtam a házhoz, ennek 0,07% a kezelési költsége és az én brókerem (Degiro) nem számol fel rá havi 1x kereskedési díjat. SEMMIKÉPP sem érdemes részvényalapba fektetni, mert ők 1-2-3%okat húznak le kezelési költségnek. Ha ennyire egy specifikus iparágba akar valaki fektetni, vannak rá szektor ETFek is, de a pénz nagy részét én biztos valamilyen top világgazdaság követőbe tenném - az sokkal biztosabb. Kisebb résszel lehet szektorokat tolni, vagy akár egyedi cégeket. Utóbbinál érdemes olyanba fektetni aminek a híreit tudod követni - pl amíg mindenki a chiphiányon rágódott, vettem AMD és Nvidia részvényt, és elég szépen hoztak.
Vagy sétáljon be egy kaszinóba, aztán mehet az egész a hetesre...10 millat minimum kriptoba. Van stabil coin ami evi 12 szazalekot hoz, es mindig 1 dollart er, ennek szinte semmi kockazata
[/quote]
Tether 2017. marciuasaban lement 0,94 usdre, azota tartja stabilan az 1 usd-t, a kripto piac ingadozasatol fuggetlenul. Innentol kezdve a kockazat ott merul fel, hogy melyik staking platformot hasznalod. Tenyleg baromira hasonlit a kaszinora…
Vagy sétáljon be egy kaszinóba, aztán mehet az egész a hetesre...10 millat minimum kriptoba. Van stabil coin ami evi 12 szazalekot hoz, es mindig 1 dollart er, ennek szinte semmi kockazata
Maradjunk annyiban, hogy nem innen fogja a tuti megoldást megkapni. Túl sok a változó, hány éves, milyenek a körülmények, mennyire kockázat vállaló, hol él, milyen megtakarítási vannak már , stb. Ami szinte biztos tanács szokott lenni, az a diverzifikalas. Több dologba érdemes szetteriteni a pénzt, a körülményektől függ hogy melyiket mennyire kell súlyozni.
Erről szívesen olvasnék hosszabb vételű (esetleg konkrétabb) írást is Érdekes jelenség ez a kripto valuta.géza írta:10 millat minimum kriptoba. Van stabil coin ami evi 12 szazalekot hoz, es mindig 1 dollart er, ennek szinte semmi kockazata, a tobbi penzbol meg vennek neki tetszo projekteket, egy ledgert hozza, ot evre beraknam egy szefbe, aztan kivennem, es ugyanannyi penzt szerez ezzel, mint amit most kap.'shutterisland írta: nem akarok temat valtani de egy erdekes kerdest bedobnek.
az egyik legjobb baratom hosszu pereskedes utan hamarosan olyan 70-80 millio forintnak megfelelo karteritest fog kapni itt a UK-ben.
nyilvan senki sem penzugyi tanacsado itt, de azon felul, hogy 15-20 millaert venne egy kecot bekescsaban, ti mit kezdenetek a maradek 50-60 millerrel ?
ingatlanok vasarlasa, kisebb vallalkozas, krypto valuta, tozsde ?
mihez kezdenetek egy ilyen oletekbe hullo osszeggel a mai vilagban ?
en az elsot tanacsoltam neki sajat kutfobol de szerintem ilyen osszegnel mar megeri egy jobb befektetesi tanacsadas ?
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???
10 millat minimum kriptoba. Van stabil coin ami evi 12 szazalekot hoz, es mindig 1 dollart er, ennek szinte semmi kockazata, a tobbi penzbol meg vennek neki tetszo projekteket, egy ledgert hozza, ot evre beraknam egy szefbe, aztan kivennem, es ugyanannyi penzt szerez ezzel, mint amit most kap.'shutterisland írta: nem akarok temat valtani de egy erdekes kerdest bedobnek.
az egyik legjobb baratom hosszu pereskedes utan hamarosan olyan 70-80 millio forintnak megfelelo karteritest fog kapni itt a UK-ben.
nyilvan senki sem penzugyi tanacsado itt, de azon felul, hogy 15-20 millaert venne egy kecot bekescsaban, ti mit kezdenetek a maradek 50-60 millerrel ?
en az elsot tanacsoltam neki sajat kutfobol de szerintem ilyen osszegnel mar megeri egy jobb befektetesi tanacsadas ?
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Nem kotekedesbol írtam, kíváncsisagbol.raul 4 ever írta:A f@sz se akar veled kötekedni Laci , de valami ilyesmi ??.. Tudom, se nem tó, se nem partján.. De valami hasonlóra gondoltam, vagy apartman..Realista24 írta: Nyaraló to mellett Svájcban 60 millióból?
Én pl. nem a UK-ben vennék valamit, az fix
Igen közeli ismerős osztotta meg pont minap a Svájci ingatlanpiaci helyzetet.
Az nem arról arulkodott hogy tóparti házat veszel 60 millióért.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
A f@sz se akar veled kötekedni Laci , de valami ilyesmi ??.. Tudom, se nem tó, se nem partján.. De valami hasonlóra gondoltam, vagy apartman..Realista24 írta: Nyaraló to mellett Svájcban 60 millióból?
Én pl. nem a UK-ben vennék valamit, az fix
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Nyaraló to mellett Svájcban 60 millióból?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Én a pénzköltésre reagálnék, a biztosítókhoz nem tudok mit szólni, a customer care itthon nem létező fogalom azt gondolom, szerintem tök normális, hogy ott így van.'shutterisland írta: az osszes opcio megfontolando.
egyebkent durva, mert motorbalesete volt es maradando egeszsegkarosodast szenvedett (muteni kellett egy kezfejet es a szoritasa, ereje csokkent abban a kezeben) es az ugyintezo kb mindent felirt karigenynek.
meg ilyeneket is elfogadtak, hogy visszatero remalmai vannak meg hogy pl ismerkedesben zavarja a heg a kezfejen, vagy eppen egy masik heget ha el akar fedetni tetovalassal arrol is csak egy arajanlatott kellett kerni es meg azt is belekalkulaltak a varhato osszegbe.
10 ezer fontrol indult es 200 ezer font a jelenlegi igeny, nem tudom ez otthon hogy mukodik de nekem leesett az allam.
Szóval pénz.. Valami klasszikus kocsira nem gondolt?
Persze rengeteg macera van vele (folyadékcsere, töltő, havonta 1szer azért illene felmelegíteni, garázs, biztosítás, stb..), de mondjuk ha venne valami "utolsó dinoszauruszt" (sok köbcenti, kézi váltó), autóbuzi körökben az 15-20 év múlva iszonyú pénz is lehet akár..
Ma néztem DDM cadillac ct5-v blackwing "tesztjét", ő kezdte el fejtegetni, hogy a GM is már örökséget próbál építeni ezzel a kocsival..
(szerintem am. mond valamit az ipse, 2-3 hete is volt egy lexus is tesztje, ott is megemlítette ezt: "utolsó v8-ak egyikeee")
Nem azt mondom, hogy vegyen az uk-ba amerikai kocsit. De mondjuk egy kéziváltós Porsche még bőven érhet többet 2035-ben, mint most.. Ez persze lutri, de ha meg tudja oldani a macera részt, esetleg.. Vagy valami motor..
Meg pl. amit Faust írt egyből: arany.. Egyértelmű.. Vagy nyaraló valami tó mellett Svájcban..?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
A hódmezővásárhelyi polgármester hozzátette: a DK-val való tárgyalást sem zárja ki, Dobrev Klárával elmondása szerint több dologban ért egyet, mint Karácsony Gergellyel.
Hajrá előválasztók
Hajrá előválasztók
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
- Steve
- Kedvenc játékosaid: R9, RC, Guti, Zidane, Modric, Marcelo, Bellingham
Basszus akkor én mennyit kaphatnék a szellemi sérültségemre.'shutterisland írta: az osszes opcio megfontolando.
egyebkent durva, mert motorbalesete volt es maradando egeszsegkarosodast szenvedett (muteni kellett egy kezfejet es a szoritasa, ereje csokkent abban a kezeben) es az ugyintezo kb mindent felirt karigenynek.
meg ilyeneket is elfogadtak, hogy visszatero remalmai vannak meg hogy pl ismerkedesben zavarja a heg a kezfejen, vagy eppen egy masik heget ha el akar fedetni tetovalassal arrol is csak egy arajanlatott kellett kerni es meg azt is belekalkulaltak a varhato osszegbe.
10 ezer fontrol indult es 200 ezer font a jelenlegi igeny, nem tudom ez otthon hogy mukodik de nekem leesett az allam.
Megmondom, hogy elestem a biciklivel, azért vagyok ilyen hülye. Zavar a csajozásban, R24 sem akar velem összejönni , a fejemre meg milliós értékben kellene tetoválás.
Na sziasztok én húztam egy éves földkörüli utazásra, hogy így elsőre rápihenjek a hülyeségemre.
Köszi Shutter!
Crypto jó cucc nagyon, de ha fingja nincs róla nehéz belevágni.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
az osszes opcio megfontolando.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Átutatlnám R24-nek.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Nem vagyok pénzügyi tanácsadó, de én ezt csinálnám 60 misivel'shutterisland írta: nem akarok temat valtani de egy erdekes kerdest bedobnek.
- ha van a tágabb családban valakinek hitele amivel szenved akkor ésszerű keretek között segítenék
- egy része biztos menne tőzsdébe (alacsok kockázatú indexek, vagy u.n mixed fonds ami tartalmaz részvényeket, indexeket, nyersanyagokat, kötvényeket)
- feleségem kozmetikus, és amúgy is tervezi az önnállósodást -> így hitel nélkül lehetne beindítani.
Vállalkozással óvatosan. Az akkor jó, ha amúgy is tervben volt és van jó ötlet. Csak azért, hogy vállalkozzon azért ne. Van ismerősöm, 3. cégével szenved (bár ez most már alakul) mert ö közölte, hogy nem akar senkinek sem dolgozni, mindenképp vállalkozni akar. De mivel jó ötlete nem volt eddig 3 teljesen más karakterisztikájú / szektorú cége volt.
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
Ha raer, ingatlan. Kiadja, 10 ev mulva eladja duplajaert. Vagy arany, es akkor johet barmi.