Sorozatok, TV műsorok
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: Sorozatok, TV műsorok
15 nap....
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
P.K. Dicktől kérdezd Szerintem van valamilyen fajta logika, bár ekkora területeket irányítani elég nehéz lehetkelemen.istvan írta:Hiányoznak az oroszokmessideco írta:Térkép
Kétlem, hogy így alakult volna. El van túlozva.
"And my heart will leave you never."
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
soadroli írta:Banshee 4. évad berendelve.
Én már kezdtem félni, hogy az aktuális lesz a végső, olyan pörgés van hétről-hétre, köszi!
Az 1x02 képileg egyszerűen zseniális volt, de valahogy nálam nem ütött ilyen nagyot történetileg. Most pedig jöjjön a 2x02.tucsoki írta:Nálam a 1x02 és 2x02 vitte a prímet, ki ne hagyjátok
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Banshee 4. évad berendelve.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Hiányoznak az oroszokmessideco írta:Térkép
Kétlem, hogy így alakult volna. El van túlozva.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Akik látták a Man in the High Castle c. sorozat pilotját (az a négy ember )
Térkép
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár a történethez nincs köze, ide teszem: Magyarország egész jól néz ki Ausztria meg kicsit vicces, ahogy nézem fele-fele jutott.
Térkép
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bár a történethez nincs köze, ide teszem: Magyarország egész jól néz ki Ausztria meg kicsit vicces, ahogy nézem fele-fele jutott.
"And my heart will leave you never."
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
A karácsonyi különkiadás nálam a legerősebb.
Amúgy Arrowt is megnéztem gyorsan. Továbbra is fennállnak a szokásos betegségek, de relatíve jó rész volt szerintem. Végre történt valami érdekes.
Amúgy Arrowt is megnéztem gyorsan. Továbbra is fennállnak a szokásos betegségek, de relatíve jó rész volt szerintem. Végre történt valami érdekes.
Nálam a 1x02 és 2x02 vitte a prímet, ki ne hagyjátok
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Nekem is tetszett az első évad, de "zseniális" szóval azért nem tudtam illetni. Karácsony előtt csorgattam le az első évadot, eljött az ünnep, és akkor valahogy leállt nálam a dolog. Köszi szépen, hogy tegnap felhoztad a témát, most fejeztem be a második évad első részét...Ez már csapkodta azt a bizonyos szót.nmate írta:Ez a Black Mirror zseniális, régebben hallottam róla, de csak most pörgettem le a pilotot. Tetszik.
Nagyon igényes minisorozat, van benne dráma, sci-fi, ajánlom mindenkinek akinél kimaradt, nem feltétlen muszáj sorban.
A dupla miatt pedig bocsi.
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
- lordgabi
Nekem pedig épp ez tetszett benne most, de lehet a nagy többség a te véleményedet adja, nagyon elfogult vagyok a kedvencemmel.VanillaSky írta:Ejj de felbaszta az agyamat ez a Banshee epizód, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hoodról valaki megtud valamit két percre rá kinyúvad, persze az írók csak idomulnak sorozatuk faék egyszerűségéhez
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Mondjuk így utólag belegondolva picit idegesített közben Shioban pálfordulása, hogy maradj, ha minden egyes perc igazi volt közöttünk...szépen megoldották a fináléját az indiánnak.
Proctor hazaérését megnéztem volna, de gondolkodós egy rész volt. Brock halálára számítottam eleinte.
A végén pedig jó volt látni, hogy Kai is emberből van.
A fele még hátra van, nekem az eddigi legpörgősebb évad, és ezt is kétszer fogom lepörgetni, mivel angolul is megy az azonnali dara, amikor kijön, ''tudjukkivel" pedig nézem magyarul, ahogyan adja a TV. :Đ
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.
-
Ejj de felbaszta az agyamat ez a Banshee epizód, Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Hoodról valaki megtud valamit két percre rá kinyúvad, persze az írók csak idomulnak sorozatuk faék egyszerűségéhez
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Ez a Black Mirror zseniális, régebben hallottam róla, de csak most pörgettem le a pilotot. Tetszik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Visszatért a How to Get Away with Murder.
Izgalmas, élvezhető volt mindkét rész, ha valaki az eddigiek alapján gondolkozott a kaszáláson ne tegye, mert szerintem jobb volt mint az eddigiek. A s01e11-es rész sztorija pedig epic volt.
Nem ehhez a két részhez tartozó spoiler: Szerintem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bonnie a gyilkos
Izgalmas, élvezhető volt mindkét rész, ha valaki az eddigiek alapján gondolkozott a kaszáláson ne tegye, mert szerintem jobb volt mint az eddigiek. A s01e11-es rész sztorija pedig epic volt.
Nem ehhez a két részhez tartozó spoiler: Szerintem Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Bonnie a gyilkos
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
Megnéztem a tegnap, annyira nem jött be, lehet később jobban beindul.
- hamesz
- Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Nem véletlenül mondták vissza. Nem valami hétköznapi a nyelvezete. Bárki is fogja vállalni(ha vállalja) elég sokat fog felette ülni.kupak17 írta:irigyellek...Boky írta:beszélgettek itt a kis buzi walking deadről, mikor ma kezdődött a better call saul.
jó 1. rész volt, a vége meg nagyon epic lett
én várhatok a feliratra aki volt csaj az is lemondta...
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
ArrowP. Krisz írta:Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ha be merik azt játszani azt az írok hogy Olivér pár hónap edzés után legyőzi Ra's-t , aki 600 éves és a világ összes küzdősportját professzionális szinten űzi ,rohadt képzett vívó hatalmas taktikai tudása van , akkor kaszálni kell a picsába . Ha Olivér - Slade - és Malcolm egyszerre támadná se lenne esélyük .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Slade visszaszerzi a mirakurut és lazán felaprítja Mondjuk ez komoly, nem nagyon tudna vele mit kezdeni Ras, akármilyen jól is harcoljon, mert karddal nem lehet legyőzni egy mirakurus Slade-et, esetleg bezárni vagy beadni az ellenszert, de legyőzni tiszta harcban... Érdekes lenne :Đ
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
- h3x0r
Ja hogy holnap mar jon is a masodik resz.Boky írta:beszélgettek itt a kis buzi walking deadről, mikor ma kezdődött a better call saul.
A vegen en is szakadtam
irigyellek...Boky írta:beszélgettek itt a kis buzi walking deadről, mikor ma kezdődött a better call saul.
én várhatok a feliratra aki volt csaj az is lemondta...
hala madrid!
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
Javi Garcia, Isco válogatott csapattársa: “A képességei, és a csapat ahol szerepel mint nagyon sokat segítenek neki. Egy hozzá hasonló játékos ott játszik és azt csinál, ahol és amit csak akar.
- Boky
- Kedvenc játékosaid: Modric
beszélgettek itt a kis buzi walking deadről, mikor ma kezdődött a better call saul.
- P. Krisz
Szintúgy , szerintem is teljesen korrekt volt .Zsombor írta:Lehet velem van a gond, de nekem tetszett a legutóbbi twd epizód. Tartalomtól függetlenül, engem elkapott a hangulata.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Az elején jól átbasztak mert azt hittem hogy Beth temetését látjuk . Ty halálát sajnálom , egész addig hitem benne hogy túléli amíg el nem kezdett hallucinálni és a második zombi be nem támadta .
Banshee
Eddig alázza az előző kettő évadot .
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem hittem volna Soibhant beáldozzák . Kár érte , viszont így Hood titka megmaradt . A volt náci és a feka csaj beszélgetése erős volt . Hood pedig biztos átkapcsol rage mode-ba . Már az epizód közben lehetett látni hogy a sok szar megborította az elméjét . A bázis kirablása nagyon parkolópályára került .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?