Hogy lehet egy lapra rakni a ket embert barmilyen temaban israul 4 ever írta: Nem azért, de szerintem szemre a kiló/milliárdok arány megvan. Ha Hazard ment volna szaudizni, akkor lehet kapna is annyit, mint lölö, vagy még többet.
Legyetek bátorak.
Politika
Re: Politika
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem azért, de szerintem szemre a kiló/milliárdok arány megvan. Ha Hazard ment volna szaudizni, akkor lehet kapna is annyit, mint lölö, vagy még többet.
Legyetek bátorak.
Legyetek bátorak.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- RealMadridFanatic
Eeees kivetelesen zsenialis uzletember.Marky írta:Szegyen a vilagra nezve, hogy egy szemely ennyit kereshet, amikor a Lorinc ur tobb ezer csaladnak ad kenyert, feldisznot es munkat havonta!Realista24 írta: Kicsit összemosva a focit és politikát.
Karim három év alatt 600millioz kereshet, ez nagyjabol 220 milliárd.
Lölö vagyonát 400 milliárd fölé becsülik.
/s
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Szegyen a vilagra nezve, hogy egy szemely ennyit kereshet, amikor a Lorinc ur tobb ezer csaladnak ad kenyert, feldisznot es munkat havonta!Realista24 írta: Kicsit összemosva a focit és politikát.
/s
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
Ez egy szep peldaja a jelenlegi rendszer egyik legnagyobb problemajanak.Realista24 írta: Kicsit összemosva a focit és politikát.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Kicsit összemosva a focit és politikát.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
mint amikor az észak-korea m1 bepróbálkozott megfogni karigerit de inkább fordítva sült el
https://www.youtube.com/watch?v=v8sGAnh ... %80%A4news
https://www.youtube.com/watch?v=v8sGAnh ... %80%A4news
valamelyik univerzumban:
----------------tbo---------------
hakimi-militao-rüdiger-davies---
camavinga-tchouaméni-bellingham
---brahim-haaland-mbappe---
edzo: xabi apo
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
van mar negyed oras follow up video is, amiben tate papa elmondja a tutit.
kemeny bekerdezeshez amugy nem artana nem egy felkeszuletlen npc-t odaültetni, amelyik alapbol ostoba, de meg rajon a bolondpropaganda is pluszba
kemeny bekerdezeshez amugy nem artana nem egy felkeszuletlen npc-t odaültetni, amelyik alapbol ostoba, de meg rajon a bolondpropaganda is pluszba
thereisonly1ronaldo
- h3x0r
Andrew Tate interjut adott a BBC-nek, ez a vagatlan verzio
Roviden osszefoglalva: Top G - BBC 1-0
A BBC-s no folyamatosan csak vagdalkozik, mint akit nem is erdekel a valasz, csak Tate szemebe akarja vagni a megszokott paneleket. Pedig ismerve mennyi tamadasi felulet van Tate-en, lehetett volna ebbol egy jo kis interju, nehany kemeny bekerdezessel.
Roviden osszefoglalva: Top G - BBC 1-0
A BBC-s no folyamatosan csak vagdalkozik, mint akit nem is erdekel a valasz, csak Tate szemebe akarja vagni a megszokott paneleket. Pedig ismerve mennyi tamadasi felulet van Tate-en, lehetett volna ebbol egy jo kis interju, nehany kemeny bekerdezessel.
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
Menj már innen mit kepzelsz magadrol te libsi hulladek, csakaviktor, csakaketharmad, imadkozzunk ertuk, es karhozzanak el az oneki osszes ellensegeigutihaz14 írta: https://444.hu/2023/06/05/szabalyosan-m ... a-kozmedia
alternativ valosag az eszak-korea 1-en
thereisonly1ronaldo
valamelyik univerzumban:
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
es en meg azt hittem dopeman koszontese viszi a palmat, de ez.....mila írta: a 444 videó óta ezt keresem. fel sem köszöntöttük szeretett királyunkat
https://www.youtube.com/watch?v=pEt3Kc4 ... C3%BCnsche
- Süti
Azért a török lirahoz az is kellett hogy ne nyuljanak az alapkamathoz a torokok vallási okokbol. Ilyen leertekelodes itthon szinte biztos nem lesz, de én is vastagon 400 feletti árfolyamra tippelnek.
Legends Never Die.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic...
Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.
En mar az alapkamat csokkentes utan kb 420 kornyekere varom az eurot, ev vegeig. Egyszeruen nem fenntarthato ahogy kormanyunk kezeli a valsagot.
420-430 az szerintem is sima.
2 éves időtávon egyébként euros kötvénnyel akkor jársz jobban mint pmáppal, ha kb 450 felett van addigra az Euro. Heverő, nem befektetett Euroval 500.
A 450-nek szerintem van valós esélye, ezért én diverzifikálok. Az 500-at már nehezebben tudom elképzelni. Aztán persze ezt úgysem tudhatjuk.
2 éves időtávon egyébként euros kötvénnyel akkor jársz jobban mint pmáppal, ha kb 450 felett van addigra az Euro. Heverő, nem befektetett Euroval 500.
A 450-nek szerintem van valós esélye, ezért én diverzifikálok. Az 500-at már nehezebben tudom elképzelni. Aztán persze ezt úgysem tudhatjuk.
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
En nem latom 500nal rosszabbnak a forintot, de azt is csak baromi hosszu idotavon. 400-420as savot el tudok kepzelni 1-3 eves idoszakban fixre beallni, mint a mostani 370 koruli.Halfkey írta: Ez is forgatókönyv, de nem ez a realitás. Török líra szerű leértékelődés akkor lenne, ha 7-800 forint lenne az euro jövő év végére. Ehhez elég sok mindent kellene még addig elbaszni, amire persze van esély, de na - ennyire nem realitás.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ez is forgatókönyv, de nem ez a realitás. Török líra szerű leértékelődés akkor lenne, ha 7-800 forint lenne az euro jövő év végére. Ehhez elég sok mindent kellene még addig elbaszni, amire persze van esély, de na - ennyire nem realitás.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Kozeptavon a torok lira sorsara fog jutni a forint is. A magas alapkamatot nem fogjak sokaig tartani, ezert brutalis leertekelodes lesz, amivel szepen elinflaljak az allampapirok hozamat. Gyanus volt nehany napja a PMAP kamatfelar csokkentese is, de ezzel az intezkedessel szamomra egyre tisztabb a kep. Minden forintot be akarnak huzni az allampapirokba, aztan realerteken lehetoleg minel kevesebbet visszafizetni.
DKJval csak annyi a probléma, hogy azok a kamatok belátható időn belül leesnek. Már a csökkentési fázisban vagyunk, persze mittudomén 3-4% is jobb lesz mint a semmi.
Szóval a rövid időtáv előny a rugalmasság miatt, de hátrány mert rövidebb időre fixálod ezt a mostani magas hozamot.
Szóval a rövid időtáv előny a rugalmasság miatt, de hátrány mert rövidebb időre fixálod ezt a mostani magas hozamot.