_Bushido_ írta:
Egyben, egy összegben nem fizet 100+ milliót egy játékosra, viszont összességében annál inkább. Ahogy írtátok, elég csak megnézni a védelmét + a kapust. 500 M felett van állítólag (tavaly év végefelé volt egy hír).
Emellett Moyes elképesztő, amit művel a West Hamnél. MU-nál megbukott. Előtte az Evertonban jó volt. Most meg a kalapácsosoknál csinálja a csodát. 2019 decemberben nevezték ki, a 17.helyen álltak akkor. 30 meccsel később, jelenleg a 4.helyen tanyáznak, a Chelsea, Tottenham, Pool, Arsenal, Everton előtt. Nemsemmi. És külön pikantéria, hogy Lingard is hatalmasat javult nála, míg a MU-ban alig játszott már (ékes példa ide Varga Roland is FTC--> MTK, hasonló út, hasonló poszt, hasonló jó forma).
Érdekes mostanában ez az angol bajnokság. Állandóan a TOP6-ról beszélnek, de az elmúlt időkben állandóan belekontárkodnak kisebb (büdzséből gazdálkodó) csapatok.
Év elején azt hiszem Moyesra volt a legkisebb szorzó, hogy őt rúgják majd ki először a PL-edzők közül.
Ahhoz képest egész jó az a 4. hely.
Mondjuk én is kóklernek tartottam, de úgy tűnik tényleg nem az. Gyakorlatilag ez az idei WHU olyasmi minőség, mint anno az Evertonja volt. Bár nem hiszem, hogy sikerül megtartaniuk a TOP4-et, a Chelsea szerintem tuti előzi őket. Esetleg még a Leicester leadhatja a végére, mint tavaly. Hétvégén asszem pont egymás ellen fognak játszani. Egyébként illett is ha nem is ilyen szinten, de szintet lépniük, az elmúlt években azért ők is elég szépen költekeztek.