Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Zsombor

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: Zsombor » 2015. február 9., hétfő 16:09

Lehet velem van a gond, de nekem tetszett a legutóbbi twd epizód. Tartalomtól függetlenül, engem elkapott a hangulata.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 9., hétfő 15:10

http://www.hbogo.hu/content/game-of-thr ... -225145790

akit érdekel, egy forgatási nap, 3 helyszín, előkészületek, betekintés a kulisszák mögé.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 13:49

Ezt akartam mondani, hogy szerintem az első évad remekül volt felépítve, nekem a második is tetszett, sőt, a harmadikkal sem volt bajom, aztán mintha megtört volna valami. Teljesen átlagossá vált.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 9., hétfő 13:47

A TWD-nek számomra az első évada a legjobb. Azt nagyon jól összerakták. A 2. évad már rettentően unalmas volt. Aztán a harmadik évad egy picit jobb volt megintSpoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!a kormányzóval. Aztán végül az 5. évad 2. részénél kaszáltam.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 13:38

Oké, de drámának meg borzasztóan gyenge. :)

Anyaka
Kedvenc játékosaid: Raul
Kedvenc csapatod: Hungary

HozzászólásSzerző: Anyaka » 2015. február 9., hétfő 13:16

tucsoki írta:TWD 5x09

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már lassan kezdek beleunni, gyenge folytatás... Néha akad jó pillanata a sorozatnak, de az idei évad összességében csalódás.
Nem feltétlen akcióra épül ez a sorozat. Mást vártok tőle, persze, hogy csalódás folyamatosan. Ettől függetlenül sosem volt nagy sorozat, teljesen átlagos, még a saját kategóriájában is. Sajnos ilyen ez a zombigyilkolás száz részen keresztül elnyújtva. Lehet belőle nagyon komoly dolgokat kihozni, de maximum egy minisorozatban 10-12 résszel.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A részben történtekért meg kár. Ty volt az egyik legjobb karakter...

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2015. február 9., hétfő 13:14

Kerlon írta:
Arrow: Egész tűrhető rész volt. A szokásos hülyeségei megvoltak és meg is lesznek. Lassan elkezdhetnék már adagolni a tényleges történetet, hogy valami ellensúlyozza ezeket.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oliver színre lép, mi kéne még? Ras megtudja, Melcolm kitanítja karddal harcolni stb... Egyedül a penicilin tea és Felicity az idegesítő.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!De ha be merik azt játszani azt az írok hogy Olivér pár hónap edzés után legyőzi Ra's-t , aki 600 éves és a világ összes küzdősportját professzionális szinten űzi ,rohadt képzett vívó hatalmas taktikai tudása van , akkor kaszálni kell a picsába . Ha Olivér - Slade - és Malcolm egyszerre támadná se lenne esélyük . :sly:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2015. február 9., hétfő 12:54

Arrow: Egész tűrhető rész volt. A szokásos hülyeségei megvoltak és meg is lesznek. Lassan elkezdhetnék már adagolni a tényleges történetet, hogy valami ellensúlyozza ezeket.
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Oliver színre lép, mi kéne még? Ras megtudja, Melcolm kitanítja karddal harcolni stb... Egyedül a penicilin tea és Felicity az idegesítő.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

sanko.
Kedvenc játékosaid: Varane, Benzema

HozzászólásSzerző: sanko. » 2015. február 9., hétfő 12:43

mindig ez van a TWD - vel, hype hype, hogy majd folytatás, aztán meg bedobnak egy sablon részt. Nekem is nagyon unalmas volt a nyitás.

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 11:13

h3x0r írta:

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Már lassan kezdek beleunni, gyenge folytatás... Néha akad jó pillanata a sorozatnak, de az idei évad összességében csalódás.
Ez miert spoiler? :D
Ha mar TWD, 4. evad kozepen kaszaltam, mert mar untam, hogy az evad elso fele nagyon fasza, elmennek szunetre, majd visszajonnek egy teljesen unalmas sztorival. Azota tortent valami valtozas? Megeri folytatni?
Nem akartam instant véleményt vágni azoknak a képébe akik még nem látták a részt. Ha unalmasnak találtad akkor nem igazán mondanám hogy megéri. Vannak jó pillanatai, de nem tudom, egyre ötlettelenebb, sablonosabb, kommerszebb. Erősen gondolkozok rajta hogy majd egyben ledarálom a maradék részeket.

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2015. február 9., hétfő 11:09

Ez miert spoiler? :D
Ha mar TWD, 4. evad kozepen kaszaltam, mert mar untam, hogy az evad elso fele nagyon fasza, elmennek szunetre, majd visszajonnek egy teljesen unalmas sztorival. Azota tortent valami valtozas? Megeri folytatni?

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 10:57

TWD 5x09

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2015. február 9., hétfő 10:51

Kemény nyitás, az szent. Kíváncsi vagyok a folytatásra, bár egyszer a Breaking bad-et kellene befejeznem valahogy :D
"And my heart will leave you never."

El Tigre
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: El Tigre » 2015. február 9., hétfő 10:21

Na, a Better Call Saulra kíváncsi leszek, idáig nagyon erősen áll IMDB-n :D

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 9., hétfő 6:12

Banshee 3x05

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Maradt némi hiányérzetem. A náci figura karakteréből tettekben többet ki lehetett volna hozni, Proctor WTF "kisétálása" nekem sok volt (végül csak hívott erősítést...), Siobhan-t sajnálom, végülis nem zavar hogy kiírták, de a halálát megelőző jelenetek nagyon bénák voltak. Mindenki akinél fegyver volt leszaladt biztosítani egy 2m széles sikátort, őt meg otthagyták egy sérülttel. Chayton-ék töketlensége is frusztráló volt egy idő után, nyilván túl pörgős lett volna 5 perc után gránáttal berobbantani az egyik ajtót/kaput/falat/ablakot, de mégis... Egy két dolgot jobban átgondolhattak volna, mert amúgy nem volt ez rossz, tetszett hogy elhúzták.

hamesz
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Modric, James, Isco, Neymar, Iniesta, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: hamesz » 2015. február 9., hétfő 2:23

Banshee 3. évad első résznél járok, de ez a sorozat valami isten. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Nem veszít a lendületéből és a minőség se romlik. Legalábbis számomra. Még az 1. évadban az első részeknél jobban lehetett izgulni a verekedéseknél ki lesz a győztes. De gyorsan rájövünk, hogy bármennyit is kap a seriff végül mindig ő nyer. Emlékszem a bokszoló ellen nagyon kemény bunyó volt. Egy valami nem tetszik benne. Sok a szex. :mrgreen:

Flash: Nem volt rossz rész. A vége nagyon jó volt. Kíváncsi vagyok a folytatásra. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Remélem nem csak a második évadban akarják behozni a gorillát. :)

Gotham: Gyengén indult, de meg volt benne a lehetőség, hogy magasabb fokozatra kapcsoljon. Néha 1-1 rész mutatott is egy keveset belőle azonban mióta visszatér a szünetről kritikán aluli és a nézettség is folyamatosan esik. Az a szerencséjük, hogy már előtte bekérték a 2. évadot. Remélem tanulnak a hibáikból az írók és valami jóval állnak elő.Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Pl az 1. évad utolsó pár percébe lehetne hozni Jokert és a 2. évad foglalkozhatna vele.

Agent Carter: Nem rossz, nem rossz. Jó kis részeket szállít, de semmi kiemelkedő. Egy korrekt kis sorozat, amíg nem tér vissza a Shield.

Eye Candy: Victoria Justice főszereplésével indult egy átívelős nyomozós sori. Az első rész szörnyen gyenge. A többi javult az elsőhöz képest, de semmi több. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!A gyilkos viszont nagyon jó. És ezért is nézem, mert már tényleg kíváncsi vagyok, hogy ki lesz az.

Fargo: Hamarosan befejezem. Elképesztő sorozat. Nem az a pörgős, de végig fenntartja a néző figyelmét. Hihetetlen hangulatos és a színészek is zseniálisak. Martin szerintem hatalmasat alakít. A kis hobbit. :D

Sunsky
Kedvenc játékosaid: Ibra, Modric, Isco, Neymar

HozzászólásSzerző: Sunsky » 2015. február 7., szombat 20:28

Na, Smallville, Arrow után elkezdtem a Flasht. Meg kell mondjam, hogy bár a Smallville-t végignéztem, még egyszer nem tudnám a sok nyál után. Az arrow-t épp ezért kaszáltam, plusz a sok hülyesége miatt, ráadásul a főszereplő csávó is olyan semmilyen.

Viszont ez 5 rész után kifejezetten tetszik, nincs az egyes részek végén 10 perc csöpögés, érdekesek a karakterek, titokzatosak. Kivéve a laboros hosszú hajú srác, az egyelőre ellenszenves, a csaj viszont bejön.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2015. február 7., szombat 14:42

Arrow.

Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Gyorsan túlléptek ezen a meghalt Ollie de mégis él dolgon, nem foglalkoztak valami sokat. Pennicilines tea, majd rápróbálok én is egyszer... :roll:
Felicity is kezd sok lenni, nekem ezerszer jobban bejött az első évados karaktere,ahol néha benyomott valami jó szöveget, most meg nyomja a lelkizős marhaságait, nem tetszik.
Illetve remélem ezt a Bricket elfelejtik örökre, mert nevetséges ellenfél volt, nem is értem mit szórakoztak vele idáig, egy kiöregedett elhízott traktoros játsza a keményet....jajj,teljesen hiteltelen volt.

Nem tudom, egyre logikátlanabb a sorozat,mintha kezdene a saját paródiájába átfordulni az egész...Laurel is, edz pár hetet, erre ott verekszik meg ugrál...
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2015. február 7., szombat 11:11

tucsoki írta:Newsroom

Ez viszont nagyon állat, megvettek simán. A szinkron szerintetek milyenre sikerült? Nyilván az eredeti nyelvet nem übereli, de mégis.
Belenéztem szinkronosan is, nem idegesítő, viszont kár lenne kihagyni ezt a sok zseniális párbeszédet eredeti nyelven. :)

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2015. február 7., szombat 11:00

Elkezdtem 1-2 kötelező sorozatot amit eddig jegeltem:

Suits

Kb. a pilot közepén ugrott be hogy egyszer már végigszenvedtem és nem folytattam. Nem tudom, nem jön be. A második rész kap egy esélyt, elvégre léteznek csodák.

Newsroom

Ez viszont nagyon állat, megvettek simán. A szinkron szerintetek milyenre sikerült? Nyilván az eredeti nyelvet nem übereli, de mégis.

Vissza: