Edző és vezetőség
-
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, ZTE FC
Re: Edző és vezetőség
Ha minden így megy tovább, Pérez ezt a ciklust sem fogja kitölteni. Szépen lemond, mikor már tarthatatlan lesz a helyzet, miután már szétbarmolt megint mindent. De - ahogy legutóbb sem ez volt- nem ez a legnagyobb baj, hanem, hogy aztán kapunk a nyakunkba egy újabb tehetségtelen senkiházi Calderónt, aki még mélyebbre visz egy ócska demagóg "nem sztárok, hanem csapat" koncepcióval. Az lesz a szép, ha mellé tv-s közvetítési díjak egy része is kiesik, meg itt állunk megfeneklett stadionprojekttel. Na, azt nem tudom, rajta kívül ki tudná megoldani. Kétszer konszolidált úgy, hogy mindkétszer BL-győzelem lett belőle. Az elmúlt másfél évtizedben nem járt errefelé nála alkalmasabb ember az elnöki posztra, ugyanakkor nála nagyobb kárt se csinált senki. Aki ezt érti...
Én azt mondom, ha legkésőbb télen nem lesznek legalább ideiglenesen befoltozva a lyukak, csúnya vége lesz, addig akár ki is lehet bekkelni valahogy egy jó adag mákkal (bár a mait elnézve...), hogy teljesen összeomoljon a ház. De nem igaz, hogy megint itt tartunk.
Mendes meg kereshetne magának valami tisztességes hivatást.
Amúgy Alonso is gyanús nekem, hogy köszöni, ő ebből a vesszőfutásból nem kér. De ez csak teória.
Én azt mondom, ha legkésőbb télen nem lesznek legalább ideiglenesen befoltozva a lyukak, csúnya vége lesz, addig akár ki is lehet bekkelni valahogy egy jó adag mákkal (bár a mait elnézve...), hogy teljesen összeomoljon a ház. De nem igaz, hogy megint itt tartunk.
Mendes meg kereshetne magának valami tisztességes hivatást.
Amúgy Alonso is gyanús nekem, hogy köszöni, ő ebből a vesszőfutásból nem kér. De ez csak teória.
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Nem tudom ki követte el azt az öngyilkosságot, hogy 17-18 emberrel vágjunk neki az utóbbi 10 év leghosszabb szezonjának...de az most jól kib@szott velünk...mert kínkeserves hónapok jönnek egy ilyen vékonyka kerettel...az meg egyszerűen nonszensz, hogy egy vesztésre álló csapat Khedirát, meg Arbeloat tud behozni, hogy felpörgesse a játékot...meg lehet nézni a Socieadad Velát, meg Canalest tudott bedobni...de nam baj, még adjunk pár embert el a keretből, mert sokan vagyunk...
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
vagy inkább sír hogy az asszony elvitt mindent, ezt meg majd az új viszi el...L.Miki írta:Eltudom képzelni, ahogy a transzfer után van és megkapta a zsozsót dörzsöli a tenyerét és ördögi kacajt ad elő.revolver írta: a Monaco tulaja élete üzletét csinálta meg
Nem illik.
- L.Miki
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Eltudom képzelni, ahogy a transzfer után van és megkapta a zsozsót dörzsöli a tenyerét és ördögi kacajt ad elő.revolver írta: a Monaco tulaja élete üzletét csinálta meg
Én most Ancelotti helyében felhívnám és elmondanám neki,hogy ha nem jön Pogba vagy Vidal vagy valaki értelmes ember akkor kedden már nem én leszek az edzője a csapatnak,aztán letenném a telefont.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
-
- Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Xabi Alonso, Raphael Varane, Alvaro Arbeloa
még 3 ilyen meccs és télen már Zidane lesz az edző James, te jó ég.. a Monaco tulaja élete üzletét csinálta meg
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
én álltam a legjobban Perez mellett eddig, de elmehet a faszba. megkaptuk a választ, hogy kell egy BL győztes keretet elbaszni. mi volt ez a pad? és csak két sérültünk volt. mi lesz, ha itt 4-5 sérültünk is lesz?
csak gratulálni tudok hozzá, ha elhozzuk Chicaritot Falcao helyett, és középpályásról szó sincs. a sírógörcs kerülget. két változtatás kellett volna a nyáron. Morata helyére Falcao, és Khedira helyére Kroos, és Pogbáért kellett volna bankot robbantani, nem Jamesért. nem sikerült. nem baj. majd jövőre. addig is örülhetünk annak, ha Khedirának és Arbeloának kell felpörgetnie a csapatot.
csak gratulálni tudok hozzá, ha elhozzuk Chicaritot Falcao helyett, és középpályásról szó sincs. a sírógörcs kerülget. két változtatás kellett volna a nyáron. Morata helyére Falcao, és Khedira helyére Kroos, és Pogbáért kellett volna bankot robbantani, nem Jamesért. nem sikerült. nem baj. majd jövőre. addig is örülhetünk annak, ha Khedirának és Arbeloának kell felpörgetnie a csapatot.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Ok, nyertél...
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Na, ha nem tudsz semmit, legalább a véleményemre ne mondd, hogy hülyeség.
Amúgy egyetértek, szakértelem teljes hiánya jellemez minket ismét.
Amúgy egyetértek, szakértelem teljes hiánya jellemez minket ismét.
Most mit vársz mit írjunk, varázsoljon? Egyszerűen mondja meg Carlonak, hogy bocs öreg, elb@sztam, de tanultam belőle... miben segíthetek?nmate írta:Úgy értettem hogyan javíthatná az elkövetkezendő 24 órában, nem azt, hogy mit kellett volna tennie. Ennyit én is tudok.
Itt nem egy Pogba + Falcao pakk jelentene megoldást, hanem az, hogy ha nem kellene minden évben új csapatot építeni.
Megérdemeltük a mait.
- nmate
Úgy értettem hogyan javíthatná az elkövetkezendő 24 órában, nem azt, hogy mit kellett volna tennie. Ennyit én is tudok.
-
Mondjuk úgy, hogy nem az lenne az elsődleges az igazolásoknál, hogy az egyik a faceboookot lesi a lájkolók száma miatt a potenciális jelöltnél, a másik meg ne a világtérképet bámulja, hogy hol nincs még elég hülye, aki vesz egy kis trikót meg tejes csészét.Szerinted hogyan tudná javítani a hibáját Perez?
- realistahuni
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Van Nistelrooy, Modric,
- Kedvenc csapatod: Los negros
Úgy, hogy átadja a helyét hozzáértő ember(ek)nek, aztán hazamegy fm-ezni, nyit egy buzidivatboltot és betör a piacra.Szerinted hogyan tudná javítani a hibáját Perez?
Talán elsőnek megkérdezhetné a csapat edzőjét mely játékosokra van szüksége, és csak azokat igazolja le/adja el. Az se baj ha ezt az átigazolási időszak kezdetén teszi meg.nmate írta:Szerinted hogyan tudná javítani a hibáját Perez?tucsoki írta:Pont az ilyen szarok mindenre hozzáállás miatt nincs semmi a tavalyi egységes csapatunkból, de sebaj, inkább csak olvasok.
- nmate
Szerinted hogyan tudná javítani a hibáját Perez?tucsoki írta:Pont az ilyen szarok mindenre hozzáállás miatt nincs semmi a tavalyi egységes csapatunkból, de sebaj, inkább csak olvasok.
Pont az ilyen szarok mindenre hozzáállás miatt nincs semmi a tavalyi egységes csapatunkból, de sebaj, inkább csak olvasok.ziro4vr írta:szerintem lődd be az fm-et..gusztáv lesz és hernandeznmate írta:Pogba + Falcaot akarok hétfő estig.
Leszarok mindent. FFP-t, ellendrukkereket, síró kislányokat. Hajrá Perez.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
szerintem lődd be az fm-et..gusztáv lesz és hernandeznmate írta:Pogba + Falcaot akarok hétfő estig.
Nem illik.
- nmate
Pogba + Falcaot akarok hétfő estig.
- Fuentealbilla
Na meg amíg azért mert valakit ő vett meg ad neki (úgy értem ő választása volt) giga fizetést akinek meg nem tetszik a pofája (azt az ő szintjükön) éhbérért tartja addig ne is várjunk előrelépést.tucsoki írta:Még mindig nem pénz kell a csapatépítéshez, hanem ész. Amíg Perez eladogat/vesz kényére-kedvére embereket nem jutunk egyről a kettőre.Csabi írta:remélem nézi a nagyfejű elnök. maradt 24 órája hogy elővarázsoljon 100 milliót, mert kb ennyi fog kelleni az utolsó napra.
A tizedik megnyerésével Perez agya eldurrant a csába...