Sorozatok, TV műsorok
Re: Sorozatok, TV műsorok
Van, persze. Bár sok nincs befejezve, az anime a mangák reklámozására van igazából.
Akkor párat írok:
Attack on Titan, Kuroko no Basuke(most fut a 3. évadja, ez kosaras, de nagyon jó), Zankyou no Terror, de amit kezdj el nézni és egyébként végig levan szinkronizálva az a Death Note, a legjobb anime.
Rengeteg van, de szerintem kezd el a Death Note-ot, aztán az Attack on Titan, ha ezek bejöttek, utána tudok még írni.
Akkor párat írok:
Attack on Titan, Kuroko no Basuke(most fut a 3. évadja, ez kosaras, de nagyon jó), Zankyou no Terror, de amit kezdj el nézni és egyébként végig levan szinkronizálva az a Death Note, a legjobb anime.
Rengeteg van, de szerintem kezd el a Death Note-ot, aztán az Attack on Titan, ha ezek bejöttek, utána tudok még írni.
"If you don't like your destiny, don't accept it."
- h3x0r
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Mondjuk ugy, hogy nem eppen ezt a stilust keresem.csabi* írta:ed, edd n eddy
Dragon Ball-on kivul mast nem ismerektubatibi írta:Esetleg, ha Anime is jólenne akkor abból nagyon sok jó van. Én is félve vágtam bele, de nem bántam meg.
Ha van valami 1-2 evados vagany anime, lehet beprobalnam, de nem akarok egy 50-100-200 reszest elkezdeni. Annyi idom azert nekem sincs
irtamtucsoki írta:Rick & Mortyh3x0r írta:Animacios sorozatokat tudnatok ajanlani?
Ezeket nezem/neztem: family guy, south park, archer, futurama, the simpsons, brickleberry, bojack horseman, the adventures of puss in boots, angry birds toons, rick and morty, over the garden wall, neighbors from hell
Rick & Mortyh3x0r írta:Animacios sorozatokat tudnatok ajanlani?
Ezeket nezem/neztem: family guy, south park, archer, futurama, the simpsons, brickleberry, bojack horseman, the adventures of puss in boots, angry birds toons, rick and morty, over the garden wall, neighbors from hell
Esetleg, ha Anime is jólenne akkor abból nagyon sok jó van. Én is félve vágtam bele, de nem bántam meg.h3x0r írta:Animacios sorozatokat tudnatok ajanlani?
"If you don't like your destiny, don't accept it."
-
- Kedvenc játékosaid: zizou, marcelo, modric
- Kedvenc csapatod: los blancos.
h3x0r írta:Animacios sorozatokat tudnatok ajanlani?
ed, edd n eddy
- h3x0r
Animacios sorozatokat tudnatok ajanlani?
- P. Krisz
Daredevil teaser
Nem is rossz , egy próbát megér . A Netflix név elég jól cseng mint gyártó .
Nem is rossz , egy próbát megér . A Netflix név elég jól cseng mint gyártó .
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?
Bill.
-
- Kedvenc csapatod: Arsenal
GoT 5. évad A HBO elemzi a trailerben látottakat. Érdekesnek ígérkezik, legyen már április
Szerk: ez meg Kép
Szerk: ez meg Kép
"And my heart will leave you never."
Végeztem két kevésbé népszerű sorozattal:
The Fades
Az árnyvilág bosszút akar állni az élőkön, minden ami természetfeletti, 6 részes pörgős, fordulatos cucc. Összességében nem tetszett annyira, leginkább a tini szálak miatt, egyszerűen allergiás vagyok rá. A régebbi kommenteket átnyálazva azért sokan rákaptak.
Manhattan
Az első atombomba megépítéseinek körülményeiről szól. Nem dokumentumfilm pontossággal mutatják be a történteket, de nem is azon van a hangsúly. Teljesen beszippantott, nagyon jó hangulata van, a 20. század eleji mentalitást próbálják átadni. Titkos városban a tudosók, katonák, kormány, hatalmi harc, családi szál, kémkedés, stb., bemutatnak szinte mindent. Viszont az arányokra nagyon odafigyelnek, ezt néhol bántam is meg nem is, mert lett volna ami érdekel, de legalább nem hozták magukat kellemetlen helyzetbe. Pár karakterrel érezhetően nem tudtak mit kezdeni, viszont ez sem rontott az élményen. Talán kicsit lassú vagy kiszámítható (kinek mi az), de az újdonság erejével dolgozik, tudtommal nem nagyon van/volt még ilyen sorozat. A 13 rész végig lekötött, közeledve a végéhez csúszott be 1-2 üresjárat. Az évadzáró remekül sikerült.
The Fades
Az árnyvilág bosszút akar állni az élőkön, minden ami természetfeletti, 6 részes pörgős, fordulatos cucc. Összességében nem tetszett annyira, leginkább a tini szálak miatt, egyszerűen allergiás vagyok rá. A régebbi kommenteket átnyálazva azért sokan rákaptak.
Manhattan
Az első atombomba megépítéseinek körülményeiről szól. Nem dokumentumfilm pontossággal mutatják be a történteket, de nem is azon van a hangsúly. Teljesen beszippantott, nagyon jó hangulata van, a 20. század eleji mentalitást próbálják átadni. Titkos városban a tudosók, katonák, kormány, hatalmi harc, családi szál, kémkedés, stb., bemutatnak szinte mindent. Viszont az arányokra nagyon odafigyelnek, ezt néhol bántam is meg nem is, mert lett volna ami érdekel, de legalább nem hozták magukat kellemetlen helyzetbe. Pár karakterrel érezhetően nem tudtak mit kezdeni, viszont ez sem rontott az élményen. Talán kicsit lassú vagy kiszámítható (kinek mi az), de az újdonság erejével dolgozik, tudtommal nem nagyon van/volt még ilyen sorozat. A 13 rész végig lekötött, közeledve a végéhez csúszott be 1-2 üresjárat. Az évadzáró remekül sikerült.
- h3x0r
Mindenkepp nezd meg azokat is. Par perces reszek, legtobbszor bemutatja hogy a szereplok mit csinaltak 5-10 evvel ezelott.soadroli írta:Most nézem, hogy van Banshee Origins sorozat is. Azt is érdemes megnézni? Amúgy 2 rész, és utolérem a sorit. Enyhén függő lettem
Nekem meg pont a második volt az etalon.Nekem is ez az érzésem volt, mérges is voltam, amikor belekezdtek a második évadba, a brigád feloszlott, teljesen új sztori, de aztán csak úgy alakult, hogy tetszett. De egyértelműen jobb volt az első évad számomra is.
Suarez nagyon képzett,és a vérében van a kapu támadása,olyan akit ha megkötözöl,és elé tolsz egy kaput, akkor elkezd habzani a szája,és ha elvágod a kötelet akkor orra bukik,mert menne mint az állat a kapura. - R.M.C.F.
- soadroli
- Kedvenc csapatod: a másik
Most nézem, hogy van Banshee Origins sorozat is. Azt is érdemes megnézni? Amúgy 2 rész, és utolérem a sorit. Enyhén függő lettem
- András93
Fél...messideco írta:Összecsapott a Szökés. Azt szerintem két évadra tervezték csak
-
Pedig minden valamilyen okkal történik, legalább is én így látom... Szóval az összecsapottságról szerintem szó sincs.Becksy23 írta:Köszönöm a válaszokat, elég összecsapott sorozatnak tűnik így a leírásokból (is). Akkor legyen a SoA, még azt szokták nagyon fényezni, lássuk...
Összecsapott a Szökés. Azt szerintem két évadra tervezték csak
- P. Krisz
Összecsapott ???Becksy23 írta:Köszönöm a válaszokat, elég összecsapott sorozatnak tűnik így a leírásokból (is).
Az első négy évad 10/10 és a tökéletes irói munka jellemzi azzal hogy minden új karaktert úgy írtak meg hogy egy kicsit se lógtak ki . Mindegyiknek felépítették a személyiségét és a múltját is és hogy miért is vannak ott ahol és mi a céljuk .
Hogy híjják?
Bill.
Bill.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Tegnap már megnéztem én is, mert sima angollal nem volt az igazi . Teljesen jóa felirat.mocsok írta:na, csak készült magyar felirat a suitshoz:
https://mega.co.nz/#!slJThSpA!Imd8GPPJt ... u2lI1jCjy0
elvileg korrekt.
- mocsok
na, csak készült magyar felirat a suitshoz:
elvileg korrekt.
elvileg korrekt.
-
Most mekkora kísértésbe estem, hogy elolvassam a spojlereket de ellenáltam. A 3. évad 8. részénél azért már kezd erősen gondolkodós lenni. Eddig csak annyi volt a reakcióm, hogy aha, tényleg így volt, de most
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
Nem osszecsapott inkabb mondjuk hogy a befejezes megoszto. Amugy elejetol a vegeig nagy elmeny volt annak idejen.Becksy23 írta:Köszönöm a válaszokat, elég összecsapott sorozatnak tűnik így a leírásokból (is). Akkor legyen a SoA, még azt szokták nagyon fényezni, lássuk...
Szivem szerint SOA-rol lebeszelnelek... Akkor inkabb Lost. De meginkabb nezd meg a Wire-t ha meg nem lattad ha mar ugyis arrol volt szo.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- Becksy23
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Scholes, Modric, Nani, Varane, James
- Kedvenc csapatod: Manchester United, Real Madrid, Portugália, New England Patriots
Köszönöm a válaszokat, elég összecsapott sorozatnak tűnik így a leírásokból (is). Akkor legyen a SoA, még azt szokták nagyon fényezni, lássuk...
Navas - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Verratti, Modric, Kroos - Bale, Benzema, Ronaldo
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano
Casilla, Nacho, Coentrao, Casemiro, Isco, Lucas Vazquez, Lacazette
Yanez, Vallejo, Hugo Mallo, Kovacic, Asensio, Odegaard, Mariano