Ez akkor lenne szep, ha levonnak a konzekvenciat, es osszefogasostul mindenestul eltakarodnanak, ha igy sem sikerult. Persze nem igy lesz, valasztasi csalast kialtanak es diktaturat (amit zsinorban negyedjere is szabad parlamenti valasztason akarnak majd megdonteni ), 26-ban is ez a garnitura lesz az un. alternativa.ferni írta: Egész ellenzék egy bohózat, MZP talán életképes lenne, de ő kishal az ellenzékben, nincs mögötte párt, esélye nem lenne semmire, hiába választanák meg.
Még mindig tartom közelebb leszünk az újabb kétharmadhoz, mint hogy leváltsák Vityáékat, ami ezt a szerencsétlen brigádot elnézve lehet nem akkora baj.
OFF
Re: OFF
Használd az Ödegaard módszert, ő Lacatól szerzi be a matériát
- alexoxladjackoxi
- Kedvenc játékosaid: Wilshere, Lacazette, Koscielny,
- Kedvenc csapatod: Arsenal
Köszi neked is meg a többieknek is, az egyik ki lesz próbálva az ajánlottak közül hamarosan. Mondjuk nem tudom ti hogyan állítjátok be, de én mosás után félszárazra törlöm kb., utána rádurrantom a zselét, és rászárítok hajszárítóval. Nem tudom az mennyire tesz jót neki. Alapvetően elég sok hajam van, de elöl mostanában mintha kevesebbet látnék, a fodrász is megjegyezte, hogy inkább ott hosszabbra kéne hagyni, mert ritkásabb. (jól fog mutatni ez a komment a nagy előválasztási dumcsizgatásotok között )RealMadridFanatic írta:Osis Flexwax.alexoxladjackoxi írta: Egy igazi férfias témával fordulnék hozzátok így hétfő reggel. Milyen hajfixálót ajánlanátok 4-5 cm-s rövid hajra (enyhén oldalra és hátra fésült, ha ez számít)? 5-ös erősségű Taft zselét használok, de mintha hullana a hajam tőle. Szóval valami olyan kéne, amitől nem leszek kopasz, de azért van tartása rendesen. Már ha egyáltalán létezik ilyen.
Egész ellenzék egy bohózat, MZP talán életképes lenne, de ő kishal az ellenzékben, nincs mögötte párt, esélye nem lenne semmire, hiába választanák meg.
Még mindig tartom közelebb leszünk az újabb kétharmadhoz, mint hogy leváltsák Vityáékat, ami ezt a szerencsétlen brigádot elnézve lehet nem akkora baj.
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
az újabb 2/3tól megkímélném magunkat, egy egyszerű többség is bőven elég lesz, már így is nagyon belekényelmesedett a fidesz ebbeRealista24 írta:Ami ezt látva/tudva/várva, nem baj.babaking írta:
Jó esetben a választás másnapjáig tart ki a nagy összefogás. Akár nyernek akár nem, másnap egymás torkában esnek.
Rossz esetben már előtte bedől, és kész is az újabb 2/3.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Ami ezt látva/tudva/várva, nem baj.babaking írta:Jó esetben a választás másnapjáig tart ki a nagy összefogás. Akár nyernek akár nem, másnap egymás torkában esnek.raul 4 ever írta: Olyat nem lehetne, h Vitya szögreakasztja, visszamegy levezetni a felcsút öregfiukba, mzp meg beáll a fideszbe?
Tök értelmes faszi (interjúk alapján), mérnök, stb.,végre kilépnénk a jogász/közgazdász/ retkeskomcsi / idióta miniszterjelöltek csapdájából (todom h van közgazd diplomája is).. De önerőből, Hódmezvásárhelyről nem lesz világuralom..
Szvsz nagy lol eddig ez az előválasztás, nagyon a fidesz kezére játszanak eddig a gyerekek a műbalhékkal..
Meglepne, ha kitartana végig a nagy összeborulás..
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- babaking
- Kedvenc játékosaid: Guti, Kaká, Varane, Marcelo, SR4, Modric, Kroos, Nacho
Jó esetben a választás másnapjáig tart ki a nagy összefogás. Akár nyernek akár nem, másnap egymás torkában esnek.raul 4 ever írta: Olyat nem lehetne, h Vitya szögreakasztja, visszamegy levezetni a felcsút öregfiukba, mzp meg beáll a fideszbe?
Tök értelmes faszi (interjúk alapján), mérnök, stb.,végre kilépnénk a jogász/közgazdász/ retkeskomcsi / idióta miniszterjelöltek csapdájából (todom h van közgazd diplomája is).. De önerőből, Hódmezvásárhelyről nem lesz világuralom..
Szvsz nagy lol eddig ez az előválasztás, nagyon a fidesz kezére játszanak eddig a gyerekek a műbalhékkal..
A Futball mindenké. A pénz viszont, csak a kiválasztott keveseké, és mindent meg is tesznek, hogy ez így is maradjon.
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Olyat nem lehetne, h Vitya szögreakasztja, visszamegy levezetni a felcsút öregfiukba, mzp meg beáll a fideszbe?
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Te mikor jártál magyar vidéken utoljára?'shutterisland írta:azert ha korulnezel otthon es foleg a videken, szerintem pont ez lenne az ereje.Faust írta: Jakabot megzabalna reggelire. A prolikon kivul nagyon kevesek vevok erre az ostoba utszeli stilusra, amit ez a faszi kepvisel.
ezzel kel-fekszik evek ota, ugy feltuzelne a nepet, mintha forradalom lenne.
es megegyszer elmondom, en sem tartanam jo miniszterelnoknek, de legalabb show lenne, mert a tobbi ellen meg az sem.
Alapból a vidék nyer Orbánnak.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Én pl azt sem értem, hogy Gy.Feri mi a fenét keresett tegnap Sopronban? Tudtommal nem ő indul, hanem a neje. Akkor miért nem azt küldte ide népszerűsíteni a pártját és a programját?
Amúgy meglepve olvasom, hogy zselézi még valaki a haját. Manapság nagyon kevés fiatalon látom ezt, mindenki inkább Bale-frizurát és egyéb furcsa kontyot hord, vagy ide-oda fésült verziókat, vagy az "alap frizurája van". Középsulis koromban rengetegen zselézték a hajukat, én is, de úgy vettem észre, változott a trend. Ezekszerint kitartanak még páran.
+1, ez fontos szerintem is.Marky írta:Probald meg ugy kenni, hogy a hajtoved ne kapjon belole.
Amúgy meglepve olvasom, hogy zselézi még valaki a haját. Manapság nagyon kevés fiatalon látom ezt, mindenki inkább Bale-frizurát és egyéb furcsa kontyot hord, vagy ide-oda fésült verziókat, vagy az "alap frizurája van". Középsulis koromban rengetegen zselézték a hajukat, én is, de úgy vettem észre, változott a trend. Ezekszerint kitartanak még páran.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Nincs szükség fideszes trollkodásra, menj le egy vidéki faluba és kérdezz meg bármilyen 70pluszos embert hogy kit imád, orbánt vagy gyurcsányt. Valamelyiket a kettőből biztosan. A második fordulót elveszti egyébként.nmate írta: Klárit betrollkodja a Fidesz... miért is nem lehetett 2 jelöltre szavazni? Természetesen azt is a DK ellenezte.
Hű, ezt most nem értem. Ki a vezér?Dobrevet valasztotta a bukott baloldal, KariGerit pedig szemelyesen a vezer. Kivancsi vagyok a szavazok hany szazaleka fideszes troll....
Szerintem az ellenzéki előválasztáson résztvevőknek maximum a három százaléka fideszes troll, és akkor nagyot mondtam.
Jakab egy komolytalan bohóc, ha ő vagy gyurcsányné lesz a lista élén, akkor Vityinho kérheti is a kávéját.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
azert ha korulnezel otthon es foleg a videken, szerintem pont ez lenne az ereje.Faust írta: Jakabot megzabalna reggelire. A prolikon kivul nagyon kevesek vevok erre az ostoba utszeli stilusra, amit ez a faszi kepvisel.
ezzel kel-fekszik evek ota, ugy feltuzelne a nepet, mintha forradalom lenne.
es megegyszer elmondom, en sem tartanam jo miniszterelnoknek, de legalabb show lenne, mert a tobbi ellen meg az sem.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Tökéletesen megfogalmaztad a gondolatom, konkrétan ezért jöttem most fel a fórumra, hogy leírjamFaust írta:Ez is milyen baszki, hogy a naaagy miniszterelnoki aspiranst, a rendszervaltas letetemenyeset, a nagy kozos nevezot elo adasban kell lebeszelni arrol, hogy bealljon amoge az ember moge, aki megfenyegette a csaladjat, es aki mar az ugynevezett mszpnek is kinos. Szurrealisztan. Elnezest a duplaert.flori írta: TCS visszalépett. És még ő éri magát sértettnek... gondolom nem úgy alakulnak a számok, ahogy azt gondolta még két hete.
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Ez is milyen baszki, hogy a naaagy miniszterelnoki aspiranst, a rendszervaltas letetemenyeset, a nagy kozos nevezot elo adasban kell lebeszelni arrol, hogy bealljon amoge az ember moge, aki megfenyegette a csaladjat, es aki mar az ugynevezett mszpnek is kinos. Szurrealisztan. Elnezest a duplaert.flori írta: TCS visszalépett. És még ő éri magát sértettnek... gondolom nem úgy alakulnak a számok, ahogy azt gondolta még két hete.
Jakabot megzabalna reggelire. A prolikon kivul nagyon kevesek vevok erre az ostoba utszeli stilusra, amit ez a faszi kepvisel.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
en meg mindig tartom, hogy csak jakab meccselhetne le orbant 1v1-ben, a tobbit lenyomna.
az mas kerdes, hogy szerintem sem lenne jo miniszterelnoknek jakab, sot, annak en is csak mzp-t tudnam elkepzelni.
az mas kerdes, hogy szerintem sem lenne jo miniszterelnoknek jakab, sot, annak en is csak mzp-t tudnam elkepzelni.
-
- Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
- Kedvenc csapatod: csakamadrid.
Megkapja a helyet a listan, KariGeri elmondja, hogy mindenkinek ossze kell fogni es ennyivel le lesz tudva.flori írta: TCS visszalépett. És még ő éri magát sértettnek... gondolom nem úgy alakulnak a számok, ahogy azt gondolta még két hete.
Az egesz show arra megy ki, hogy Dobrev vagy KariGeri legyen Orban kihivoja. Dobrevet valasztotta a bukott baloldal, KariGerit pedig szemelyesen a vezer. Kivancsi vagyok a szavazok hany szazaleka fideszes troll....nmate írta: Klárit betrollkodja a Fidesz... miért is nem lehetett 2 jelöltre szavazni? Természetesen azt is a DK ellenezte.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Én is feladom a reményt, ha Dobrev ér oda, nevetséges. Csak a demagóg dumák, semmi tartalom mögötte.nmate írta: Klárit betrollkodja a Fidesz... miért is nem lehetett 2 jelöltre szavazni? Természetesen azt is a DK ellenezte.
Pont mint a fidesz.
Ezek egy kottából játszanak, egyik kutya, másik eb.
Arra jó ez az előválasztás, hogy kiderül lesz e értelme várni a választásokat jövőre, vagy sem.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- BlancoMark
Ha ez bekövetkezik, akkor én lemondok erről az országról. Hihetetlen, hogy Orbán és Gyurcsány évtizedek óta Stockholm szindrómában tart milliókat. Persze csak egy olyan országgal lehet ezt megtenni, amelyik engedi.nmate írta: Klárit betrollkodja a Fidesz... miért is nem lehetett 2 jelöltre szavazni? Természetesen azt is a DK ellenezte.