Jude Bellingham - 5
- Pad'em
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Jude Bellingham - 5
4 meccsünk volt de igen, kijelenthető, hogy már most a kp vezére, mondjuk a legtöbb percet is ő kapta Camával. Több gólja is lehetett volna. Ha marad a gyémánt tetején kelleni is fog tőle jó sok.
433ban még jobb lenne szerintem.
433ban még jobb lenne szerintem.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
- BlancoMark
Ja ertem, akkor a kollega inkabb a remenyeit fejezte ki a hozzaszolasban.h3x0r írta:tegyuk hozza, hogy o pont barcas szemuvegen keresztul neziBlancoMark írta: Ma is alkot a forum.
Es azt is kotve hiszem, hogy vegigneztel Barcaskent harom felkeszulesi meccset a Realtol, de itt lokod a sodert.
- h3x0r
tegyuk hozza, hogy o pont barcas szemuvegen keresztul neziBlancoMark írta: Ma is alkot a forum.
- BlancoMark
Te mirol beszelsz ember? En lattam mindharom meccset es nagyon baszo a gyerek, ami 20 evesen a kozeppalyan abszolut nem megszokott. Jossz es leertekeled harom felkeszulesi meccs alapjan, ahol raadasul vegig a legjobbak kozott volt. Ma is alkot a forum.csala írta: Nem tűnik rossznak,de én egyenlőre nem látom benne azt amiért 100+milliókat kifizettek érte.A fizetéséről nem tudok hogy mennyi lenne(gondolom nem kevés)Majd az idő eldönti,egyenlőre erős közepes,ami inkább a jó felé hajlik.
Tokeletes prototipusa annak ami ma 2023-ban kell a kozeppalyan, es hol van meg a peak-jetol.
Meg testben - ne törje ketté valaki.Faust írta: A dinamizmus es a gyorsasag nem feltetlenul ugyanaz, ugye. Fede gyors aztan annyi, Cama pedig robbanekony, konnyen valt iranyt, stbstbstb. Micsoda jatekos, atyaeg, csak fejben meg ne reccsenjen.
A dinamizmus es a gyorsasag nem feltetlenul ugyanaz, ugye. Fede gyors aztan annyi, Cama pedig robbanekony, konnyen valt iranyt, stbstbstb. Micsoda jatekos, atyaeg, csak fejben meg ne reccsenjen.
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Fede egy sprinter nagy teherbírással. kell neki 2-3 lépés mire beindul és utána megy mint a gőzös. Cama kis területen robbanékony. szerintemANDS írta:Fede-vel összehasonlítva is?Sierra írta: ...
....
Jaj, ezt ne.
Igaz eddig csak a Barca ellen láttam játszani, de ott a megindulásai olyan öregurasnak tűntek. Ahogy a döntések, hogy kinek és merre passzoljon, azok is. Az összkép nekem nem stimmelt. De úgyis szezon közben kell pálcát törni felette. Mindenesetre az alapján a meccs alapján nekem sem tűnik egy 100 milliós játékosnak. Bár manapság már mindenki onnan indul kb.Halfkey írta: Emellett szerintem teljesen rendben van Jude dinamikája, hiányoznak dolgok még neki hogy komplert játékos legyen, de pont nem ez.
Ebben lehet valami, örülök is hogy Madridban játszik.Halfkey írta: Méghozzá azért mert Cama a világ jelenleg talán legdinamikusabb kpsa, kb bárki mással így nézne ki az összehasonlítás.
Na hát erre én vagyok a két minuszból az egyik, adok magyarázatot isSierra írta:Nekem Barca ellen ugyanez volt az érzésem. Persze felkészülési meccs, de nem tűnt túl dinamikusnak. Elég lassúnak tűnt a pályán minden értelemben. Ez lenne a jövő nagy középpályása? Hát Camavinga már az első meccseken köröket vert rá, aztán volt 30 millió vagy mennyi.csala írta: Nem tűnik rossznak,de én egyenlőre nem látom benne azt amiért 100+milliókat kifizettek érte.
Méghozzá azért mert Cama a világ jelenleg talán legdinamikusabb kpsa, kb bárki mással így nézne ki az összehasonlítás. Emellett szerintem teljesen rendben van Jude dinamikája, hiányoznak dolgok még neki hogy komplert játékos legyen, de pont nem ez.
Nekem Barca ellen ugyanez volt az érzésem. Persze felkészülési meccs, de nem tűnt túl dinamikusnak. Elég lassúnak tűnt a pályán minden értelemben. Ez lenne a jövő nagy középpályása? Hát Camavinga már az első meccseken köröket vert rá, aztán volt 30 millió vagy mennyi.csala írta: Nem tűnik rossznak,de én egyenlőre nem látom benne azt amiért 100+milliókat kifizettek érte.
Nem tűnik rossznak,de én egyenlőre nem látom benne azt amiért 100+milliókat kifizettek érte.A fizetéséről nem tudok hogy mennyi lenne(gondolom nem kevés)Majd az idő eldönti,egyenlőre erős közepes,ami inkább a jó felé hajlik.
Egyre szimpatikusabb....
- Pad'em
Ráadásul non EU helyet sem fog foglalni, mert hamarosan megkapja az ír útlevelét.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema
Juanito írta:Ahogy Gago-ra secart írta:
Gondolom nem véletlenül adtak rá az 5-os mezt
Kroos: "But at the end... We are Real Madrid."
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
Carvajal: “When it's time for real competitions, we will go above Barcelona, I'm sure.”
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Ahogy Gago-ra secart írta:Gondolom nem véletlenül adtak rá az 5-os meztRozsabimbo2019 írta: Csak én látom benne mentálisan és kicsit mozgáskultúrára is Zidanet?
Gondolom nem véletlenül adtak rá az 5-os meztRozsabimbo2019 írta: Csak én látom benne mentálisan és kicsit mozgáskultúrára is Zidanet?
Istenem, de kivagyok az internettol mar, ne oregedjetek meg.ELSiete írta: Pár hete van itt, de már cooking-ol rendesen.
Fiatal kora ellenére, komoly karaktere van a pályán, most így első blikkre egészen szép karriert jósolok neki.
https://vm.tiktok.com/ZGJqW5rTb/
Ugyes srac nagyon, jo kezek alatt fog fejlodni, ha fejben rendben marad, nagyot fogtunk vele szerintem.
-
Csak én látom benne mentálisan és kicsit mozgáskultúrára is Zidanet?