Kézilabda
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Kézilabda
Hát ez komoly meglepetés. A löwen sokadszorra veri meg magát, mondjuk szerintem belső posztokon túl kevesen vannak, illetve még egy figurát nem láttam tőlük soha, csak az Andy Schmid megoldja majdot.
Barca szerintem biztos, a PSG is, ha más nem befújják őket a négybe, de még az sem kell. Egy német csapatot be kell rakniuk, szóval Flensburg, és ha nem blokkol le teljesen az első meccsen a csapat, akkor a Veszprém is ott lesz.
Barca szerintem biztos, a PSG is, ha más nem befújják őket a négybe, de még az sem kell. Egy német csapatot be kell rakniuk, szóval Flensburg, és ha nem blokkol le teljesen az első meccsen a csapat, akkor a Veszprém is ott lesz.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Alba, Busi, Alves... ja nem
Szerintem ebből Barca, Flensburg, PSG, Veszprém F4 lesz.csababarca írta:Bocs a dupláért.
A Löwent kiejtette a Zágráb, nyolcaddöntő meglepetését így ők szolgáltatták.
Nem hittem volna, főleg,hogy az odavágót idegenben behúzták a németek.
Barca-Kiel
Flensburg-Kielce
PSG-Zágráb
Veszprém-Vardar.
Talán a Flensburg-Kielce lehet a legkiélezettebb párharc,legalábbis én ezt várom.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Bocs a dupláért.
Barca-Kiel
Flensburg-Kielce
PSG-Zágráb
Veszprém-Vardar.
Talán a Flensburg-Kielce lehet a legkiélezettebb párharc,legalábbis én ezt várom.
Barca-Kiel
Flensburg-Kielce
PSG-Zágráb
Veszprém-Vardar.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
- csababarca
Most írt alá Kielcehez, szóval ő felejtős.wxyz írta: Viszont Djukicnak nagyon örülnék. Kiemelmedő atletikus képességek, pengés megoldások. Marguccal a világ legjobb szélső párosa lehetnének
- ziro4vr
Vardar majdnem elintézte a biztos final fourt, Sterbik nem úgy gondolta sajnos.
Nem illik.
rá gondoltál?
http://youtube.com/watch?v=jtf6EGVlHPU
http://youtube.com/watch?v=jtf6EGVlHPU
Nem láttam még. Én is akkor hallottam róla először amikor olvastam ezt a pletykát
Annyit tudok, hogy 22 éves, montenegrói válogatott, az alapszakasz negyedik legeredményesebb góllövője volt
Annyit tudok, hogy 22 éves, montenegrói válogatott, az alapszakasz negyedik legeredményesebb góllövője volt
- ziro4vr
Nem is hallottam még erről a Vujovicrol. Láttad játszani, milyen?wxyz írta:Barachetet inkább ne, túlértékelt játékos. Viszont Djukicnak nagyon örülnék. Kiemelmedő atletikus képességek, pengés megoldások. Marguccal a világ legjobb szélső párosa lehetnének
Másik szélre állítólag a tatabányai Vujovicnak van elszerződése 2017re. Ugalde nem lesz elengedve amíg a Sabate-Ortega vonal van itt, így gondolom kettejükkel tervezhetnek. Pedig a helyére jöhetne Tollbring
Egyébként j2be akár még az eb győztes német csapat beugróját is megnézném, támadásban elég jó volt, védekezésre nem emlékszem. A neve nem ugrik be. Mindenképpen jó kettes védő kell oda, csak Sulic van, Palmarsson nagyon gyenge sajnos.
Nem illik.
Ti amúgy magyar krzilabdarol beszéltek?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
Barachetet inkább ne, túlértékelt játékos. Viszont Djukicnak nagyon örülnék. Kiemelmedő atletikus képességek, pengés megoldások. Marguccal a világ legjobb szélső párosa lehetnének
Másik szélre állítólag a tatabányai Vujovicnak van elszerződése 2017re. Ugalde nem lesz elengedve amíg a Sabate-Ortega vonal van itt, így gondolom kettejükkel tervezhetnek. Pedig a helyére jöhetne Tollbring
- ziro4vr
Amennyire emlékszem, támadásban jó, viszont a veszprém szerkezete miatt NL mögé egy védekezni tudó játékos kell.
Nem illik.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, CR, R9, Kroos, Modric, Marcelo, Varane, Sergio
csababarca írta:Jó gondolatmenet, de a Bombac, Vranjes, Robledo hármas távozik ha minden igaz.
Robledo -t talánra írtam, pont azért mert csak az utóbbi időben játszik jól, Vranjesről konkrét hÍrt nem hallottam a pletyka az meg pletyka, illetve Bombac, ha jól tudom (fórum + kézis hírek) Kielce szerződtet/szerződtetett egy fiatal skandinávot.
Tollbring -ot Én is nagyon adnám, és van még egy skandináv szélső, meg nem mondom bal vagy jobb, de azt hiszem Ő vezeti a BL góllövőlistát.
Jure Dolenecről mi a véleményetek ? Montpellier játékos, Én a szeged ellen láttam és tetszett a játéka, nem klasszikus nagy átlövő hanem egy gyors kezű jobbátlövő.
- ziro4vr
Gorbok 34 lesz mire megérkezik úgy tudom, jó szerződést kapott, szerintem ő elégedett lesz a helyzetével és úgy is fog játszani. Amolyan mentornak Bodó mellé jó lehet, de szerintem Robledoban, aki valóban most akarja magát eladni, több lenne.
Most egyébként azt hallottam, hogy Ancsinnak továbbra is csak előszerződése van, nagyon jönne, de a Vp nézeget más felé, Barachet is képben lehet meg Sebetic is. Gulyással még azért nem hosszabbítottak, mert Djukicot figyelik, de ő inkább Kielbe fog menni valószínűleg. Ellenben pl Tollbringről semmit nem hallok, egy Jamalis csereügyletbe be lehetne vonni simán.
Állítólag Mariccal is van már előszerződése a klubbnak, bár ez is csak pletyka.
Most egyébként azt hallottam, hogy Ancsinnak továbbra is csak előszerződése van, nagyon jönne, de a Vp nézeget más felé, Barachet is képben lehet meg Sebetic is. Gulyással még azért nem hosszabbítottak, mert Djukicot figyelik, de ő inkább Kielbe fog menni valószínűleg. Ellenben pl Tollbringről semmit nem hallok, egy Jamalis csereügyletbe be lehetne vonni simán.
Állítólag Mariccal is van már előszerződése a klubbnak, bár ez is csak pletyka.
Nem illik.
Robledo azért érdekes eset. Pont Gorbok bejelentése óta játszik jól. Oké, sérülése is volt, nem is a legjobb formában igazolt Szegedre, de ez nekem azért gyanús.
Gorbok lehet nem lesz erősítés?
Gorbok lehet nem lesz erősítés?
- ziro4vr
Na igen, Robledo a legjobb volt konkrétan a párharcban, nem igazán értem miért kell lecserélni Gorbokra. Vranjes duplán is pótolva lesz, ő nem fog hiányozni, Bombac ügyében pedig még mindig nincsen meg a záró pont a mondat végén.
Közben Marguc hosszabbított, lasan lendült bele, de most már klasszis teljesítményt hoz, már-már Djomba szintet, jó lenne a túlsó oldalra is egy klasszis.
Közben Marguc hosszabbított, lasan lendült bele, de most már klasszis teljesítményt hoz, már-már Djomba szintet, jó lenne a túlsó oldalra is egy klasszis.
Nem illik.
- csababarca
Jó gondolatmenet, de a Bombac, Vranjes, Robledo hármas távozik ha minden igaz.
-
- Kedvenc játékosaid: Redondo, CR, R9, Kroos, Modric, Marcelo, Varane, Sergio
Tegnap néztem vissza, és Én komoly rációt látok benne, hogy a Szeged lesz a domináns 1-2 éven belül. Pastor nagyon komoly edző, a háttér adott, ahogy említetted is jövőre jön 10 új játákos, ami jól fog nekik jönni végre kidobhatják az Ancsin féle nulla játékosokat. Ezt a Kallman, Bombac, Vranjes, Balogh és talán Robledo ötöst ha kellően megerősítik akkor nagyon komoly esélyük lehet a jövő évi bajnoki címre, és 17/18 -ra szerintem elérhetik az FF -t ott pedig bármi megtörténeht.ziro4vr írta:Nem baj, az elnök megígérte, 17-18as szezonban BL döntő.
Egyrészt ilyet ígérni nem ígérünk, maximum célnak kitűzzük, na meg attól még messze vannak. Jövőre lesz 10 új játékosuk, Pastor meg nagyon jó edző, de amit kritikaként felhoznak neki rendszereresen, hogy akár 10 évig is építi a csapatait...Aztán meg újra építeni kezdi.
Veszprém oldalról pedig komoly gond, hogy az Ilic, Laci, Sulic triónak korukból adódóan már nem sok van hátra, illetve esélyes, hogy Palmarssont is elherdálják, és szerintem a legkomolyabb érv, hogy Sabateval terveznek!
A meccshez pedig, nagyon csalódott voltam (konditeremben néztem ), nagyon élvezhető a Szeged támadójátéka, a Bombac, Vranjes, Kallman összhang pedig varázslatos. Ami hiba volt még talán az a formaidőzítés, már a csoportban is csúcson kell lenniük, hogy egyáltalán továbbjussanak, ezen segíthetnek a komoly igazolások! Személy szerint nagyon szurkolok nekik!!!
Akkor hajrá Veszprém, úgy gondolom ez lehet az utolsó évük, hogy Bl- t nyerjenek, ha nem történik meg akkor hamarabb fog a Szeged nyerni!
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Mindegy, a lényeg, hogy hozzászóltIkerCasillas írta:Le is. Egy X evvel ezelotti Kiel meg a mostani kozott eg es fold a kulonbseg.Remy írta:Gyenge? Akkor én nagyon le vagyok maradva.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- ziro4vr
Nem baj, az elnök megígérte, 17-18as szezonban BL döntő.
Egyrészt ilyet ígérni nem ígérünk, maximum célnak kitűzzük, na meg attól még messze vannak. Jövőre lesz 10 új játékosuk, Pastor meg nagyon jó edző, de amit kritikaként felhoznak neki rendszereresen, hogy akár 10 évig is építi a csapatait...Aztán meg újra építeni kezdi.
Nem illik.
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Köszi, így már értem.
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots