Cleveland - New York game 1:
Asszem van itt a fórumon egy-két elvetemült hozzám hasonlóan akik a Knicksért szorítottak az elmúlt jópár silány évben is. Abban szerintem egyetértünk hogy végre sikerült összetákolni egy csapatot aminek reális esélye van PO meccseket is nyerni, és jó ezt látni a hányattatott idők után.
Első meccs alapján azt gondolom ez egy végig szoros series lesz, de jó érzésem volt a meccs nagy részében, kivéve a 9-0s Cavs futást a 4. negyedben.
Azt nem tudom pontosan hogy a rotációs embereik sérültek-e, vagy komolyan 6 emberrel gondolták végigtolni a PO-t, mert egyedül Osman kapott értelmezhető perceket a padról, így a kezdőjük kb. majdnem átlag 10 perccel többet volt fenn mint a Knicksé, és még Thibodeau-ra mondják hogy csapágyasra hajtja az embereit
Spida bevágott pár igen komoly triplát és contested ziccereket is, jól is áll neki a vezérszerep, de mellé fel kellene lépnie a társaknak kicsit offense-ben. 10 hármasa kimaradt, csak utólag a box score alapján láttam, szemre hatékonyabbnak tűnt.
Knicksnél Randle-nek jó kezdés után annyira nem volt nagy meccse, szerintem ő ennél tud jobbat, Brunson elég sokat ült a faultok miatt az első félidőben de az ő játéka nagyon tetszett ismét, viszont Barrett és Quickley csináltak fejfogós dolgokat, a kanadaitól így 4. évére sokkal de sokkal többet várnék, az alapszakasz 20 pontos átlag a mai ligában nem akkora szó, itt a POban kell ott lenni fejben és jó döntéseket hozni mikor tét is van.
Josh Hart trade nagy húzás volt.
Valószínűleg a second round lehet a teteje ennek a keretnek, de ha meglesz a hustle az MSGben játszott meccseken is, akkor mindenki elégedett lesz velük azt hiszem.