Vagy atadjak neki, hogy aztán idő előtt megbukjon. Ilyet is hallottam már.Halfkey írta: Nemtudom ide leírtam e már, de ez a baj ezzel a rendszerrel. Fideszesek betolják könnyen Dobrevet, mert őt a legegyszerűbb legyőzni a választáson.
OFF
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Re: OFF
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Nemtudom ide leírtam e már, de ez a baj ezzel a rendszerrel. Fideszesek betolják könnyen Dobrevet, mert őt a legegyszerűbb legyőzni a választáson.
- flori
Sajnos egyre több a jel, hogy Dobrev behúzza. MZP nálam is, holnap tolok is rá egy szavazatot. Amúgy esélytelen, nem szeretik az emberek, ha nem populista dumával vannak etetve. Ebben Dobrev a legjobb, óriási sületlenségeket hord össze, FGYA szintén a nagy szélerőműveivel. Igazából mindegyik szar, MZP-t kivéve. Mindenképpen keserű szájízzel fogok elmenni a választásra, Dobrevnél lehet el sem megyek.
¡Va!
¡1, 2 y 3, Madrid!
¡1, 2 y 3, Madrid!
Igen, csak ha most valami inkompetens karigeri-fele igergeto vilagbajnok kerul hatalomra, orbanek nagy valoszinuseggel visszajonnek par ev mulva, es nem 10 evre. Ez a teljesen mindegy csak orban ne legyen mantra rettento veszelyes.
Muszaj a valtozas. Majd akkor tudjuk meg jo vagy rossz, ha odaertunk.
Szerintem kurvara mindegy a miniszterelnök szemelye egy ekkora koalícióban. Nem lesz akkora hatalma mint viktornak, hiszen az abnormalis eleve. Csak ehhez vagyunk szoktatva.
Szerintem kurvara mindegy a miniszterelnök szemelye egy ekkora koalícióban. Nem lesz akkora hatalma mint viktornak, hiszen az abnormalis eleve. Csak ehhez vagyunk szoktatva.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Karigeri nem mondott sok okosat, de abban igaza van, hogy a Fidesz szavazok 1/3-a stockholm szindrómas, a kiszamithato rossz jobb,mint a kiszámíthatatlan. Én a változás mellett vagyok, nem biztos hogy jobb lesz, de lássuk meg.
Inkabb orban mint barmelyik ketto.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Pedig lerí a fasziról hogy közgazdászként nem csak semmitmondó ígéreteket mondd, határozott, jó szónok és értelmes ember..dehát esélytelen szerintem is. De akkor már inkább a kari mint a dobrev.
Nem illik.
Sajna MZP eselytelen szerintem, a szektas torzsi uszitasra es a populista faszsagok hajtogatasara nagyobb igeny van, sajnos ahogy latom a kornyezetemben, a bizonytalanok koreben is. Mindenesetre az en voksomat megkapta.ziro4vr írta: Nagy nehezen sikerült nekem is szavazni.
Megnéztem az rtl-es "vitát", mondjuk ez már egy fokkal érdemibb volt mint az első. MZP mondjuk más kategória, de Dobrev nálam ezzel a teátrális tyúkanyó stílussal megint mélyre süllyedt, KariGé meg a szavakkal annyira nem bánik jól, mint mondjuk egy Fegyőr. Csak azt remélem MZP beelőzi Jakabot.
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Nagy nehezen sikerült nekem is szavazni.
Megnéztem az rtl-es "vitát", mondjuk ez már egy fokkal érdemibb volt mint az első. MZP mondjuk más kategória, de Dobrev nálam ezzel a teátrális tyúkanyó stílussal megint mélyre süllyedt, KariGé meg a szavakkal annyira nem bánik jól, mint mondjuk egy Fegyőr. Csak azt remélem MZP beelőzi Jakabot.
Nem illik.
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Má’ tudom.ikelemen5 írta: Országos jelöltre bárhol szavazhatok, nem csak a körzetemben, vagy arra is csak a körzetben?
Online nem szeretnék, és a körzetem helyszíne messzebb van.
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- ikelemen5
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Guti,Modric, Kroos
Országos jelöltre bárhol szavazhatok, nem csak a körzetemben, vagy arra is csak a körzetben?
“I don’t trust fish.They breathe water…..that’s crazy.”
- El Sie7e
- Kedvenc játékosaid: Raúl
a regisztráció folyamán mintha nem csak az email címet kéne megadni, hanem születési név, évszám és társai de lehet én láttam rosszul a regisztáció folyamatátkodo írta:En pedig 20 perce ugy dontottem hogy most akkor leszavazok, semmi idopontfoglalas, 10 perce vegeztem is.Caraway írta: En is siman szavaztam online, foglaltam idopontot utana meg 5 perc volt az egesz.
Az meg hogy megadtam azt az email cimem egy civil szervezetnek, amit korábban a kormánynak is...hát nem igen dob ram pulzust.
“Mindig emlékezz rá; a Real Madrid azért harcol, hogy megvédje a dicsőségét, a többi csapat pedig azért harcol, hogy felérjen a Real Madrid szintjére. Ez az igazság.”
egy 64 éves Real Madrid drukker
egy 64 éves Real Madrid drukker
En pedig 20 perce ugy dontottem hogy most akkor leszavazok, semmi idopontfoglalas, 10 perce vegeztem is.Caraway írta: En is siman szavaztam online, foglaltam idopontot utana meg 5 perc volt az egesz.
Az meg hogy megadtam azt az email cimem egy civil szervezetnek, amit korábban a kormánynak is...hát nem igen dob ram pulzust.
- Pipita
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo, Zidane, Guti, Iker, Higuaín, Marcelo, Bale
- Kedvenc csapatod: Real, Leeds
Azt is tegyük hozzá, hogy az elővalasztast nem a pártok finanszírozzàk, nem is volt rá engedélyük. A felelősség teljes mértékben az aHang nevű civil szervezeté, és a valóság. Ők meg nyilván kevesebb pénzből gazdálkodhatnak, mint a pártok.
-
Ugyan... Nem szándékosan. Nem véletlen fosta össze magát a rendszer anno a szavazáskor. A kormányzati oldalak is teli vannak hibával amit egy 10 éves wanabe script kiddie is meghackel, vagy szarja össze magát túlterhelés alatt.Marky írta: Nem a felulet a lenyeg, hanem hogy valamiert (szandekosan?) alig raktak infrastrukturat az oldal ala, igy online szinte lehetetlen szavazni.
Az IT-ra szeretnek úgy tekinteni mint osztályra ami viszi a pénzt. A nisz-nél nem véletlenül van állandó munkalehetőség, zsebpénzekért szúrják ki az ember szemét. A fővárosi cégeknél már megvan az az előny, hogy a fizetés piacképes de az infrára továbbra "sincs" pénz.
A különböző oktatási intézményekről már nem is beszélek. Remek lehetőség ott fejlődni és megismerheted a linux szerver megoldásokat mert legalább ingyenes.
Szóval összefoglalva...azért van alulméretezve a kiszolgálók kapacitása mert erre volt pénz.
Az a baj nincs nálunk az előválasztásnak rendes politikai szabályrendszere. Amerikában más, mert sok államban csak a te pártodén vehetsz részt, de ahol nem, ott is csak az egyik oldalén. Itt semmi ilyen korlátozás nincs, vagyis a hardcore Fideszesek megtolhatják Klárikát, hogy aztán jóízűen lehessen Gyurcsányozással választást nyerni.
- csababarca
- Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
- Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.
Nekem sok ismerősöm gond nélkül leszavazott online, én személyesen szavaztam.Marky írta: Nem a felulet a lenyeg, hanem hogy valamiert (szandekosan?) alig raktak infrastrukturat az oldal ala, igy online szinte lehetetlen szavazni.
Mondjuk eleve nem értem a hajcihőt, komolytalan ez a Jakab, Dobrev, Karigeri, FGy vonal, méltatlan Márki-Zay szintjéhez.
Az biztos, hogy arra jó, hogy reménykedjen e az ember, hogy elkerüljük az újabb kétharmadot, vagy megint az lesz.
Ha az első négyesből kerül valaki oda, akkor kb értelmetlen lesz jövőre szavazni menni.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."