Ebben teljesen egyet értek veled csupán arra szerettem volna rátérni hogy Mou elég sokat dolgozott azért hogy most itt tartsunk. És azért Carlonak ilyen szinten könnyebb dolga volt szerintem mint annak idején Mou-nak.Dupla D írta:azért Pellegrini egy viszonylag egységes csapatot hagyott itt, és a keret egy jó része már együtt volt 1 éve. szóval Mounak sok dolga volt, de Pellegrininek kellett teljesen a 0-ról indulnia.
Edző és vezetőség
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: Edző és vezetőség
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
azért Pellegrini egy viszonylag egységes csapatot hagyott itt, és a keret egy jó része már együtt volt 1 éve. szóval Mounak sok dolga volt, de Pellegrininek kellett teljesen a 0-ról indulnia.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
- sander
- Kedvenc játékosaid: Varane
Azért Capello sem volt olyan gyenge azzal a kerettel. Tudom hogy a fociban nincs "ha" de ha esetleg több időt kap akkor azért le tudott volna ő is rakni szerintem valamit az asztalra. De kétségkívül JM sokat adott nekünk mint ahogy sokat el is vett.R.M.C.F írta:Messze a legjobb és legtöbbet adó edző aki volt 12 év alatt.messze.....
Szerintem azért ne keverjük a szezont a fazonnal JM-nak csapatot kellett építenie. A sok sztárt össze kellett kovácsolnia egy csapattá. 1 éve voltak együtt és hát siker élményből nem nagyon jutott nekik. Carlo valamilyen szinten egy kész csapatot kapott még ha volt is rajta mit javítania. Így teljesen mindegy hogy Carlo mennyi ideig lesz itt szerintem értelmetlen az összehasonlítás. Ez körülbelül olyan mintha Pep mostani munkáját néznénk a Bayernnél. A Bayern eddig Luis van Gaalnak és Heynkessnek köszönhet mindent. Az hogy Pep vitt oda egy stílust az egy dolog.... De azért nem csinált ő ott akkora dolgokat.matador írta:eddig neki köszönhetjük a legtöbbet. de akkor fair az összehasonlítás, ha Carlonak is 3 évet számítunk be. Szerintem messze túl fogja szárnyalni.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
eddig neki köszönhetjük a legtöbbet. de akkor fair az összehasonlítás, ha Carlonak is 3 évet számítunk be. Szerintem messze túl fogja szárnyalni.Messze a legjobb és legtöbbet adó edző aki volt 12 év alatt.messze.....
Sportfilozófia: Roger Federer
- Anthony
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo
JM..hagyjuk..hasonló sikereket neki a kékekkel, mint idén
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mivel a barca elleni meccs legalább annyira fontos volt,és az egy meccsen döntött a ligáról....a bl meg lutri. 2-0 nál azért kicsit érthető ha nem mész tovább és hajtasz 100%on.
Sajnálom hogy JM nak voltak bizonyos korlátai,de itt sokaknak még több van ha róla van szó. Nélküle most még ott lennék ahol 10 éven át......lyonok,romák vertek oda vissza.
Messze a legjobb és legtöbbet adó edző aki volt 12 év alatt.messze.....
Sajnálom hogy JM nak voltak bizonyos korlátai,de itt sokaknak még több van ha róla van szó. Nélküle most még ott lennék ahol 10 éven át......lyonok,romák vertek oda vissza.
Messze a legjobb és legtöbbet adó edző aki volt 12 év alatt.messze.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
- matador
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Totti, Benzema, Varane, Modric
igen, ott nem a meccsen belüli x-re ült rá a nagy José, hanem a párharcon belüli előnyre.R.M.C.F írta:Mert a BM elleni hosszabbitásban mi játszottunk Xre igaz? Akkor nem a BM.....
meg az x-re Münchenben.
ne haragudj, de az az edző, aki nem tudja, hogy Münchenben lesz egy makk-gól, főleg ha SuperMario is játszik, azt védeni felesleges.
mindegy is. voltak korlátai, addig elvitte a csapatot, és onnantól a legjobb kezekbe kerültünk, hogy túllendüljünk rajta.
Sportfilozófia: Roger Federer
-
- Kedvenc játékosaid: Sergio
- Kedvenc csapatod: Még is KI lehetne? Hagyjuk már a divatokat. A legnagyobb: REAL MADRID.
Mert a BM elleni hosszabbitásban mi játszottunk Xre igaz? Akkor nem a BM.....
Ha a fogalmatlan osztja az észt akkor nagy a baj.....úgyhogy nagy a baj.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Ennyit jelent egy normális edző! 1-1 után nem a bekkelés ment, hogy majd a tizikkel megoldjuk. Megtörtek mi meg kivégeztük őket! Cserék jókor jöttek. Egy rosz szavam sincs. Egy pici intervallumut leszámitva végig mi domináltunk, támadtunk. A statisztikák is beszédesek. Nincs mit ezen magyarázni! CAMPEONES!!!
- madridronie
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo & Sergio Ramos, Benzema, Modric, Kroos, Marcelo (Ronaldo, Figo, R. Carlos, Beckham, Zidane, Guti, Kaká, Xabi Alonso & Totti)
Örök emlék! Nem semmi sztori az övé --> menny, pokol és utána maximálisan tanulva a múltbéli hibákból most ismét a mennyországban érezheti magát a srácokkal együtt! Jobb elnököt nem is kívánhatnánk; Santiago Bernabéu méltó örököse!perez ünneplése ramos fejese után
Ami pedig Carlot illeti; 5 BL serleg --> 2 játékosként és 3 edzőként, no comment, ez önmagáért beszél.... Veni, vidi, vici!
Az olasz Del Bosque, egy még szerethetőbb személyiséggel; vitathatatlanul a legjobban passzoló edzői kategória a Real Madrid élére... Mint minden ember ő is hibázik, de ami a legfontosabb erénye, hogy a tévedését azonnal javít is! Nem kis dolgot hajtott végre és immár ő is halhatatlan!!!
bekk: Hakimi&Davies
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
támadó: Mbappé
Ronaldo ◄ The number one influence ► ★★★★★
Ronaldo Fenomeno vs Cristiano Ronaldo ● The Battle For The Name ● Best Skills
Courtois-Hakimi,E.M.,Alaba,Davies-A.T.,E.C.,J.B.-ViniJr.,Mbappé,Rodrygo
RealMadrid
"Cristiano es un extraordinario Comandante"
sok éve mióta a keret potenciálisan képes volt elérni a BL győzelmet ez az első év amikor nem volt hír arról hogy prémiumot kapnak ha megnyerik a BL-t és egyből meg is nyerték. lehet hogy járt a prémium de nem olvastam róla hogy Perez ezzel motiválná őket. ezek itt tegnap a sok éves szerencsétlenséget küzdötték le és egytől egyig a címerért játszottak. rég nem a pénz motivál ilyenkor. fejben rendet kell tenni és jönnek az eredmények.
- RealRaúl77
- Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo
Na azért megenyhült a szívedpavel írta:Nem leszek ünneprontó, úgyhogy én is azt mondom: szép első évet hozott! Azért azt a bajnoki hajrát nehéz lesz velem feledtetni...
Annyira jó volt látni, mint egy 5 éves kisgyerek ott tapsikolt!Dupla D írta:Perez hogy felugrott Ramos góljánál.
Nagyon megérdemelte már az öreg azok után, amit ezzel a csapatért megtett.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4
2024/25: Ide azt a hét kupát.
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
DiMaria betoresenel meg magamat is leoboaztam volna ha eleg hajlekony lennek...
Egyebkent aldom az eget hogy vegul a nyaron Ozike ment es nem DM, viszont ha most eladjuk akkor meg vegtelenul szomoru leszek.
Egyebkent aldom az eget hogy vegul a nyaron Ozike ment es nem DM, viszont ha most eladjuk akkor meg vegtelenul szomoru leszek.
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
- istimester
- rex madridistae
- Kedvenc játékosaid: Iván Helguera, Raúl
- Kedvenc csapatod: DAC
Oké. Tied Ramos és Di Maria, az enyémek a barátnőik. Deal
- sonic
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Modric
En a 80. korul mar a pacemaker-en gondolkoztam, hogy elferne. Aztan Ramos goljanal kb 5 masodperc alatt kinyirtam a hangszalaimat, utana csak recsegtem... Felejthetetlen elmeny!petiamadridista írta:gomdolom nem lehet rágyújtani ott a pálya széléén.
ezért mentost tolz. AZ ilyesmi jó helytesítője a ciginek. Carlo meg láncdohényos kb.
de én eltoltam vagy 2 doboz cigit ma. azért na
na.
na
DiMariat es Ramost barmikor leapolom ingyen es bermentve. True story!
"..We change the course of history. Everyday people like you and me.."
-
- Kedvenc játékosaid: Ronaldo
gomdolom nem lehet rágyújtani ott a pálya széléén.
ezért mentost tolz. AZ ilyesmi jó helytesítője a ciginek. Carlo meg láncdohényos kb.
na.
na
na.
na
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
sorold.Prométheusz írta:én is örülök, meg ittam is, de azért ez.... nyilván erős túlzás, minimum. lila most a köd, de rengeteg rossz döntése volt, már nem azért.Dupla D írta:Perez hogy felugrott Ramos góljánál.
miután meg észrevette, hogy nem szoktak azért ilyen látványosan örülni ott fent, akkor gyorsan visszaült.
ő is nagyon megérdemelte. nem kívánhatunk nála jobb presidentét jelenleg. a második időszakában nem hozz rossz döntést.
ha kikaptunk volna, akkor is ezt gondolnám.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
-
- Kedvenc játékosaid: Zidane,Benzema,Modric,Kroos
Csak nem!!??Matt009 írta:előljáróban annyit, hogy pozitív lesz.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Bizony, nyugodjék békében, a feleségét is elveszítette az utóbbi másfél évben.
Megcsinálták Don Carlo Ancelottiék, és milyen jó volt látni Zizou-t is végig a szezonban, hogy ő is ott van a középpontban, már csak a jelenléte is sokat adott egy-egy meccshez.
Marca vagy AS videóban már odaközelítettek egyszer, ezt tolta akkor is.beneraul írta:Nem tudom, már többször láttam, hogy stresszes helyzetben előkapja. Nem lehet amúgy, hogy valami nikotinos cucc? Ha jól tudom, egyébként dohányzik, nem?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
- Prométheusz
- Kedvenc játékosaid: Raul, Casillas, Puskás
én is örülök, meg ittam is, de azért ez.... nyilván erős túlzás, minimum. lila most a köd, de rengeteg rossz döntése volt, már nem azért.Dupla D írta:Perez hogy felugrott Ramos góljánál.
miután meg észrevette, hogy nem szoktak azért ilyen látványosan örülni ott fent, akkor gyorsan visszaült.
ő is nagyon megérdemelte. nem kívánhatunk nála jobb presidentét jelenleg. a második időszakában nem hozz rossz döntést.
"Engem a futball megtanított győzni, és megtanított veszíteni is, és megtanított arra is, hogy az öröm úgyis felülkerekedik a bánaton, és hogy a gól maga a boldogság, a gyógyír minden addigi kihagyott helyzetre…"