Sergio Ramos

A Real Madrid egykori nagyjai.
RealMadridFanatic

Re: Sergio Ramos - 4

HozzászólásSzerző: RealMadridFanatic » 2021. február 11., csütörtök 10:33

Hat, nem tudom.
Persze, megszoktak egy eletszinvonalat (jajj, szegeny focistak, masok meg epp ehenhalnak), de ez inkabb presztizs, farokmeregetes, mint a penz szerintem. Ha utobbi, haladjon a PSG-be, mert az ertekrendje oda valo akkor.

Nem ezen mulik, hogy az utana kovetkezo 12, vagy csak 10 generacio lesz, akinek egy szalmaszalat nem kell keresztbe tennie. Vagy epp szegenykemnek nem LaFerrari lesz a kovetkezo bevasarlos auto, csak egy roncs Porsche 911.

Persze, ezt meg lehet forditani a klub fele is, ahol epp nagyon komoly bevetelek esnek ki, mikozben epul a stadion es azert a sport szempontokat sem kellene hatterbe szoritani. Ramos hatalmas sikerekkel a hata mogott visszavonul hamarosan, de a klub megy tovabb, ugyanazokkal a borzalmasan magas elvarasokkal, mint eddig. Ezekhez meg kell frissiteni a kereten, kell szupersztarokat hozni, ehhez meg kell zseton.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)

kiserik

HozzászólásSzerző: kiserik » 2021. február 11., csütörtök 10:30

Azért mielőtt itt mindenki megutál mindenkit, várjuk ki a végét. Jönnek a hírek össze vissza. Senki nem tud semmit. Ami biztos, hogy folynak a tárgyalások. Egyébként lehet hogy lemaradtam valamiről, de jelenleg Lukita sem írt még alá semmilyen hosszabbítást.

Ui: és ugye a hírek szerint az emlegetett jelen gazdasági helyzetben a klub arra készül hogy minden pénzét odaadja egy fiatal játékosnak :hmmm:
Járjatok nyitott szemmel, legyetek bátorak!

------Kylian
-------Jude
Vini-Edu-Fede-Arda
Fran-Rudi-Asencio-???

dennson

HozzászólásSzerző: dennson » 2021. február 11., csütörtök 10:15

ziro4vr írta: Szerintem inkább Ramos a fillérbaszó nem Perez. Nem arról van szó mint az NBA-ben, hogy kereshetsz valahol évi 6 milliót máshol meg 13-at úgy hogy egy középszar játékos vagy.

De túl van fújva ez a történet, kapott egy a helyzethez mérten korrekt ajánlatot, innentől rajta áll mi a fontos neki.
Na igen. És a jelen gazdasági helyzetben abból is lehet választani:
- hogy vagy egy sikertelen csapat tagja vagy és ragaszkodsz az X milliódhoz
vagy
- esélyt adsz a gárdának a fejlődésre, hogy tudjanak igazolni, így nyerhetsz kupákat és hazaviszel mellette X-2 milliót.

Kibukik, kinek mi a fontos. Neki már nem a megélhetésre kell. Viszont elért mindent, ezért jöhet a zsebtömködés. Persze a fórumról könnyű erről dönteni, de ha az ember előtt konkrétan ott lenne egy halom pénz meg egy jóval nagyobb adag halom pénz, azért nem sokan választanák ténylegesen az elsőt. Klubszeretet ide vagy oda.

ziro4vr
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: ziro4vr » 2021. február 11., csütörtök 9:31

Szerintem inkább Ramos a fillérbaszó nem Perez. Nem arról van szó mint az NBA-ben, hogy kereshetsz valahol évi 6 milliót máshol meg 13-at úgy hogy egy középszar játékos vagy.

De túl van fújva ez a történet, kapott egy a helyzethez mérten korrekt ajánlatot, innentől rajta áll mi a fontos neki.
Nem illik.

Babinho

HozzászólásSzerző: Babinho » 2021. február 11., csütörtök 9:27

p.csabi1 írta: Olvassátok el Modricot hogy ő mibe ment bele.
Utána el lehet gondolkodni Ramoson hogy ő meg hogy viselkedik.
Jövőre nálam ő lenne a CSK

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 11., csütörtök 9:27

füst írta: Na jó, de Ramos mentalitása jelenleg a lelátón ücsörög, nem sokat segít rajtunk január óta.
Mentalitása... Szerencsére többször volt jó mint rossz.
De pl. amikor éppen kiestunk a BL-ből ő a sorozatát forgatta mosolyogva :kalapos:

Ő játszana itt ingyen is... Most meg 12-13 millióért sem.

Stb.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

p.csabi1

HozzászólásSzerző: p.csabi1 » 2021. február 11., csütörtök 9:25

Olvassátok el Modricot hogy ő mibe ment bele.
Utána el lehet gondolkodni Ramoson hogy ő meg hogy viselkedik.
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 11., csütörtök 9:11

Na jó, de Ramos mentalitása jelenleg a lelátón ücsörög, nem sokat segít rajtunk január óta.

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. február 11., csütörtök 9:04

Én attól félek, hogy nem csak egy top védőt veszítünk el (lássuk be, így 35 évesen is még a legjobb KH volt a csapatban elég magasan, hiába a két csodacsikó), hanem annál sokkal többet.

CR-nél is az a mentalitás ami eltűnt a csapatból, mondhatni, akkora veszteség volt, mint maga a "képességbeli" veszteség.
Sőt, talán azt majd egy Mbappe-vel könnyebben is tudjuk pótolni, mint ezt a hiányt/hanyagságot nem tűrő, mindenképp győzni akaró valamit.
Általában, ha egy játékosban ez benne van, képességekben sokkal, de sokkal rosszabb, mint CR (jó, ki nem roszabb abban is? :mrgreen: )

Picit kavarodós lett a HSZ.
Lényeg, hogy itt tényleg magáról a mentalitásról is gondolkozni kell.
Baromi sokat veszíthetünk Ramossal... Hamarabb kukáznám Vinit, és adnám oda neki 1-1ben a bérét.
ZIDANE

M@dridista@

HozzászólásSzerző: M@dridista@ » 2021. február 11., csütörtök 8:52

Marky írta:
R. Carlos írta: Respect Ramosnak azért, amit letett, de nekünk a jövőre is kell kocnentrálni. Neki 1-2 év van ezen a szinten, vagy fogadja el, amit ajánlunk vagy mehet innen.
Vagy annyi sem, mert egy 35 eves jatekosrol van szo, aki epp mutet utan labadozik. Hany ilyen idos jatekos jott vissza ugy egy mutet utan, hogy nem szenvedett jelentos teljesitmenycsokkenest? Egyedul Ibrat lehetne a kozelmultbol emliteni, de o erosen a kivetel kategoria.
Itt a kulonbseg Perez es Bartomeu kozott: az egyik a klubot vezeti, a masik pedig megveszi a sociok es a klubikon szimpatiajat. Egyelore Perez megkozelitese tunik gyoztesnek.

Leegyszerusitve: a 20 eves, mar rozsdasodo, eppen nagygeneralt igenylo csalad kedvenc autojat el kellene vinni muszaki vizsgaztatasra, de az a plusz ket ev annyiba kerulne, mint a piacon egy 5 evvel fiatalabb, kevesbe rozsdas frissen vizsgaztatott auto. Mit tennel? A szived vagy az eszed dontene? Bevallalnad a valoszinuleg sulyos minuszokat egy bizonytalan 2 evert cserebe?
Nem támogatom Ramos minden áron való megtartását viszont azt tegyük hozzá, jött az utóbbi években pár frissen vizsgázott sportautó ami itt még az 50km/h sem képes tartani.

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. február 11., csütörtök 8:39

R. Carlos írta: Respect Ramosnak azért, amit letett, de nekünk a jövőre is kell kocnentrálni. Neki 1-2 év van ezen a szinten, vagy fogadja el, amit ajánlunk vagy mehet innen.
Vagy annyi sem, mert egy 35 eves jatekosrol van szo, aki epp mutet utan labadozik. Hany ilyen idos jatekos jott vissza ugy egy mutet utan, hogy nem szenvedett jelentos teljesitmenycsokkenest? Egyedul Ibrat lehetne a kozelmultbol emliteni, de o erosen a kivetel kategoria.
Itt a kulonbseg Perez es Bartomeu kozott: az egyik a klubot vezeti, a masik pedig megveszi a sociok es a klubikon szimpatiajat. Egyelore Perez megkozelitese tunik gyoztesnek.

Leegyszerusitve: a 20 eves, mar rozsdasodo, eppen nagygeneralt igenylo csalad kedvenc autojat el kellene vinni muszaki vizsgaztatasra, de az a plusz ket ev annyiba kerulne, mint a piacon egy 5 evvel fiatalabb, kevesbe rozsdas frissen vizsgaztatott auto. Mit tennel? A szived vagy az eszed dontene? Bevallalnad a valoszinuleg sulyos minuszokat egy bizonytalan 2 evert cserebe?

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 11., csütörtök 8:29

Süti írta:
Realista24 írta:
Real > Ramos.
Többet nagyon nem is kell írni.
Ez sokunknál világos, csak azt nem értem, hogy aki itt pár millió eurót úgy tűntet fel, hogy aprópénz, az nem tudom milyen világban él.
A 10% nagyjából 1,5 millió eurót jelent, az bruttó 3 millió, két évre az 6 millió egy olyan időszakban, amikor a klub éves profitja nagyjából breakeven volt.

CR-rel meg már csak azért sem érdemes összehasonlítani a helyzetét, mert CR páratlan.
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Süti

HozzászólásSzerző: Süti » 2021. február 11., csütörtök 8:16

Realista24 írta:
Real > Ramos.
Többet nagyon nem is kell írni.
Legends Never Die.

...popped into the penalty area towards Zidaaaaane! Oh, fantastic... :sziv:

Real Madrid will be back.
You can put that on a poster.
Stick it on your wall.
Pray to it every night.
We will be back.

R. Carlos
Kedvenc játékosaid: Daniel Carvajal, Xabi Alonso, Roberto Carlos

HozzászólásSzerző: R. Carlos » 2021. február 11., csütörtök 8:03

Realista24 írta:
Ramost meg most műtik, beinjekciozva játszott hetek óta, több kihagyott meccse lesz mint lejátszott, de kapjon vakon két éves szerződést vakon évi bruttó 30-35 millióról.

Van éppen elég kidobott pénz a klubnál, nem kell több.
Ennyi pénzből egy jó khv-t tudnánk venni. Amúgy is Nachot és Militaot szerintem jobban használhatnánk a jövőben. Megfelelő rotációval tudnák azt hozni, amit Ramos hozott.

Amúgy megemlíteném itt a sevillás Koundét, szerintem ő kellene nekünk.

Respect Ramosnak azért, amit letett, de nekünk a jövőre is kell kocnentrálni. Neki 1-2 év van ezen a szinten, vagy fogadja el, amit ajánlunk vagy mehet innen.
"When everyone thinks we are dead and buried we go and win the Champions League. This is what Real Madrid is all about." - Alvaro Arbeloa

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. február 11., csütörtök 7:19

Ramost meg most műtik, beinjekciozva játszott hetek óta, több kihagyott meccse lesz mint lejátszott, de kapjon vakon két éves szerződést vakon évi bruttó 30-35 millióról.
De örülök hogy ezt megemlítetted!
Nagyon fontos tényező, jó lenne ha nem sikkadna el. A szezon érdemi részében nem számíthatunk Ramosra, úgy estünk ki a kupából, úgy havazódtunk el a bajnokságban, és úgy mérettetünk meg a BL-ben, hogy Ramosra nem lehet számítani. Nagyon sokat kopott idén a hadrafoghatósága, nem fillérbaszás, hogy kevesebbet ajánl neki a klub, hanem racionalitás.
Elhiszem hogy kéne neki ugyanaz a fizu amit évek óta kap, de nem tudja ugyanazt nyújtani mint évekkel ezelőtt. Ha nem lenne ikon, mehetne Isten hírivel. Az idei szezon már ráfizetéses, Ramos fenntartása idén a klub számára többe van mint amit Ramostól kapott-kap. Ez jelzésértékű, 35 évesen és azon túl nem nagyon lenne már ez másként. Méltányos ajánlatot kapott a klubtól, nem volt ez fillérbaszás. Megértem ha menni akar, egy percig se fogom hibáztatni, de szívből örülök hogy nem ajánl neki többet Perez.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. február 11., csütörtök 6:12

dzsi91 írta:
Jim írta: Értem amit írtok, de Modric simán elfogadta
ő is még szinte a toppon van, nem kiégett
mehetne máshova több pénzért
Azzal, hogy Ramos és LV nem fogadta el a hosszabítást, kicsit csökken a madridista nimbuszuk szerintem
Modric a toppon van az utolsó fél évben. Az aranylabdája óta azért elég hullámzó volt.Voltak nagyon jó és rossz időszakai+ rajta azért látszik,hogy ő már fizikailag nem bír kezdőként teljes szezonokat. Ő már tényleg a visszavonulására készülve írta alá a szerződést.

Ramosnak még a 2 év után is kinéz vagy egy amerikai túra vagy bármi.
Ugy írod mintha Ramosnak nem lennenek jó és rossz időszakai, csak jók.

Modric Amerikában bekotott szemmel és fél lábbal is játszatna meg éveket, vagy ugyanúgy Katarban vagy akárhol.

Van éppen elég kidobott pénz a klubnál, nem kell több.

Egy év azonos fizu nem elég.
Két év mínusz tíz százalék nem elég.
Évente újratargyalt szerződés nem elég.

Real > Ramos.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2021. február 11., csütörtök 3:59

Jim írta: Értem amit írtok, de Modric simán elfogadta
Azzal, hogy Ramos és LV nem fogadta el a hosszabítást, kicsit csökken a madridista nimbuszuk szerintem
Modric a toppon van az utolsó fél évben. Az aranylabdája óta azért elég hullámzó volt.Voltak nagyon jó és rossz időszakai+ rajta azért látszik,hogy ő már fizikailag nem bír kezdőként teljes szezonokat. Ő már tényleg a visszavonulására készülve írta alá a szerződést.

Ramosnak még a 2 év után is kinéz vagy egy amerikai túra vagy bármi.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Jim
Kedvenc játékosaid: Zidane, Nacho

HozzászólásSzerző: Jim » 2021. február 11., csütörtök 1:00

Értem amit írtok, de Modric simán elfogadta

h.laci94
Kedvenc játékosaid: CR7, Ramos, Isco, Modric

HozzászólásSzerző: h.laci94 » 2021. február 10., szerda 23:35

Jim írta:
h.laci94 írta: szóval én annyira nem tudok rá neheztelni ha ez így neki nem szimpatikus. Nekem sem az.
ha olyan nagy madridista, mint amilyennek mondja magát, szó nélkül elfogadta volna az ajánlatot :shutup:
Ezzel én egyetértek. Sőt alapvetően az egész szituációt méltatlannak tartom mindkét fél részéről, hogy ilyen "bagatel" összegeken látszik megbukni a dolog.

Én arra próbáltam rá világítani amit most Dzsi is összefoglalt. Nem olyan emberről beszélünk, aki egy kiégett kolonc és örülnie kéne hogy egyáltalán szóba állunk még vele hosszabbítás ügyében. Ez mondjuk lehetne ebben az esetben Marcelo. Ha ő akarna most hosszabbítani, na ott egy szavam se lenne az egészre ha csak fizu csökkentés árán lennénk hajlandóak bármi papírt aláírni, mert gyakorlati haszna nem sok van már szegénynek.

De Ramos perpillanat egy nagyon is használható klub ikon, az öltöző vezére, súlya van annak amit mond (döntse el mindenki hogy ez mikor jó és mikor nem), és a védelem nélküle jelenleg pont akkora fosnak tűnik mint elől a CR nélküli csatár sor.

Éppen ezért is szerintem pont ugyanannyi alapja van neki jelen esetben tartani a markát azért az "apróért", mint rávetni azt, hogy ha akkora madridista akkor legyen neki elég a 0-nak a fele is.

Mindkét félnek megvan a maga igaza, de én már csak a múltra való tekintettel (értve itt a már korábban is említett nagy nevek méltatlan tavozasara) illetvefigyelembe véve a csávó státuszát a csapatban, én most inkább megadanám neki amit kér, ami ha igaz amit írnak, egyáltalán nem tűnik nekem szürreálisnak.

illgner

HozzászólásSzerző: illgner » 2021. február 10., szerda 23:12

Lehet persze fillérb...ról is beszélni, de a másik oldalon meg Ramosnál ez szimpla presztizskérdés, afféle farokméregetés. Mert itt olyan összegekről van szó, amik között nincs releváns különbség, most az, hogy évi 10 vagy 11 milliót keres, kis túlzással ugyanaz, nincs kihatással az életszínvonalára. Egy klub viszont szigorú pénzügyi feltételek között működik és náluk ez az összeg is fontos tétel lehet. Lehetne annyira szolidáris a klubbal, hogy megérti, most ez az összeg tényleg fizetésemelésnek tekinthető, ha azt vesszük figyelembe, hogy másutt meg 30-40 %-kal csökkentik a béreket.

Vissza: