Ja, mondjuk ez igaz, még csak a Cityt sem kell feltölteni ilyen motiváló transzferekkel, elég a millió fiókcsapatot. Szép új futballvilág.Realista24 írta:Igen, de adott esetben egy kisebb csapatnak, ha azt mondja, hogy a kozepszeru jatekosodert tobbet fizetunk, mint amit er cserebe a tamogatasodert, akkor az egy jo motivacio lehet nekik.bluebike írta:
De azzal hátrányos helyzetbe terelik magukat, mert a Citynek mindig több pénze lesz. Kivéve a Newcastle, az oké, de a többi 8 részéről szerintem logikátlan.
Premier League
Re: Premier League
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
- Kapcsolat:
Igen, de adott esetben egy kisebb csapatnak, ha azt mondja, hogy a kozepszeru jatekosodert tobbet fizetunk, mint amit er cserebe a tamogatasodert, akkor az egy jo motivacio lehet nekik.bluebike írta:De azzal hátrányos helyzetbe terelik magukat, mert a Citynek mindig több pénze lesz. Kivéve a Newcastle, az oké, de a többi 8 részéről szerintem logikátlan.Realista24 írta:
Mert a masik fele gondolom orommel koltene annyit, amennyit nem szegyell es/vagy a City tudta/tudja oket befolyasolni.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
De azzal hátrányos helyzetbe terelik magukat, mert a Citynek mindig több pénze lesz. Kivéve a Newcastle, az oké, de a többi 8 részéről szerintem logikátlan.Realista24 írta:Mert a masik fele gondolom orommel koltene annyit, amennyit nem szegyell es/vagy a City tudta/tudja oket befolyasolni.bluebike írta:
Ezt hogyan kell érteni? De amúgy csak a fele?
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Mert a masik fele gondolom orommel koltene annyit, amennyit nem szegyell es/vagy a City tudta/tudja oket befolyasolni.bluebike írta:Ezt hogyan kell érteni? De amúgy csak a fele?Realista24 írta:
A PL klubok fele a City ellen van, es a liga oldalan allnak.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Ezt hogyan kell érteni? De amúgy csak a fele?Realista24 írta:A PL klubok fele a City ellen van, es a liga oldalan allnak.Realista24 írta: Az megvan, hogy a City beperelte a Premier League-t? Mert szerintuk a klubtulajdonosokhoz kotheto szponzoroknak annyit szabad kolteniuk a klubra, amennyit csak akarnak, FFP es barmilyen mas szabalyozastol fuggetlenul.
Szoval most mar a 115 vadpontot kvazi nem tagadjak vagy nem tudjak tagadni, eddig azt mondtak, hogy nem szegtek szabalyt. Most at akarjak forditani arra, hogy a szabalyok diszkriminativak
Es a szurkoloknak eleg nagy a pofajuk, mert ugye az UEFA-t mar kijatszottak egyszer, azt mondjak a PL sem lesz akadaly.
Junius 10en kezdodik elvileg a targyalas.
Ha itt a City javara dontenek, akkor vegleg elszabadul a pokol.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
A PL klubok fele a City ellen van, es a liga oldalan allnak.Realista24 írta: Az megvan, hogy a City beperelte a Premier League-t? Mert szerintuk a klubtulajdonosokhoz kotheto szponzoroknak annyit szabad kolteniuk a klubra, amennyit csak akarnak, FFP es barmilyen mas szabalyozastol fuggetlenul.
Szoval most mar a 115 vadpontot kvazi nem tagadjak vagy nem tudjak tagadni, eddig azt mondtak, hogy nem szegtek szabalyt. Most at akarjak forditani arra, hogy a szabalyok diszkriminativak
Es a szurkoloknak eleg nagy a pofajuk, mert ugye az UEFA-t mar kijatszottak egyszer, azt mondjak a PL sem lesz akadaly.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- dzsi91
- Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F
Kurvára megmentettük a focit ezzel a 10 évvel. Ha mi is elsüllyedünk mint a barsza valszeg mára már a hagyomábyos klubokat leváltotta volna a city meg a parizs a legnagyobb játékosok szemében.
Szépen odaraktuk minden leendő sztárnak, hogy ha beakarnak kerülni a törikönyvbe nem az olajklubokba kell menni.
Szépen odaraktuk minden leendő sztárnak, hogy ha beakarnak kerülni a törikönyvbe nem az olajklubokba kell menni.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams
-
- Kedvenc játékosaid: Guti,Xabi, Pepe, Marcelo, Güler
Ha jol tudom, akkor Lukaku 18 eves volt, mikor kihagyta. Amugy egyet ertek mindennel._Bushido_ írta:Debruynét és Lukakut anno Mourinho is megmondta, utóbbi hagyott ki asszem egy sorsdonto 11est a kupadöntőn. De nemrég volt interjú vele, hogy ők akartak távozni... Nem akarta ő eladni őket...wZoLee7 írta: Es mennyi pl huszar fejeben el az hogy KdB>Modric. Sosem ertettem. Osszejott a bl, az elso adodo alkalommal dobbant sok penzert lazulni, mentalitasa beleillik a Lukaku, Hazard es tobbiek soraba. Witsel volt aki koran elhuzott kinaba? Egy nagyon jo belga korosztalyt sikerult a gyenge mentalitassal haza vagni. Nem is csoda hogy TBO latta milyen madridban, hogy allnak a meccsekhez az emberek es osszebalhezott a valogatottal
Viszont a mentalitásbeli gondok itt ki is jönnek, igaza volt már akkor is velük kapcsolatban.
Amúgy carrasco is mrnt Kínába a belgáktól, de hamar rájött és visszaigazolt. Witsel mellett hulk is eltékozolta a karrierjét, pedig fél Európa vitte volna akkoriban.
Ui: 19 eves volt, Bayern ellen a szuperkupan. Szerintem ez siman benne van a fociban.
- _Bushido_
- Kedvenc játékosaid: CR,Lebron
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, LA Lakers
- Kapcsolat:
Debruynét és Lukakut anno Mourinho is megmondta, utóbbi hagyott ki asszem egy sorsdonto 11est a kupadöntőn. De nemrég volt interjú vele, hogy ők akartak távozni... Nem akarta ő eladni őket...wZoLee7 írta: Es mennyi pl huszar fejeben el az hogy KdB>Modric. Sosem ertettem. Osszejott a bl, az elso adodo alkalommal dobbant sok penzert lazulni, mentalitasa beleillik a Lukaku, Hazard es tobbiek soraba. Witsel volt aki koran elhuzott kinaba? Egy nagyon jo belga korosztalyt sikerult a gyenge mentalitassal haza vagni. Nem is csoda hogy TBO latta milyen madridban, hogy allnak a meccsekhez az emberek es osszebalhezott a valogatottal
Viszont a mentalitásbeli gondok itt ki is jönnek, igaza volt már akkor is velük kapcsolatban.
Amúgy carrasco is mrnt Kínába a belgáktól, de hamar rájött és visszaigazolt. Witsel mellett hulk is eltékozolta a karrierjét, pedig fél Európa vitte volna akkoriban.
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Az megvan, hogy a City beperelte a Premier League-t? Mert szerintuk a klubtulajdonosokhoz kotheto szponzoroknak annyit szabad kolteniuk a klubra, amennyit csak akarnak, FFP es barmilyen mas szabalyozastol fuggetlenul.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
"egy rövid ideig" ez a rész a lényeges.Galacticos írta:Pont casemiro helyett meg valaki aki nem utkoz es fizikailag sincs mar top formaban? A kroos debruyne modric 3mast igy 2022be gyakorlatilag az szaladt volna át rajtuk aki akar.Kercsó írta: Casemiro távozása után egy rövid ideig el tudtam volna képzelni Kroos és Modric mellett a kpn. de ezzel a mentalitással örülök, hogy soha nem került szóba a leigazolása
amolyan dream teamként képzeltem el
tudom, hogy taktikailag öngól lett volna a legigazolása.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Galacticos
Pont casemiro helyett meg valaki aki nem utkoz es fizikailag sincs mar top formaban? A kroos debruyne modric 3mast igy 2022be gyakorlatilag az szaladt volna át rajtuk aki akar.Kercsó írta: Casemiro távozása után egy rövid ideig el tudtam volna képzelni Kroos és Modric mellett a kpn. de ezzel a mentalitással örülök, hogy soha nem került szóba a leigazolása
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
Casemiro távozása után egy rövid ideig el tudtam volna képzelni Kroos és Modric mellett a kpn. de ezzel a mentalitással örülök, hogy soha nem került szóba a leigazolása
remélem dobbant CR mellé, és az Al-Nassr jövőre összerak a sivatagban egy ütőképes csapatot
remélem dobbant CR mellé, és az Al-Nassr jövőre összerak a sivatagban egy ütőképes csapatot
#whatisyourexcuse
- wZoLee7
- Kedvenc csapatod: REAL MADRID
Es mennyi pl huszar fejeben el az hogy KdB>Modric. Sosem ertettem. Osszejott a bl, az elso adodo alkalommal dobbant sok penzert lazulni, mentalitasa beleillik a Lukaku, Hazard es tobbiek soraba. Witsel volt aki koran elhuzott kinaba? Egy nagyon jo belga korosztalyt sikerult a gyenge mentalitassal haza vagni. Nem is csoda hogy TBO latta milyen madridban, hogy allnak a meccsekhez az emberek es osszebalhezott a valogatottal
- RaúlCF
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde
Kurva jó játékos de akkor is puhapöcs. Lejön a bl-ben, lefikázza a saját csapatát a torna előtt amikor neki kéne vezetnie, tökéletesen illene a sorba ha elmenne a sivatagba.
Mindig is egy vesztes volt, talan komoly meccs sose szolt rola, de legalabb a noob PL ellenfelek ellen viritott
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
CR 32 evesen meg eppen Europat rakta inasba. aztan az olaszokat, majd az angolokat es 37/38 eves koraban elment kalandozni.hehetheoriginal írta: Ceronaldo is elment oda, akkor o is az?
De tudom, hogy erted te.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
- Realista24
- El Padre
- Kapcsolat:
Kevin de Bruyne: “Saudi? At my age you have to be open to everything”.
“You're talking about incredible amounts of money in the last stage of my career, you have to think about that”.
“For my wife, an exotic adventure is okay. I have to think about my future”, told
@HLN_BE
Ezt a fejben gyenge KDB-t akarja itt valaki
“You're talking about incredible amounts of money in the last stage of my career, you have to think about that”.
“For my wife, an exotic adventure is okay. I have to think about my future”, told
@HLN_BE
Ezt a fejben gyenge KDB-t akarja itt valaki
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- hehetheoriginal
- Kedvenc játékosaid: elfenomeno
persze kis csalasert tiltsuk el egy eletre, mert a szent es hatalmas fogadoirodakkal es az azokat mukodteto alvilaggal ezt nem lehet megtenni, de fenn a menedzsment meg a tulajok, ha nagyban csalnak, akkor az mehet orrbaszajba
hipokrita balfasz selejt az egesz
hipokrita balfasz selejt az egesz
thereisonly1ronaldo