Spanyol bajnokság
- Buitre
- Kedvenc játékosaid: Valderrama, Valerón, Butragueño
Re: Spanyol bajnokság
fafej
- fehérlap
- Kedvenc játékosaid: Raúl González Blanco, Sergio Ramos, James
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Érdekes a játékvezetés a Barca meccsen (Nem a piros lapra gondoltam, hanem a beszélgetésekre)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára fehérlap 2016. április 30., szombat 21:06-kor.
Kercsó írta:aszongyák a spanyolok, hogy Simeone, egy közvetítőn kersztül, és Gabi kommunikáltak a meccs közben egymással.
4 és 20 fordulót kaphat extrának Cholo
Ez igaz.Mutatatták is.Ott ült előtte a csóka fekete mikrofon a fülbe aztán persze letakart szájjal mondta Simeone hogy mi újság az meg mondta szintén letakart szájjal az infot le a kispadnak.
Csak rábasztak,mert olyan szögből mutatták hogy tisztán látszott az egész hiába takarták a szájukat.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Egyszer (ha jól emlékszem) Contét tiltották el anno a Juvénél vagy fél szezonra.Kercsó írta:aszongyák a spanyolok, hogy Simeone, egy közvetítőn kersztül, és Gabi kommunikáltak a meccs közben egymással.
-
- Kedvenc játékosaid: Lampard Zidane Ronaldo
Hajrá Betis én már csak bennük érzem azt, hogy megnyerhetik nekünk a bajnokságot atma botlani fog, ezzel a játékkal nincs az az Isten, hogy ne szívjanak a maradék 2 meccsen... szoval ma a Barca kapjon ki, vagy x-eljen le nem érdekel, de ma nem nyerhetnek... (piros és tizi kombó oddsa ma is 1,10
- Kercsó
- Kedvenc játékosaid: R9, Kroos, Guti, Zidane, Bellingham
aszongyák a spanyolok, hogy Simeone, egy közvetítőn kersztül, és Gabi kommunikáltak a meccs közben egymással.
#whatisyourexcuse
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
Zinedine Zidane - When I retire I'll say, I managed Kroos.
"Mégis, ha legvégül össze kellene foglalnom a sikereim okát, csak annyit mondanék, hogy mindig én akartam jobban." Benedek Tibor
- Realista24
- El Padre
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
- Kapcsolat:
Egy pillanatra komolyan vettemBuitre írta:amúgy a Barca hogyhogy nem tartalékol?
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema
- RealMadridFanatic
szóval valamit azért tudnak
Mondjuk szerintem ez kétségtelen. Csapatként és fejben is nagyon erősek, fegyelmezettek, taktikailag pedig magas szinten vannak. Náluk abszolút érvényesül, hogy egy jó csapat a gyengébb játékosokat is jobbnak mutatja - persze ettől függetlenül egyre több, valóban kiemelkedő játékosuk van, akik máshol is megállnák a helyüket.
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Buitre
amúgy a Barca hogyhogy nem tartalékol?
Amúgy szokták mondani, hogy 1-0-ra a legnehezebb nyerni, szóval valamit azért tudnak. Ma tartalékosan hozták ezt... Amúgy szerintem a kis csapatok ellen jobb focit simán hoznának, ha nem akarnának túl sokat spórolni az energiával. Van ott egy csomó ügyes játékos, aki focizni is tud. Coreaból is jó focista lesz, ha belelendül. Mondhatni még Torrest is összekaparta Simeone pedig a kölyök már egy ideje nem focizik...
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
A próféta szóljon belőled!Nagyon remélem, hogy a BL győzelemmel kapcsolatban idén is maximum az lesz a legkomolyabb kapcsolatuk, hogy hallják a riválist ünnepelni a városban...
- Buitre
igazából ellenünk is azon csúsztak el a döntőben, hogy ráültek az egynullra. Ebből kellene több nekik :P
Most is az esett volna a legjobban, ha a Rayo a 91.-ben talál egy mákos gólt. Lecsorgó mandiner öngólt.
Most is az esett volna a legjobban, ha a Rayo a 91.-ben talál egy mákos gólt. Lecsorgó mandiner öngólt.
- RealMadridFanatic
Minden sorozatot figyelembe véve a 15. 1:0-ás meccsük a szezonban. Sírok.
Kriminális. Évek óta ez megy, ha nem a városi riválisról lenne szó, akkor sem tudnék kicsit sem azonosulni egy ilyen brigáddal.
És az a legszomorúbb, hogy ha akarnának, akkor azért tudnának focizni, szokták ezt bizonyítani. Ehelyett ölik a focit, azt a keveset is, ami maradt belőle. Ezért volt hatalmas elégtétel, hogy pont Ők, pont a legfontosabb pillanatban, sőt az utolsó utániban buktak óriásit. Nagyon remélem, hogy a BL győzelemmel kapcsolatban idén is maximum az lesz a legkomolyabb kapcsolatuk, hogy hallják a riválist ünnepelni a városban...
„Ő volt a tökéletes játékos, megvolt benne az erő, a sebesség, a technika, és a gyorsaság. Döbbenetes játékos volt, mintha egy laborban hozták volna létre." (Gianluigi Buffon Ronaldoról)
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára Ramioli 2016. április 30., szombat 20:08-kor.
Megint nyertek.
Nemértem én ezt...
Nemértem én ezt...
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
- Ramioli
- Kedvenc játékosaid: Zidane, , Redondo, Modric, Benzema
Én nem vitatom el az Atletico érdemeit, de hozzá kell tenni egy rendkívül mákos csapat, meg lehet nézni a Rayo ellen is csetlenek botlanak de valahogy mindig jól jönnek ki a párharcokból ..és nem csak ezen a meccsen.. hanem kb 3 éve... de most komolyan ilyen csapat nem volt de nem is lesz szerintem a foci történelmébe.. és lehet blt nyernek
- torjack
- Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
- Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf
De bakker, legalább nyernének 3-4 góllal...azt mondanám oké. De ezekkel a szutyok egynullákkal...Mourinho nem művelte ilyen magas szinten az antifocit.
Hihetetlen, most is nyom a Rayo, de nem akar becsusszanni egy gól.
Bilbao ellen is csoda volt hogy nyertek.
Bilbao ellen is csoda volt hogy nyertek.
- Juanito
- Kedvenc játékosaid: Casillas, Isco, Modric, Ronaldo, Ramos, Kovacic
- Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.
Minden sorozatot figyelembe véve a 15. 1:0-ás meccsük a szezonban. Sírok.
Nálunk ez a szám mindössze 8.
Nálunk ez a szám mindössze 8.
Jelenleg 202 percenként kapnak 1-et.Buitre írta:Remy írta:Attol hogy o eredmenyes meg nem jelenti azt hogy a csapatanak is annak kell lennie.
ezek hány meccsenként kapnak gólt amúgy?
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K