Spanyol bajnokság
Re: Spanyol bajnokság
Medrán is megrúgta az első gólját a Getafeban.
Sajna ez sem vált be igazán.
Sajna ez sem vált be igazán.
Ennyi gyerekek.
Hogy képzeljük mi ezt?
Hát csak a bárszá nem értitek?
A numero uno csapat.
Hogy képzeljük mi ezt?
Hát csak a bárszá nem értitek?
A numero uno csapat.
Ez a videó tökéletesen bemutatja, hogy a FIFA mennyire tisztel engem, a klubomat és az országomat. Sok minden érthetővé vált.
Múltkor téma volt Sarabia. Most nézem, hogy 7 góllal és 5 gólpasszal áll jelenleg, szóval szerintem egy erős középcsapatba biztos jó lehetne, ahol jobb csapattársak veszik körül.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K
K
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Az a baj ezekkel a 16 éves pöcsökkel, hogy szépen rúgják az öngólokat. Jönnek itt a dominálással meg trófeákkal, szánalmas divatdrukker mind. Egy 2000 előtti játékost nem tudna mondani google nélkül.
Nem illik.
-
Én abban bízom, hogy pár hete,amikor LE elkezdett igen nagy arccal nyilatkozni, és a gondolkodás rokkantjai is át-átmerészkedtek pár színvonalas kommenttel színesíteni a fórumot,olyan mélyrepülésbe kezdett a Barca,amiből csak a Depor és a spanyol bírói testület tudta kirángatni őket. Szóval abban bízom, hogy a maradék 3+1 meccsükön visszatérnek az Atletico és Valencia elleni útra. De szerintem a katalánok még hibáznak majd,nekünk sem könnyű a sorsolásunk,úgyhogy szerintem az ATMA lesz a bajnok. Nekik talán a legkönnyebb a hátralévő 3 meccsük.
Nem lenne a Barcaval semmi baj, ha Pique, Alba, Neymar es Alves elmenne; valamint a media realisan, a helyen kezelne a dolgokat. Mivel ez nincs meg, igy szuletnek a hozzad hasonlu "szurkoloi gyongyszemek".ziroremynmate írta:A féreg Barcelonázó emberek megint előjöttek, pihenjetek. Elhiszem hogy nehéz megemészteni, hogy laza 14 góllal jeleztük hogy a bajnokság a miénk lesz. Semmi más nem kell, csak elismerni minket, mert nem véletlenül tartanak minket a világ legjobb csapatának. Immár tíz éve vagyunk egyértelműen mindenki felett, ezek a tények erről írogasson dzsi is meg a többi irigy kutya.
Megnyeritek a bajnokságot? Meg Bale ezzel döntötte el? Vicc
A realitas talajan maradva, az 14 gol pontosan annyit ert, mint ket 1-0as meccs.
A regi szep idokben meg azert is lehetet szurkolni a BL-ben(termeszetesen miutan kiestunk),h. a Barca vagy barmely mas spanyol csapat nyerje meg a kupat...
-
- Kedvenc játékosaid: Xavi, Iniesta, Verratti, Dahoud
- Kedvenc csapatod: Barcelona
Ebbe amúgy én is biztos vagyok, bár elsősorban azért a 3 pontot próbáljuk meg bezsebelni, csak 1-2 gól után kezdünk majd el Luisra játszani szerintem. Amivel amúgy csak annyi baj van, hogy neki úgy tanították, hogy a 100%-os ziccert nem illik, kegyetlen sokat kihagy ezekből idén, tartok tőle, hogy ez most se lesz ez másképp..hunmadridista írta:Szerintem innentől Suarez gólkirályi címére is rámennek majd...
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Szerintem innentől Suarez gólkirályi címére is rámennek majd...Navamiro írta:Miért nem Messi lövi már a tiziket?
-
A féreg Barcelonázó emberek megint előjöttek, pihenjetek. Elhiszem hogy nehéz megemészteni, hogy laza 14 góllal jeleztük hogy a bajnokság a miénk lesz. Semmi más nem kell, csak elismerni minket, mert nem véletlenül tartanak minket a világ legjobb csapatának. Immár tíz éve vagyunk egyértelműen mindenki felett, ezek a tények erről írogasson dzsi is meg a többi irigy kutya.
Arrol nem talaltal valamit,hogy hany jatekost allitottak ki ellenuk ?András93 írta: És még mellé BL-ben 3, Klubvébén 1 és Kupában is csak 1.
Valami Guinness-rekord azért csak lesz.
Az is egy eleg szep nagy szam lehet
- András93
És még mellé BL-ben 3, Klubvébén 1 és Kupában is csak 1.mentamas írta:Csak 19-tRemy írta:Amugy hany 11est kaptak mar iden? 20+?
Valami Guinness-rekord azért csak lesz.
- Dupla D
- Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Nem lőttél mellé. Van, aki örül a gálának.ziro4vr írta:Azért kíváncsi vagyok mit érez egy barcás egy ilyen győzelem után. Ahhh 3 tizivel kiütöttünk egy kiscsapatot, vezetjük a ligát, tarolunk aaaahhhh. Nevetséges, big joke.
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.
Csak 19-tRemy írta:Amugy hany 11est kaptak mar iden? 20+?
- Remy
- Kedvenc játékosaid: Zidane, CR, Ramos, Jesé, Griezmann, Varane, Marcelo, Modric, Bappé, Ødegaard
- Kapcsolat:
Amugy hany 11est kaptak mar iden? 20+?
2014 - 10.
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
2016 - 11.
2017 - 12.
2018 - 13.
2022 - 14.
Ballon d'Or
Cristiano Ronaldo 2008, 2013, 2014, 2016, 2017!
Luka Modric 2018!
Karim Benzema 2022!
Schumacher, Verstappen, Alonso, Mick
New England Patriots
- ziro4vr
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo
Azért kíváncsi vagyok mit érez egy barcás egy ilyen győzelem után. Ahhh 3 tizivel kiütöttünk egy kiscsapatot, vezetjük a ligát, tarolunk aaaahhhh. Nevetséges, big joke.
Nem illik.
- lestat
- Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos
Nem is baj...most megint elhiszi.mindenki hogy mekkora foci van ott...aztan....jöhet a puff.
Cristiano Ronaldo ❼
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni
Zinedine Zidane
92:48
- hunmadridista
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Figo, Beckham, Ronaldo, CR
Úgy látom ma is vérengzést tart a Bárszá...
- András93
Ide ez kell.nmate írta:Régen volt sugárba hányós szmájli, az hol van?
Suarez mesterhármas büntetőből szép lett volna :Đ
Két meccs alatt nagy hátrányból beelozi lazán CRt.... De ugye mint tudjuk nem a kis csapatokat kell kitömni....
Két meccs alatt nagy hátrányból beelozi lazán CRt.... De ugye mint tudjuk nem a kis csapatokat kell kitömni....
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára ferni 2016. április 23., szombat 22:19-kor.
- nmate
- Kedvenc játékosaid: Arbeloa
Régen volt sugárba hányós szmájli, az hol van?