Hátborzongató? Az, egyébként. De az méginkább, hogy ezt Magyarországról is linkelhetted volna. De az nem fér bele a kormány párti elmédbe, mert ugye jobban teljesítünk. A múltkor dumáltátok Pestet... hát abból is lehetne egy ilyen videót csinálni... de akkor nem jártál még keleten... Borsod, Szabolcs, Békés, még talán Hajdú megye is. Még ehhez a videóhoz képest is katasztrófa...füst írta:hátborzongató
OFF
- M1Ö
- Kedvenc játékosaid: Zidane; Modric, Isco, Ramos; Nagy Ádám; Özil, Xabi
- Kedvenc csapatod: Real Madrid
Re: OFF
De Gea - Carvajal, Varane, Ramos, Marcelo - Modric, Kroos, Verratti - Isco - Benzema, Agüero
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
Követek egy amerikai youtubert, 1-2 éve már "trend" ott, hogy a junkiek ilyen sátortáborokat vernek fel főutak mellett (mint a vidi elején a hidak/felüljárók körül), 6-700 méterre benzinkutaktól-autópályáktól, de eddig csak Kaliforniát mutatta, mint ilyen "elveszett" régió, arra dolgozik..Kera írta:Eszméletlen :O Mi történt ott?füst írta: Meg van a maguk baja, hátborzongató ami némelyik amerikai városban megy.
https://www.youtube.com/watch?v=Bi1Kf-1qd6Y
Tiszta walking dead, nem tudom milyen drog ez, de remélem sose jut el ide.
Fura, hogy Philiben is vannak ilyen utcai ténfergők, ott azért kemény a klíma már ősszel-télen. Bár elnézve ezeket a szutykokat, nem hinném, hogy marhán zavarni fogja majd őket a hideg, assetudják mi van.. Elképesztő valóban. Hős utca a köbön? Szomorú.
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
2009 07 09 - 2023 06 06 - uno, dos, tres, Hala Madrid
- Kera
- Kedvenc játékosaid: CR7, SR4, M12, Xabi Alonso, Kroos, Modric, R9, ZZ, Roberto Carlos, Raúl, Hierro, Lampard, Terry, Maldini, Cubasza kapitány
Eszméletlen :O Mi történt ott?füst írta: Meg van a maguk baja, hátborzongató ami némelyik amerikai városban megy.
- ___Samy___
Nagyon koszi
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
-
- Kedvenc játékosaid: Benzema, Beckham, Zidane, Makelele, R. Carlos, Ronaldo
Ha minden igaz szeptembertől az Intersport is el fogja fogadni___Samy___ írta: Egy kis off
Valaki nem tud olyan orszagosan elerheto sportboltot, ahol elfogadjak a szep kartyat?
- reeed_ati
- Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane
https://www.alfatop.hu/___Samy___ írta: Egy kis off
Valaki nem tud olyan orszagosan elerheto sportboltot, ahol elfogadjak a szep kartyat?
Nem olcsó bolt, de itt elfogadják, rendeltem is már többször.
Jaa közben fel is fogtam amit írtál, annyira nem országosak..
- ___Samy___
Egy kis off
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"
Te jo eg…
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
Meg van a maguk baja, hátborzongató ami némelyik amerikai városban megy.
- sebydani
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Zidane, Modric, Bellingham
- Kedvenc csapatod: Real Madrid, Eagles
Az öregúr úgy nyilatkozott, hogy levadásszák őket. De gondolom azóta már el is felejtette.p.csabi1 írta: Azért kiváncsi lennék Biden elnökre meg a csapatára,hogy mit szólnak ahhoz hogy meghalt a robbantásokban sok amerikai katona,meg ugye már most több mint 100 emberről szólnak a hírek.
Ez meg no comment...
"A Barcelona történelme, amely az elmúlt 10 évből áll, soha nem lesz egyenlő a Real Madridéval.”- Álvaro Arbeloa
Azért kiváncsi lennék Biden elnökre meg a csapatára,hogy mit szólnak ahhoz hogy meghalt a robbantásokban sok amerikai katona,meg ugye már most több mint 100 emberről szólnak a hírek.
Ez meg no comment...
Ez meg no comment...
„Úgy élünk együtt, két kis idegen,
valahol messze, mese-szigeten.”
valahol messze, mese-szigeten.”
- raul 4 ever
- Kedvenc játékosaid: Carvajal, Eder, Alaba, Mendy, Case, Modric, Kroos, Fede, Vini, BigBenz
füst írta: https://mandiner.hu/cikk/20210826_video ... entoakciot
(MTI)Azon magyarok 100 százalékát sikerült hazahozni, akiről volt tudomásuk és jelezték, hogy haza akarnak jönni. Hozzátette: a magyar katonákat az elmúlt 18 évben segítő afgánok közül szintén mindenkit sikerült kimenekíteni, aki időben felvette a kapcsolatot a magyarokkal, összességében a „magyar érdekeltségű afgánok” 87 százalékát hozták ki, 57 afgán családot, 180 gyermeket.
Szép munka! Pont időben végzett a MH, a tegnaptól kezdve már semmi jóra nem lehet ott számítani.
Elképesztő mi pokol lesz ott.. Egyszerű, tanulatlan, nyugatellenes "csőcselék", megfűszerezve az isis afgán ágával, akikhez képest a 6 évvel ezelőtti mocskok Szíriából "térdelő ministránsok"..
Az atomhatalom Pakisztán tőszomszédságában..
Elképesztő mód kevereg ott a sz@r..
2021 04 20 - Ceferintakaroggy
- füst
- Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric
https://mandiner.hu/cikk/20210826_video ... entoakciot
Szép munka! Pont időben végzett a MH, a tegnaptól kezdve már semmi jóra nem lehet ott számítani.
(MTI)Azon magyarok 100 százalékát sikerült hazahozni, akiről volt tudomásuk és jelezték, hogy haza akarnak jönni. Hozzátette: a magyar katonákat az elmúlt 18 évben segítő afgánok közül szintén mindenkit sikerült kimenekíteni, aki időben felvette a kapcsolatot a magyarokkal, összességében a „magyar érdekeltségű afgánok” 87 százalékát hozták ki, 57 afgán családot, 180 gyermeket.
- Kyller
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Guti, Higuain, Ramos, Alvaro Recoba
Én 3 napja megkaptam a 3. löketet. 2 kínai után semmi védettség nem alakult ki, se nekem se a feleségemnek(neki negatív lett teljesen a teszt, nekem épp hogy pár egység a 3000-ből..., ja és 40 év alattiak vagyunn), így hívtuk a házi dokit, hogy mi a helyzet. Nagyon jó fej volt, nem kellett kivárni a sorunkat, behivott másnapra Modernára. Oltás után mindketten elég rosszul voltunk(hidegrázás, hőemelkedés, stb). Mondanom se kell, hogy kínai után semmit nem éreztünk...
- Csabi
- Kedvenc játékosaid: Figo, Cristiano Ronaldo, Modric
- Kapcsolat:
max 3 nappal előtte kell lenni tesztnek, majd miutan megerkeztel, akkor a masodik napon szinten teszteltetni kell magad (pcr). a megerkezesed napja 0. napnak szamit'shutterisland írta: tudom, hogy a google a baratom de mar kiakaszt, hatha valakinek van tapasztalata.
szoval szeptember 2-an kapom a 2. pfizert, akkor elvileg ugye sem otthon sem itt a uk-ben nem kell self-isolation, miutan visszajovok ?
par napra mennek csak utlevelet hosszabbitani.
En ugy tudom, hogy UK-ba valo belepesnel oltott emberkent ket nappal a belepes utan tesztelned kell, es ha az negativ, akkor jo vagy. Ezt meg talan harom hete olvastam valahol, lehet azota mar nem relevans.
- 'shutterisland
- Kedvenc játékosaid: LM / GD
- Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg
tudom, hogy a google a baratom de mar kiakaszt, hatha valakinek van tapasztalata.
szoval szeptember 2-an kapom a 2. pfizert, akkor elvileg ugye sem otthon sem itt a uk-ben nem kell self-isolation, miutan visszajovok ?
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Közben visszaírtak, de már úgyis megvettem.
Kedves Érdeklődő,
Igen, a hatályos jogszabály szerint védett felnőttel érkezhet nem védett kiskorú.
üdvözlettel,
BN
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás!
2015. november 25.
- lordgabi
- Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Üdv! Holnap mennénk koncertre a Barba Negrába. Nekem van védettségi és minden ami kell. Tesóm 15 éves. Velem ugye beengedik? Neki nincs oltás se semmi. Vehetem megfelé a jegyet neki?
Ex-szerkesztő.
2015. november 25.
2015. november 25.