A 11.ker nem is rossz környék szerintem. Ok a kelenföldi pályaudvart leszámítva.ziro4vr írta: Múlt héten itt a 11. kerben ahol lakunk (jól szituált rész, modern társasház), konkrétan egy hajléktalan bejött a lépcsőházba és teljesen random úgy orrba vert egy 40es nőt, hogy eltört az orra. Abba inkább nem megyek bele, hogy mi lett volna ha engem vagy még inkább az asszonyt akar orrba verni, de eléggé beteg világ van itt az országban meg budapesten.
Elég gyászos a helyzet a város nagy részén.
Ziro te amúgy nem Veszprémből vagy?Vagy csak összekeverlek valakivel? Az biztos, hogy ha Magyarországra költöznék vissza Budapestet, de leginkább Pestet szerintem már kerülném ha lehet és ha egy mód van rá pl egy Veszprém szintű kisvárosba költöznék vissza..persze ugye a munka szabja a körülményeket sajnos.
Pesten a belvárosban, Astoriánál nőttem fel. Kamaszként tökéletes volt, 18 évesen és az egyetemi években pláne, de ősszel mikor 2hónapot töltöttem újra Budapesten édesapámnál és onnan dolgoztam, hát nem tudom..nagyon megváltozott Budapest. Régen is voltak gondok, de valami nagyon félre ment. Csövesek, öregek, meg azok akik még nem tudtak lelépni kb..ez volt az érzésem.
A legdrasztikusabb a családok hiánya volt. Régen egy rakat gyerekes család volt ők gondolom elmenekültek.