Ami Rijkaardot illeti,volt mellete egy Henk ten Cate nevű pasas,akinek a kisujjába volt minden,amit a fociról tudni kell.Cruyff tanítvány volt ő,asszem ezzel el is mondtam mindent.Erre írtam azt, hogy ismerem az ellenvéleményeket. Komoly érvet ez ellen nem tudok hozni. Amit leírtál az teljes mértékig helytálló. De nekem rémlik valami Rijkaard nevű pasas, aki a holland kapitányi poszt után szép sikereket ért el Barca edzőként... Előtte ő sem volt edző klubcsapatnál, ha csak nem számoljuk bele a válogatott és a Barca időszak között eltelt egy évet, amikor is a másodosztályba juttatta a Sparta Rotterdamot az első osztályból...
A Khedirás dologhoz meg annyit fűznék hozzá, hogy felőlem mindegy ki játszik, csak eredményesek legyünk.
Löw nemtom mennyire tudná azt a motivációs tényezői faktort átruházni a játékosokra,ami kell a sikerhez,mint Rijkaard tette anno,még akkor sem ,ha lenne mellette akkora futballtudor,mint anno a holland mellett ten Cate...
Ha nem menne a szekér,akkor a mi világbajnokaink is elküldenék a francba a németet,ahogy tették ezt Mouval is,akinek a tekintélye magasan nagyobb volt,mint Löwe...
Amúgy meg,ami Khedirat illeti,semmivel se játszana jobban,mintha Löw ülne a kispadon mintha bárki más...a szamárra tehetnek akár milyen cifra lószerszámot,az akkor is szamár marad...