Humor

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
Guti.HaZ.
Kedvenc játékosaid: Guti,Ronaldo(#9),Claude Giroux
Kedvenc csapatod: RealMadrid, RealBetis, PhiladelphiaFlyers, BostonBruins
Kapcsolat:

Re: Humor

HozzászólásSzerző: Guti.HaZ. » 2013. augusztus 10., szombat 15:20

El Flaco írta:Rég voltam erre. nesztek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Viccesebb lenne, ha tényleg a macskát dobná. :D
"You don’t gamble to win. You gamble so you can gamble the next day."
Bert Ambrose (1896–1971)

https://www.facebook.com/fogadoblog/ :coffee:

___Samy___

HozzászólásSzerző: ___Samy___ » 2013. augusztus 10., szombat 14:52

bazeee :lol: :lol:
"We will not fight for one decade, when Madrid is the best club of the last century and the best club in history, also the best in the last decade and is the best because we never do something like that, not appreciate someone success"

El Flaco
Tiszteletbeli Szerkesztő
Kedvenc játékosaid: Zidane, Anelka, Benzema, Varane
Kedvenc csapatod: Real Madrid, FFF

HozzászólásSzerző: El Flaco » 2013. augusztus 10., szombat 14:46

Rég voltam erre. nesztek. :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Az egykori tirpák pirult, szégyenkezett, haragudott valaha e csúfolódó szó miatt. A mai tirpák gazda büszkén a mellére üt és mondja: Igen én tirpák vagyok! Ez a csúfnév idővel megtisztelő, dicsérő kifejezéssé változott." (Krúdy Gyula)

Dupla D
Kedvenc játékosaid: Guti, Carvajal
Kedvenc csapatod: Real Madrid

HozzászólásSzerző: Dupla D » 2013. augusztus 9., péntek 22:05

Legjobb az egészben a kedvenc játékosok. Legenda, legenda, legenda... GERA :lol: És egy vesszőt lehagytam. Gera,

De lehet a vesszőt direkt írta oda Csányi úr, mert ő olyan rohadt optimista a magyar utánpótlással kapcsolatban, hogy nem sokára új nevet lehet oda írni. :mrgreen:
"Louie, I think this is a beginning of beautiful friendship" - Garga Pitic.

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 9., péntek 21:28

én már a felénél tovább nem akartam tovább olvasni csak hát ha már elkezdtem alapon befejeztem hátha van valami csattanó
talán az a legviccesebb hogy most valamelyik humoros gyerek leírta hogy ő az MLSZ elnöke akkor most menő lesz vagy nem tudom mit hitt

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2013. augusztus 9., péntek 21:23

én röhögök, mert annyira szánalmas, hogy valaki azt hitte, hogy vicces lesz ezzel :lol: :lol: :lol:

Úszómester
Kedvenc játékosaid: Ramos, Marcelo, Beckham, CR

HozzászólásSzerző: Úszómester » 2013. augusztus 9., péntek 21:21

sanyika írta:Üdv Madridom közössége

Mint R.M.C.F szurkoló (na nem a híres fórumozó, hanem a labdarúgás legnagyobb futballklubja), minden napom a kávém elszürcsölgetésével kezdődött a madridom.hu szurkolói oldal olvasása közben a Magyar Labdarúgó Szövetség székházának elnöki irodájában (s annak elnöki székében). Mélységesen ledöbbentett, hogy már itt is a Magyar futball kigúnyolását kell olvasnom.

A minap gondoltam egyet, s megtörtem eme hagyományt. Úgy gondoltam változtatok egy merészet. Bátorkodtam megkérni titkárnőmet Marikát, a szokásos reggeli kávém mellé hozzon egy friss, ropogós perecet is. Nem tudom miért tettem meg ezt a radikális lépést.

Mikor megjött Marika, azonnal megéreztem a frissen sült perec illatát, s beugrott a gyermekkorom. Ahogy annó édesanyám telerakta az uzsonnásdobozom a pékáruval, s én így rohantam el otthonról a grundra. Itt mindig híres futballsztárok neveit aggattuk magunkra. Laci barátom hol Di Stefanoként hol Peléként rúgta a bőrt. Minden nap más futballisten bőrébe bújt. Én azonban sosem váltottam. Puskás. A magyar labdarúgás és számomra az egyetemes labdaarúgás Istene. Az aranycsapat vezére: ,,Puskás meglódul, lövőcsel, visszahúzza, góóóóól,,- kiabáltam. Majd egy harsány hang rántott vissza a valóságba: Sanyikaaaaaa! Ebéééééd!’’ – édesanyám volt az.

Na de nagyon elkalandoztam. Szóval Marika hozta a friss kávét s a finom ropogós perecet. Mint minden napomon, mindenféle aggodalom nélkül nyitottam meg a böngészőm, ahol kezdőlapként a madridom.hu nyílt meg. Mint az MLSZ elnöke azonnal megkezdtem az aznapi munkát, és rákerestem a Magyar labdarúgás elnevezésű topikra. Döbbenetemre ennek nem találtam hűlt helyét sem. Valami egészen elszomorító dolgot láttam. Mennyei bajnokság. Megdöbbentem, hogy a Trollfoci nevű gúny oldal keze idáig is elért. Ekkor rosszul lettem, nem kaptam levegőt, elsötétült előttem minden. Lepörgött előttem az életem. Felvillantak pillanatok, amint focizunk a grundon Puskás nevét üvöltve, majd később amikor az osztálytársaimmal kimentünk az Üllői útra, ahol az akkori nagyokat láthattuk, majd megint később amikor már én próbáltam nagyobbá tenni a Magyar futballt a magam módján.
Ekkor döbbentem rá, hogy az életem a Magyar futball.

Ami ezután történt már nem emlékszem, de utólag kiderült, hogy csak a perec akadt meg a torkomon (mai napig nem fogom fel, miért kellett megváltoztatnom a közel 40 éves szokásomat egy hülye pereccel).

A lényeg, hogy ne hagyjátok magatokat megfertőzni. Egykoron a Magyar labdarúgás volt a futball csúcsa. Voltak hullámvölgyek s lesznek, de hiszek benne, hogy együtt, közösen sikerülhet naggyá tennünk kis hazánk futballját. Gúnyolódással ez aligha fog megtörténni.

U.I.: filatáska nevű felhasználót munkaadás céljából várom a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában. Érdeklődni Marikánál tud.

Üdvözlettel: Csányi Sándor, egykori madridom.hu olvasó
lehet nincs humorérzékem,de ebben a hozzászólásban melyik része volt humoros?
legyen szíves Csányi Sándor bácsi egy második hsz-el tisztelje meg a fórumot és írja le melyik részén kell nevetni, vagy legalább mosolyogni ha már a humor topikban vagyunk, ha jól tudm

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2013. augusztus 9., péntek 21:05

:x
Nagyon gyenge, nagyon ötlettelen, eredetiség mentes, és még csak nem is vicces.
Remélem megtalálom ki csinált emiatt egy új reget.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

sanyika
Kedvenc játékosaid: Puskás, Albert, Kocsis, Grosics, Hidegkuti, Gera,

HozzászólásSzerző: sanyika » 2013. augusztus 9., péntek 20:59

Üdv Madridom közössége

Mint R.M.C.F szurkoló (na nem a híres fórumozó, hanem a labdarúgás legnagyobb futballklubja), minden napom a kávém elszürcsölgetésével kezdődött a madridom.hu szurkolói oldal olvasása közben a Magyar Labdarúgó Szövetség székházának elnöki irodájában (s annak elnöki székében). Mélységesen ledöbbentett, hogy már itt is a Magyar futball kigúnyolását kell olvasnom.

A minap gondoltam egyet, s megtörtem eme hagyományt. Úgy gondoltam változtatok egy merészet. Bátorkodtam megkérni titkárnőmet Marikát, a szokásos reggeli kávém mellé hozzon egy friss, ropogós perecet is. Nem tudom miért tettem meg ezt a radikális lépést.

Mikor megjött Marika, azonnal megéreztem a frissen sült perec illatát, s beugrott a gyermekkorom. Ahogy annó édesanyám telerakta az uzsonnásdobozom a pékáruval, s én így rohantam el otthonról a grundra. Itt mindig híres futballsztárok neveit aggattuk magunkra. Laci barátom hol Di Stefanoként hol Peléként rúgta a bőrt. Minden nap más futballisten bőrébe bújt. Én azonban sosem váltottam. Puskás. A magyar labdarúgás és számomra az egyetemes labdaarúgás Istene. Az aranycsapat vezére: ,,Puskás meglódul, lövőcsel, visszahúzza, góóóóól,,- kiabáltam. Majd egy harsány hang rántott vissza a valóságba: Sanyikaaaaaa! Ebéééééd!’’ – édesanyám volt az.

Na de nagyon elkalandoztam. Szóval Marika hozta a friss kávét s a finom ropogós perecet. Mint minden napomon, mindenféle aggodalom nélkül nyitottam meg a böngészőm, ahol kezdőlapként a madridom.hu nyílt meg. Mint az MLSZ elnöke azonnal megkezdtem az aznapi munkát, és rákerestem a Magyar labdarúgás elnevezésű topikra. Döbbenetemre ennek nem találtam hűlt helyét sem. Valami egészen elszomorító dolgot láttam. Mennyei bajnokság. Megdöbbentem, hogy a Trollfoci nevű gúny oldal keze idáig is elért. Ekkor rosszul lettem, nem kaptam levegőt, elsötétült előttem minden. Lepörgött előttem az életem. Felvillantak pillanatok, amint focizunk a grundon Puskás nevét üvöltve, majd később amikor az osztálytársaimmal kimentünk az Üllői útra, ahol az akkori nagyokat láthattuk, majd megint később amikor már én próbáltam nagyobbá tenni a Magyar futballt a magam módján.
Ekkor döbbentem rá, hogy az életem a Magyar futball.

Ami ezután történt már nem emlékszem, de utólag kiderült, hogy csak a perec akadt meg a torkomon (mai napig nem fogom fel, miért kellett megváltoztatnom a közel 40 éves szokásomat egy hülye pereccel).

A lényeg, hogy ne hagyjátok magatokat megfertőzni. Egykoron a Magyar labdarúgás volt a futball csúcsa. Voltak hullámvölgyek s lesznek, de hiszek benne, hogy együtt, közösen sikerülhet naggyá tennünk kis hazánk futballját. Gúnyolódással ez aligha fog megtörténni.

U.I.: filatáska nevű felhasználót munkaadás céljából várom a Magyar Labdarúgó Szövetség székházában. Érdeklődni Marikánál tud.

Üdvözlettel: Csányi Sándor, egykori madridom.hu olvasó

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 9., péntek 13:35

0:48-tól Justin Bíeber megkapja a magáét (verbálisan) :salute: :mrgreen:
és az utána lévő "Nyár dala" is hatalmas! :lol:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

RMDave
Kedvenc játékosaid: Benzema, Modric, CR7, Varane, Isco, Zidane, Raúl, Ronaldo

HozzászólásSzerző: RMDave » 2013. augusztus 8., csütörtök 23:02

http://www.youtube.com/watch?feature=pl ... viBJG4aGf4

Na jó, kikészültem :mrgreen:
Isco-Illarra-Casemiro-Carvajal-Bale

BBarni
Kedvenc játékosaid: Gera, Lipcsei, Ronaldo, Zidane, Henry
Kedvenc csapatod: FTC, Real Madrid

HozzászólásSzerző: BBarni » 2013. augusztus 8., csütörtök 22:06

Lehet itt fikázni a trollfocit, de pld itt is a kommentek! :lol: :lol: befosok komolyan!Az elején a legjobbak a kommentek(főleg a képek)! :lol:

Caúl
Kedvenc játékosaid: Iker, Raphael, Sergio, Cristiano, Marcelo, Xabi

HozzászólásSzerző: Caúl » 2013. augusztus 8., csütörtök 14:43

https://m.facebook.com/photo.php?fbid=7 ... ad%2F&_rdr

LOL
Ezt öcsém küldte pedig ő Chelsea-drukker... :D ezen bezzeg tud nevetni de ha fifaban szétcsapom akkor meg megsertodik es a siras kerulgeti... :D
"A győzelemért minden kényelmetlenség elviselhető. Ezért semmilyen szenvedés nem lehet túl sok!."-Agatha Christie
Kép
in:Carvajal-Vidal-Reus-Falcao
out:Khedira, DM, Higuaín
Kloppot a padra!

pheco
Kedvenc játékosaid: Beckham, CR, Ramos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: pheco » 2013. augusztus 8., csütörtök 5:54

Phelps Super Saiyan
Valaki nem szeretné megcsinálni Cé második gólörömét ilyenre egy gifben vagy videoban? :mrgreen:

'shutterisland
Kedvenc játékosaid: LM / GD
Kedvenc csapatod: fcb / esp / arg

HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2013. augusztus 7., szerda 21:31

ha az internet explorernek van bátorsága ahhoz, hogy megkérdezze, lehet-e alapértelmezett böngésző, akkor te is el tudsz hívni egy lányt randira.. :mrgreen:

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2013. augusztus 7., szerda 19:37

Hosszú vs. Messi... :lol:

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2013. augusztus 7., szerda 16:33

Van ez így pereznél. :kivagyhe: :lol:
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Anis
Kedvenc játékosaid: Drogba, Essien, CR, Di Maria
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Chelsea, Inter

HozzászólásSzerző: Anis » 2013. augusztus 7., szerda 14:13

Igazoljuk le a jobb oldali srácot, két nullával olcsóbb lenne mint Bale! :mrgreen:
FERRARI - MSchumi - Alonso - Kimi - Federer - Kobe - LeBron

London is BLUE
GO BLUES, HALA MOU!

Santi
Kedvenc játékosaid: Santillana, RobyCarlos, Casillas, Zidane, Callejón
Kedvenc csapatod: Real Madrid, Ferencváros

HozzászólásSzerző: Santi » 2013. augusztus 7., szerda 11:20

Google :lol:

Seraf
Kedvenc játékosaid: Beckham, Ramos, Benzema, Varane, Casillas, R.Carlos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F., Ferencváros