Real Madrid vs. Barcelona

A Real Madrid mérkőzéseivel, átigazolásaival, aktuális edzőjével foglalkozó fórumrész.
Raúlito
Kedvenc játékosaid: Raúl, Cristiano Ronaldo, Modric, Isco, Ramos, Marcelo
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Real Madrid vs. Barcelona

HozzászólásSzerző: Raúlito » 2024. augusztus 31., szombat 23:42

Újra és újra, minden szezonban - még duplázások, City és Bayern verések után is sokan képesek temetni a csapatot és siránkozni a gyengébb kezdés miatt, pedig több okból sem kéne:
1., az eredményből indultok ki, de érdekes megnézni a számokat - itt sokan lenézitek a Peet-féle elemzőket, pedig most valóban rá kéne nézni az adatokra - a Barca 3.84-es xG-re rúgott 7 gólt, vagyis erősen felülteljesítettek, ráadásul a Liga egyik leggyengébb csapata ellen, akik ellenünk sem tudtak a támadó harmadban 3 normális passzt végrehajtani… Ez a meccs nem mérvadó a tekintetben, hogy mi lesz a következő 34 fordulóban…
2., a keretük még mindig tele van hiányposztokkal: egy klasszis 6-os nélkül például nem lehet bajnokságot és/vagy BL-t nyerni, márpedig a fiataljaik a közelében sincsenek e szintnek - sérültjeik is vannak és a kispad is jóval szűkebb, mint a miénk, ez hosszú távon mind visszaüthet.
3., nekünk valóban magunkkal kell foglalkozni és a türelem az elmúlt szezonokban többnyire kifizetődött :coffee: Mbappé összecsiszolódik a többiekkel és úgy fogunk keresztülmenni a védelmeken, hogy öröm lesz nézni. A Szuper Kupa döntőn már kaphattunk ízelítőt abból, hogyan tudják rotálni a pályán az elhelyezkedésüket Vinicíusék, ezt többnyire lehetetlen lesz levédekezni :) Calma, calma!
"Vannak, akik azt hiszik, a futball olyannyira fontos, hogy úgyszólván élet-halál kérdése. Mindig elszomorít, ha ilyen véleményt hallok. Biztosíthatok mindenkit: a futball sokkal, de sokkal fontosabb."

Bill Shankly

cart

HozzászólásSzerző: cart » 2024. augusztus 31., szombat 23:06

Előző szezonban is gyenge volt a kezdes csak akkor Bellingham hozta a meccseket

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2024. augusztus 31., szombat 22:49

Realista24 írta: Tavaly ugyanez volt.
Sírt itt mindenki, hehevel az élen hogy jajj mi nem rúgunk négy gólokat, bezzeg a Barca igen…
Tavaly 9 ponttal kezdtünk, 2 pont volt az előnyünk, idén 5-el és 4 a hátrány. Ez az emberek fő problémája, nem az, hogy a Barca épp hány gólt lő.

Persze ettől még nem kell temetni a szezont, de szépen megnehezítettük magunknak.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2024. augusztus 31., szombat 21:20

Faust írta:
Pad'em írta: Picsogunk úgy, hogy mellesleg 35 forduló óta veretlenek vagyunk a bajnokságban (tavaly 6.fordulóban kaptunk ki az atleticótól utoljára) :lol:

Mi lesz itt majd ha egyszer ki is kapunk :ozil:
#carlout
Kéne vmi jó német edző, azok értenek hozzá..
Tuchel nem szabad épp? :mrgreen:

Faust
El director de fotografía

HozzászólásSzerző: Faust » 2024. augusztus 31., szombat 21:19

Pad'em írta: Picsogunk úgy, hogy mellesleg 35 forduló óta veretlenek vagyunk a bajnokságban (tavaly 6.fordulóban kaptunk ki az atleticótól utoljára) :lol:

Mi lesz itt majd ha egyszer ki is kapunk :ozil:
#carlout

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 31., szombat 21:18

Picsogunk úgy, hogy mellesleg 35 forduló óta veretlenek vagyunk a bajnokságban (tavaly 6.fordulóban kaptunk ki az atleticótól utoljára) :lol:

Mi lesz itt majd ha egyszer ki is kapunk megint :ozil:
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

RealRaúl77
Kedvenc játékosaid: Raúl; Modric; Marcelo

HozzászólásSzerző: RealRaúl77 » 2024. augusztus 31., szombat 21:14

Anthony írta:
dzsi91 írta:

Mondjuk kezdjük ott, hogy mi kezdtük a legjobban a szezont egy europai szperkupával. Vagy van még valakinek? :kalapos:

Én nemtudom de a fotballban bazdmeg mindenki olyan mint az a 10másodperces tom az 50 első randiból. 4 jó meccs az egyik oldalon ott már hansi ball meg nuevo era 2 dobtetlen emitt akkor meg europa legrosszabb kezdése. :mrgreen:

És azt már megse említem, hogy ez a forgatókönyv hányszor játszódott le bl győzelmek vagy bajnoki címek előtt.
Mert ugye a múltból kiindulva teljes bizonyossággal meg lehet jósolni a jövőt.
Gondolom akkor milliomos leszel a sportfogadásokból.

De egyébként senki nem mondta hogy ki lesz a bajnok, én az aktuális helyzetről beszéltem.
Azt éppen nem, de simán lehet remek szezonunk, nem kell temetni. Augusztus van még mindig.
"Modric más dimenzió..a labda jobb helyen van nála mint magzat az anyja hasában." R.M.C.F.

https://www.youtube.com/watch?v=bIIO0WT1nX4

2024/25: Ide azt a hét kupát.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 31., szombat 21:09

dzsi91 írta:
Anthony írta:

És mi a hihetetlen? Hogy beragadtunk a rajtnál vagy azt akarod mondani hogy nem igaz?
Mondjuk kezdjük ott, hogy mi kezdtük a legjobban a szezont egy europai szperkupával. Vagy van még valakinek? :kalapos:

Én nemtudom de a fotballban bazdmeg mindenki olyan mint az a 10másodperces tom az 50 első randiból. 4 jó meccs az egyik oldalon ott már hansi ball meg nuevo era 2 dobtetlen emitt akkor meg europa legrosszabb kezdése. :mrgreen:

És azt már megse említem, hogy ez a forgatókönyv hányszor játszódott le bl győzelmek vagy bajnoki címek előtt.
Mert ugye a múltból kiindulva teljes bizonyossággal meg lehet jósolni a jövőt.
Gondolom akkor milliomos leszel a sportfogadásokból.

De egyébként senki nem mondta hogy ki lesz a bajnok, én az aktuális helyzetről beszéltem.

mexes
Kedvenc játékosaid: Xabi Alonso, Modric, Kroos
Kedvenc csapatod: RM

HozzászólásSzerző: mexes » 2024. augusztus 31., szombat 21:05

Realista24 írta: Tavaly ugyanez volt.
Sírt itt mindenki, hehevel az élen hogy jajj mi nem rúgunk négy gólokat, bezzeg a Barca igen…
Tavaly? Mármint 10 éve :D
Csak a szoki hűha...

RaúlCF
Kedvenc játékosaid: Raúl, Modric, Casillas, Zidane, Ronaldinho, Bellingham, Valverde

HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2024. augusztus 31., szombat 21:04

rikko írta: De Jong, Araujo, Christensen, Gavi
Mondjuk ebből a De Jong, Gavi párostól nem látom mivel lenne jobb a mostani játékotok. A védőket adom de a Barca alapfocijában nekik sincs akkora szerepük csak ha valaki nekik megy és tényleg védekezni kell de a liga nagyja ellen kb tök8. De a kp-n kb semmivel nem lesznek jobbak mint a mostani emberek. Ugyanazt fogják tolni.

Pad'em

HozzászólásSzerző: Pad'em » 2024. augusztus 31., szombat 20:57

weah írta: Valami olyasmit olvastam hogy Flicknel most az erőnlét rendbetétele a legfontosabb.A Stabjaból az erőnléti edző nyilatkozta hogy úgy készíti fel őket mintha két mérkőzést kellene játszaniuk egymás után,és ha megkérdezi a fiúkat a végén hogy hogy érzik magukat akkor az legyen a válasz hogy jöhet a harmadik...Spanyol fordítóról olvastam szóval nem pontos,de valami ilyesmi.Viszont tényleg látszik hogy rendbe tette ezt a részét,mert mennek mint golyó minden meccs végéig.Nagy húzás volt nekik Flick leigazolása.
Ez tök jó, hogy így bírják az elejét, aztán majd középtávon, meg tavasszal amikor jön a lényeg a szűk keret sanszosan kifing. Jobban aggódnék ha augusztusban fickándozna a csapatom, mert ez valamikor vissza fog ütni. Persze lehet zseniális a német erőnléti stáb, jók szoktak lenni, de Pintus meg a legjobb úgyhogy nem aggódom. Amikor fontos lesz mi pöccön leszünk az tuti.
Torquemada írta: Négy pont az elején is négy pont, meg a végén is. Nem lesz egyszerű behozni ilyen csapat ellen. Főleg, hogy ott a matrac, ami biztos, hogy kb. 2 vagy 4 pont előnyt még csinál nekik ezen felül is fixen. Holnap meg Pellegrini, aki mindig kettőzött erővel készül ellnünk, és szintén élvezi, ha szopathat minket. Ha a Betis ellen is megcsúszunk, akkor már nagy összegben nem mernék magunkra fogadni. Szerintem vasárnap nagyjából lehet majd látni, hogy kb. hol tartunk és kb. mik lehetnek a reális célok.

Egyébként meg nem lehet mindig mindent nyerni. Olyan szinten voltunk elkényeztetve mostanában, hogy természetesnek vesszük azt, ami nagyon nem az. Nem adták ingyen a címeinket eddig sem, ezután sem fogják.
Én viccelődtem múltkor, hogy már fel is adhatjuk a bajnokságot és koncentrálhatunk a BL-re de úgy látszik vannak akik komolyan így gondolják :lol: 4.forduló van emberek.

Hihetetlen hogy be tudunk szarni 2 döntetlen itt, egy gólgála ott után. Tavaly ugyanigy rúgtak 5-öt vmi cseh csapatnak a BLben, tényleg ugyanez ment, rettegtünk mekkora fogás nekik a Joao Felix.

Amúgy Flick nem kókler, ezt tudtuk, végre lesz ellenfél. Plusz új seprű mindig jól seper.
"Down for Rodrygo... Éder Militao. Carvajal. It's Carvajal's cross... RODRYGOOO, oooh it's extraordinary!!! They prayed for miracles and miracles arrived! REAL MADRID, THE TEAM OF DREAMS. Where has that come from? How did that happen?!"

realbeckham
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: realbeckham » 2024. augusztus 31., szombat 20:53

dzsi91 írta:

Én nemtudom de a fotballban bazdmeg mindenki olyan mint az a 10másodperces tom az 50 első randiból.
Ez hülye :lol: :lol: :lol:
De kb magasan a legjobb hasonlat az elmúlt évekből :agree:
https://youtu.be/3yR5B8viTWQ
but we had possession, we dominated Real Madrid
Lord Xavi

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. augusztus 31., szombat 20:49

Az erőnlétért nem aggódom. Az rendben lesz Flicknél.
A tapasztalat hiánya és a rövid pad az viszont meredek.

Jah és igen, a mai meccs egész jól sikerült, de az előző 3 nem volt parádé, de legalább nyertünk.
Menni kell előre aztán kiderül mire lesz ez elég.
Alapvetően úgy gondolom, hogy még sérülések nélkül is meredek lesz a szezon, így meg extrán az.

miro.
Kedvenc játékosaid: Modric, Sergio Ramos, R9
Kedvenc csapatod: Real Madrid, RB Salzburg

HozzászólásSzerző: miro. » 2024. augusztus 31., szombat 20:37

rikko írta:
miro. írta: Jon a bl,angol hetek,serulesek stb.
Akkor derul ki,hogy milyen labakon allnak,amikor beut a szar.
De Jong, Araujo, Christensen, Gavi, .... ez 4 ember aki alapból kezdő lenne ... Ehhez jön a többi aki sérült... Fati, Bernal.. ez 6 ember .. szerintem elég nagy a szar így is , nem tudom mire gondoltál... Esetleg mindenki legyen sérült ? :shutup:
Az egeszet olvasd es ertelmezd.
Majd beragadnak egy-egy meccsre,aztan jon a bl,3 naponta meccsek,valogatott szarsagok akkor fajni fog ez a hat ember is egybol,de biztos vagyok benne,hogy lesz meg 1-2 jatekosuk par napra-hetre akit pihentetni kell.
Most minden jo,minden happy. A real mindig ezekbol a szar periodusokbol tud kilabalni,ezert erosek.

Ja,most latom hogy barcas vagy.
Ne kotekedj,elvezd ki,hogy vegre volt harom jo meccsetek egymasutan. :lol:
Real Madrid

Roger Federer :goat:

Red Bull Salzburg

SERIENMEISTER 2013-2023

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. augusztus 31., szombat 20:35

dzsi91 írta: Én nemtudom de a fotballban bazdmeg mindenki olyan mint az a 10másodperces tom az 50 első randiból
Te jó ég az mekkora film és jelenet. :lol:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 31., szombat 20:34

Anthony írta:
dzsi91 írta:

Hihetetlen de mégse. Augusztus 31 :lol:
És mi a hihetetlen? Hogy beragadtunk a rajtnál vagy azt akarod mondani hogy nem igaz?

"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

chronic
Kedvenc játékosaid: R9, Modric
Kedvenc csapatod: fehér balett

HozzászólásSzerző: chronic » 2024. augusztus 31., szombat 20:31

rikko írta:Esetleg mindenki legyen sérült ?
Igen, az lenne a fer. :mrgreen:

Mi hulla gyengék vagyunk, ti meg álljatok ki a la mágiával, köszcsi.

Anthony
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo

HozzászólásSzerző: Anthony » 2024. augusztus 31., szombat 20:29

dzsi91 írta:
Anthony írta: Le a kalappal amit a pályán művelnek. Amit a pályán kívül az teljesen más tészta.

Lehet jönni itt minden kifogással meg jövendőléssel hogy mikor lesznek szarok, de jelenleg mi vagyunk azok, mi kezdtünk a legrosszabbul az európai nagycsapatok közül.

rikko
Kedvenc játékosaid: Zidane, Ronaldo, Iniesta, Pirlo, Maldini, Beckham, Puyol, Viera, Henry
Kedvenc csapatod: Barca, Wisla Krakow

HozzászólásSzerző: rikko » 2024. augusztus 31., szombat 20:23

miro. írta: Jon a bl,angol hetek,serulesek stb.
Akkor derul ki,hogy milyen labakon allnak,amikor beut a szar.
De Jong, Araujo, Christensen, Gavi, .... ez 4 ember aki alapból kezdő lenne ... Ehhez jön a többi aki sérült... Fati, Bernal.. ez 6 ember .. szerintem elég nagy a szar így is , nem tudom mire gondoltál... Esetleg mindenki legyen sérült ? :shutup:

dzsi91
Kedvenc játékosaid: Cristiano Ronaldo, Sergio Ramos, Karim Benzema, Luka Modrić
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2024. augusztus 31., szombat 20:20

Anthony írta: Le a kalappal amit a pályán művelnek. Amit a pályán kívül az teljesen más tészta.

Lehet jönni itt minden kifogással meg jövendőléssel hogy mikor lesznek szarok, de jelenleg mi vagyunk azok, mi kezdtünk a legrosszabbul az európai nagycsapatok közül.
"Real Madrid have made me feel small, as if I had a small penis...Football is my religion and I don't like that there are gods bigger than mine."- Robbie Williams

Vissza: