Sorozatok, TV műsorok

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: Sorozatok, TV műsorok

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 18., csütörtök 2:10

nmate írta:Na mivel itt sokaknak ismerem valamennyire az ízlését. Segítsetek dönteni melyikbe vágjak bele. Mindegyikről tudom, hogy minőségi, mindegyiknek érdekel is a témája.

a) Boss
b) Person of Interest
c) Newsroom
d) Homeland.

Tudom Realista, a többin ne is gondolkozzak, legyen a d) :mrgreen:
De ha a többit mondjuk a Homelandhez kéne hasonlítani...akkor mit mondanátok.
Homeland. B-)

h3x0r

HozzászólásSzerző: h3x0r » 2014. december 18., csütörtök 1:53

Realista24 írta:
torjack írta:Bazz, a Homeland megint odarakta. Az utolsó jelenetnél leesett az állam.
Mindig tudtam, mindig!!! De már kezdtem feladni a reményt, hogy igaz.
10/10 újra.
Lakotarsam csak most ert ra hogy megnezzuk. Aztak.rva. :salute: Mit muveltek ezek az utolso 10 percben :lol: Az ilyen reszek miatt nezek sorozatokat 10/10. (en hulye meg majdnem kaszaltam az elozo evad vegen :mrgreen: )

poronty
Kedvenc játékosaid: M. Laudrup, Modric, Kroos, Courtois

HozzászólásSzerző: poronty » 2014. december 18., csütörtök 1:19

Ebből a négyből csak kettőt láttam a Homeland-et illetve Newsroom-ot, de számomra nem kérdés, hogy a Newsroom-ot nézzed. Elég egy indokot mondanom szerintem, Sorkin.
--------------Körte
Hakimi--Saliba--Gvardiol-Davies
------Fede------------Emery
Foden----Bellingham-----Musiala
-------------Haaland

https://www.youtube.com/watch?v=kRzMmt_MFko

nmate
Kedvenc játékosaid: Arbeloa

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 18., csütörtök 1:06

Na mivel itt sokaknak ismerem valamennyire az ízlését. Segítsetek dönteni melyikbe vágjak bele. Mindegyikről tudom, hogy minőségi, mindegyiknek érdekel is a témája.

a) Boss
b) Person of Interest
c) Newsroom
d) Homeland.

Tudom Realista, a többin ne is gondolkozzak, legyen a d) :mrgreen:
De ha a többit mondjuk a Homelandhez kéne hasonlítani...akkor mit mondanátok.

mathers
Kedvenc játékosaid: Cristiano, Ramos, Modric, Iniesta, Ronaldinho, Ronaldo, Zidane

HozzászólásSzerző: mathers » 2014. december 17., szerda 14:53

Ez a Hell On Wheels című sorozat nagyon bejön. Imádom a vadnyugatot. És filmekből sajnos nem sok ilyen van újabb. Egy kettővel találkoztam eddig, ami jó volt. De itt egy jó kis sorozat. Eddig 10/6,5. Nagyon elkapott a hangulata. És a kritikák szerint a 2. évad még jobb. :)

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 16., kedd 11:52

torjack írta:Bazz, a Homeland megint odarakta. Az utolsó jelenetnél leesett az állam.
Mindig tudtam, mindig!!! De már kezdtem feladni a reményt, hogy igaz.
10/10 újra.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 15., hétfő 20:18

nmate írta:HoC 2. évad 11. rész. Na álljunk meg egy ásónyomra. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez mi a fasz volt a végén? Szívatnak? :lol: Most nincs is kedvem ledarálni a maradék két részt.
De mégis volt kedvem ledarálni a végéig...Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!PRESIDENT UNDERWOOD :mrgreen: Bár sejthető volt rég. De akkor is. :happy:

torjack
Kedvenc játékosaid: R9, Zizou, Raúl, RC, San Iker, Redondo, Hierro, Xabi, Ramos, CR7
Kedvenc csapatod: RMCF, Fradi,Nationalelf

HozzászólásSzerző: torjack » 2014. december 15., hétfő 18:24

Bazz, a Homeland megint odarakta. Az utolsó jelenetnél leesett az állam.

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 15., hétfő 14:53

De még jó, hogy nem HBO sorozat :lol: :lol:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 15., hétfő 14:50

Jah, csak annyi? :lol: :mrgreen:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

Boky
Kedvenc játékosaid: Modric

HozzászólásSzerző: Boky » 2014. december 15., hétfő 14:49

Realista24 írta:
nmate írta:HoC 2. évad 11. rész. Na álljunk meg egy ásónyomra. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez mi a fasz volt a végén? Szívatnak? :lol: Most nincs is kedvem ledarálni a maradék két részt.
Mire gondolsz?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!szerintem a frank + felesége + meechum kombóra gondol. az elég meredek volt, a lényeg az volt, h bemutassák, h frank széles skálán mozog a spektrumon :D

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 15., hétfő 14:48

Realista24 írta:Mire gondolsz?
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Édeshármas.

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2014. december 15., hétfő 14:42

Mire gondolsz?
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

nmate

HozzászólásSzerző: nmate » 2014. december 15., hétfő 14:41

HoC 2. évad 11. rész. Na álljunk meg egy ásónyomra. Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Ez mi a fasz volt a végén? Szívatnak? :lol: Most nincs is kedvem ledarálni a maradék két részt.

gunner
Kedvenc csapatod: Arsenal

HozzászólásSzerző: gunner » 2014. december 14., vasárnap 20:53

Két rész nekem is megvan eddig. Majd írok bővebben róla pár rész után :)
"And my heart will leave you never."

tucsoki

HozzászólásSzerző: tucsoki » 2014. december 14., vasárnap 20:12

h3x0r írta:Halt and Catch Fire 1x1
Valaki más nézte még?
1x03 után bővebben: Az alapötlet kiváló, a téma egyébként is vonz, maga a sorozat hangulata könnyedén beszippant, de a kivitelezés, vagy inkább a részletezettség, kidolgozás nem tetszik. Próbálok spoiler-mentesen írni, de azért használom a gombot. Ki fogok bökni mindent ami tetszik és nem tetszik, szóval lehet picit hosszabb lett: Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!Joe (ex-ibm-es menedzser) figurája teljesen rendben van, viszi a hátán a sorozatot, és a harmadik rész végére a begyepesedett, önbizalom hiányos programozónk Gordon is kulcsfigurává lép elő. Azért kezdtem így, mert kb. e két szereplő miatt folytatom a sorozatot, egyébként nagyon sok élményromboló dolog van benne. Természetesen ha ezek fölött szemet huny az ember akkor nagyon is lehet élvezni, de van amikor megy, van amikor nem, nekem most nem. A Cameron majd megírja a BIOS-t szál nekem több okból sem jön be. Már ott megbukott a dolog ahogy kiválasztották a munkára, de a későbbiekben sem lett szimpatikus a viselkedése. Persze, a lázadó tinédzser szempontjából maximálisan élethű, engem inkább a racionalitás hiánya zavar, ami nem csak Joe-ból, de a Texas Instruments főnökéből is nagyon hiányzik. Legalább egy Hello World!-ot kérhettek volna a lánytól, hogy látszata legyen a dolgoknak, de nem, Joe szava többet ér bármely józan ésszel meghozott döntésnél. Rátérve, Ő megérkezik a semmiből, felveszik, feltételekkel, hogy ő nem fog semmit átalakítani, meg vegyen vissza magából, aztán egyik pillanatról a másikra csődbe visz egy több évtizede élő szoftvercéget, aminek mintha következményei sem lettek volna (legalábbis ennek a lefestése annyiba merült ki hogy elengedtek pár embert, de az is inkább viccesre sikeredett), majd jön a PC-s ötlet, ami a főnöknél annyira irracionálisan kellett volna hogy hasson, mintha én ma azt mondom hogy 5 év múlva 4 lábbal születnek a gyerekek. Akkoriban az amit Joe képvisel nagyjából így hangzott. Ergo elvártam volna hogy bemutassák, miként lehet rászedni a főnit erre a lehetetlen küldetésre, de 1-2 flegma odaszóláson kívül semmit se kaptunk. Mindenki sejtheti, még az is aki nem konyít az informatikához, hogy egy BIOS-írás nem egyszerű művelet, nekem meg pont azt próbálják beadni, hogy egy hanyag tinédzser egyedül (lol) oldja meg az egészet. Ilyen szempontból lehettek volna kicsit élethűbbek, vagy legalább próbáljanak átverni azzal hogy egész nap bent gürizik az irodában. Ehelyett csak ilyen komikusan ható kilengéseket láttam (pl. rúzzsal írt a tükörre). Az első fizetése pedig még nagyobb poén ennek tekintetében. Visszakanyarodva a történésekhez, Joe még az IBM-nek is beköpte a céget (értem én a taktikát), de ennek sem volt következménye, vagy akkor nem értem mire fel kellett erősködni a Texasi-keményekvagyunk monológgal. Az 1x01-ben ahogy felspanolta Gordon-t hogy szedje már össze magát, mert többre is képes, az nagyon tetszett. Több ilyet még bármikor, de sokkal több szakmaiságot, részletezést, pontosságot, racionalitást, drámát (nem tudom mely gyűjtőszóval lehetne ezeket lefedni) hiányolok a sorozatból. Azt is megértem hogy az innováció valahol mindig az extrém gondolatok határát súrolja, ezért nem kell feltétlenül földhöz ragadtnak lenniük, kell a bátorság, pont ezért is menő nagyon Joe szerepe.

reeed_ati
Kedvenc játékosaid: Zinedine Zidane

HozzászólásSzerző: reeed_ati » 2014. december 14., vasárnap 19:29

danianevem írta:Marco Polo s01e01

No offense, de ez már igazi minőségi bor a sok tablettás között. :mrgreen: Érdekes kultúra, (számomra) kevésbé ismert történelmi kor, meg egy birodalom felemelkedése. A történet középpontjában Kubiláj kán és a címszereplő, illetve a Mongol Birodalom, a maga szépségéivel és különlegességével. A látványról pedig beszéljen a trailer.

A sorozatot egyébként a Netflix (House of Cards, Orange is the New Black) készítette, szóval egy próbát bőven megér. A pilottal engem már megvettek kilóra, ment is a rendelés a tékába. B-)
Tegnap kezdtem én is, 2 részt lenyomtam gyorsan, este folytatom majd.
A második rész vége adta rendesen. :)
Még nagyon nem mondok róla véleményt, látványra ott van az biztos, maga a kor és a történet is nagyon bejövős nekem.
Egyébként a starz csinálta volna, a Spartacus fanoknak ismerős lehet, csak a magas forgatási költségek miatt lepasszolták és ezért csinálja a Netflix. Ezt csak azért, mert ezek alapján garantált minden részben a dugás és a fight :mrgreen: , ezt eddig meg is kaptam az első 2 rész alapján. :smile:
Így, hogy a GoT és a Vikings szünetel, Spartacus kivégezve, nagyon ki voltam már éhezve egy hasonló stílusú sorozatra.

doncsontos
Kedvenc játékosaid: Luis Figo, Ronaldo, Zidane, Kroos
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F.

HozzászólásSzerző: doncsontos » 2014. december 14., vasárnap 19:06

SOA :'( :'( :salute:

nálam a minden idők legjobbja. ha csak a sorozatra gondolok a hideg végig fut a hátamon baszki és vége... egyértelmű 10/10

de
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!komolyan Vic vezette a kamiont amibe bele nullkezezett Jax? :lol: :lol: mondom mi a fasz (Vic a The Shieldből)
Luis Figo 10
Ronaldo Nazárió 9
Zinedine Zidane 5

P. Krisz

HozzászólásSzerző: P. Krisz » 2014. december 14., vasárnap 18:39

Elkezdtem én is az Orphan Blacket ha már ennyien dicsértétek , és 2 rész után eléggé adja .
Ami meglepetés volt hogy Michael Mando is szerel benne , aki Vaas Montenegro voice és mocap színésze volt . :lol: :lol:
Hogy híjják?
Bill.
Ide hallgass Bill!... Bill??!!! Mi a lófaszt hallok én, Bill?

Kerlon
Kedvenc csapatod: Levante

HozzászólásSzerző: Kerlon » 2014. december 14., vasárnap 18:26

Realista24 írta:Te mathers. Majdnem minden postban spoiler mentességet kérsz, erre kitolsz egy ilyen kepet :lol:
Én beszarok rajta néha, esküszöm, hogy tudathasadásos amúgy. Néha lelkesen ír róla, néha meg mintha te lennél. :lol:

Amúgy hintek neki két nagy spoilert:
Spoiler következik, olvasáshoz jelöld ki a szöveget!https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=54FC72D1

https://scontent-b-fra.xx.fbcdn.net/hph ... e=55128C01

Plusz a hivatalos honlapon van egy új videó, ahol Olivert mutatják a szikla alatt holtan és Maseo/Sarab beszél és közeledik a holttesthez (valaki). Lehet a valaki lesz amúgy a csavar és csak Maseo az infót adta le az Arrow-teamnek. Kíváncsi leszek.

Csak, hogy kezdjen beletörődni a dolgokba.
"A futball alapvetően egy észjáték lenne, egy nagy sebességű, valós idejű stratégiai játék, amiben nem mindig neked kell adnod a gólpasszt, nem mindig neked kell lőnöd a gólt, de nem is mindig neked kell megszerezned a labdát."
K

Vissza: