fees is that he is being used for 'Money Laundering'.
Na végre mások is kezdik észrevenni
![Nevet :lol:](./images/smilies/laugh.gif)
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 4., kedd 19:06
HozzászólásSzerző: el magico » 2022. január 3., hétfő 21:32
HozzászólásSzerző: ikarus93 » 2022. január 3., hétfő 21:16
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 3., hétfő 21:08
nyilván más szint a kettőhehetheoriginal írta: LOL, majd pont egy morata miatt nem jatszana haland![]()
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 3., hétfő 19:32
HozzászólásSzerző: Jim » 2022. január 3., hétfő 19:23
Spanyol, most újra ez az egyik legfontosabb odaát Xavi érkeztévelPad'em írta: Milyen kritériumok alapján jött ki vajon Morata Xavinak?
HozzászólásSzerző: Pad'em » 2022. január 3., hétfő 19:00
Milyen kritériumok alapján jött ki vajon Morata Xavinak? Nem egy skilles gyerek, kispasszos tiki tökömbe nem illik, a sebessége jó, de helyzetet kihasználni meg nem tud, egyedül az erkölcsei miatt illik oda'shutterisland írta: vicces lenne a viking a torpok kozott, de ebbol ugy nez ki morata lesz.![]()
szerintem amugy fekudne moratanak, ha ala jatszik a csapat, csak hat megvannak a limitjei.
HozzászólásSzerző: 'shutterisland » 2022. január 3., hétfő 18:52
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 3., hétfő 18:42
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 3., hétfő 18:31
HozzászólásSzerző: hehetheoriginal » 2022. január 3., hétfő 16:27
HozzászólásSzerző: davi10 » 2022. január 3., hétfő 16:04
Hát nem tudom, amekkora mozgástere volt (semekkora) szerintem szépen rendezgeti a dolgokat.flori írta: Eddig azért nem egy sikersztori az ő visszatérése sem, amekkora pofája volt a plakátokkal, olyan gyenge eddig a menedzsment. Dörzsölt figura, de bármit csinál már, hivatalosan az ő nevéhez fűződik Messi távozása, ami örök stigma lesz rajta. Valószínűleg ő sem sejtette, hogy ekkora a szar, próbálja ezt megelőzni és kockáztat ezekkel az igazolásokkal. Értitek, úgy leigazol valakit 60 millióért, hogy nem biztos a nevezése. Őrület mi mehet ott a háttérben, mekkora káosz lehet.
HozzászólásSzerző: halamadrid » 2022. január 3., hétfő 16:03
HozzászólásSzerző: dzsi91 » 2022. január 3., hétfő 15:12
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 3., hétfő 15:08
Több annál azért. Nem véletlen örültek ennyire a visszatérésének. Populista, nagyszájú ember, de azért elég sikeres barcát hagyott maga mögött. Megvannak a kapcsolatai, nyilván nem Perez szintű elnök, de messze jobb választás, mint Bartomeu meg a Rosell féle brigád.RaúlCF írta: Laporta egy kókler politikus. tipikusan hazudik és puffogtat a nép meg benyeli.
én többre tartom Haalandot hogy ilyenbe belemenjen amikor bárhova mehet.
Ez igaz, de ha a végeredményt nézed majd a szezon végén, akkor az van, hogy kiestek az Európa Ligába, amit szerintem fel sem fognak milyen szintű égés, valamint harcolnak a BL helyekért. Egyelőre viszonylag jól lavírozik, de sok minden ki fog tisztulni augusztus végén. Egyáltalán nem olyan rosszak ezek a lamasiás gyerekek, mint amennyit röhögnek rajtuk a sajtóban, de hosszútávon csak rájuk támaszkodni édes kevés lesz, mert azért az aranygenerációtól meg kurva messze vannak. Ez a Morata igazolás is... kiváncsi vagyok hogy lesz kommunikálva, mert ha nem fizetnek érte, és megvan a barca-juve-atletico hármas deal, akkor igazából mindenki elengedte a tartozásait, és ők Griezmann árán (40 millió euro) veszik át az öreg Alvarót.Nem azért, mert én sem csípem Laportát, de amekkora foshalmazt vett a nyakába nagyon nincs mit felróni neki. Ki kell szórnia a ballasztot akár ingyen is.
Xavi kinevezése nem volt hülyeség. Az idei szezonjuk úgy is kuka, ezért lehet játszatni a la masias arcokat, és ha vaegy beválik az nekik óriási nyereség.
Azt nem tudom honnan szedne pénzt Haaland kategóriájú igazolásokra, de egy ekkora klub, mint a Barca sok mindent elbír. Max majd fizetik a kölcsönök kölcsönét 50 évig.
HozzászólásSzerző: Anthony » 2022. január 3., hétfő 14:59
Nem azért, mert én sem csípem Laportát, de amekkora foshalmazt vett a nyakába nagyon nincs mit felróni neki. Ki kell szórnia a ballasztot akár ingyen is.flori írta: Röhöghetünk, de simán kinézem Laportából, hogy all in-ben elviszi a norvégot.
Eddig azért nem egy sikersztori az ő visszatérése sem, amekkora pofája volt a plakátokkal, olyan gyenge eddig a menedzsment. Dörzsölt figura, de bármit csinál már, hivatalosan az ő nevéhez fűződik Messi távozása, ami örök stigma lesz rajta. Valószínűleg ő sem sejtette, hogy ekkora a szar, próbálja ezt megelőzni és kockáztat ezekkel az igazolásokkal. Értitek, úgy leigazol valakit 60 millióért, hogy nem biztos a nevezése. Őrület mi mehet ott a háttérben, mekkora káosz lehet.
Szerintem egy útja van, és azt is fogja választani. Jönnek majd a keleti szponzorok, nou camp felújítás, és a drága igazolások. Előre eladósítja a klubot, de ha jönnek a sikerek, akkor valóban növekedni fognak a bevételek és az évek alatt kihozhatja nullára a klubot. Azonban a matek nem ilyen egyszerű, akkora zakó lehet ebből klub szinten, hogy abból 10-20 év alatt nem jön fel a csapat.
HozzászólásSzerző: RaúlCF » 2022. január 3., hétfő 14:52
HozzászólásSzerző: flori » 2022. január 3., hétfő 14:49
HozzászólásSzerző: M1Ö » 2022. január 3., hétfő 13:53
Uhhh, reszkess világ!Pad'em írta: Barcelona president Joan Laporta again on Haaland and big signings for next months: “Everybody in the world should get ready, as we are back as big players in the market. Barça are back”.
HozzászólásSzerző: Remy » 2022. január 3., hétfő 13:16
Ez így is van. Akiket igazolnak, azok csak kiegészítő emberek. A La Masiaban csak alfa hímek vannak.hehetheoriginal írta: De varnyal mar, nem az volt a mondás, hogy meszkeunklübb, la masziabol jonnek a hobbitok leigazni a vilagot a gorbe kis labaikkal, hatukon vasággyal?
Most akkor nem ertem![]()
Jelenlévő fórumozók: 26 regisztrált és 0 vendég
© 2011-2022 Madridom.hu | Médiaajánlat | Adatvédelem