OFF

Filmek, zenék, könyvek, off... Egyszóval minden más.
lordgabi
Kedvenc játékosaid: Raúl, Puskás, CR, R9, RC, Zidane, Casillas, Ramos, Marcelo, Guti, Nacho
Kedvenc csapatod: Real Madrid

Re: OFF

HozzászólásSzerző: lordgabi » 2021. július 23., péntek 17:22

Vasárnap én is elértem végre fürödni, valami csodamód, hogy elkerülte az eső aznap Mogyoródot vagy két órán keresztül kavargott a vihar. Az Aquarénában voltunk barátnőmmel, köszönöm az ajánlást. A belépő 7900 forint a helyszínen, amit először sokalltam, de mivel bármiből bármennyit be lehet vinni, így nem is kell odanézni az árnak. Minden egyes medence, csúszda ki lett próbálva, két darabban kb teljesen megakadtam a korom sötétségben a közepén, és a végén úgy pottyantam ki belőle, hogy alig csobbantam, mint amikor elsüllyed egy üveg pia. :lol: De a többi komoly sebességgel csúszott, jó volt na, csak nagyobb társasággal érdemes ide elmenni, ne csak egy emberen lehessen röhögni. :mrgreen:
Ex-szerkesztő.

2015. november 25.
UEFA Bajnokok Ligája - Shakhtar Donetsk 3-4 Real Madrid C.F.
Arena Lviv, Lemberg - A nagy találkozás! :sziv: :salute:

Realista24
El Padre
Kedvenc játékosaid: Zidane, Benzema
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 23., péntek 17:04

lestat írta:
Donát írta: lol :kalapos:
Igy van. Aki vedi a melegeket az csak is meleg lehet. Logikus ez is.

En mondjuk pont teljesen bekeben vagyok a sajat szexualitasommal de mindegy. Ne szemelyeskedjunk ugye :sly:

En le is zarom a reszemrol. Jot dumaltunk. Peace :agree:
Pont olyan logikus mint amit írtatok Bence barátoddal.
Karim Benzema: "A Real Madridnál vagyok, csak ez számít"
Zidane - The Maestro Of The Decade HD
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

ferni

HozzászólásSzerző: ferni » 2021. július 23., péntek 16:38

Googleon van egy elég fasza doodle game, elég tartalmas, az animációk nagyon szépek, amik játék közben vannak, el lehet vele lenni, kajak jó :mrgreen:
https://www.google.com/doodles/doodle-c ... es-july-24
Olimpiához kapcsolódó, 7 versenyszám van egy szigeten, de vannak benne sztori részek is :mrgreen:

Marky
Kedvenc játékosaid: R9, CR7, Benzema, Marcelo
Kedvenc csapatod: csakamadrid.

HozzászólásSzerző: Marky » 2021. július 23., péntek 15:30

füst írta: A másik pedig alig várom hogy a Tisza tavat felfedezzék maguknak az emberek, mert velence és balaton mellett méltatlanul alulértékelt, vagy csak én érzem így hogy nagyobb figyelmet érdemelne.
Inkabb ne tegyek, mert ahhoz, hogy a Balatonhoz hasonlo nyaralohely lehessen, ki kellene irtani az elovilaganak nagy reszet.

füst
Kedvenc játékosaid: Zidane, Reus, Modric

HozzászólásSzerző: füst » 2021. július 23., péntek 15:23

Örülök hogy az elején kiszálltam a témából.
Bár még lett volna mondanivalóm, de sejtettem hova fut ki az egész, szóval inkább csendben maradtam, hogy megússzam a zaccot. :mrgreen:

A másik pedig alig várom hogy a Tisza tavat felfedezzék maguknak az emberek, mert velence és balaton mellett méltatlanul alulértékelt, vagy csak én érzem így hogy nagyobb figyelmet érdemelne.

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 23., péntek 14:55

Donát írta: lol :kalapos:
Igy van. Aki vedi a melegeket az csak is meleg lehet. Logikus ez is.

En mondjuk pont teljesen bekeben vagyok a sajat szexualitasommal de mindegy. Ne szemelyeskedjunk ugye :sly:

En le is zarom a reszemrol. Jot dumaltunk. Peace :agree:
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 23., péntek 12:47

kodo írta: Velencei -tóhoz hova érdemes menni strandolni? Vonattal mennénk pestről, én még sosem voltam ezért kérdezek faszságot. :mrgreen:

Agárd milyen? Hétvégén mennyire van nyomor?
Most offoltak vagy 5 strandot, mert fostalicska a víz minősége. Néhány hír szerint fertőző.
Egyébként Velence Korzó, bár hétvégén rotty, ahogy minden használható része.

Bár Korzón volt kölyök nemrég, a víz kicsi, az iszap miatt büdös van...menj Balatonig :kalapos:
Carlo Ancelotti: "Benzema egy olyan játékos, akinek nincs szüksége arra, hogy sokat dolgozzon."
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

KAG
Kedvenc játékosaid: G.H#14 ; LuMo#19 ; M#12 ; SR#4 ; CR#7
Kedvenc csapatod: Real Madrid C.F

HozzászólásSzerző: KAG » 2021. július 23., péntek 12:45

Minden rottyon van, egyre kevesebb a szabadstrand.
ZIDANE

kodo

HozzászólásSzerző: kodo » 2021. július 23., péntek 12:38

Velencei -tóhoz hova érdemes menni strandolni? Vonattal mennénk pestről, én még sosem voltam ezért kérdezek faszságot. :mrgreen:

Agárd milyen? Hétvégén mennyire van nyomor?

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2021. július 23., péntek 10:54

Realista24 írta:
lestat írta:

Szoval te is az a tipikus ferfi vagy akinek bassza a csoret ha ket ferfi smarol. De bezzeg ha nök akkor sexy stb stb...? :hmmm:
Kezdesz atmenni nagyon személyeskedobe, szóval lehet jobb ha elengeded a témát (főleg ha nem érted amit írok, bár akkor ott a lehetőség kérdezni). De lehet azért vagy ilyen feszült mert érintett vagy benne.
Realista24 írta:
lestat írta: :agree: valahogy igy.
Tehát ilyen elven akinek nincs baja, annak meg nem ízlett. Logikusnak tűnik.

Egyébként sem erről szólt a téma, bár nem lepődök meg, hogy ide jutottunk.
lol :kalapos:

Realista24
El Padre
Kapcsolat:

HozzászólásSzerző: Realista24 » 2021. július 22., csütörtök 19:40

lestat írta:
Bencze írta:

Ha valakinek baja van a normalis melegekkel az csak fel, hogy izlene neki a fasz. :D
:agree: valahogy igy.
Tehát ilyen elven akinek nincs baja, annak meg nem ízlett. Logikusnak tűnik.

Egyébként sem erről szólt a téma, bár nem lepődök meg, hogy ide jutottunk.
Tous avec Karim
Je Suis Benzema

lestat
Kedvenc játékosaid: Beckham, Zidane, C.Ronaldo, Ramos

HozzászólásSzerző: lestat » 2021. július 22., csütörtök 19:34

Bencze írta:

Ha valakinek baja van a normalis melegekkel az csak fel, hogy izlene neki a fasz. :D
:agree: valahogy igy.
Cristiano Ronaldo :goat:
2014-2024 Champions League Dynasty.
Danke Toni 🎱
Zinedine Zidane

92:48 :sziv:

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 22., csütörtök 18:54

Bencze írta: ]
Pszichodelikus szerek pont, hogy segitenek kulonbozo fuggosegek legyozeseben ami a 60-as evek ota nyilt titok a szakmaban. MDMA pedig az uj csodaszer lehet depresszio es ptsd ellen.

.
Igen, epp ezt irtam. Viszont Daubner Bèla maskepp gondolja.

Nem csak az mdma. Lsd, ketamin, gomba, dmt.

Ketamin terapia itthon is van.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. július 22., csütörtök 18:36

Bocs a duplaert, mar nem tudtam szerkeszteni.
Egy frissebb hosszutavu tanulmany szerint ahol lezbikus parok orokbefogadott gyerekei felnottkori szexualitasat vizsgaltak, kiderult, hogy a nok 70%-a es a ferfiak 90%-a heterova nott fel, a tradicionalis csaladbol szarmazok 88% es 98% elleneben. Ez a kulonbseg mutatja, hogy bizony nem kizarolag genetika jatszik szerepet a szexualitasban.

Bencze
Kedvenc játékosaid: Benzema, Valverde
Kedvenc csapatod: Tippelj :)

HozzászólásSzerző: Bencze » 2021. július 22., csütörtök 18:24

kierkegaard írta: bagdy emőke egy vérkeresztény konzervatív pszichológus. Nagyon jó szakember de ehhez a témához semmi köze.

Ez kb olyan mint amikor dr Daubner Béla pszichiátert kérdezik arról, hogy hasznosnak tartja e az lsd és egyéb pszichodelikus szerekkel történő terápiát amire válaszként a 80-as évek óta tartó drogpolitika visszacsengése jön elő..függő leszel és a kárhozatban égsz el. Csak annyi a különbség, hogy Daubner azt mondja, hogy ez az ő saját véleménye, míg a kormány házi pszichológusa meg kategórikusan kijelenti, mikor a szakma álláspontja és az egyetemen pszichológia, pszichiátria szakon tanultak másról árulkodnak. A publikációk bárki számára elérhetőek a témában, nincs összefüggés.

Viszont az valóban kérdés, hogy mikor érdemes ilyen témákról beszélni és hogyan vonjuk bele a társadalomba ezt a témakört, úgy hogy ezzel ne okozzunk zavarokat az erőben.
Pszichodelikus szerek pont, hogy segitenek kulonbozo fuggosegek legyozeseben ami a 60-as evek ota nyilt titok a szakmaban. MDMA pedig az uj csodaszer lehet depresszio es ptsd ellen.

Yazid, a felesegem FEKETE aki ugyanolyan ember, mint te vagy en csak kerekebb seggel.

Donát
Kedvenc csapatod: Los Blancos

HozzászólásSzerző: Donát » 2021. július 22., csütörtök 11:59

Swineherd írta: Van ilyen álláspont is.

"az epigenetikai tudásunk szerint a gének és bizonyos korban a kulcsingerek összeadódó hatása hozza létre ezt a pszichoszexuális orientációt. A kritikus szocializációs kor éppen a legkisebb gyermekkor, főként az óvodáskor."

"ha volna is hozzá genetika, ne aktiválják beható kulcsingerek. Hagyni kell ezt a kort a békés fejlődési úton, főleg ha genetikai nemmel azonos társadalmi nemet, gendert szeretnénk. Semmi más behatás nem szükséges."
Jó, de akkor a 90-es vagy korábbi évek előtt miért nem tűntek el a melegek, ott honnan jött nekik az inger? A médiából nem. Ezen logika alapján nem kellett volna kikopnia a homoszexualitásnak az emberiségből?

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 22., csütörtök 11:36

bagdy emőke egy vérkeresztény konzervatív pszichológus. Nagyon jó szakember de ehhez a témához semmi köze.

Ez kb olyan mint amikor dr Daubner Béla pszichiátert kérdezik arról, hogy hasznosnak tartja e az lsd és egyéb pszichodelikus szerekkel történő terápiát amire válaszként a 80-as évek óta tartó drogpolitika visszacsengése jön elő..függő leszel és a kárhozatban égsz el. Csak annyi a különbség, hogy Daubner azt mondja, hogy ez az ő saját véleménye, míg a kormány házi pszichológusa meg kategórikusan kijelenti, mikor a szakma álláspontja és az egyetemen pszichológia, pszichiátria szakon tanultak másról árulkodnak. A publikációk bárki számára elérhetőek a témában, nincs összefüggés.

Viszont az valóban kérdés, hogy mikor érdemes ilyen témákról beszélni és hogyan vonjuk bele a társadalomba ezt a témakört, úgy hogy ezzel ne okozzunk zavarokat az erőben.

csababarca
Kedvenc játékosaid: Messi, Iniesta, MBappé
Kedvenc csapatod: FC Barcelona,Pats,Saints,Celtics, GSW.

HozzászólásSzerző: csababarca » 2021. július 22., csütörtök 11:30

Nekem az a fura, hogy úgy beszélünk a melegekről, meg erről az egészről, mintha melegnek lenni népszerű dolog lenne.
Kérdezzetek meg egyszer egy meleget, hogy hogy éli meg magában azt hogy meleg, vagy a felismerés útját, biztos nem azt fogjátok érezni, hogy hú de népszerű dolog ez.

Engem ez két dolog miatt zavar:
-az egyik hogy melegek népszerűsítéséről beszélnek felső szinteken. Senki nem azt akarja, hogy a gyerekek körében népszerűsítsék a melegséget és valami választható felszabadulás útként tekintsenek rá.
Szerintem arról szól a melegek “népszerűsítése”, hogy ha egy gyerekben kialakulnak ilyen gondolatok, érzések (inkább ezek), akkor ne csavarodjanak be tőle.
És igen igaza van a kormánynak, hogy a szülők feladata lenne erről beszélgetni a gyerekkel. De tegyük a szívünkre a kezünket, sokszor egy elégtelen osztályzatot elhallgat a gyerek, legtöbb családban a szexualitás tabu, akkor majd pont ezzel kiáll a szülők elé. Nem életszerű, sajnos.

- a másik, hogy nekem nagyon sok meleg barátom van, az egyik legjobb barátom is 3 éve mondta el hogy meleg, persze sejtettük már előtte is, de nem merte elmondani.
Nem csak nekünk, de nagyon magának se, próbálkozott lányokkal még fiatalon, de nem ment neki.
Na most soha nem hallottam a meleg ismerőseimet arról beszélni, hogy mennyire menő melegnek lenni.
Nem véletlenül.

Amikről a médiában szó van az a melegek jó ha 1 %át érinti, csak hát velük lehet riogatni.

Egyébként hetente felnézek a bayer oldalára röhögni kicsit (bár nem vicces, inkább szomorú és segítségre szorul az az ember), és konkrétan ott találkozok szinte csak ezekkel a kisarkított dolgokkal, mint a gyerekét szoptatni próbáló egyeddel is.

A család meg valóban első számú szociális minta, de a melegséghez kevés köze van.
Ismerek hithű katolikus, konzervatív családban felnövő meleget is. Pedig nem nevelték annak, mintákat se nagyon kapott.
"Ma is itt ül lomhán, petyhüdten,
Fejét, jussát, szivét kobozzák
S ha nehányan nem kiáltoznánk,
Azt se tudná, hogy őt pofozzák."

Swineherd
Kedvenc játékosaid: Il Fenomeno

HozzászólásSzerző: Swineherd » 2021. július 22., csütörtök 11:22

Van ilyen álláspont is.

"az epigenetikai tudásunk szerint a gének és bizonyos korban a kulcsingerek összeadódó hatása hozza létre ezt a pszichoszexuális orientációt. A kritikus szocializációs kor éppen a legkisebb gyermekkor, főként az óvodáskor."

"ha volna is hozzá genetika, ne aktiválják beható kulcsingerek. Hagyni kell ezt a kort a békés fejlődési úton, főleg ha genetikai nemmel azonos társadalmi nemet, gendert szeretnénk. Semmi más behatás nem szükséges."
Schmeichel - Cafú, Nesta, Ramos, RC - Modric, Redondo - Laudrup, Zidane - Ronaldo, Benzema

kierkegaard

HozzászólásSzerző: kierkegaard » 2021. július 22., csütörtök 11:15

Yazid írta: de látjátok csak elérik ezek a deviáns, transzgend meg nem is tudom mik hogy beszélnek róluk és ők lettek a köztéma, hányinger, csináljanak azt amit akarnak otthon ne nyomják már le az "átlagos" ember torkán, nem kíváncsi rá senki.
Nyilván. Nincs bajom a buzikkal DE. A de előtti rész így értelmetlen. Dugjuk a homokba a fejünket, ne is foglalkozzunk társadalmi helyzetekkel.
Mindenképp beszélni kell róla, hogy megismerjünk valamit. Máskülönben olyan lesz a közbeszéd, hogy a transzgend, deviáns buzzancsokat el kell küldeni átnevelő táborba, a lezbi csajokat meg csak jól meg kell dugni és akkor már heterók lesznek.

Ha mellém ül egy fogyatékos és elkezd gügyögni akkor feszülten érzem magam és azt kivánom bárcsak átülne. Szokatlan számomra, mert úgy szocializálódtam mintha nem lennének. Nem ismerem őket, nem értek hozzá blabla. Edukálni kell magunkat és elfogadni, hogy van ilyen is.

Vissza: